Όταν ο άντρας ξέρει

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είναι πάντα αναγκαίο για όλους μας! Το θες και εσύ και εγώ. Το θέλουμε ακόμα περισσότερο και στην ερωτική μας ζωή! Δε θα ήταν βαρετά χωρίς χιούμορ; Θα ήταν! Εσύ τώρα νέα κοπέλα έξυπνη και μαγκάκι.

Ποιος να σου κολλήσει εύκολα; Σχεδόν κανένας, λίγο πολύ τους διώχνεις μόνο και μόνο γιατί δεν γουστάρεις τους ξενέρωτους. Τι να σου κάνει ο ξενέρωτος που τα παίρνει όλα σοβαρά και ούτε ένα γελάκι δε μπορεί να σκάσει; Προφανώς τίποτα.

Δε λέω να είναι γελοίος, αλλά όσο να ναι το χρειάζεσαι και συ το πείραγμα σου. Τον χρειάζεσαι να μπορεί να σε βάλει στη θέση σου να μπορεί να γελάσει μαζί σου.. άλλωστε όλο εσύ γελάς με τους άλλους. Εκεί λοιπόν συναντάς αυτόν που δε πτοείται. Όχι γιατί είναι βλάκας αλλά γιατί σε πιάνει, σε κυριεύει. Σε θέλει και ξέρει πώς να σε πάρει. Έχεις και εσύ το νεύρο σου.

-     «Θα σε βάλω κάτω να σου φύγει η μαγκιά εσένα που μου τη μπαίνεις έτσι» μπορεί να λες.

Εκεί είναι όμως που ζητάς να είναι πιο δυνατός από σένα. Να σε βουτήξει, να σε πιάσει να μη μπορείς να πάρεις ανάσα. Να μη νοιάζεται αν είναι κρεβάτι ή καναπές ή αμάξι. Τι κι αν είναι σβηστά ή ανοιχτά τα φώτα; Εκείνη τη στιγμή σε κυριεύει. Ένα ρίγος περνάει το κορμί σου! Υγραίνεσαι αλλά σε βασανίζει. Όχι, δε θα περάσει εδώ το δικό σου. Αυτό θες, το αποζητάς να είναι σκληρός τώρα. τώρα που σε έχει αγκαλιά παθιασμένα τώρα που σε σφίγγει και σε φιλάει με τόση τρέλα..

Ο πόθος σου σε κυριεύει. Έρμαιο όμως στα χέρια του που σε γδύνουν ανυπόμονα. Έρμαιο στα χέρια του που αγγίζουν κάθε χιλιοστό σου του κορμιού σου. Έρμαιο στο άγγιγμα του εσωτερικού σου κι όμως και συ δεν πας πίσω τα καταφέρνεις και ορμάς να τον γδύσεις. Θες να τον βάλεις μέσα σου γιατί πολύ σε έχει ψήσει πια. Χαϊδεύει τα πόδια σου, το στήθος σου και σε βάζει σε κατάλληλη θέση. Δεν το περιμένεις που μπαίνει απότομα μέσα σου και καυλώνεις ακόμα πιο πολύ, οι κινήσεις του άγριες, απότομες, γρήγορες, δυνατές. Προς όλες τι κατευθύνσεις.

Όμως αυτός δεν είναι βιαστικός, δεν λειτουργεί μόνο με τον πούτσο του. Χρησιμοποιεί και τα χέρια του και το στόμα του. Έτσι σε κρατάει μαγκωμένη.. τραβάει τα μαλλιά σου, κρατάει τα χέρια σου να μη μπορείς να κουνηθείς και σφίγγει τα βυζιά σου, το απολαμβάνεις, το απολαμβάνεις ακόμη περισσότερο καθώς τον βλέπεις να λυσσάει από καύλα για σένα. Τον κρατάς πάνω σου τον γρατζουνάς τον θες όλο και πιο πολύ. Εκείνος όσο πάει και δυναμώνει, δυναμώνει μέχρι να φτάσεις στην κορύφωση σου.. Εκεί σε καταστρέφει σε ξεσκίζει, σε ταπεινώνει..

Έχεις ανάψει τόσο πολύ.

Δεν το αντέχεις και φωνάζεις από ηδονή γιατί πάντα χρειαζόσουν ένα αληθινό γαμήσι. Οι οργασμοί έρχονται αλλεπάλληλα, ο ένας μετά τον άλλον… στον τελευταίο σου κοντεύει να σε χύσει κι αυτός μα κρατιέται για σένα. Η ανάσα του έχει βαρύνει σαν μολύβι, ο οργασμός ήταν συγκλονιστικός, τρέμει ο ένας επάνω στον άλλον…

Στο ανταποδίδει με μια ζεστή αγκαλιά για να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις, άλλωστε η νύχτα δεν τελειώνει εδώ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")