Η Εύα και η Μαίρη (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Έχοντας αδειάσει από υγρά έβαλα κάτι να πιούμε για να ξεκουραστούμε από την ένταση του φρενώδους αυτού ξεσκίσματος. Οι γυναίκες όμως είχαν άλλα στο μυαλό τους. Η Μαίρη έβαλε ποτάκια κι έβαλε κάτι στο dvd να δούμε.

Ήταν μια άγρια τσόντα όπου ένα μαύρος ψωλαράς πήδαγε δυο ξανθά μουνάκια. Η Εύα θαύμαζε την ψωλάρα του μαύρου, ενώ μας έλεγε ότι έχασε πολλά όλα αυτά τα χρόνια που δεν την πηδούσε ο δικός της και πρέπει να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

-    Μη στεναχωριέσαι φιλενάδα, έτσι ήμουν κι εγώ. Της λέει η Μαιρούλα. Όταν έχεις καύλες θα έρχεσαι μαζί μας και θα γίνεται της τρελής. Να κοίτα τι θα κάνουμε στον τρελιάρη μας. Και της δείχνει ένα διπλοτσίμπουκο που έκαναν οι ξανθιές στη μαύρη ψώλα στην τσόντα.

Εγώ είχα αρχίσει να ψιλοκαυλώνω και πάλι. Οι γκόμενες με πλησίασαν και δυο καυτές γλώσσες άρχισαν να με γλύφουν από τ’ αρχίδια μέχρι το κεφάλι της πούτσας μου. Ένα θεϊκό γλύψιμο, πολύ αργό και υγρό, όπου Μαίρη και Εύα χρησιμοποιούσαν μόνο γλώσσα και πολύ σάλιο για να εκτοξεύσουν την πούτσα μου και πάλι και να πάρει τις σωστές της διαστάσεις.

-    Κορίτσια τι μου κάνετε. Με πεθαίνετε!. Ααααααχχ! Τι καύλα είναι αυτή. Μου την κάνατε κάγκελο πάλι. Πιάστε τη μου και λίγο. Χώστε την στο στόμα σας. Μη με βασανίζετε άλλο! Τους φώναζα.

Όμως σαν να ήταν συνεννοημένες συνέχιζαν να με τρελαίνουν μόνο με τις γλώσσες τους που μπλέκονταν μεταξύ τους και χάιδευαν την πούτσα και τ’ αρχίδια μου, χωρίς να προχωρούν σε ένα πιο δυνατό χάδι που χρειαζόμουν για να μην φτάσω σε κατάσταση τρέλας. Όμως η Μαίρη ήξερε καλά τα κουμπιά μου και κατεύθυνε την Εύα στο να με τρελάνουν για να χύσω ξανά. Μετά κανά 10λεπτο χαδιού με τη γλώσσα τους με είχαν φτάσει σε κατάσταση παροξυσμού.

-    Παλιοπουτάνες, με τρελάνατε. Αφήστε με να σας ξεσκίσω!

-    Όχι γαμιά μου. Μου λέει η Εύα. Θα τινάξεις τα χύσια σου και πάλι και μετά θα μας ξαναγαμήσεις. Θα σε στραγγίσουμε σήμερα. Δε θα μπορείς να ξαναγαμήσεις για μέρες.

-    Αν θες, αλλιώς σταματάμε και μένεις έτσι.

Τι να κάνω λοιπόν. Δέχτηκα να κάνουν ότι ήθελαν με την ψωλή μου, και τα παίδεμα συνεχίζονταν. Ξαφνικά κι ενώ τα βογγητά μου από το πολύ αργό γλύψιμο που μου έκαναν δυνάμωναν όλο και πιο πολύ, και γέμιζαν το δωμάτιο, η Μαίρη πιάνει τη πούτσα μου δυνατά και αρχίζει να την παίζει μανιασμένα, ενώ η Εύα πιάνει τις αρχίδες μου, τις ζουλάει με τέχνη και τους ρίχνει μικρά σκαμπιλάκια. Τρελάθηκα, τα ‘παιξα.

-    Ααααααααααχχχχχχχχ!!! Τι μου κάνετε παλιοκαριόλες! Με τρελάνατε! Τι μουνιά είστε εσείς!!! Με φάγατε! Δεν αντέχω άλλο! Ααααααχχχχ! Πιο δυνατά… Κι άλλο… Χτύπα μου τ’ αρχίδια πουτάνα. Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

Τα βογγητά μου πρέπει να ακούστηκαν σ’ όλη την πολυκατοικία.
Οι γκόμενες είχαν κατακαυλώσει. Τα βογγητά μου, η πίπα, τα βογγητά από την tv είχαν δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα μέσα στην καύλα. Πήραν τα χύσια μου και τα άλειφαν στις βυζάρες τους, ενώ άρχιζαν να πιπιλάνε το καυλί μου που είχε μαραζώσει.

-    Κορίτσια, αφήστε με λίγο. Τους λέω. Δεν μπορώ άλλο…

-    Θέλουμε γαμήσι! Φωνάζει η Μαίρη και συνεχίζει τη πίπα της.

Όμως ήταν αδύνατο να μου σηκωθεί για 4η φορά αμέσως. Η Μαίρη νευριασμένη φέρνει δυο δονητές κι αρχίζει με νεύρο να χώνει έναν στη μούνα της κι ένα στη μούνα της Εύας. Η Εύα που δεν είχε ξαναδοκιμάσει δονητή τρελάθηκε. Οι δονήσεις του και το δυνατό γαμήσι που της έκανε μ’ αυτόν η Μαίρη σε συνδυασμό με την καύλα που είχε από τη φάση που προηγήθηκε και τα δυνατά γαμήσια που διαδραματίζονταν στην οθόνη την οδήγησαν και πάλι σε οργασμό.

-    Φιλενάδα δεν αντέχω. Πάλι χύνω. Τι πράμα είναι αυτό. Πέθανα. Τι μου κάνετε. Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Και πάλι χύνωωωωωωωωωω!!! Ααααααααααααχχχχχχ!!! Καύλαααααααααααααααααααα!!!

Παιδιά ειλικρινά με ότι έβλεπα μου σηκώθηκε πάλι. Πιάνω τη Μαίρη, τη βάζω στα τέσσερα, κι ενώ έχει το δονητή στη μούνα της, χώνω την πούτσα μου στην κωλάρα της που έχει ανοίξει για τα καλά από τα πολλά γαμήσια μας.

-    Γάμα παλιοπουστάρα, μου φωνάζει, που πριν δεν μπορούσες. Γάμα παλιοκαριόλη την κωλάρα της φοράδας σου.

-    Στην σκίζω μουνάρα. Στην έχω ανοίξει την κωλάρα σου. Θέλω να χύσω μέσα της την κρέμα μου. Κουνήσου παλιοκαριόλα. Της φώναζα και τη γάμαγα με όλη μου τη δύναμη.

Ξαφνικά νιώθω μια γλώσσα στην κωλοτρυπίδα μου. Ήταν η Εύα που έβαλε τα δυνατά της να με κάνει να χύσω και πάλι γλύφοντας την τρυπούλα μου και ζουλώντας τ’ αρχίδια μου. Η πρωτόγνωρη αίσθηση και τα κουνήματα της Μαίρης με καύλωσαν άγρια. Πήδαγα σαν άγριο άλογο. Η Μαίρη με το δονητή μέσα της και την πούτσα μου στον κώλο της δεν άντεξε άλλο…

-    Χύνωωωωωωωωωωωωω. Η πουτάνα χύνωωωωωωωωωωωωωω. Με ξέσκισες καριόλη. Μου άνοιξες την κωλάρα. Χύνω η πουτάνα χύνωωωωωωωωωω!!!

-    Κι εγώ χύνωωωωωωωωωωωω. Δεν αντέχω άλλο. Χύνω στην κωλάρα σου μουνάρα μου. Χύνωωωωωωωωωωωωω. Ααααααχχχχ. Χύνωωωωωωωωω. Μου τα σπάσατε τ’ αρχίδια παλιόμουνα. Με πεθάνατε. Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωω.

Πραγματικά δεν είχα νιώσει τόσο άδειος άλλη φορά. Αλλά και τόσο γεμάτος από αυτό που είχα ζήσει. Ήταν ένα γαμήσι που ποτέ δεν ξεχνάω κι ακόμη κι όταν το περιγράφω ή το φέρνω στη μνήμη μου καυλώνω αμέσως.

Ελπίζω να σας άρεσε αν και υπήρχαν πολύ λίγα σχόλια στις προηγούμενες ιστορίες.

Αν σας αρέσουν οι ιστορίες μου έχω κι άλλες από τα γαμήσια μου με την Μαίρη και θα τις γράψω για σας. Αρκεί να μου το πείτε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")