Με την Αννούλα στο βενζινάδικο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αυτή η ιστορία είναι αληθινή με το πρώην κορίτσι μου. Ήταν 8 το πρωί, όταν ξεκινούσα να πάω στην δουλειά, πήρα το μηχανάκι μου όπως κάθε πρωί για να πάω. Ξαφνικά στον δρόμο διαπίστωσα ότι έχει ξεφουσκώσει το λάστιχο μου.

Πήρα τηλέφωνο το αφεντικό του είπα πως θα αργήσω λίγο και πήγα στο κοντινότερο βενζινάδικο. Εκεί συνάντησα μια πανέμορφη μελαχρινή ύπαρξη. Με κοιτούσε με τα πανέμορφα γαλάζια μάτια της. Εγώ δεν άντεξα και πήγα και της μίλησα. Κλείσαμε ραντεβού για το απόγευμα. Πήγα στην δουλειά μου και δεν είχα μυαλό για τίποτε άλλο... Μόνο για εκείνη.

Το απόγευμα πήγαμε για καφέ και με έκανε να σκεφτώ πως είναι σοβαρή κοπέλα. Όμως μόλις φτάσαμε σπίτι της με φίλησε και μου έπιασε τον πούτσο μου. Μου είπε:

-    Πάμε στο βενζινάδικο; Δεν θα είναι κανείς εκεί.

Εγώ έκπληκτος την ακολούθησα. Άρχισε να βγάζει την μπλούζα της και μετά έβγαλε την δικιά μου. Οι ρώγες της είχαν σκληρύνει, όπως επίσης ο πούτσος μου.

Την έβαλα πάνω στο γραφείο και της έβγαλα το παντελόνι. Μετά άρχισα να της κατεβάζω σιγά-σιγά το κιλοτάκι της. Της άνοιξα τα πόδια και είδα το υπέροχο μουνάκι της υγρό. Εγώ άρχισα να το γλύφω με ηδονή. Η γλώσσα μου έπαιζε στο μουνί της και εκείνη ούρλιαζε από ηδονή. Εγώ μια της έγλυφα την κλειτορίδα και μια της έβαζα το δαχτυλάκι μου μέσα. Έπειτα αυτή με έπιασε και με γονάτισε για να μου πάρει πίπα. Αχχχχχ θεέ μου! Τι αίσθηση ήταν αυτή; Τι υπέροχη πίπα! Με τα καυτά της χίλια να μου το γλύφει και να μου το ρουφάει. Μετά μην αντέχοντας άλλο την αρπάζω και της τον χώνω από τον κώλο. Εκείνη άρχιζε να ουρλιάζει δεν το είχε ξανακάνει αλλά της άρεσε.

-    Πάρ’ τα μωρή! Της έλεγα.

-    "Έλα ρε πούστη ξέσκισε με" έλεγε αυτή.

Μετά είπε κάτι που με έκανε την γαμήσω με πιο πολλή δύναμη. Είπε ότι δεν την γαμάω καλά. Την άρπαξα και εγώ και της ανοίγω τα πόδια. Οι αστράγαλοι της ακουμπούσαν το πρόσωπο της. Το καυλί μου είχε γίνει πιο σκληρό από ποτέ ήθελε οπωσδήποτε να χύσει. Τον χώνω με δύναμη στο μουνί της. Άρχισα να την ξεσκίζω. Την γάμαγα… όσο και αν ήθελα να χύσω δεν το έκανα για να την παιδεύω... να την γαμάω όλο το βράδυ... την γάμησα από όλες τις στάσεις πάνω στο γραφείο. Έπειτα με κατέβασε και άρχισε να μου πάρει πίπα. Δεν άντεξα άλλο και έχυσα μέσα στο στόμα της. Φώναξα από ηδονή. Τέτοιο άγριο σεξ δεν είχα ξανακάνει. Αυτή η εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη!

Άννα δεν θα σε ξεχάσω ποτέ… Μου λείπει το μουνάκι σου...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")