Ποιος το περίμενε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η πρώτη μου γνωριμία μαζί της ήταν μάλλον ατυχής. Έμενε στην πολυκατοικία που δούλευα και επειδή σχεδόν κάθε μέρα ξεφορτώναμε πράγματα στην είσοδο, μου έκανε παρατήρηση:

«Να τελειώνετε με αυτή την κατάσταση!», και εγώ την ειρωνεύτηκα λέγοντας της πως και αυτή στη δουλειά της κάποιον θα βασανίζει. Με κοίταξε σχεδόν με απέχθεια.

Σαραντάρα, ξανθιά, κοντούλα και φορούσε συνέχεια (ειδικά εκείνη την εποχή που ήταν καλοκαίρι) αεράτες φούστες που έβγαζαν έξω τα απίστευτα για την ηλικία της μπούτια. Τέλος πάντων μετά τη φιλονικία μας μπήκε στο ασανσέρ και βρόντηξε την πόρτα με θυμό. Θυμάμαι μαζί με τον συνάδελφο μου γελάσαμε.

Από εκείνη την ημέρα όταν την έβλεπα πρόσεχα όλο και πιο πολύ τα θέλγητρα της και εκείνη φρόντιζε να τα έχει σε κοινή θέα με επιγραφή: «Θαυμάζετε αλλά μην αγγίζετε».

Δεν μου έλεγε ούτε καλημέρα μέχρι ένα βράδυ Παρασκευής που πήγα στη δουλειά εκτάκτως για να αφήσω κάτι πράγματα. Την πέτυχα να περιμένει το ασανσέρ και έκανα κάτι που μου φάνηκε αστείο, τη χαιρέτισα. Με κοίταξε και σα να έλεγε το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο άνοιξε την πόρτα του ασανσέρ και προέτρεψε να μπω. Σαστισμένος λίγο αλλά χωρίς να θέλω να το δείξω προχώρησα.

Έκλεισε την πόρτα και πριν πατήσει το κουμπί μου είπε τα παρακάτω (και παρότι στο μέλλον θα μου έλεγε και άλλα αντίστοιχα αυτά καρφώθηκαν στο μυαλό μου):

-    «Από το ισόγειο μέχρι τον όροφο μου κάνει δώδεκα δευτερόλεπτα, αν καταφέρεις να χύσεις πάνω στο πόδι μου την επόμενη φορά θα βγεις από το ασανσέρ και θα μπεις στο διαμέρισμα μου».

Οκ αυτό ήταν, αν και δεν σοκάρομαι εύκολα αυτή το κατάφερε. Με είδε που ήμουνα παγωμένος και συνέχισε:

-    «Να το πατήσω το κουμπί ή θα βγεις σε αυτό τον όροφο;»

Με κοιτούσε ανέκφραστα. Κατέβασα το παντελόνι και άρχισα να τον παίζω. Πάτησε το κουμπί και τον έπαιξα όπως δεν τον έχω ξαναπαίξει ποτέ. Κοιτούσα τα γυμνά της πόδια, τα δάχτυλα της που φανερωνόντουσαν μέσα από τη γόβα. Δεν τολμούσα να την κοιτάξω. Το ασανσέρ σταμάτησε κι εγώ φυσικά δεν είχα τελειώσει.

-    «Δεν πειράζει, την επόμενη φορά» μου είπε και βγήκε στον όροφο της.

Έμεινα σαν μαλάκας, με τα παντελόνια κατεβασμένα και τον πούτσο μου έτοιμο να σκάσει.

Από εκείνη τη μέρα μου έγινε εμμονή. Προσπαθούσα να χύσω σε δώδεκα δευτερόλεπτα. Ο μοναδικός τρόπος ήταν να τον έχω παίξει λίγο πριν για να τελειώσω κατευθείαν. Όμως η καριόλα όποτε συναντιόμασταν ούτε γεια δεν έλεγε. Έπρεπε να ρίξω τα μούτρα μου. Ξανά. Ένα απόγευμα πάλι παραμόνευα πότε θα επιστρέψει από τη δουλειά της (καθηγήτρια Αγγλικών παρακαλώ) και μόλις μπήκε στην πολυκατοικία έτρεξα και την πλησίασα.

-    «Θέλω να ξαναδοκιμάσω» της είπα.

-    «Στο χωριό σου έτσι ζητάτε χάρες μαλακισμένο» απάντησε χωρίς να υψώσει τη φωνή της.

Με έβρισε κι εγώ αντί να εκνευριστώ μπήκα κατευθείαν στο παιχνίδι της.

-    «Σας παρακαλώ μπορώ να ξαναδοκιμάσω;»

-    «Να δοκιμάσεις τι;» μου είπε και χαμογέλασε. Το παρατραβούσε.

-    «Να δοκιμάσω να χύσω στα πόδια σας».

Άνοιξε την πόρτα και με προέτρεψε να μπω μέσα. Δεν ήμουνα προετοιμασμένος όμως ήξερα πως θα τελειώσω, ήξερα πως ήθελα να μπω στο διαμέρισμα της.

Φορούσε πάλι ένα φόρεμα που άφηνε ακάλυπτα όλο σχεδόν το πόδι της και δύο γόβες που τονίζανε απίστευτα την γάμπα της. Πάτησε το κουμπί και αρχίσαμε να ανεβαίνουμε. Το ήξερε κι εκείνη πως θα τελείωνα γιατί στον τρίτο όροφο (έμενε στον έκτο). Έβγαλε το γοβάκι της και ανέβασε το πόδι της δίπλα στον πούτσο μου. Δεν φθάσαμε καν στον πέμπτο όταν το σπέρμα άρχισε να τυλίγει δάχτυλα, αστραγάλους και να φτάνει μέχρι το γόνατο της. Πολύ σπέρμα, ούτε εγώ δεν περίμενα τέτοια ποσότητα. Το ασανσέρ σταμάτησε και θα χαμογελούσα αν δεν μιλούσε πρώτη αυτή.

-    «Γλύψτα!»  

Την κοίταζα σαν μαλάκας.

-    «Ε..;» κατάφερα να ψελλίσω.

-    «Δε νομίζω να περιμένεις να μπω στο σπίτι έτσι. Γλύψτα λοιπόν και γρήγορα μην ανοίξει κανένας άλλος το ασανσέρ».

Κι όμως άρχισα να τα γλύφω. Δεν πίστευα τον εαυτό μου. Τα κατάπινα και αν και με αηδίαζαν ένιωθα πως ήταν τιμή μου που το έκανα. Όταν τελείωσα φόρεσε τη γόβα της και έκανε να βγει.

-    «Θα μπορούσα σας παρακαλώ να μπω στο διαμέρισμα σας;» ρώτησα και δεν άκουγα την ίδια μου τη φωνή.


-    «Αύριο θα σε περιμένει μια πρόσκληση στο γραμματοκιβώτιο του γραφείου σου. Ακολούθησε την κατά γράμμα αν θέλεις να τα πάμε καλά».

Δεν μπορούσα καν να διανοηθώ καν τι με περίμενε όμως είχα μια αίσθηση πως θα μου έμενε αξέχαστο.

Το επόμενο πρωινό πήγα πρώτος πρώτος στη δουλειά μη τυχόν πέσει σε ξένα χέρια το γράμμα. Και πράγματι μέσα σε έναν φάκελο ήταν μια σελίδα χαρτί που με καλλιτεχνικά γράμματα έγραφε:

«Καλείσαι απόψε στις 22:00 να είσαι έξω από την πόρτα του διαμερίσματος μου. Πρέπει να έχεις κάνει μπάνιο και να έχεις ξυριστεί παντού. Άπαξ και περάσεις την πόρτα δεν σου επιτρέπεται να φύγεις παρά μόνον κατ' εντολή μου. Θα μιλάς μόνο όταν σου απευθύνεται ο λόγος. Αν δεν παρουσιαστείς σήμερα δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία».

Ρε λες να πέσαμε σε καμία σχιζοφρενή συλλογίστηκα. Βαθιά μέσα μου όμως ήξερα πως θα πήγαινα και θα υπάκουα σε όλες της τις εντολές. Έτσι το βράδυ ξυρίστηκα παντού, σε κάποια σημεία για πρώτη φορά και ακριβώς στις 22:00 ήμουνα έξω από το διαμέρισμα της.

Κτύπησα κι όταν άνοιξε ήταν ακριβώς όπως δεν την περίμενα. Φορούσε μια φορμούλα από κάτω, γυμνά πόδια κι ένα τιραντέ μπλουζάκι χωρίς σουτιέν (μικρά αλλά πανέμορφα στήθη). Δεν τη χαιρέτησα δεν με χαιρέτησε. Έβαλε τα χέρια της στο λαιμό μου και μου φόρεσε ένα περιλαίμιο μάλλον από σκύλο. Άρχισα σιγά σιγά να συνειδητοποιώ τι γινότανε και οι πιθανότητες να γαμήσω εγώ γινόντουσαν όλο και λιγότερες, το ερώτημα ήταν αν θα το ευχαριστιόμουνα. Έβαλε ένα λουράκι και με τράβηξε στο σαλόνι. Πλούσιο σπίτι, χαμηλός φωτισμός, κεριά, η γυναίκα είχε γούστο.

-    «Μέσα στην κρεβατοκάμαρα θα βρεις κάποια ρούχα για σένα, φόρεσε τα και μείνει εκεί στο κρεβάτι» μου είπε.

Μπαίνω μέσα και τι να δω, ένα κόκκινο στρινγκάκι, σουτιέν ασορτί και μαύρες γόβες. Ωχ είπα από μέσα μου, το πράγμα όσο πάει και γίνεται χειρότερο. Μια δύναμη και μια περιέργεια με έσπρωξε να τα φορέσω. Μάλλον θ έδειχνα γελοίος αλλά δεν με ένοιαζε ήμουνα έτοιμος να ξεφτιλιστώ. Μπήκε όπως την είδα στην εξώπορτα, μόνο που τώρα είχε δέσει τα μαλλιά της κοτσίδα και φαινόταν πιο επιβλητική. Το βλέμμα μου μάλλον με πρόδωσε.

-    «Αν περιμένεις να με δεις γυμνή και να το λες στα φιλαράκια σου ξέχασε το αυτό που θα πάθεις σήμερα θα ντρέπεσαι να το πεις ακόμα και στον εαυτό σου».

Να πω ότι δεν τρόμαξα θα πω ψέματα. Με πλησίασε και μου πέρασε χειροπέδες και με έδεσε στο κρεβάτι μπρούμυτα. Αυτό ήταν, αν τώρα ήταν κάποια παλαβιάρα που είχε δει πολλές φορές το Βασικό Ένστικτο την είχα βάψει.

Όμως εκεί άρχιζε μια από τις πιο καυλωτικές νύχτες της ζωής μου. Άνοιξε την ντουλάπα της και σκόρπισε στο πάτωμα όλα της τα «παιχνίδια», Δονητές, μπίλιες, strapon σε διάφορα μεγέθη. Μόλις που μπορούσα να δω τι έκανε. Πήρε στα χέρια της έναν όχι και τόσο χοντρό δονητή και πήγε στο γραφείο που ήταν δίπλα και έβγαλε μια κάμερα.

-    «Σήμερα θα τα κάνουμε και θα τα δούμε όλα» είπε και την ένιωθα να γελάει με όλο της το σώμα.

Ήρθε από πίσω μου, παραμέρισε το κορδόνι από το στρινγκάκι και αφού έφτυσε αρκετές φορές την κωλοτρυπίδα μου άρχισε να μου βάζει το δονητή. Πονούσα, πονούσα αφόρητα αλλά μόνο βογκούσα και αυτό την ευχαριστούσε, ήταν καλό υλικό για την κάμερα. δεν της έφτανε όμως.

-    «Χαιρέτα τη μητέρα σου και πες της πόσο το απολαμβάνεις».

Για λίγο δεν κατάλαβα τι είπε (ή έκανα πως δεν κατάλαβα) και η αντίδραση ήταν άμεση. Ένιωσα το δονητή να βγαίνει βίαια από τον κώλο μου, άφησε την κάμερα να τραβάει το όλο σκηνικό και άρχισε να χαστουκίζει τα κωλομέρια μου με απίστευτη μανία. Είκοσι τριάντα σκαμπίλια έφαγα μέχρι να τη ξανακούσω να μιλάει.

-    «Πες αγοράκι μου στην μανούλα σου τι ωραία που τον τρως».

Δεν χρειάστηκε να τελειώσει τη φράση της και με τρεμάμενη φωνή (έτρεμε η φωνή μου από το ξύλο αν είναι δυνατόν) άρχισε να λύνεται η γλώσσα μου.

-    «Μαμά δες τι ωραία που τον τρώει ο γιόκας σου».

Πήρε ξανά στα χέρια της το δονητή και άρχισε να τον μπαινοβγάζει όλο και πιο γρήγορα, άλλαζε δονητές πιο μεγάλο, πιο μακρύ, πιο γρήγορα, πιο αργά, μου τον άφηνε μέσα και για ένα ολόκληρο λεπτό, και δώσ’ του το στόμα της να δοκιμάζει τα όρια μου, που μάλλον τα είχα διαλύσει από την ώρα που πέρασα την πόρτα αυτού του διαμερίσματος.

Έβαλε την κάμερα ακριβώς μπροστά στο πρόσωπο μου και άρχισε να δίνει εντολές.

-    «Πες πόσο λατρεύεις τους πούτσους της Αφέντρας Μαρίας» (σαν αναλαμπή μου πέρασε πως τώρα μάθαινα πρώτη φορά το όνομα της), «Πες στον μπαμπάκα πως σου αρέσει να ντύνεσαι με γυναικεία ρούχα και να σε γαμάνε κοριτσάκια».

Μου έπιασε τα μαλλιά και κυριολεκτικά πήγε να μου τα βγάλει από τη ρίζα τους.

-    «Ήθελες να με γαμήσεις μπάσταρδε, ήθελες να με δεις γυμνή ε; Θα κάνω τη κασέτα δώρο στους φίλους σου να δούνε πως γαμάς».

Έλεγε και έλεγε και έλεγε κι εγώ επαναλάμβανα και ούρλιαζα και καύλωνα απίστευτα. Ο πούτσος μου ήτανε πέτρα είκοσι λεπτά τώρα χωρίς καν να έχει αγγίξει το σώμα μου κάπου.

Σε κάποια στιγμή φάνηκε να κουράστηκε και σταμάτησε. Σηκώθηκε, βγήκε από το δωμάτιο με την κάμερα έκλεισε την πόρτα και απλά έφυγε. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεμένος, διακορευμένος, δαρμένος και το χειρότερο απ' όλα καυλωμένος. Τρίφτηκα πάνω στα σεντόνια μπας και τελειώσω αλλά του κάκου ήθελα τα χέρια της, ήθελα περισσότερα. Πέρασε αρκετή ώρα (μισή; Μία; Είχα αρχίσει να χάνωτην αίσθηση) όταν ξαναμπήκε μέσα. Κρατούσε ένα μπουκάλι γάλα κι ένα χωνί. Άφησε την κάμερα πάλι στο γραφείο και μου διέταξε να τουρλώσω τον κώλο. Το έκανα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Μου έβαλε το χωνί άνετα στην κωλοτρυπίδα και άρχισε να ρίχνει γάλα μέσα .

Απίστευτη αίσθηση ένιωσα μέσα μου. Ο πούτσος μου σε χρόνο μηδέν ξανασηκώθηκε. Πού τα ήξερε όλα αυτά τα κόλπα η καριόλα; Έβγαζε το χωνί και παντού σκορπούσανε γάλατα, όλη μου η πλάτη είχε γίνει άσπρη. Τελείωσε όλο το λίτρο και συνέχισε με κρασί. Από το κρασί που πεταγόταν προλάβαινε και έβαζε τα χείλη της για να πίνει. Το κρεβάτι είχε υγρανθεί από γάλατα και κρασιά. Με διέταξε να ξαπλώσω και να κυλιστώ. Το έκανα όσο φυσικά μπορούσα με τις χειροπέδες. Αυτή τη φορά σηκώθηκε και πήρε από κάτω το πιο μακρύ της strapon. Πιο μακρύ κι απ' το πούτσο μου σκέφτηκα ανόητα.

Ήρθε φυσικά πάλι από πίσω μου και έτσι απλά μπήκε μέσα μου. Χωρίς λιπαντικά χωρίς τίποτα. Τα προηγούμενα υγρά είχανε κάνει τη δουλειά τους. Άρχισε να γαμάει κατευθείαν βίαια. το πλαφ ακουγότανε εκκωφαντικό καθώς τα σώματα μας συγκρούονταν.

-    «Μάθε να ευχαριστείς μουνόπανο όταν σου δίνω τέτοια χαρά».

Το βρωμόστομα της δεν έλεγε να κλείσει. Σε κάθε πλαφ κι ένα ευχαριστώ.

-    «Ευχαριστώ αφέντρα, μουνόπανο, δεν τα μάθαμε ακόμα..»

Και δώστου απίστευτα δυνατά κωλοσκάμπιλα με όλη την παλάμη. Δεν βαριόταν, το ευχαριστιόταν όπως ένας άντρας και περισσότερο.

Με έπιανε από τα μαλλιά, τραβούσε τις θηλές μου. Μόνο με τον πούτσο μου δεν ασχολούνταν και ήξερα πως αν το έκανε θα πνιγόμασταν από το σπέρμα. Πέρασε ώρα και τα γόνατα μου πονούσαν, τα χέρια μου πονούσαν αλλά ήμουνα σε έκσταση. Όταν σταμάτησε νόμιζα πως θα εκραγώ. Η επόμενη δήλωση της με προσγείωσε πολύ απότομα.

-    «Πρέπει να σταματήσω γιατί σε λίγο θα έρθει ο άντρας μου».

Γούρλωσα τα μάτια. Έβγαλε το strapon κι έκανε να φύγει.

-    «Εγώ;» τη ρώτησα απεγνωσμένα.

-    «Εσύ θα μείνεις εκεί και σε περιμένει τιμωρία που μίλησες χωρίς την άδεια μου».

Πανικοβλήθηκα. Εντάξει όλο αυτό το παιχνίδι αλλά gay δεν ήμουνα γαμώτο, δεν με έλκυε το αντρικό κορμί.

Πέρασε πάλι κανένα μισάωρο όταν πράγματι άκουσα την εξώπορτα να ανοίγει και ομιλίες στο σαλόνι. Μετά από κανένα δεκάλεπτο η πόρτα άνοιξε και κάτω από τα πόδια μου μπόρεσα να δω έναν σαρανταπεντάρι, καλοστεκούμενο ομολογουμένως, να με κοιτάει. Αυτό ήταν λέω, τώρα θα έχουμε μπλεξίματα. Αυτός όμως ατάραχος γυρνάει στην γυναίκα του και της λέει: «Καλή επιλογή». Δεν είμαι gay, δεν είμαι gay ούρλιαζε ο εγκέφαλος μου αλλά τα λόγια δεν έβγαιναν από το στόμα.

Η Μαρία μπήκε στο δωμάτιο αλλά τώρα ήταν τελείως αλλαγμένη. Είχε λύσει τα μαλλιά, φορούσε ένα σι-θρου κομπινεζόν που στο φως έδειχνε ότι φορούσε μόνο ένα στρινγκ και από επάνω άφηνε σε θέα το στήθος και τις καυλωμένες ρόγες της. Κι αυτά τα πόδια, αχ αυτά τα πόδια.

-    «Το ξέρω γλυκέ μου» είπε και πέρασε τα χέρια της γύρω από το λαιμό του.

Ανέβηκε πάνω του και τύλιξε και τα πόδια γύρω από τη μέση του. Άρχισαν να φιλιούνται και να ξεντύνονται σιγά σιγά. Ένιωθα τόσο γελοίος που ήθελα να τους πω από διακριτικότητα…

-    «Ε, εγώ να φεύγω αφού δεν χρειάζομαι».

Πέσανε κάτω στο πάτωμα δίπλα μου. Τούρλωσε τον κώλο και μου έδωσε απίστευτη θέα αυτού που δε θα γαμούσα ποτέ.

Άρχισε να τον τσιμπουκώνει, ενώ αυτός έβγαζε και το τελευταίο του ρούχο, το πουκάμισο του. Γαμιόντουσαν με όλους τους τρόπους, σε όλες τις στάσεις κι εγώ δίπλα παραληρούσα από τη καύλα. Αφού περάσανε όλες τις στάσεις κάνα δυο φορές ήρθε η ώρα για αυτό που νόμιζα τιμωρία μου που είχα αντιμιλήσει πριν (αλλά η τιμωρία μου ήταν πολύ χειρότερη).

Έφερε τον άντρα της πάνω στο κρεβάτι, όρθιο πίσω μου και η ίδια κάθισε με τον γυμνό της κώλο στην πλάτη μου. Άρχισε να του την παίζει και απ' ότι καταλάβαινα από τα μουγκρητά θα τελείωνε. Και πράγματι με το που φώναξε χύνω ο άντρας της η Μαρία σηκώθηκε και άρχισε να ραντίζει το σπέρμα του στην πλάτη μου. Μεγάλες καυτές δόσεις πήγανε σχεδόν παντού σε όλη τη πίσω μεριά μου. Αγκαλιαστήκανε από πάνω μου και κατέβηκαν από το κρεβάτι. Νόμιζα πως θα έφευγαν πάλι αλλά ενώ ο άντρας έφυγε από το δωμάτιο η Χρύσα έμεινε.

-    «Πάω να κάνω ένα μπάνιο να ντυθώ κι έρχομαι για σένα. Μην ανησυχείς τελειώνουμε».

Πρέπει να είχε πάει τρεις. Η Χρύσα ξαναγύρισε φορώντας μια ολόσωμη νυχτικιά, μαύρη που άφηνε δυστυχώς πολλά στη φαντασία μου. Ξεκλείδωσε τις χειροπέδες κι η πρώτη αντίδραση μου ήταν να πιάσω τα χέρια μου.

-    «Δεν έχουμε ώρα για τέτοια, πρέπει να κοιμηθώ» είπε κυνικά, «αλλά σου έχω γλυκό για το τέλος».

Με έβαλε με το κεφάλι στο πάτωμα και τα πόδια ψηλά να την κοιτάζω. Η μέση μου ακουμπούσε στο κρεβάτι για να μην πέσω. Την έβλεπα να κάθεται επιβλητική από πάνω μου και ανάμεσα μας τον πούτσο μου που πρέπει να είχε φτάσει στο μέγιστο μήκος του και στην μέγιστη συγκέντρωση υγρών.

Κατάλαβα τι είχε στο μυαλό της και μόλις που πρόλαβα να κλείσω τα μάτια. Με το που το χέρι της άγγιξε τον πούτσο και τον ανεβοκατέβασε μια φορά σπέρματα εκτοξεύθηκαν σε τεράστιες ποσότητες προς το ίδιο μου το πρόσωπο. Μάτια, μύτη και φυσικά στόμα πλημμύρισαν. Μου τράβηξε δυο χαστούκια και διέταξε να ανοίξω το στόμα και να τα γλείψω όλα. Δεν άφησα σταγόνα, ούτε καν στο πάτωμα. Βαριεστημένα μου έλυσε το κολάρο και με έσπρωξε προς τα έξω.

-    «Τα ρούχα σου είναι δίπλα από το ασανσέρ. βγάλε αυτά που φοράς και ξεκουμπίσου. Από αύριο δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω».

Βγήκα γυμνός στον διάδρομο και πήρα τα ρούχα μου.

Ήταν απίστευτο, μια γυναίκα δεκαπέντε χρόνια μεγαλύτερη μου, δεν την άγγιξα, δεν την είδα σχεδόν καθόλου γυμνή, με εξευτέλισε, έβαλε τον άντρα της να εκσπερματώσει πάνω μου και όλα αυτά τα κατέγραψε με κάμερα (χωρίς καν να μου δώσει μια κόπια) κι εγώ ήξερα πως πέρασα την πιο πλήρη νύχτα ηδονής της ζωής μου.

Είναι παράξενος ο κόσμος τελικά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")