Η Μαρίνα με τον νέο αγόρι της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας η Μαρίνα είμαι. Αυτή η ιστορία έγινε πέρυσι. Μετά την εξεταστική στα ΤΕΙ (πρωτοετής) πήγα με την κολλητή μου και τον δικό της για κάμπινγκ, όχι σε οργανωμένο αλλά μόνοι μας.

Εγώ δεν είχα σκηνή και έμεινα με ένα φίλο της που τον είχε καλέσει μόνο για εμένα επειδή είχα χωρίσει με τον δικό μου εδώ και κάτι μήνες. Ήταν πολύ γλυκό παιδί και ντροπαλό αν και αυτό δεν το είχα καταλάβει από την αρχή, ήταν 24 χρονών και όπως μου αρέσει ψηλός και αθλητικός.

Εμείς τα κορίτσια κυκλοφορούσαμε σχεδόν πάντα με τα μαγιό και η κατάσταση ήταν εμφανώς ερωτική. Οι δύο άλλοι ήταν ζευγάρι και το έκαναν συνέχεια, εμείς το γυροφέρναμε και εγώ ήμουν σίγουρή ότι ήταν ζήτημα χρόνου να πηδηχτούμε. Την Κυριακή κατά τις 7 το απόγευμα καθόμουν μέσα στην σκηνή και διάβαζα ένα βιβλίο με το μαγιό μου μόνο.

Ο Αλέξης μπήκε μέσα έκατσε δίπλα μου και μετά από ένα λεπτό μου έβαλε χέρι πολύ δειλά. Αρχίσαμε σκέφτηκα, άφησα το βιβλίο και ανταποκρίθηκα και εγώ αφού το θέλαμε και οι δύο. Επιτέλους του είπα και γελάσαμε. Καθόμασταν στο πλάι ο ένας απέναντι στον άλλο. Ο Αλέξης φορούσε βερμούδα με φερμουάρ και ζώνη, τα έλυσα και την κατέβασα παρακάτω και αποκαλύφτηκε η πούτσα του. Μόλις την είδα χάζεψα, ειλικρινά έκανα σαν να μην είχα ξαναδεί πούτσα και ένα χαμόγελο εμφανίστηκε στα χείλια μου.

Όπως κάθονταν στο πλάι ο Αλέξης η πούτσα του κρέμονταν μαλακή και ακαύλωτη, αλλά ακόμα και έτσι ήταν ελάχιστα μικρότερη από την καυλωμένη πούτσα του πρώην μου και σίγουρα ποιο χοντρή!! Κοίταξα τον Αλέξης στα μάτια αλλά δεν είδα αυτή την αυτοπεποίθηση και ξιπασιά που θα περίμενε κάνεις από κάποιο με τόσο μεγάλο μέλος. Εγώ δεν ντρεπόμουν τίποτα όμως, έκανα βουτιά ανάμεσα στα πόδια του και την πήρα στο στόμα μου. Ο Αλέξης φάνηκα να ξαφνιάζεται ή και να τρομάζει και σχεδόν λύγισε στα δύο. Προσπάθησε να κλείσει την είσοδο της σκηνής αλλά εγώ τον έσπρωξα πίσω.

Δούλευα το πουτσοκέφαλο με την γλώσσα και τα δόντια ενώ με το άλλο χέρι του έτριβα τα αρχίδια. Σε μερικές στιγμές την είχα όλη στο στόμα μου και με τους λαρυγγισμούς που έκανα ήταν μάλλον σαν την καταπίνω ή να την μασουλάω παρά να την γλύφω. Δεν πρόσεχα καθόλου τον Αλέξη είχα πέσει με τα μούτρα στην πούτσα του. Με είχε πιάσει ένα νευρικό γέλιο και όταν ή πούτσα του Αλέξη είχε φτάσει στο πλήρες μήκος και πάχος της άρχισα να λέω διαφορά για την πούτσα του και για τον ίδιο σαν να παραμιλούσα αν και τίποτα αρνητικό. Πρέπει να τον έγλυφα για αρκετή ώρα και ξαφνικά τελείωσε στο στόμα μου. Το σπέρμα του χτύπησε στον ουρανίσκο μου και στα δόντια και έπεσε πάλι κάτω.

Έχυσε πολύ και όταν τέλειωσε η πούτσα του και τα αρχίδια του ήταν μούσκεμα από τα σάλια μου και τα χύσια του. Τα καθάρισα όλα και μετά γύρισα και το ευχαρίστησα με ένα φιλί στο μάγουλο. Ο Αλέξης φαίνονταν ευχαριστημένος, τράβηξε την βερμούδα και βγήκε από την σκηνή. Το περισσότερο βραδυ ήμασταν με τα παιδιά, ο Αλέξης διασκέδαζε αλλά φαίνονταν απόμακρος από εμένα και το πρωί το ίδιο πράμα. Κάθισα και σκέφτηκα μήπως έφταιγα εγώ, γιατί τον συμπαθούσα και μου άρεσε σεξουαλικά. Από όλη αυτή την σκέψη έφτασα στο συμπέρασμα ότι όπως έκανα το προηγούμενο απόγευμα θα τον είχα φοβίσει.

Το μεσημεράκι τον ξεμονάχιασα από τους άλλους και του μίλησα. Του είπα ότι τον γούσταρα πολύ και ότι δεν ήθελα να τον κάνω να ντραπεί ή να με φοβηθεί και ότι το βράδυ θα ήθελα πολύ να με πηδήξει κανονικά. Ο Αλέξης δεν παραδέχτηκε τίποτα ούτε όμως μου είπε κάτι άλλο που να τον απασχολεί αλλά μετά από αυτή τη συζήτηση όποτε αποζητούσα την συντροφιά του ανταποκρινόταν.

Το βράδυ όταν χωρίσαμε τον περίμενα στη σκηνή μας γυμνή και στα τέσσερα. Το πουλάκι μου ήταν πραγματικά ντροπαλό αλλά όταν του έγλυψα το παλούκι του και το κάναμε πισωκολλητό απέδωσε 110%. Σε μια εβδομάδα ήμασταν και επίσημα ζευγάρι.

Με καυλώνει αφάνταστα που ενώ είναι τόσο ντροπαλός όταν εμπιστεύεται κάποιον κάνει θαύματα και κάνω τα πάντα για να εμπιστεύεται

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")