Η Εύα και η Μαίρη (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Όπως θυμάστε η Μαίρη κι η Εύα αφού με τρέλαναν στην πίπα και πήραν τα χύσια μου ήθελαν την ικανοποίηση της δικιάς τους καύλας. Οι δυο γκομενάρες έπαιζαν τις μουνάρες τους μπροστά μου και μου πρότειναν τις βυζάρες τους για να τις γλύψω.

Δεν ήξερα με ποια να ξεκινήσω αλλά η πούτσα μου είχε διαλέξει. Ήθελε νέο αίμα. Γούσταρε την Εύα.

-    Έλα εδώ Ευούλα… της λέω.

Ήρθε πρόθυμα και ξάπλωσε δίπλα μου. Αφού φιληθήκαμε με πάθος άρχισα να της γλύφω τις βυζάρες αργά και λάγνα και να τις ρουφάω σιγά-σιγά. Είχα χύσει κι είχα όλη την υπομονή να παίζω μαζί της.

-    Καυλώνω η πουτάνα αγόρι μου! Φώναζε η Εύα καθώς κατέβαινα προς τη μουνάρα της.

Της έγλυψα τις μπουτάρες αλλά απέφευγα τη μούνα της.

-    Έλα παλιοκαριόλη, χώσε τη γλώσσα σου μέσα στη μούνα μου. Μ’ έχεις τρελάνει την πουτάνα. Δεν αντέχω άλλο. Έχω καυλώσει σαν παλιοπουτάνα.

Τα λόγια της με είχαν καυλώσει και πάλι. Η πούτσα μου είχε γίνει τούρμπο και ξαφνικά νιώθω τη γλώσσα της Μαίρης πάνω της να αρχίζει ένα τσιμπούκι από αυτά που με πεθαίνουν. Αργό, υγρό και βαθύ.

Ξαναμμένος από την καύλα σταμάτησα το μαρτύριο της Εύας. Έχωσα τη γλώσσα μου βαθιά στη μουνάρα της, έγλυφα και ρουφούσα κάθε σπιθαμή του μουνιού της που κατέβαζε τόνους υγρά. Το όλο σκηνικό ήταν εικόνα από ταινία σκληρού πορνό με τη διαφορά ότι οι πρωταγωνιστές ήμασταν εμείς, άνθρωποι της διπλανής σας πόρτας. Η Εύα είχε κορώσει, βόγκαγε και χτυπιόταν στο κρεβάτι.

-    Αχ τι μου κάνει ο καυλιάρης που μου έφερες Μαίρη μου; Τι γλώσσα είναι αυτή; Με έχει στείλει. Δεν αντέχω άλλο. Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω. Η πουτάνα η γαμιόλα χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω. Πούστη άντρα με τρέλανες με τη γλώσσα σου.

-    Και τώρα θα τρελαθείς με την ψώλα του! Της λέει η δικιά μου. Έλα γαμιά μου κάν’ τη να χύσει η γαμιόλα με την πουτσάρα σου. Δείξ’ της τι μου κάνεις κι ακούγομαι σ’ όλη την πολυκατοικία όταν με γαμάς.

Η Ευούλα στήθηκε στα τέσσερα, καθώς η Μαίρη, όπως μου είπε αργότερα, της είχε πει ότι ήταν η αγαπημένη μου στάση. Πιάνω την κωλάρα της και χώνω την πούτσα μου με δύναμη στη μουνάρα της που ήταν πλημμυρισμένη από τα χύσια της. Ήταν πολύ στενή δείγμα ότι είχε να γαμηθεί πολύ καιρό. Άρχισα το μπες-βγες αργά, βασανιστικά στη αρχή και σιγά-σιγά ο ρυθμός γινόταν ολοένα και πιο γρήγορος.

-    Αχ καριόλη, τι γαμήσι μου κάνεις; Τι πούτσα είναι αυτή; Μου γέμισες τη μουνάρα. Ξέσκισε με πούστη μου. Γάμα με άντρα μου δυνατά.

Τα λόγια της με άναβαν κι άλλο και τη γάμαγα πολύ δυνατά πλέον. Τα κωλομάγουλά της είχαν γίνει κόκκινα από τις ξυλιές που της έριχνα αλλά γούσταρε.

-    Γάμα τη την πουτάνα, που δε με πίστευε! Φώναζε ξαναμμένη η Μαίρη που έπαιζε τη μούνα της σαν αφηνιασμένη. Γάμα τη να δει τι πούτσες τρώγει η φίλη της, που κάθεται αγάμητη τόσο καιρό. Ξέσκισε την. Δως της το μουνί στο χέρι της. Τελείωσε τη. Να μη μπορεί να περπατήσει μετά.

Δε νομίζω ότι υπάρχει άντρας που να ακούει αυτά τα λόγια από τις δυο αφηνιασμένες φοράδες και να μη νοιώθει την καύλα να τον πλημμυρίζει. Κινιόμουν με όση δύναμη είχα σε ένα άγριο, ζωώδες, γεμάτο δύναμη και πάθος γαμήσι που το ένστικτο είχε καλύψει οτιδήποτε άλλο. Η Εύα δεν άντεξε άλλο.

-    Αααααααααααχχχχ πούστηηηηηηηηηη! Χύνωωωωωωωωωωωωωωω πάλιιιιιιιιιιιιιιιιι η πουτάναααααααααααααααα. Αχχχχχχχχχ τι πούτσααααααααααα. Τι μου κάνειιιιιιιιιι. Λειώνωωωωωωωωωωωω. Με κάνατε καραπουτανάρα. Χύνωωωωωωωωωωω η καριόλαααααααααα. Τέτοια γαμήσια ήθελααααααααααααααααααα. Θα έρχομαι μαζί σας να γαμιέμαι συνέχεια.

-    Φιλενάδα αρκετά, είπε η Μαίρη. Έφαγες πολύ καλά κι εγώ είμαι ακόμη νηστική.

Στήθηκε στα τέσσερα, και της έχωσα με μιας την κατακόκκινη κι έτοιμη να σκάσει ψωλάρα μου, που δεν την είχα ξαναδεί τόσο καυλωμένη ποτέ.

-    Γάμα με πουτσαρά μου. Γάμα με να χύσω στην πούτσα σου. Θέλω τα χύσια σου στη μουνάρα μου.

Την πήδαγα με απίστευτη δύναμη, χτυπώντας τα κωλομάγουλά της όπως της άρεσε. Στο μεταξύ η Εύα κοίταγε με μάτια γουρλωτά κι έπαιζε τη μούνα της και πάλι. Τότε η Μαίρη έκανε αυτό που δεν το αντέχω με τίποτα και κάνει τ' αρχίδια μου να εκραγούν. Βάζει το χέρι της κοντά στο μουνί της κι αρχίζει να χτυπά με δύναμη τα’ αρχίδια μου.

-    Τι κάνεις παλιοπουτάνα; Της λέω.

-    Σου λιώνω τις αρχίδες άντρα μου, να βγάλουν την κρέμα σου, να μου χύσεις τη μουνάρα!!! Φώναξε.


-    Μωρή καριόλα θα σου δώσω το μουνί στο χέρι παλιοπουτάνα να μάθεις να μου κάνεις κόλπα. Της λέω.

Κι αρχίζω ένα πήδημα δυνατό καρφώνοντας και δυο δάχτυλα στην κωλάρα της.

-    Αααααααααααααααχχχχχχχχχ, τι μου κάνεις!!! Ααααααχχ χύνωωωωωωωωωωωωωωω, χύνωωωωωωωωωωω! Δεν το αντέχωωωωωω και χύνω στον πούτσο σου. Χύνωωωωωωωωωω!!!! Αααααααχχχ! Πούστη με ξέσκισες!!!!

Κι ενώ έχυνε η γκομενάρα μου δεν άντεξα άλλο και της γέμισα τη μούνα με χύσια.

-    Χύνωωωωωωω καριόλααααααα, καραπουτανάρα μου! Σε χύνωωωωωωωωωωω!!! Πάρε τα χύσια μου στη μούνα σουυυυυυυυυ! Χύνωωωωωω το ζώοοοοοοοο χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

Κι εκείνη τη στιγμή ακούμε και τη Εύα που τόση ώρα μας έβλεπε κι έπαιζε το ξυρισμένο γατάκι της να χύνει για 3η φορά.

-    Χύνωωωω πάλιιιιιιιιι η πουτάναααααααα. Τι έπαθε το μουνί μουυυυυυυυυυυυ. Χύνειιιιιιιιιιι πάλιιιιιιιιιιιιιιι. Τρελάθηκε από καύλααααααααααααα. Και χυνειιιιιιιιιιιιιιιι. Τι μου κάνατε και χύνω σαν καραπουτάνααααααααααααα.

Έχοντας αδειάσει από υγρά έβαλα κάτι να πιούμε για να ξεκουραστούμε από την ένταση του φρενώδους αυτού ξεσκίσματος. Οι γυναίκες όμως είχαν άλλα στο μυαλό τους...................

Ελπίζω να σας αρέσει για να περιγράψω το τρίτο και τελευταίο μέρος...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")