Η Ζωή και το φετίχ μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η Ζωή είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη μου αλλά πάντα έχω μια ιδιαίτερη σχέση μαζί της. Είναι φίλη της ξαδέρφης και πάντα είχαμε ιδιαίτερη. Επικοινωνούσαμε και τα λέγαμε όλα μεταξύ μας.

Είναι μελαχρινή με πολύ άσπρο δέρμα και καταπληκτικό σωματάκι, ας πούμε ότι έχει φετίχ να επιδεικνύει την πλάτη της κάτι που το βρίσκω πολύ ερεθιστικό. Στο παρελθόν έχουμε έρθει πολλές φορές κοντά.. όχι τόσο κοντά ώστε να περάσουμε την βραδιά μαζί. Είναι η κουμπάρα της ξαδέρφης μου κι έχουμε και την διαφορά… αυτό πάντα ήταν ένα εμπόδιο, όχι αρκετό όμως για να μοιραζόμαστε διάφορα μεταξύ μας. Είναι ο μόνος άνθρωπος από το πολύ κοντινό μου περιβάλλον που γνωρίζει για τη σεξουαλική μου ζωή και τις ιδιαιτερότητές μου…. Η Ζωή είναι ψυχολόγος και ίσως αυτό την έχει κάνει πιο ανοιχτόμυαλη.

Την Φεβρουάριο που μας πέρασε κατέβηκα Αθήνα. Τη μέρα των ερωτευμένων είχαμε κανονίσει να βγούμε όλοι μαζί. Η σχέση μου στην Θεσσαλονίκη. Προς έκπληξη μου η Ζωή ήταν μόνη της δεν ήξερα ότι είχε χωρίσει. Αρχίσαμε πάλι να μιλάμε, ποτάκια και το ένα έφερε το άλλο. Την πήγα εγώ σπίτι της, δεν θέλαμε να δώσουμε δικαιώματα και αφού μέναμε κοντά προσφέρθηκα να την γυρίσω εγώ.


Μπήκα στο σπίτι της… φιλιόμασταν απαλά γλυκά ρουφηχτά την ήθελα πολύ... μου είπε ότι θέλει να δοκιμάσει.. να γίνει σκλάβα μου. Μέσα μου τραντάχτηκα! Ποτέ δεν είχα φανταστεί κάτι τέτοιο μαζί της. Η αλήθεια είναι ότι μόλις μου το είπε αυτό… δεν είναι ανάγκη της είπα. Όμως εκείνη μου έδειξε ότι το ήθελε... έβγαλε τα ρούχα της και γονάτισε μπροστά μου. Μέσα μου πλημμύρισα από την καύλα της στιγμής όμως η αλήθεια είναι ότι τα είχα χάσει λιγάκι. Της ζήτησα να μου βάλει ένα ποτάκι ενώ έκατσα αναπαυτικά στην πολυθρόνα..

Ενώ μου έβαζε το ποτό την παρατηρούσα το σώμα της, υπέροχο άσπρο σαν γάλα... μου έφερε το ποτό μου έβγαλε τα παπούτσια και άρχισε να μου γλύφει τα δάκτυλα των ποδιών ένα-ένα… είχα καυλώσει απίστευτα πολύ! Της ζήτησα να μου αφαιρέσει τα ρούχα το έκανε αργά και απαλά ενώ άφηνε τα μαλλιά της να μπλέκονται ανάμεσα στα μάτια μου. Ήταν τόσο κοντά, την μύριζα.. για εμένα, εκείνη είναι τόσο εξειδικευμένη.. γονάτισε και άρχισε να με γλύφει στον πούτσο μου. Ένιωθα ότι θα φύγει θα ξεκολλήσει από την θέση του! Το έκανε απαλά, μεθοδικά και ερωτικά.

Της ζήτησα να σηκωθεί. Πήγαμε… ήρθε πάνω μου στην πολυθρόνα το κάναμε εκεί. Όταν μπήκα μέσα της για πρώτη φορά ήταν τόσο υγρά τόσο υπέροχα… (ευτυχώς μου έκοψε εκείνη τη στιγμή κι έβαλα προφυλακτικό). Κάναμε έρωτα ενώ είχε τυλιχθεί γύρω μου και τα στήθη της οι ρώγες της στο στόμα μου για δάγκωμα και πιπίλιμα.. την άκουσα να χύνει, μου άρεσε πολύ η μυρωδιά της... την έβαλα πάλι στα γόνατα έβγαλα το προφυλακτικό, της ζήτησα να τελειώσω πάνω της. «Μάλιστα» είπε. τρελάθηκα από την καύλα!

Την έβαλα στον καναπέ και τελείωσα στην κοιλίτσα της και στα στήθη της. Μου αρέσει ιδιαίτερα αυτό. Όμως ένιωθα πάλι ορμή γι' αυτήν... ενώ είχε επάνω της τους χυμούς μου, δεν δίστασα ανέβηκα απαλά πάνω της και άρχισα να την φιλάω να την θέλω ακόμα πιο πολύ. Τότε άκουσα:

-    Πόνεσε με…

Τώρα πια δεν σκεφτόμουν.. έκατσα στον καναπέ, την έβαλα στα πόδια μου άρχισα να της τις βρέχω με το χέρι απαλά, σαν μασάζ. Άκουγα τα απαλά βογγητά της, τα δάκτυλα μου έμπαιναν μέσα της, υγρή, ζουμερή τόσο υπέροχη! Δεν ήξερα τι ήθελα πιο πολύ.. τελικά κέρδισε η ανάγκη μου να την πονέσω. Μου είπε ότι έχει χειροπέδες στο συρτάρι. Τις πήρα την έβαλα στα γόνατα κι έδεσα τα χέρια της πίσω από την πλάτη…

Την ρώτησα αν έχει σκοινί.. δεν είχε. Πήρα το κασκόλ μου της έδεσα τα πόδια, μούγκριζε, δεν ήξερε τι να κάνει περίμενε.. πήρα την ζώνη μου.. πόσο λατρεύω τον ήχο της ζώνης! Πετάχτηκαν τα μάτια της έξω, όμως αυτό ήθελε. Άρχισα να χτυπάω τον κώλο της. Το καταπληκτικό λευκό χρώμα της κοκκίνιζε βόγκαγε, δεν την χτύπαγα τόσο δυνατά ώστε να κλάψει. Στιγμές την έπιανα και ήταν μούσκεμα.. την άκουσα πάλι: 

-    Στην πλάτη σε παρακαλώ..

Την σήκωσα όπως ήταν της έβγαλα τις χειροπέδες, οδήγησα το στόμα της στον πούτσο μου... το έγλυφε απαλά ενώ έσπρωχνα τώρα πιο βίαια το κεφάλι της. Δεν ήθελα να την φοβίσω. Την πήρα από το μαλλί και την περπάτησα στα γόνατα μέχρι το κρεβάτι της. Προς έκπληξη μου αυτό ήταν σιδερένιο! Τέλεια! Την ξάπλωσα εκεί.. μπρούμυτα. Έδεσα τα χέρια της με τις χειροπέδες στα κάγκελα, τα πόδια της ήταν ήδη ενωμένα και δεμένα.. πήρα την ζώνη... μακάρι να είχα ένα tailwhip...

Την χτύπησα άκουγα της κραυγές της, μετά από λίγο το κλάμα. Αυτό ήταν! Σταμάτησα και την έλυσα. Έκλαιγε κι έχυνε.. τα σημάδια της κόκκινα όχι πολύ έντονα. Την έβαλα στα τέσσερα στο κρεβάτι, πήγα από πίσω της, την πήρα... όχι από τον κώλο.. τελειώσαμε μαζί. «Ευχαριστώ» μου είπε.. ενώ έγλυφα τις γραμμές στην πλάτη της...

Εγώ σε ευχαριστώ Ζωή, ήταν όμορφα..!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")