Η κόρη του αφεντικού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Δουλεύω σε ένα μαγαζί, συνήθως στο ταμείο. Η δουλειά μου είναι εξαιρετικά βαρετή, ή καλύτερα ήταν, ώσπου άρχισε να δουλεύει στο μαγαζί και η κόρη του αφεντικού. Έμαθα ότι είναι ελεύθερη...

οπότε σκέφτηκε ότι άξιζε τον κόπο να κάνω μια προσπάθεια να την ρίξω. Εξάλλου, όσες φορές έτυχε να πιάσουμε την κουβέντα, έριχνε σπόντες ότι δεν αντέχει άλλο να είναι μόνη της.

Μια μέρα, λοιπόν, την κοιτούσα ενώ εκείνη μιλούσε στο τηλέφωνο. Έστρεψε το βλέμμα της πάνω μου και μου έκανε νεύμα να πλησιάσω. Περίμενα να τελειώσει τη συνομιλία της στο τηλέφωνο και σκεφτόμουν ότι έπρεπε να βρω μία δικαιολογία που βρισκόμουν εκεί… Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο, της εξήγησα ότι ήθελα να μου βρει τον κωδικό ενός προϊόντος. Αφού κοίταξε στα αρχεία του υπολογιστή, μου είπε τον κωδικό κι εγώ ετοιμαζόμουν να φύγω, όταν με κοίταξε στα μάτια και μου είπε:

-    Μπορώ να σου κάνω μια προσωπική ερώτηση;

-    Βεβαίως. Τι θέλεις να μάθεις;

-    Δεν θέλω να στο πω εδώ. Θα είμαι στο πίσω δωμάτιο αργότερα. Θα συναντηθούμε εκεί, εντάξει;

-    Εεε, βέβαια, θα έχω το νου μου να σε δω μόλις μπεις…

Μετά από απίστευτη αναμονή, την βλέπω να μπαίνει στο δωμάτιο, μόλις 35 λεπτά πριν το κλείσιμο. Λίγες στιγμές αργότερα, μπαίνω κι εγώ. Δεν είναι στο δωμάτιο, οπότε προχωράω να τσεκάρω την αποθήκη. Την βλέπω να στέκεται στη γωνία, να με κοιτάζει και στο τέλος με ρωτάει:

-    Συνάντησες κανέναν στο δωμάτιο μόλις μπήκες;

Ρίχνω μια τελευταία ματιά, έπειτα κουνάω αρνητικά το κεφάλι και πριν προλάβω να πω οτιδήποτε μου ορμάει κανονικά! Νιώθω ξαφνικά τα χέρια της πάνω στο σώμα μου, τα χείλη της αρχικά στο μάγουλό μου, κι έπειτα στο αυτί μου να μου ψιθυρίζουν αισθησιακά:

-    Σε θέλω, εδώ και τώρα!!! Πάρε με…………..

Ήταν δυνατό να αρνηθώ;;;;;!!! Δευτερόλεπτα αργότερα με είχε σπρώξει πάνω σε ένα κιβώτιο και με είχε καβαλήσει, ενώ ταυτόχρονα μου έβγαζε τα ρούχα. Με μια κίνηση μου κατέβασε το παντελόνι, αποκαλύπτοντας τον ήδη καυλωμένο πούτσο μου.

-    Ωωωωωωω… Κιόλας; Δεν έχεις καθόλου αυτοέλεγχο;

-    Όχι, απ’ ό,τι φαίνεται εσύ έχεις τον έλεγχο, αποκλειστικά…

Εκείνη έβγαζε ταυτόχρονα τα ρούχα της και στάθηκε ολόγυμνη μπροστά μου. Έπειτα, χωρίς να χάσει καιρό, έπιασε το καυλί μου και το οδήγησε στο ξανθό μουνάκι της. Η αίσθηση ήταν μοναδική. Ήταν μαλακό, αλλά στενό, απλώς τέλειο. Συνέχισε να κάθεται πάνω μου, με τον πούτσο μου μέσα της έσκυψε μπροστά και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Έβαλα τα χέρια μου στις βυζάρες της και μετά έπιασε τα κωλομάγουλά της. Έπιασε σφιχτά τον κώλο της, κι εκείνη άρχισε να κινείται μπρος-πίσω, ακολουθώντας την κίνηση του χεριού μου. Άρχισε να βογκάει από ηδονή, καθώς κινούνταν άλλοτε αργά κι άλλοτε πιο γρήγορα, και μου λέει:

-    Ωωωωωωωω!! Πιο δυνατά, μην σταματάς!!!

Δεν ήθελα να της χαλάσω χατίρι και άρχισα να την καρφώνω με δύναμη. Κοίταζα το μουνί της και έβλεπα τον πούτσο μου να εξαφανίζεται μέσα της, έπειτα να εμφανίζεται γυαλιστερός από τα υγρά της και έπειτα να χάνεται ξανά…

Μετά από λίγα λεπτά, είπε ανάμεσα στα βογκητά της:

-    Ωωωωω, θεέ μου, δεν το πιστεύω…. Νομίζω ότι θα….

Έσφιξε δυνατά τους μηρούς της, κι ενώ μου δάγκωνε το λαιμό ένιωσα ένα ζεστό υγρό να κυλάει στα πόδια μου, οπότε κατάλαβα ότι μόλις είχε τελειώσει. Εκείνη, άρχισε λοιπόν να χαλαρώνει, και είχε έρθει η σειρά μου. Την γύρισα ανάποδα και πλέον βρισκόμουν εγώ από πάνω. Κάρφωνα όλο πιο δυνατά και πιο γρήγορα τον τεντωμένο πούτσο μου στο υγρό μουνί της, με τα χύσια της να πετάγονται σε κάθε κίνηση. Κοίταζα το πρόσωπό της και δεν έβλεπα τίποτα άλλο πέρα από ηδονή. Ήμουν έτοιμος να χύσω, κι εκείνη μου είπε:

-    Όχι μέσα μου… Όχι ακόμα!!!

Έβγαλα λοιπόν το καυλί μου και ξεφόρτωσα πάνω στα καυλωμένα βυζιά της. Μετά, καθίσαμε για λίγο ξαπλωμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο. Ακούστηκε τότε η ανακοίνωση ότι ήρθε η ώρα να κλείσει το μαγαζί. Αναρωτηθήκαμε αν μας είχαν πάρει χαμπάρι, αν μας είδε ή μας άκουσε κάποιος από τους πελάτες ή το προσωπικό. Χρησιμοποιήσαμε λίγο χαρτί που βρήκαμε στην αποθήκη για να σκουπιστούμε, όσο καλύτερα μπορούσαμε, και βγήκαμε από το δωμάτιο. Ευτυχώς δεν υπήρχε κανένας εκεί…

Ήρθε η ώρα να φύγω, την αποχαιρέτησα χαμογελώντας πονηρά και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη μέρα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")