Στη ντουζιέρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Έχω μόλις επιστρέψει από το γυμναστήριο, σε φωνάζω, αλλά δεν μπορείς να με ακούσεις μιας και είσαι στη ντουζιέρα. Οι μυς μου πονάνε από τη γυμναστική, και γενικότερα είμαι πολύ σφιγμένος σήμερα.

Χθες βράδυ λέγαμε ότι δεν κάνουμε πλέον τόσο συχνά σεξ και υποσχέθηκες να με εκπλήξεις σήμερα. Φτιάχνω ένα ποτάκι για να χαλαρώσω και πηγαίνω στην κρεβατοκάμαρα. Ακούω το νερό να τρέχει και σε φαντάζομαι γυμνή, με τη σαπουνάδα να καλύπτει το αισθησιακό σου κορμί. Σε φαντάζομαι να χαϊδεύεις το μαλακό σου δέρμα και…. Δεν αντέχω άλλο. Πρέπει να σε δω γυμνή. Κατευθύνομαι προς το μπάνιο και με μεγάλη μου έκπληξη βλέπω ένα σημείωμα στην πόρτα που γράφει:

«Σε περιμένω…»

Ανοίγω την πόρτα και σε βλέπω να κάνεις ακριβώς ό,τι είχα φανταστεί. Βγάζω τα ρούχα μου και είμαι ήδη καυλωμένος. Μπαίνω στη ντουζιέρα κι εγώ. Αρχικά, ξαφνιάζεσαι και καλύπτεις τα βυζιά σου. Γελάω και παίρνω το σαπούνι για να σε τρίψω. Αρχίζω να χαϊδεύω τις βυζάρες σου, με τις ρώγες σου να στέκονται… προσοχή στο άγγιγμά μου. Κάνεις το ίδιο κι εσύ. Έπειτα φτάνω σιγά-σιγά στο μουνάκι σου, κι εσύ στα αρχίδια μου. Τα δάχτυλά μου φτάνουν στην κλειτορίδα σου, κι εσύ με το ένα χέρι χαϊδεύεις τα αρχίδια μου και με το άλλο αρχίζεις να παίζεις τον καυλωμένο πούτσο μου.

Έπειτα αρπάζεις το νερό και με ξεπλένεις. Δεν χρειάζεται να μιλάμε, ξέρουμε και οι δύο τι ακριβώς θέλουμε. Πέφτεις στα γόνατα και με παίρνεις στο στόμα. Νιώθω την άκρη του πούτσου μου να ακουμπάει στο πίσω μέρος του λαιμού σου. Το νερό κυλάει πάνω σου, ενώ σφίγγεις τα χείλη σου στη βάση του πούτσου μου και αρχίζεις σιγά-σιγά να κινείς το στόμα σου μπρος-πίσω.

Έπειτα, γλύφεις τα αρχίδια μου και ταυτόχρονα παίζεις το καυλί μου. Το άλλο σου χέρι κινείται προς τον κώλο μου. Αρχίζεις να χαϊδεύεις την περιοχή γύρω από την κωλοτρυπίδα μου. Η καύλα μου δεν περιγράφεται. Είμαι έτοιμος να χύσω. Το καταλαβαίνεις κι εσύ, και βάζεις γρήγορα το δάχτυλό σου στον κώλο μου – σοκάρομαι αρχικά, αλλά ένα κύμα ηδονής με διαπερνά και χύνω… Τα χύσια μου εκτοξεύονται στο πρόσωπό σου.

Παίρνω το τηλέφωνο του ντους και αρχίζω να ξεπλένω το σώμα σου, ενώ προσπαθώ να συνέλθω σιγά-σιγά από τον έντονο οργασμό. Απολαμβάνοντας τη θέα του κορμιού σου, νιώθω τον πούτσο μου να σκληραίνει και πάλι. Θέλω να σε φάω, να σε κάνω να χύσεις στο στόμα μου.

Πέφτω στα γόνατα, όπως κι εσύ προηγουμένως. Αρπάζω τον κώλο σου και σε φέρνω προς το μέρος μου. Το μουνί σου είναι ζεστό και μαλακό από το ζεστό νερό. Χώνω τη γλώσσα μου βαθιά μέσα σου. Αφήνεις έναν αναστεναγμό την ώρα που σε εξερευνώ με τη γλώσσα μου. Γλύφω την κλειτορίδα σου. Τα χέρια μου παίζουν με τις ρώγες σου. Ρουφάω την κλειτορίδα σου, την τσιμπάω απαλά, αυξάνοντας την ηδονή που διαπερνά όλο σου το σώμα.

Αρπάζω με το ένα μου χέρι την κωλάρα σου για να σε φέρω πιο κοντά στο στόμα μου, ενώ το άλλο μου χέρι συνεχίζει να χαϊδεύει τις ρώγες σου.

-    «Χύυυυυυνωωωω», ουρλιάζεις ενώ τελειώνεις.

Συνεχίζω να γλύφω την κλειτορίδα σου ενώ το σώμα σου συσπάται από ηδονή.

-    «Γάμησέ με τώρα, μωρό μου!!!»

Σε γυρίζω γρήγορα ανάποδα, με τα χέρια σου να ακουμπάνε τον τοίχο. Μπαίνω στην μουνάρα σου από πίσω. Γλιστράω εύκολα, μιας και είσαι μούσκεμα. Σε καρφώνω δυνατά και μπαινο-βγαίνω γρήγορα ενώ εσύ κινείσαι με το ρυθμό μου και τελειώνεις ξανά. Χύνω κι εγώ μέσα στο μουνί σου…

-    «Θα πρέπει να το κάνουμε πιο συχνά…», σου λέω.

-    «Ποιος σου είπε ότι τελειώσαμε;»

Στρέφεσαι προς τα μένα και με φιλάς. Κλείνεις το νερό και βγαίνεις από τη ντουζιέρα.

-    «Ακολούθησέ με…» και προχωράς προς την κρεβατοκάμαρα!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")