Ο κώλος της Μαίρης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Την Μαίρη την γνώρισα στο λύκειο και ομολογώ ότι ήθελα να την γαμήσω από την πρώτη στιγμή. Αλλά δυστυχώς ήταν ερωτευμένη με τον 25άρη τότε θεό γι’ αυτήν Βασίλη. Έτσι αναγκάστηκα να μείνω μόνο φίλος της, για κάποια χρόνια.

Περνώντας τα χρόνια κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να είναι μόνο μαζί του και μιας και η μάνα της δεν τον γούσταρε καθόλου βρήκα καλή ευκαιρία να κερδίσω και γω κάτι. Έλα όμως που τώρα ήμουν ο κολλητός της και γαμιότανε που και που με άλλους. Ο Βασίλης εξακολουθούσε να είναι ο έρωτας της αλλά όχι πια όπως παλιά. Σιγά-σιγά άρχισε να ψιλοκολλάει και σε μένα και τότε κατάλαβα ότι μάλλον ήθελε και τον δικό μου πούτσο.

Η Μαίρη ήταν καλή κοπέλα αλλά πολύ ψωνισμένη και μπορούσα πολύ εύκολα να της λέω συχνά πόσο θεά είναι ώστε κάποια στιγμή να σπάσει. Μια μέρα λοιπόν θα καλούσε τον Βασίλη να φάνε σπίτι της. Η μάνα της έλειπε και με φώναξε από νωρίς να την βοηθήσω (ο Βασίλης σχολούσε αργά). Μου άνοιξε την πόρτα με ένα μικροσκοπικό νυχτικάκι που σε κάθε απότομη κίνηση αποκάλυπτε το κωλαράκι της. Ήξερα πλέον ότι ο Βασίλης θα την πάρει γαμημένη από μένα. Φουλ καυλωμένος εγώ την ακολούθησα στην κουζίνα για να την βοηθήσω. Ενώ μαγείρευε δεν παρέλειπε να σκύβει λίγο και καλά ώστε να με τρελαίνει ακόμα παραπάνω. Την ώρα λοιπόν που ανακάτευε κάτι στην κατσαρόλα πέρασα από πίσω της κι εκείνη κόλλησε την κωλάρα της επάνω στον πούτσο μου. Την έπιασα από την μέση και τον κόλλησα ακόμη πιο δυνατά επάνω της. Μου ψιθύρισε:

-    Γάμα με δεν αντέχω άλλο…

Αυτό ήταν! Έσκυψα και έγλυψα όλη την σχισμή της κωλάρας της πάνω από το στρνγκ.
Ούρλιαξε από καύλα και αμέσως το στρινγκάκι της έγινε μούσκεμα από τα υγρά που έσταξαν από το μουνάκι της. Αφού την ρουφούσα κάνα 10λεπτο σηκώνομαι όρθιος την πιάνω από τα μαλλιά και φέρνω το στόμα της στον πούτσο μου. Άρχισε να το ρουφάει με τρομερή δύναμη καθώς έπαιζε με τ’ αρχίδια μου. Σε μια στιγμή της πατάω το κεφάλι βίαια και βάζω όλο τον πούτσο μου στο στόμα της. Ήταν τόσο μεγάλος που πνίγηκε και άρχισε να βήχει. Συνέχισε να μου ρουφάει τα αρχίδια και να μου τον παίζει άγρια. Της λέω:

-    Μαίρη τώρα θέλω να σε σκίσω!

Και την γυρνάω μπρούμυτα πάνω στο τραπέζι. Το μουνί της ήταν τόσο μούσκεμα που τον πήρε όλο και άρχισε να ουρλιάζει:

-    Γάμα με δυνατά! Μην σταματάς, με τρελαίνεις μωρό. Ξέσκισε με την πουτάνα!!!

Την αρπάζω από τα μαλλιά και αρχίζω να την καρφώνω με όλη μου την δύναμη:

-    Πάρ’ τον μωρή γαμημένη! Πάρ’ τον μωρή πουτάνα ξεσκισμένη!

Καθώς της έριχνα χαστούκια στον κώλο που αντηχούσαν σε όλη την οικοδομή. Αφού την έσκιζα κάνα 20λεπτο την γυρνάω και τον ακουμπάω στην κωλοτρυπίδα της. Αμέσως τραβήχτηκε και μου είπε:

-    Όχι στον κώλο μωρό μου, πονάει. Και της λέω:

-    Που το ξέρεις ρε πουτάνα ότι πονάει; Το έχεις ξαναφάει; Και μου λέει:

-    Ο Βασίλης μου έχει βάλει κωλοδάχτυλο και ούρλιαξα.

Της λέω ότι θα την γλύψω πολύ ώρα μέχρι να ανοίξει και μετά θα της βάλω βαζελίνη. Με τα χίλια ζόρια και μετά από ένα τέταρτο προσπάθεια έβαλα τον μισό μου πούτσο στον κώλο της και την γαμούσα για 30 δευτερόλεπτα. Όταν μου ήρθε να χύσω τον κάρφωσα όλο στον κώλο της χωρίς να της πω τίποτα και έχυσα στην κωλοτρυπίδα της. Η Μαίρη ούρλιαξε, τσίριξε και άρχισε να κλαίει. Την είχα σκίσει λίγο και πονούσε πολύ. Μου είπε ότι ήμουν μαλάκας που της τον έβαλα όλο και κλείστηκε στο δωμάτιο της.

Ο θυμός της κράτησε 5 λεπτά. Αφού της είπα πόσο υπέροχα ήταν που την γάμησα στον κώλο και την στόλισα με ένα κάρο όμορφα επίθετα μου είπε ότι την άλλη φορά θα ανοίξει μόνη της τον κώλο της με δονητή για να είναι έτοιμος.

Έφυγα βιαστικά γιατί σε μισή ώρα θα ερχόταν ο Βασίλης και έπρεπε να πάρει κι αυτός σειρά. Από ότι μου είπε την άλλη μέρα ο Βασίλης την έβγαλε με μαλακία γιατί ο κώλος της Μαίρης έτσουζε…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")