Συνάντηση από αγγελία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το καλοκαίρι είχα δημοσιεύσει μια αγγελία όπου εξομολογιόμουν το πάθος μου για το facesitting και ζητούσα επικοινωνία με όποια ενδιαφερόταν, να ανταλλάξουμε σκέψεις και φωτογραφίες και...

αν τα πράγματα πήγαιναν καλά, να συναντηθούμε.

Υπήρξαν αρκετές κυρίες που ανταποκρίθηκαν, είπαμε και δείξαμε μεταξύ μας ενδιαφέροντα πράγματα. Με δυο από αυτές υπήρξε και ερωτική συνάντηση. Την πρώτη τη γνώριζα και πριν, η αλληλογραφία ήταν λίγο σικέ, αφού απλώς μας ενθάρρυνε να προχωρήσουμε παραπέρα τη γνωριμία μας. Με τη δεύτερη όμως είχα μια πολύ ωραία εμπειρία σε ένα ξενοδοχείο, που θα σας την περιγράψω. Είναι και μια ευκαιρία να επικοινωνήσω και πάλι μαζί της χωρίς να παραβώ την αμοιβαία συμφωνία μας, να μη δώσουμε οποιαδήποτε προσωπική συνέχεια σε αυτό που ζήσαμε στο ξενοδοχείο:

Δε χρειάστηκε πολύ για να σε αναγνωρίσω όταν σε είδα να με περιμένεις. Άλλωστε είχαν προηγηθεί αρκετές φωτογραφίες μεταξύ μας, θα σε ξεχώριζα λοιπόν ακόμα κι αν σε συναντούσα τυχαία στο δρόμο,
Ο καφές που ακολούθησε, για γνωριμία, δεν έδωσε και πολλά πράγματα. Ο πάγος είχε ήδη σπάσει από την αλληλογραφία μας και ομολογώ ότι σε βρήκα αρκετά χαλαρή. Άλλωστε ούτε για μένα ούτε για σένα ήταν η πρώτη φορά που θα βρισκόμαστε σε ένα ξενοδοχείο με κάποιον που γνωρίσαμε από το διαδίκτυο.
Στο δρόμο για το ξενοδοχείο προσπαθούσα να μαντέψω τις λεπτομέρειες του κορμιού σου. Με χαρά μου πρόσεξα μια νωχέλεια ανατολίτικη στις κινήσεις σου και μια διάθεση να προκαλέσεις πολύ διακριτική, με αδιόρατα αλλά προσεκτικά λικνίσματα.

Στο ασανσέρ, η μόνη αμήχανη στιγμή. Ας είναι καλά το άλλο ζευγάρι που ανέβαινε μαζί μας και επέβαλλε ούτως ή άλλως σιωπή.
Όπως είχαμε συμφωνήσει, γδυθήκαμε και παρουσιαστήκαμε ο ένας στον άλλο γυμνοί, πριν ακόμη αγγιχτούμε. Νομίζω ότι έμεινες ικανοποιημένη από αυτό που είδες, μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο με άναψες. Έμεινες μισό μέτρο μακριά μου και άρχισες, όρθια στη μέση του δωματίου να με χαϊδεύεις ψηλαφώντας το σώμα μου. Δεν μου είπες με τα λόγια τι σου άρεσε επάνω μου, απλά άφηνες το χέρι σου να μείνει εκεί λίγο παραπάνω.
Εγώ δε χρειάστηκε να δείξω ή να πω τι με εντυπωσίασε. Σε βρήκα βέβαια ακόμα πιο αδύνατη απ’ ότι στις φωτογραφίες και το κορμί σου πιο σβέλτο και πιο νευρώδες απ’ ότι περίμενα, όμως το πραγματικό σοκ με περίμενε ανάμεσα στα πόδια σου.

Με είχες βέβαια προειδοποιήσει ότι θα μου έκανες μια μικρή έκπληξη. Όμως αυτό που είδα ξεπερνούσε τις αναμονές μου.
Είχες αποτριχώσει ολοκληρωτικά το μουνί σου. Όσες φωτό κι αν μου είχες στείλει, ήταν με αρκετό τρίχωμα και τώρα μου το έδειχνες εντελώς γυμνό για πρώτη φορά. Έμεινα με το βλέμμα καρφωμένο εκεί. Ασυνείδητα τα γόνατά μου λύγισαν και γονάτισα μπροστά σου εκεί στη μέση του δωματίου. Πλησίασα με τα γόνατα και άρχισα να το κοιτάζω από κοντά. Δε με επέτρεψες να πλησιάσω τα χείλη μου, απαλά μου κράτησες το κεφάλι λίγα εκατοστά μακριά του, να το θαυμάζω για λίγα λεπτά. Με μικρές κινήσεις προς τα πίσω κατευθύνθηκες προς το κρεβάτι κι εγώ μαγνητισμένος σε ακολουθούσα. Κάθισες στο κρεβάτι και άνοιξες τα πόδια σου, μου το έδειξες σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια. Μεγάλα χείλη, που κρέμονταν, φουσκωμένο και υγρό γιατί είχες ήδη ερεθιστεί.

-    Το έχεις πολύ ωραίο. Ναι πολύ μεγάλο. Θα καταφέρει το στόμα μου να το ευχαριστήσει;

-    Υποσχέθηκες να μου το περιποιηθείς μια ολόκληρη ώρα. Νομίζω ότι αν αντέξει η γλώσσα σου....

-    Θα αντέξει. Τέτοιο μουνί δε βρίσκει κάθε μέρα.

Σου φίλησα τα γόνατα επιμένοντας στο εσωτερικό μέρος. Σιγά-σιγά άρχισα το ταξίδι για την περιοχή των ονείρων μου. Είναι μια στιγμή που πάντα με συγκινεί, όταν πλησιάζω το ανοιχτό μουνί μιας γυναίκας που περιμένει να τη γλύψω. Με το που φτάνω κοντά του, το πρόσωπό μου φουντώνει και τα χείλη μου έχουν καίνε. Πολλές γυναίκες ανατινάζονται στην πρώτη επαφή, σα να ηλεκτρίζονται, τόση ενέργεια έχω μαζέψει από την αναμονή.

Έφτασα κοντά του κι άρχισα να φιλάω για ώρα τη φρεσκοξυρισμένη περιοχή, χωρίς να κατεβαίνω παρακάτω πριν να μου το επιτρέψεις. Ένοιωθα να σε ικανοποιεί αυτός ο σεβασμός στο μεγάλο σου μουνί και να σε ηρεμεί από τη φυσική ανασφάλεια που έχει η συνάντηση με έναν άγνωστο. Έμεινα εκεί φιλώντας και γλύφοντας το αποτριχωμένο σου τρίγωνο, για να σε ευχαριστήσω για το απρόσμενο δώρο που μου έκανες. Περίμενα τη στιγμή που εσύ θα έσπρωχνες το κεφάλι μου παρακάτω. Από τις μυρωδιές που ανέβαιναν και τις ελαφρές κινήσεις της λεκάνης σου καταλάβαινα πως αυτή η στιγμή δε θα αργούσε και πολύ.
Άνοιξες ακόμα πιο πολύ τα πόδια σου.

-    Γλύψε τώρα.

Άρχισα να φιλάω τα χοντρά χείλη του και να σε ρωτάω για την ιστορία του. Άρχισες να μου μιλάς όσο τα περιποιόμουνα για τους πούτσους που έχει αδειάσει, για τις γλώσσες που έχει κυβερνήσει, για τα κατορθώματά του και τις ζημιές που έχει κάνει. Σιγά-σιγά άρχισα να βάζω και τη γλώσσα στο παιχνίδι ενώ σε άκουγα να διηγείσαι. Δεν άργησα να γευτώ τα πρώτα ζουμάκια σου, εσύ ξάπλωσες και ανασήκωσες λίγο τη λεκάνη σου για να δω και την κωλοτρυπίδα σου.

Η γλώσσα μου βρήκε σε λίγο το φουντούκι σου το σκληρό. Αργά- αργά έγλυψα γύρω από αυτό μέχρι που σε άκουσα να βογκάς. Ξαναπήγα στα χείλη, ρούφηξα τα υγρά σου και ανέβηκα πάλι εκεί που με περίμενες. Με το που σε ακούμπησα στην κλειτορίδα τα υγρά πολλαπλασιάστηκαν κι άρχισες να κινείσαι πιο δυνατά. Ερχόταν η μεγάλη στιγμή. Η στιγμή που η Βασίλισσα θα καθόταν στο θρόνο της.

Πήρα θέση ξαπλωμένος ανάσκελα στο κρεβάτι. Κάθισες προσεκτικά επάνω μου. Μου άρεσαν οι λεπτές κινήσεις που έκανες μέχρι να βολευτείς στο καινούργιο σου κάθισμα. Εγώ χάθηκα ανάμεσα στο μουνί και την κωλοτρυπίδα σου. Ρούφηξα τα πάντα και σε άφησα να γλεντήσεις το στόμα μου. Κάθε τόσο άλλαζες λίγο θέση και κουνιόσουν για να μεγαλώσεις την απόλαυσή σου. Ο δικός μου κόσμος γέμισε με μυρωδιές και γεύσεις από το μουνί και τα πισινά σου, που μπήκαν κι αυτά στο παιχνίδι.

Άρχισα να σου κάνω αυτοκρατορικό μασάζ -έτσι λένε στην Κίνα το μασάζ με τη γλώσσα στον κώλο- και ένιωθα τη δύναμη του μουνιού σου να μεγαλώνει με κάθε σύσπαση. Το στόμα μου άνοιξε κι άλλο, τα σαγόνια μου άρχισαν να πονούν από την πίεση. Με ξαναπήγες επάνω και η γλώσσα μου κρατήθηκε ακίνητη με δύναμη στην κλειτορίδα σου, αφήνοντας το μουνί σου να κάνει κουμάντο. Άκουσα τα μουγκρητά σου και ρούφηξα τα υγρά σου σαν σε όνειρο.

Ξεκουράστηκες χωρίς να φύγεις από πάνω μου, ενώ εγώ ανέπνεα με δυσκολία κάτω από το μεγάλο σου μουνί που με είχε λιώσει και με είχε εξαφανίσει σε ένα κόσμο υγρό και σκοτεινό. Υπήρχα μόνο για να γλύφω.

Πόσο κράτησε; Μια αιωνιότητα. Κανείς δεν ήθελε να σταματήσει αυτό, εσύ απολάμβανες το μεγαλείο της γυναίκας που έχει τον άντρα εκεί που πάντα τον ήθελε, ένα παιχνιδάκι του μουνιού της, ένιωθες τι σημαίνει γυναίκα. ι εγώ καταλάβαινα τι σημαίνει άντρας, ξαναγύριζα σε εκείνη την εποχή που τα μουνιά κυβερνούσαν τον κόσμο.
Κάποια στιγμή μου είπες:

-    Θα σε αφήσω μια στιγμή. Πηγαίνω στο μπάνιο. Και σηκώθηκες.

Τι ήταν αυτό που με οδήγησε να φερθώ όπως φέρθηκα; Ίσως το γεγονός ότι για να πας στο μπάνιο φόρεσες τα ψηλοτάκουνά σου, δίνοντας στο λεπτό σου σώμα μια διαφορετική γοητεία. Ίσως ο τρόπος που κουνήθηκαν τα νευρικά σου πισινά στα λίγα βήματα που έκανες μέχρι το μπάνιο. Ίσως και το ότι δεν έκλεισες πίσω σου την πόρτα, σαν να με καλούσες υποσυνείδητα. Πάντως λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που μπήκες εσύ στο μπάνιο, μπήκα κι εγώ με φοβερή έξαψη.

Δεν έδειξες ενοχλημένη. Μάλλον απορημένη, πολύ όμορφη όπως καθόσουν γυμνή στη λεκάνη.
Απέφυγα να σκεφτώ. Άφησα το σώμα μου να με κάνει ότι θέλει. Σχεδόν έκλεισα τα μάτια μου και άρχισα να νιώθω το δικό σου σώμα και τις δικές του κρυφές επιθυμίες.

Ούτε κι εγώ ξέρω πώς βρέθηκα ξαπλωμένος μέσα στο μπάνιο, ανάμεσα στα πόδια σου, μπροστά στη λεκάνη και με τη γλώσσα έξω να περιμένω.
Τέλειωσες με την ανάγκη σου, άκουσα τις τελευταίες σταγόνες αλλά εσύ δε σηκώνεσαι. Αισθάνομαι το δίλημμά σου, σε βλέπω να κοιτάζεις μια το χαρτί υγείας και μια την προτεταμένη μου γλώσσα. Νιώθω την πάλη που γίνεται μέσα σου, δυσκολεύεσαι να πάρεις αυτόν τον καινούργιο δρόμο. Σε βλέπω να κοιτάζεις μια προς το χαρτί υγείας αριστερά σου και μια στο ζωντανό χαρτί που σου προσφέρεται από κάτω σου.

Παίρνεις τη σωστή απόφαση. Διστακτικά βέβαια και αργά, πλησιάζεις στο πρόσωπό μου και ακουμπάς τα βρεγμένα σου χείλη στη γλώσσα μου. Ο δισταγμός σου όμως δεν κρατάει παρά μόνο λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που σε περιποιείται η γλώσσα μου. Πέφτεις με όλο σου το βάρος επάνω μου και σε ένα λεπτό είσαι εσύ που ανοίγεις με τα δάχτυλά σου τα χείλη σου για να σε καθαρίσω ακόμα πιο βαθιά. ακούω να βογκάς και μέσα τα βογκητά σου διακρίνω σκόρπιες κουβέντες:

-    Εδώ σας θέλω, να μου πλένετε το μουνί... κρίμα να μη θέλει σκούπισμα κι ο κώλος μου, θα σε φωνάζω όταν είναι...θα σε παίρνω τηλέφωνο να έρχεσαι να με σκουπίζεις.

Χύνεις με δυνατές φωνές, πρέπει να μας ακούει όλος ο διάδρομος του ξενοδοχείου, μένεις να ξεκουραστείς λίγο καθισμένη επάνω μου. Πάλι η γλυκιά ασφυξία. Τέλος σηκώνεσαι και οι κινήσεις σου έχουν πια τη μεγαλοπρέπεια της βασίλισσας. Πηγαίνω πρώτος στο κρεβάτι περιμένοντας τις επιθυμίες σου. Με ξαπλώνεις και χαϊδεύεις το σώμα μου απαλά. Σε λίγα λεπτά με έχεις σκληρύνει και ερεθίσει μόνο με το χέρι σου.

-    Πώς σου φαίνεται ο πούτσος μου; Μεγάλωσέ τον, να αξίζει για ένα αρχοντικό μουνί σαν το δικό σου.

Μου βάζεις το προφυλακτικό με τέχνη και απαλότητα κι ανεβαίνεις επάνω μου. Μπαίνεις σιγά-σιγά και όταν φτάνεις στη ρίζα μένεις ακίνητη, το μόνο που κινείται είναι τα χέρια σου. Σιγά-σιγά αρχίζεις τις ρυθμικές κινήσεις κι εγώ παραδίδομαι στα έμπειρα πισινά σου που κανονίζουν το ρυθμό. Με τελειώνεις με δυνατά χτυπήματα του μουνιού σου.

Έρχεται η ώρα να λήξει το όνειρο. Σηκώνεσαι και αρχίζεις να συμμορφώνεις τα μαλλιά σου και να το πρόσωπό σου. Όμως καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλιώς πια, πολύ περήφανη για αυτό που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου. Με τρελαίνει αυτή η αίσθηση αρχοντιάς που περιβάλλει μια γυναίκα όταν την έχουν υπηρετήσει όπως εγώ. Καθυστερείς τη στιγμή που θα βάλεις το βρακάκι και το παντελόνι σου, σου αρέσει το βλέμμα μου που είναι αιχμαλωτισμένο εκεί χαμηλά, σου αρέσει που είσαι σπουδαία για έναν άντρα μόνο και μόνο γιατί τον κουμαντάρεις με τη γυμνή γυναικεία σου φύση.

-    Θα ‘θελες να βγεις στο δρόμο έτσι γυμνή, να το δείξεις σε όλους, να δείξεις πόσο όμορφο είναι και πόσο καλά πέρασε;

-    Θα ‘θελα να σε έβαζα να μου το γλύψεις μπροστά σε όλον τον κόσμο, και μετά να μου το προσκυνήσουνε όλοι οι άντρες, καυλωμένο και φουσκωμένο.

Ενώ βάφεσαι γονατίζω μπροστά σου και με ελεείς για τελευταία φορά με το μουνί και τον κώλο σου.

Σε λίγα λεπτά έχουμε ντυθεί και ετοιμαζόμαστε να χωρίσουμε. Όπως έχουμε συμφωνήσει δε θα ξαναβρεθούμε, πιστοί στη λατρεία της αιωνιότητας της στιγμής. Ελπίζω να μη μου θυμώσεις για την ιστορία αυτή, ήθελα όμως να ξαναζήσω αυτές τις θαυμάσιες στιγμές.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")