Ο καυλιάρης συνάδελφος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μια σχέση που ήλθε σε γνώση μου από chat με την γυναίκα και εν συνεχεία οι λεπτομέρειες ήλθαν μέσω mail. Τα ονόματα που χρησιμοποιώ είναι φανταστικά και καμιά σχέση δεν έχουν με τα πραγματικά τους.

Είμαι η Λίτσα 33 χρονών σήμερα. Παντρεμένη πάνω από 5 χρόνια με ένα παιδί.
Σαν γυναίκα είμαι αρκετά ελκυστική και φαίνομαι πιο μικρή από την ηλικία μου.
Κανένα παράπονο δεν έχω από το άντρα μου μια και με υπεραγαπά. Αρκετά καλός στο σεξ σε σύγκριση με της εμπειρίες που είχα με άλλους δυο άντρες πριν τον γνωρίσω.

Όταν ο Μανώλης 25 μόλις χρονών άρχισε να εργάζεται στο ίδιο χώρο εργασίας φαινότανε ντροπαλός νέος μια και ήταν πρωτάρης στην δουλειά. Είναι ελκυστικός νέος με μυώδες αθλητικό σώμα. Στον μήνα απάνω μετά από μια σύσκεψη στο γραφείο του Διευθυντή μας την ώρα που φεύγαμε από την δουλειά, αναγκάστηκα να περιμένω λίγο μια συνάδελφο που δεν είχε αμάξι και την μετέφερα εγώ.

Ο Μανώλης περίμενε και εκείνος έξω το λεωφορείο και όπως στεκόμαστε εκεί πιάσαμε κουβεντούλα. Μου είπε ότι νόμιζε ότι ήμουνα ελεύθερη ακόμα, ότι δεν μου φαινότανε η ηλικία μου και το πιο ωραίο ήταν ότι μου είπε ότι ήμουν η πιο ελκυστική από τις συναδέλφους μας. Φυσικά κολακεύτηκα πολύ από τα λόγια του. Χρόνια είχα να ακούσω από ξένο άντρα πόσο ελκυστική και νέα φαινόμουνα και μάλιστα από ένα τόσο ελκυστικό και 8 χρόνια μικρότερο μου νέο.

Υπήρχαν ακόμα 2-3 πιο νέα, ίσως και ποιο ελκυστικά θηλυκά από μένα στον χώρο εργασίας μας και κολακευτικά πάρα πολύ που με τρόπο άρχισε να με φλερτάρει ο Μανώλης. Ήταν πολύ διακριτικός γιατί ήταν εύκολο να καταλάβει κανένας αν με φλέρταρε ανοικτά χωρίς να είναι διακριτικός.

Σύντομα είχε πάρει δικό του αμάξι και αργά ένα απόγευμα ενώ βρισκόμουνα στο κήπο του σπιτιού μου ποτίζοντας τα λουλούδια, πέρασε σιγά με το αμάξι του και έμεινα έκπληκτη να κοιτάζω. Δεν σταμάτησε απλά κούνησε σε χαιρετισμό το χέρι του.
Κατοικούσα σε προάστιο της πόλης ενώ εκείνος στην άλλη πλευρά της πόλης και κατάλαβα ότι είχε περάσει αποκλειστικά για να με δει. Ευτυχώς που δεν σταμάτησε γιατί ο άντρας μου ήτανε σπίτι και ένιωσα ανήσυχη μήπως τον δει.

Την άλλη μέρα στην δουλειά δυο λεπτά που βρεθήκαμε μόνοι μου είπε ότι ήταν ωραίο το σπιτάκι μου, η γειτονιά που κατοικούσα και χωρίς ντροπή μου είπε ότι είχε περάσει αποκλειστικά για να με δει. Με κοίταζε στα μάτια μ’ ένα βλέμμα παθιασμένο που με αναστάτωνε.

Το Σάββατο που πήγα για ψώνια στο σουπερμάρκετ. Έκπληκτη τον βρήκα να ψωνίζει εκεί. Ένιωσα αναστάτωση όταν με πλησίασε. Μου είπε ότι είχε ακούσει που έλεγα ότι ερχόμουνα αυτή την ώρα για ψώνια στο σουπερμάρκετ και με περίμενε. Με έπεισε και καθίσαμε σε μια γωνία απάνω στην καφετέρια του σουπερμάρκετ όπου χωρίς ντροπή μου είπε ότι του άρεσα πάρα πολύ.

Αναστατώθηκα νοιώθοντας ανατριχίλες πολύ κολακευμένη. Ούτε και εγώ μπορούσα να καταλάβω τον εαυτό μου πως και δέχτηκα την πρόσκληση του να βρεθούμε στο διαμερισματάκι που κατοικούσε με την πρώτη ευκαιρία που θα είχα. Δεν ήμουν κάνα μωράκι. Ήξερα πολύ καλά τι θα γινότανε αν πήγαινα στο διαμερισματάκι του. Δεν θα πίναμε απλά ένα καφεδάκι η ποτό. Θα κάναμε έρωτα και το ήξερα από την πρώτη στιγμή που συγκατένευσα.

Πήγα στο διαμερισματάκι του μετά από 4 μέρες. Όταν κτύπησα το κουδούνι και άνοιξε την πόρτα κάνοντας μου χώρο να περάσω, τα πόδια μου τρέμανε από την ένταση που ένιωθα. Ήμουν πολύ αναστατωμένη γιατί ήξερα ότι θα απατούσα το στεφάνι και τον άντρα μου.

Μόλις έκλεισε την πόρτα και πριν αφήσω κάτω την τσάντα μου με αγκάλιασε από πίσω. Όλο το κορμί μου πήρε φωτιά στο άγγιγμα του. Χούφτωσε τα βυζιά μου ενώ πίεσε την εξόγκωση της πούτσας του στον πισινό μου. Μια εξόγκωση που έγινε σίδερο σε δευτερόλεπτα ενώ με φιλούσε στο πλάι του λαιμού και του προσώπου μουρμουρίζοντας ότι ήμουν πολύ γλυκιά γυναίκα.

Με γύρισε και τα χείλια μας αγγίχτηκαν δισταχτικά για μερικές στιγμές και μετά φιλιόμαστε με τις γλώσσες μας να τρίβονται ενώ είχε χουφτώσει και χάιδευε τον πισινό μου. Ούτε που κατάλαβα για πότε είμαστε στο υπνοδωμάτιο και άρχισε να με γδύνει.
Με έγδυνε και τον βοηθούσα να με γυμνώσει.

"Είσαι καύλααααααα!!!", στέναξε κάνοντας με να τρεμουλιάσω ενώ κοίταζε με πόθο το γυμνό κορμί μου.

Βιαστικά γυμνώθηκε. Κοίταζα το μυώδες κορμί του και αναψοκοκκίνισα όταν η πούτσα του τινάχτηκε απάνω στητή. Ήταν πιο προικισμένος από τον άντρα μου εκεί κάτω.
Βρεθήκαμε στο στρώμα αγκαλιά με κολλημένα χείλη σένα παθιασμένο φιλί.
Χάιδευε το κορμί μου από πάνω μέχρι κάτω στα καλλίγραμμα πόδια μου ενώ το άγγιγμα της πούτσας του στο κορμί έκαιε την σάρκα.

Μετά από μερικά καυτά φιλιά στα χείλια άρχισε να μου θηλάζει τις πρησμένες ρώγες των βυζιών μου. Είναι πολύ ευαίσθητα τα βυζιά μου και ένιωθα απίστευτα ρίγη ενώ θήλαζε μια το ένα και μια το άλλο βυζί μου. Το δεξί του χέρι ερέθιζε το μουνάκι μου και οι στεναγμοί μου γέμισαν το δωμάτιο.

Ο συνδυασμός θηλάσματος των βυζιών μου και το ερέθισμα στο μουνάκι με έφεραν σε οργασμό. Ο κόλπος μου είχε σηκωθεί από το στρώμα πιέζοντας το μουνάκι μου στο χέρι του ενώ βογκούσα πολύ έντονα. Με άφησε λίγα δευτερόλεπτα μετά και με κοίταξε στα μάτια παθιασμένα.

-    "Σε θέλω τώρα" είπε ενώ έπαιρνε προφυλακτικό από δίπλα στο κομοδίνο.

Με θολωμένες αισθήσεις μετά τον οργασμό μου τον κοίταζα που φορούσε την καπότα στην πούτσα του. Τα πόδια μου από μόνα τους άνοιξαν και κάμφθηκαν. Μπήκε ανάμεσα τους σπρώχνοντας την πούτσα του στα υγρά μουνόχειλα μου.
Έσπρωξε και την ένιωσα να γλιστρά μέσα μου.

-    "Ααααααααααααααααχχχ" ξεφώνισα νιώθοντάς την όλο καύλα να γλιστρά μέσα μου.

Μου την έδωσε μέχρι τ’ αρχίδια του. Με εξιτάρει να νιώθω τα αρχίδια του άντρα να κολλούν στο κορμί μου. Είναι πολύ ερεθιστικά σε συνδυασμό με την αίσθηση της καυλωμένης πούτσας στο μουνάκι μου. Όταν άρχισε να τρομπάρει την όλο καύλα πούτσα του στο μουνάκι μου μουρμουρίζοντας μου ότι ήμουν στενό και καυλιάρικο μουνάκι πήρα φωτιά και άρχισα να κινούμαι μαζί του.

Είμαι έμπειρη γυναίκα και ήξερα να κινούμε τέλεια μαζί του απολαμβάνοντας κάθε στιγμή τις καύλες και το ερεθισμό που έπαιρνα από την πούτσα του που ερέθιζε τα πάντα μέσα μου. Όταν μου τον έχωνε όλον μέσα τριβόμουνα απάνω του για να νιώσω και τον έξτρα ερεθισμό που ένιωθα από τα αρχίδια του. Είχα φτάσει πολύ γρήγορα νωρίτερα έτσι δεν άργησα να φτάσω σε οργασμό δεύτερη φορά ενώ γαμούσε το μουνάκι μου.

-    "Μανώληηηηηηηηηηη!!! Τώραααααααα τώρααααααααααααααααα… χύνωωωωωωωωωωωωωωωω!!!", ξεφώνισα όταν το μουνάκι μου εκράγηκε σένα πιο έντονο, πιο παρατεταμένο οργασμό από πριν που απλά μου ερέθιζε το μουνάκι.

Το μουνάκι μου θήλαζε αχόρταγα την πούτσα του και σε δευτερόλεπτα με ακολουθούσε φτάνοντας σε οργασμό. Είχε χώσει όλη την πούτσα του που τιναζότανε μέσα μου χύνοντας το σπέρμα του στην καπότα. Μου πήρε μερικά λεπτά να συνέλθω μετά τους δυο διαδοχικούς οργασμούς ενώ στο μεταξύ ο Μανώλης είχε τραβήξει έξω την πούτσα του βγάζοντας την καπότα. Μετά έγειρε πλάι μου περνώντας με αγκαλιά, μουρμουρίζοντας ότι ήμουν η πιο καυλιάρα γυναίκα που είχε κάνει έρωτα μαζί της.
Βέβαια μου άρεσε να τον ακούω να με παινεύει, άσχετα αν βαθιά μέσα μου είχα την υποψία ότι αυτά ήταν λόγια που ίσως είχε πει και σε άλλες γυναίκες.

Τα απαλά χάδια στην αρχή γίνανε πιο θερμά και δεν δίστασα να πάρω την πούτσα του και να την χαϊδεύω. Με εξέπληξε το πόσο γρήγορα ήταν και πάλι καύλα η πούτσα του.
Φόρεσε άλλη καπότα στην πούτσα του και με τράβηξε απάνω του καβάλα. Ενώ κρατούσε στητή την πούτσα του τρεμουλιάζοντας από αμαρτωλούς πόθους, κάθισα απάνω περνώντας την όλη μέχρι τα αρχίδια μέσα μου. Σαν αναβάτης κινιόμουνα πάνω-κάτω, μπρός-πίσω στην όλο καύλα πούτσα του.

Μου χάιδευε το κορμί παντού και όταν λέω παντού το εννοώ αυτό. Κάποτε με τραβούσε κάτω στο κορμί του φιλώντας με στα χείλια σύντομα αλλά παθιασμένα.
Έφτασα σε λίγα λεπτά σε οργασμό και τριβόμουνα με μανία απάνω στην πούτσα του.
Μετά έγειρα αποχαυνωμένη απάνω του για λίγο. Μετά με έπαιρνε σε μια πλευρική στάση μέχρι που έφτασα ξανά και μετά με είχε στα τέσσερα στο στρώμα γαμώντας με δύναμη το μουνάκι μου γερνώντας απάνω μου φιλώντας μου την πλάτη και το σβέρκο ενώ χάιδευε το κορμί μου.

Έσπρωχνα σαν πεινασμένοι σκύλα τον πισινό μου στην πούτσα του φτάνοντας σε δυο ακόμα διαδοχικούς οργασμούς πριν χύσει για δεύτερη φορά στην καπότα.
Έγειρα στο στρώμα αποχαυνωμένη μετά από τόσους οργασμούς και όταν συνήλθα κοίταξα το ρολόι μου. Έπρεπε να φύγω σε λίγο… έτσι βιαστικά σηκώθηκα από το στρώμα μπήκα στο ντους και έκανα ένα γρήγορο ξέπλυμα του κορμιού μου που μύριζε έντονα ζευγάρωμα με αρσενικό.

Πριν φύγω με κράτησε για λίγο στην αγκαλιά του μιλώντας μου γλυκά, πείθοντας με να ξαναβρεθούμε με την πρώτη ευκαιρία και του το υποσχέθηκα.

Αυτούς τους λίγους μήνες που κάνω καυτό αμαρτωλό σεξ με τον Μανώλη έχω τύψεις που απατώ τον άντρα μου αλλά τις ξεχνώ όταν είμαι στην αγκαλιά του Μανώλη. Φυσικά δεν έχω καμιά πρόθεση να αφήσω τον άντρα μου και ξέρω ότι μια μέρα αυτή η σχέση θα είναι παρελθόν.

Μπορεί αυτή η σχέση μας μια μέρα να είναι παρελθόν αλλά μέχρι εκείνη την μέρα απολαμβάνω μαζί με τον εραστή μου τα αμαρτωλά σμιξίματα μας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")