Στο σπίτι του ηλικιωμένου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θα συνεχίσω την ιστορία μου με τον ηλικιωμένο κύριο. Στην αρχή δεν σκεφτόμουνα να ξαναπάω, αλλά επειδή κάθε βράδυ είχα συνέχεια ανησυχίες, δεν το είχα βγάλει από το μυαλό μου.

Μια μέρα έτυχε να έρθει αυτός σπίτι να κανονίσουν με τον πατέρα μου για κάτι δουλειές, και κάποια στιγμή που μείναμε μόνοι με ρώτησε ψιθυριστά πότε θα πάω από το σπίτι του. Έγινα κατακόκκινη και του είπα:

-    Δεν ξέρω… και μου είπε:

-    Έλα αύριο το απόγευμα. Θα δεις, δε θα πάθεις τίποτα, και θα σου δώσω και δώρο και δε θα σε πειράξω καθόλου. Και άλλα τέτοια.

-    Καλά… λέω εγώ και έφυγα από το σαλόνι.

Την άλλη μέρα ήμουν πολύ αγχωμένη στο Λύκειο και έλεγα συνέχεια ότι δε θα πάω, όμως το απόγευμα δεν άντεξα και μόλις έφυγε η μαμά από το σπίτι, έφυγα και εγώ και καλά για να πάω σε μια φίλη μου. Πήγα σπίτι του αλλά δεν μπήκα μέσα, γιατί είχε κόσμο στο δρόμο. Έκανα ένα γύρο το τετράγωνο και ξαναπήγα, αυτή τη φορά ήταν ερημιά και χτύπησα. Μου άνοιξε αμέσως, και μου είπε ότι με είδε και πριν και νόμιζε ότι μετάνιωσα και έφυγα.

Κάτσαμε στο σαλόνι, αμέσως μου χάιδευε τα μαλλιά και μου έλεγε πόσο χάρηκε που πήγα. Μετά άρχισε και μου έλεγε διάφορα και εγώ του απαντούσα, και έβαλε το χέρι του στο πόδι μου και μου χάιδευε πότε το ένα μπούτι, πότε το άλλο. Με ρώτησε αν ήθελα να ξανακάνουμε ότι και στο λεωφορείο, εγώ δεν είπα τίποτα, και αυτός ξεκούμπωσε το παντελόνι και το έβγαλε έξω. Μου πήρε το χέρι μου και το έβαλε πάνω του και με έβαλε πάλι να τον χαϊδεύω σιγά σιγά και να το παίζω. Έσκυψε και με φιλούσε στο λαιμό, ενώ συνέχισε να με ψαχουλεύει με το χέρι, όταν όμως άρχισα να του το παίζω πιο γρήγορα με σταμάτησε και μου είπε ότι δε βιαζόμαστε.

Γονάτισε μπροστά μου, και μου ξεκούμπωσε τα παπούτσια, και μου τα έβγαλε. Χάιδεψε λίγη ώρα τις πατούσες μου και μετά ανέβασε τα χέρια του αργά προς τις γάμπες μου τα γόνατα και τους μηρούς μου. Εγώ σφίχτηκα, και τότε μου είπε πως άμα θέλω σταματάμε, δε θα κάνουμε τίποτα άμα δε θέλω, και πως τελικά δεν ήθελε να κάνουμε κανονικά σεξ γιατί μπορεί να πονούσα, μόνο χαδάκια και φιλιά. Συνέχισε μετά και έβαλε το χέρι του στους μηρούς μου, και μου κατέβασε μια μια τις ψηλές κάλτσες που φορούσα τυλίγοντας τις.

Μου είπε και σηκώθηκα όρθια και γύρισα την πλάτη του σε αυτόν. Με ρώτησε αν με πειράζει να βγάλουμε τα ρούχα, και μου σήκωσε την μπλούζα πάνω από τους ώμους και την έβγαλε. Το ίδιο και την άλλη μπλούζα που φορούσα από μέσα και έτσι έμεινα γυμνή από τη μέση και πάνω. Δε φορούσα σουτιέν γιατί το στήθος μου ήταν άλλωστε πολύ μικρό τότε, μόλις καλά καλά που άρχισαν να σχηματίζονται τότε τα σημερινά στήθια και να ξεπετάγονται από τη μπλούζα. Δεν μου πολυάρεσε αυτό, ούτε να φοράω σουτιέν που έλεγε η μαμά. Μετά άρχισε να μου ξεκουμπώνει τη φούστα. Εκεί τον σταμάτησα και του είπα:

-    Μου είπες δε θα με πειράξεις, ούτε θα πονέσω. Μόνο όπως στο λεωφορείο θα κάναμε.

Μου είπε να μην ανησυχώ και ότι μόνο δεν θα κάναμε κανονικά κάτι δεν θα πονούσα. Μου ξεκούμπωσε τη φούστα και μου την κατέβασε και μετά σιγά σιγά μου τράβηξε κάτω και το κιλοτάκι που φορούσα.
Σηκώθηκε και με έπιασε από τον ώμο και μου είπε:

-    Πάμε μέσα να ξαπλώσουμε στο κρεβάτι που θα είμαστε πιο ζεστά.

Διαμαρτυρήθηκα και με πήραν τα ζουμιά. Τότε αυτός με αγκάλιασε και μου είπε:

-    Βρε κουτό, αφού σου λέω δε θα σου το βάλω μέσα, μη φοβάσαι. Άμα το κάνω αυτό θα βγει αίμα και θα το καταλάβουν και θα με βάλουν φυλακή. Βλέπεις; Δε θα σε πειράξω, μόνο ότι είπαμε.

Εγώ ησύχασα κάπως και σταμάτησα τα κλάματα. Με σήκωσε τότε και με πήρε στην αγκαλιά του και πήγαμε μέσα.
Εκεί με έβαλε να ξαπλώσω και με σκέπασε και έκατσε δίπλα και γδύθηκε γρήγορα. Ξάπλωσε από δίπλα μου.

-    Και τώρα θα κάνουμε χαδάκια, μου λέει, και φιλάκια. Πρώτα εγώ.

Και έγειρε δίπλα μου και άρχισε να με φιλάει στο πρόσωπο, στο λαιμό, στα αυτιά. Μετά μπήκε κάτω από την κουβέρτα και άρχισε να μου φιλάει το στήθος. Αυτό το έκανε πολύ ώρα. Με τη γλώσσα του και με τα χέρια του και στα δυο στήθια. Ήταν πολύ ζεστή η γλώσσα του και εμένα μεγάλωσαν οι ρώγες μου από αυτό και τις δάγκωνε λίγο. Ήταν και αξύριστος κάπως με τσιμπούσαν τα γένια. Μετά ανασηκώθηκε και με ξεσκέπασε για να βλέπει και κατέβηκε στην κοιλιά μου και πιο χαμηλά. Μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να με φιλάει στο γατάκι μου. Είχαν αρχίσει να φυτρώνουν τρίχες εκεί. Το έγλυφε πολύ και έκανε πολύ ώρα Εκεί έπαιζε με το δάχτυλο του. Πήγε να σπρώξει λίγο μέσα αλλά αμέσως με έτσουξε και του είπα: «σταμάτα», και δεν το ξανάκανε.

Μετά με γύρισε αλλιώς και άρχισε να με φιλάει στον πισινούλι μου και μετά ανέβηκε πιο πάνω στην πλάτη μου και το λαιμό μου, και με ξανασκέπασε. Δεν σηκώθηκε από πάνω μου όμως έμεινε ξαπλωμένος πάνω μου, εγώ με το πρόσωπο προς το κρεβάτι και αυτός από πάνω μου.

Ήταν βαρύς και ζεστός και σιγά άρχισε να τρίβεται πάνω μου. Μου είπε:

-    Δεν θα το βάλω μέσα μικρούλα μου απλά λίγο να ακουμπήσουμε τα σώματα μας λιγουλάκι.

-    Εντάξει αλλά μόνο τόσο. Λέω.

Ανέβηκε λίγο πιο πάνω έτσι που το πράγμα του να ακουμπάει πάνω στον πισινό μου και τριβόταν εκεί σιγά σιγά. Πράγματι δε το έβαλε μέσα. Επειδή ήταν πολύ πιο ψηλός δε μπορούσε να με φιλάει εύκολα μόνο στο κεφάλι στα μαλλιά μου και αυτό έκανε. Μου άρεσε που ήταν έτσι βαρύς πάνω μου και έβαλα το χέρι μου κάτω από το σώμα μου και χαϊδευόμουν λίγο χωρίς να το καταλάβει. Αυτός είχε γίνει πολύ σκληρός ο πούτσος του, και βόγκαγε. Με έλεγε διάφορα:

-    Κουκλίτσα μου, καυλίτσα μου, μωράκι μου, αχ! Θα ήθελα να σε γαμήσω, να σε σκίσω, να είσαι δικιά μου… και τέτοια. Αλλά ευτυχώς δεν έκανε κάτι τέτοιο.

Μετά με αγκάλιασε σφιχτά και φώναξε και έβγαλε τα ζουμιά του που ήταν ζεστά πάνω στον πισινό και την πλάτη μου. Έμεινε λίγο ξαπλωμένος από πάνω μου και μετά έβγαλε μια πετσέτα από το κομοδίνο και με καθάρισε. Μετά ξάπλωσε δίπλα μου.

-    Είδες που δε σε πείραξα; Μου είπε. Ωραία δεν ήταν; Και με πήρε αγκαλιά και με κόλλησε πάνω του.

Με χάιδευε παντού, σε όλο το σώμα και με έβαλε να του χαϊδεύω τον πούτσο του. Σιγά σιγά επειδή με έπιανε παντού και του το έπαιζα του ξανασηκώθηκε. Τότε μου είπε να γυρίσω πλάτη προς αυτόν να κάνουμε κάτι άλλο. Εγώ γύρισα και αφού με βόλεψε έτσι ώστε ο πούτσος του να είναι σχεδόν στον πισινούλι. Με το χέρι του μου σήκωσε λίγο το πόδι μου και έβαλε τον πούτσο του ανάμεσα στα μπούτια μου. Εγώ αναταράχτηκα που ήταν τόσο κοντά στο μουνάκι μου αλλά δεν είπα τίποτα.

Τότε με αγκάλιασε και μου έπιασε το στήθος, μου έδινε πεταχτά φιλάκια και άρχισε να κουνιέται από πίσω μου. Ο πούτσος του έμπαινε ανάμεσα στα μπουτάκια μου και μερικές φορές με άγγιζε και στο γατάκι μου, αλλά δεν έμπαινε μέσα. Εγώ είχα ζαλιστεί και όταν έβαλε το χέρι του στο μουνάκι μου, εγώ δάγκωσα λίγο το δικό μου για να μη φωνάξω. Ήταν ωραία έτσι κάτω από τις κουβέρτες.

Τελικά έβγαλε πάλι μια φωνή και με γέμισε πάλι με τα ζουμιά του στα πόδια και πίσω. Μείναμε αγκαλιά λίγο ακόμα και μετά με σκούπισε και μου είπε να συνεχίσουμε, μόνο με χάδια, αλλά του είπα ότι λείπω πολύ ώρα και πρέπει να φύγω. Είπε «εντάξει» και μου είπε να πάω και την άλλη βδομάδα, μου έδωσε πάλι ένα δωράκι, και μου είπε να προσέχω όταν θα πηγαίνω εκεί, και έφυγα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")