Μόστρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν παρασκευή βράδυ είχαμε βγει έξω για ποτό σε κλαμπ της παραλιακής. Η Λένα 24 ετών ωραίο κορμί είχε στήθος στητό και προς τα πάνω, φόραγε ένα εφαρμοστό μίνι φόρεμα που έδειχνε φοβερά τους γλουτούς και το στήθος της.

Είχαμε πιει λίγο παραπάνω και είχαμε αρχίσει να καυλώνουμε. Ήμασταν σε σκοτεινό σημείο του μαγαζιού είχε πολύ κόσμο. Δίπλα στην γυναίκα μου στεκόταν με το ποτό του ένας κύριος γύρω στα 45 που την έγδυνε με τα μάτια του καρφωμένα πότε στον πισινό της και πότε στις ρώγες της που ήταν καυλωμένες. Δεν φόραγε εσώρουχα, το συνηθίζει όταν βγαίνουμε.

Εκείνος στριμωγμένος πίσω της τον είδα να την χουφτώνει εκείνη ξαφνιάστηκε πάγωσε αμέσως. Εγώ μη χάνοντας χρόνο, πέρασα το χέρι μου κάτω από το φόρεμα της και άγγιξα το μουνάκι της που ήταν ήδη πρησμένο και υγρό. Τραντάχτηκε από ηδονή επιτόπου. Καθώς φιλιόμασταν την έκανα να πάει πίσω ώστε να αγγίξει απαλά ο κώλος της πάνω στο φουσκωμένο παντελόνι του.

Παράλληλα τα δάχτυλα μου γίνονταν μούσκεμα ενώ στο πρόσωπο της φαινόταν καθαρά πόσο την καύλωσε το σηκωμένο του καυλί που είχε σφηνωθεί στη σχισμή του κώλου της. Κάποια στιγμή μου ψιθυρίζει στ’ αυτί:

-    Πάμε να με γαμήσεις γιατί αυτός πίσω μου με χουφτώνει όλη την ώρα.

Έτσι και έγινε. Πήραμε το αμάξι και πήγαμε στην παραλία. Στη διαδρομή είχε ανοίξει τα πόδια της και μου έδειχνε τα πρησμένα της μουνόχειλα ενώ τα έτριβε με τα δάχτυλα της βασανιστικά. Ο πούτσος μου υγράνθηκε αμέσως. Φτάσαμε και τον έβγαλα έξω. Σηκώθηκε και κάθισε στα τέσσερα να μου πάρει πίπα. Με τρέλαινε το τσιμπούκι της και το ήξερε.

Καθώς βογκούσαμε από καύλα και ενώ γλίστραγα τα δάχτυλα μου στο μουνί της σταματάει δεξιά μας ένα αυτοκίνητο. Υπέθεσα ζευγαράκι και συνέχισα (δεν ήταν όμως). Εκείνη είχε στραμμένο το κωλαράκι της στο τζάμι. Εγώ καυλωμένος αρκετά ώστε να ξεκινήσω να την γαμήσω. Βλέπω από το διπλανό αμάξι ο οδηγός να έχει ανοίξει την πόρτα του. Είχε βγάλει το καυλί του έξω και μας παρακολουθούσε στα φανερά και μαλακιζόταν.

Με ερέθισε τόσο πολύ που τον έπαιζε για πάρτη μας που κόντεψα να τη χύσω στο στόμα. Δεν της είπα ότι μας βλέπει κάποιος και την έβαλα επάνω μου να τρίψει το πρησμένο της μουνί. Βόγκηξε δυνατά καθώς στην δεύτερη το γλίστρησα βαθιά μέσα της.

Η Λένα χοροπήδαγε σαν τρελή πάνω μου ενώ ο τύπος πλησιάζοντας πιο κοντά για να βλέπει καλύτερα είχε πρηστεί και αυτός από το θέαμα και τον έπαιζε δυνατά. Φρέναρα το ρυθμό μας και έλυσα το φόρεμα από το λαιμό της ήθελα να ελευθερώσω τα στήθη της να τα δει. Οι ρώγες της μυτερές και πέτρινες από την καύλα.

Τώρα με πήδαγε ρυθμικά και τα βυζιά της πάλλονταν στον ίδιο ρυθμό για κάνα τέταρτο και εγώ τα χούφτωνα και τα έγλυφα μπροστά στον τύπο που είχε έρθει τώρα και τον έπαιζε κοντά στο τζάμι για να τον δει. Ήταν η ώρα που αποφάσισα να της το πω και μόλις γύρισε και είδε το τεράστιο καυλί του και εκείνον να μας παίρνει μάτι, σπαρτάρισε από καύλα και γαμιότανε τώρα μπροστά του, δυνατά και γρήγορα. Βογκούσε λέγοντας:

-    Μας βλέπουν…

…Κάνοντας τον τύπο να πετάξει τα χύσια του δυνατά στο τζάμι και η Λένα έχυνε μαζί του εκστασιασμένη φωνάζοντας:

-    Καύλα! Καύλα!

Δεν πίστευε αυτό που γινότανε. Την έπαιρναν μάτι πρώτη φορά και απογειώθηκε!! (το ίδιο κι εγώ). Την γύρισα στο κάθισμα της ανάσκελα και της έβαλα το καυλί μου στο στόμα της μπροστά του, ενώ αυτός συνέχιζε να τον παίζει χυμένο.

Η Λένα τον κοίταζε και μου έπαιρνε πίπα σαν να είχε να γαμηθεί μήνες. Δεν άντεξα άλλο… τραβήχτηκα… έπιασε τα βυζιά της με τα δυο χέρια και ψέλλισε:

-    Χύσε τις ρώγες μου μπροστά του καυλιάρη μου…

Δεν πρόλαβε να το πει και ένα ποτάμι από καυτό σπέρμα πεταγόταν πότε στα βυζιά της και πότε στο πρόσωπο της βλέποντας την να έχει τη γλώσσα έξω και να με κοιτάει λάγνα σαν να θέλει να ρουφήξει και το καυλί του άγνωστου που έχυνε για δεύτερη φορά μπροστά μας.

Από τότε πηγαίνουμε συχνά και πηδιόμαστε με άλλον να παρακολουθεί και εμείς να πεθαίνουμε από την καύλα!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")