Δυο χρόνια υπομονή (συνέχεια)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αυτό που ξέχασα να σημειώσω είναι ότι πρώτη φορά τηλεφωνικό σεξ έμαθα και έκανα μαζί του. Στην χθεσινή ιστορία δεν την έγραψα, μην νομίζετε ότι το έχω ξανακάνει να γράφω για τις καύλες μου.

Αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που τα παρουσιάζω. Πέντε φορές που κάναμε τηλεφωνικό σεξ τις δυο τελευταίες ήταν οι πιο συναρπαστικές.

Την πρώτη φορά δεν το περίμενα απλά εξελίχθηκε η κλήση του έτσι. Ήταν αργά το βράδυ. Η φωνή του είχε αρχίσει και γινότανε πιο ερωτική και η ανάσα του πιο βαριά. Με παρακίνησε να βάλω τα δάχτυλά μου στο μουνί μου και μου έλεγε τι θα μου έκανε. Φυσικά αυτό ήταν γνώριμο γιατί την είχα παίξει την κλειτορίδα μου πολλές φορές για πάρτη του και όταν έχυνα ξεφώνιζα το όνομα του σαν παλαβή.

Μετά μου ζήτησε (εν μέσω απαγορεύσεως να μην καλώ μετά τις 12 και μετά τις 1 το βράδυ γιατί δεν πρέπει, αυτό δεν ξέρω αν είναι σωστό αλλά τον λυπήθηκα γιατί κάποιο βράδυ που αναίρεσα την απαγόρευση ήταν τόσο πτώμα που δεν υπήρχε περίπτωση να του σηκωθεί ή αν βρει όρεξη να παίξει μαζί μου. Εδώ ταιριάζει το: εγώ ο μαύρος γέρασα και εσύ θέλεις παιχνίδια, κατά την παράδοση)

Την τρίτη φορά που κάναμε τηλεφωνικό σεξ, έβαλα στην μουνάρα μου που λέει και αυτός δυο δάχτυλα αλλά όχι για πολύ συνέχισα με το ένα. Όταν κλείσαμε εγώ ένιωθα να θέλω να τελειώσω για δεύτερη φορά και δεν άφησα να περάσει η ευκαιρία να παίξω με την μουνάρα μου για εκείνον και συγκεκριμένα με την κλειτορίδα μου που την είχα ξεχάσει μιας που έπαιζα με την μουνάρα μου.

Κάθε φορά που με έφερνε σε οργασμό φώναζα το όνομα του, ένιωθα μια ασφάλεια δεν ξέρω γιατί και με ανησυχεί το όλο θέμα του ονόματος γιατί βγαίνει χωρίς να το θέλω.

Την τέταρτη φορά με άκουσε που τελείωσα δυο φορές. Όπως και σε όλες τον άκουγα και εγώ. Πόσο μου αρέσουν οι ήχοι που βγάζει όταν χύνει δεν περιγράφεται. Μετά με πονούσαν οι ωοθήκες μου από το χύσι και τους σπασμούς του κόλπου μου.

Έχει τρομερή φωνή και όταν θέλει μπορεί να σε κάνει να χύσεις ίσα και τρεις φορές σε τρία λεπτά, αλλά ώρες-ώρες λόγο επαγγέλματος ή από το παρελθόν του που προφανώς θα του έχουν δημιουργήσει προβλήματα άλλες γκόμενες ή δεν ξέρω εγώ τι γίνεται ξενέρωτος αλλά το κάνει επίτηδες για μου σπάσει τα νευρά.

Την τελευταία φορά όμως ήταν το κάτι άλλο. Θα έφευγα από Αθήνα θα πήγαινα βόρεια στην πόλη μου και στους γονείς μου. Με κάλεσε πριν φύγω δυο ώρες νωρίτερα. Ευτυχώς τα πράγματα μου πάντα μα πάντα όπου πάω τα ετοιμάζω μια μέρα πριν, ακόμα και οδοντόβουρτσα που λένε, την είχα μια μέρα πριν μέσα στο σάκο μου.

Ήμουν στην καρέκλα στον υπολογιστή τελευταία ματιά στα μέιλ γιατί μετά από μια βδομάδα θα τα διάβαζα, μου έλεγε τι ήθελε να μου κάνει και η φωνή του ήταν τόσο γλυκιά και τόσο ερωτική που για να μην χύνω τόσο γρήγορα προσπαθώ να σκέφτομαι κάτι άσχετο και να μην σκέφτομαι τι μου λέει. Του είπα ότι θέλω να με ξεσκίσει, την μουνάρα μου, τον κώλο μου, του είπα ότι θέλω να με μάθει να κατεβάζω τον πούτσο του βαθιά στο λαιμό (το βλέπω σε τσόντες και θέλω να το κάνω και εγώ όχι όμως να πνιγώ). Τον εξιτάρει η ιδέα ότι ο κώλος μου είναι παρθένος και δεν έχει μπει ούτε δαχτυλάκι. Πολύ θα ήθελε να τον χώσει μέσα μου και να είναι ο πρώτος μου που θα κάνω πρωκτικό σεξ. Του είπα ότι θέλω να καταπιώ ότι χύσι βγάλει. Ότι θέλω να τα γευτώ. Ίσως να είναι λίγο σιχαμερό αυτό αλλά με καυλώνει πολύ και τρελαίνομαι…

Αφού χύσαμε μαζί (φυσικά και δεν το παραδέχεται ότι χύνει μαζί μου για να μου σπάσει τα νεύρα) αλλά τον καταλαβαίνω, μου ευχήθηκε καλό δρόμο και ότι θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο.

Πήρα τον σάκο μου και πήγε στο ΚΤΕΛ. Πήρα το λεωφορείο για τον προορισμό μου και όλα καλά. Έβαλα τα ακουστικά στα αφτιά μου και τον σκεφτόμουν. Μόλις βγήκαμε έξω από την Αθήνα μου ερχότανε τα λόγια του, η φωνή του στο μυαλό μου. Ευτυχώς δεν είχα κάποιον δίπλα μου γιατί θα άκουγε την ανάσα μου βαριά και θα καταλάβαινε ότι καύλωσα. Ένιωσα την μουνάρα μου (κατά το: μωράκι μου) να έχει σπασμούς και εγώ να έχω μια ευφορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο μου. Πιστεύω ότι σεξουαλικά είμαι συντηρητικός άνθρωπος (δεν θα πω νορμάλ γιατί ο καθένας μας έχει ότι βίτσιο έχει, θα σας πω τι βίτσιο έχω εγώ) δηλαδή δεν μπορώ να κάνω όργιο αλλά ούτε να χύνω μέσα σε ένα λεωφορείο μόνο και μόνο που σκεφτόμουν ότι μου έλεγε.

Μιλάμε ο τύπος είναι για πολλές καύλες και θα με γαμήσει άγρια όταν το κάνει και το θέλω πολύ να ξεσκίσει την μουνάρα μου (για τον κώλο μου βλέπουμε αν με κάνει να νιώσω ασφάλεια θα τον γαμήσει και αυτόν αλλιώς γιοκ από κώλο), θέλω την πουτσάρα του να την νιώσω μέσα μου και να μην έχει τελειωμό. Μετά από 15 λεπτά ηρέμησα και έγειρα το κεφάλι μου και απόλαυσα τις εικόνες από την διαδρομή σκεφτόμενη αυτόν. Φυσικά με ένα χαμόγελο «να!» με το συμπάθιο που λένε. Αυτό έγινε την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")