Ο φίλος του γιου μου… η συνέχεια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Έμεινα στο δωμάτιο μπερδεμένη ανάμεσα σε ένα σωρό συναισθήματα ένιωθα ντροπή και συγχρόνως μια έντονη ηδονή, από τι μια έκλαιγα και από την άλλη χαμογελούσα σαν παιδούλα.

Έβαλα το χέρι μου στο αιδοίο μου χωρίς να καταλάβω μπήκαν και τα δυο μου δάχτυλα μέσα ήταν τελείως ανοιγμένο τρόμαξα προς στιγμήν και αμέσως μετά με έπιασαν οργασμοί χωρίς να το θέλω ασταμάτητα, έβαλα το κεφάλι μου στο μαξιλάρι για να μην ακουστώ. Αυτός ήταν μέσα στο σαλόνι τον άκουγα να περπατάει και να μιλάει στο τηλέφωνο δεν τολμούσα να βγω ώσπου άκουσα τον γιο μου να μπαίνει να χαιρετιούνται και αποφάσισα να βγω ντύθηκα όσο μπορούσα συντηρητικά και βγήκα.

-    "A, μαμά", μου λέει. "Γνωρίστηκες προφανώς με τον φίλο μου;"

-    "Ναι...", του απάντησα όσο μπορούσα πιο ψύχραιμα.

-    "Αυτός με κοίταξε και χαμογέλασε".

-    "Ναι. Μου κέρασε και καφέ μόλις ήρθα...", είπε.

Ήρθε και ο άντρας μου… εκεί μου κόπηκαν τα γόνατα! Ένιωθα ότι κάτι θα καταλάβαινε κάτι θα παρατηρούσε, αλλά όχι, όλα ήταν μέσα στο μυαλό μου. Έτσι, κατάφερα να πάρω ανάσες και να κινούμαι όσο γίνεται πιο φυσικά. Ήταν πια μεσημέρι. Άρχισα να ετοιμάζω το τραπέζι. Ο άντρας μου έφερε τσίπουρο και τους έβαλα μεζέ. Το μυαλό μου ήταν έτοιμο να εκραγεί. Ήμουν στο σπίτι και ετοίμαζα να φιλοξενήσω αυτόν που πριν λίγο μου φέρθηκε σαν πουτάνα και με πήρε μέσα στο σαλόνι πάνω στον καναπέ… και το χειρότερο, του έδειξα ότι μου άρεσε. Έβλεπα την εικόνα να είμαι μπροστά του στημένη και να του δίνομαι σαν τσούλα. Εγώ, μια κυρία υποτίθεται του χωριού που ποτέ δεν είχα δώσει δικαίωμα. Όλη την ώρα στο τραπέζι αυτός έλεγε αστεία και ομολογώ ότι χασκογέλασα και γω έκανε τον άντρα μου και τον γιο μου να ξεκαρδίζονται. Όταν άρχισα να μαζεύω προσφέρθηκε για βοήθεια. Αρνήθηκα, αλλά αυτός επέμενε. Ήρθε μέσα στην κουζίνα…

-    "Είσαι τέλεια!", μου λέει ψιθυριστά.

Γυρίζω απότομα έτοιμη να του δώσω χαστούκι αλλά θα με άκουγαν και κρατήθηκα.

-    "Θέλω να φύγεις αμέσως!", του είπα. "Και να μην ξαναπατήσεις εδώ αλλιώς θα…"

-    "Αλλιώς τι;" μου λέει αυτός. "Θα τα πεις στον άντρα σου; Εντάξει, ήταν να μείνω αλλά θα φύγω το βράδυ. Ήδη πήρα τον αδελφό μου που κατεβαίνει από την Αλεξανδρούπολη να περάσει".

Αυτοί πήγαν έξω για καφέ και ο άντρας μου έπεσε να ξαπλώσει. Η χειρότερη ώρα μου. Δεν ήξερα τι να κάνω… ήμουν συνεχώς μούσκεμα. Έτρεμα από ηδονή… ένιωθα τόσο φθίνει. Μου ερχόταν στο μυαλό τα λόγια του: «σκύλα, σκρόφα», ξανά και ξανά και τρελαινόμουν. Μου φαινόταν απίστευτο να μου μιλάει έτσι ένας νεαρός και γω να ανταποκρίνομαι.

Έφτασε επιτέλους το βράδυ. Ήρθε ο αδελφός του, περίπου 28 χρονών παντρεμένος από ότι είπε. Προς μεγάλη μου έκπληξη ο άντρας μου τους πρότεινε να καθίσουν για ποτό και να δούνε το ματς. Ποδοσφαιρόφιλοι όλοι τους δέχθηκαν. Ήρθαν  και δυο φίλοι του άντρα μου που είχαν κανονίσει για το ματς. Έγινα έξω φρενών αλλά δεν μπορούσα να αντιδράσω, τι να πω; Κάθισαν όλοι για το ματς, άρχισαν να μιλάνε για ομάδες, έφερα ποτά και την ώρα που σερβίριζα ένιωθα το βλέμμα του αλλά παραδόξως ένιωσα και τον αδελφό του να με κοιτάει στα κλεφτά και να χαμογελάει.

Τρελάθηκα! Σίγουρα του το είπε. Κοκκίνισα… χαντακώθηκα που λένε και στο χωριό μου. Είχε νυχτώσει… το ματς άναψε για καλά και οι άνδρες άρχισαν να μιλάνε έντονα όπως μιλάνε για μπάλα. Βγήκα στο μπαλκόνι και πήγα στην πίσω μεριά που βλέπει στα χωράφια. Εκεί πηγαίνω πάντα για τσιγάρο μια και δεν καπνίζω μπροστά στον άντρα μου. Είμαστε το τελευταίο σπίτι και έτσι δεν με βλέπει κανείς.

Ήμουνα χαμένη στις σκέψεις μου και από μέσα ακούγονταν φωνές όταν ένιωσα κάποιον να πλησιάζει… ήταν ο αδερφός του.

-    "Γεια!", μου λέει. "Ωραία είναι εδώ. Ησυχία…"

-    "Ναι! Απόλαυσε την!", του λέω και κάνω να φύγω.

-    "Που πας;", μου λέει και με πιάνει από το χέρι.  "Για σένα ήρθα".  

-    "Άσε με, θα φωνάξω!", του λέω.

-    "Δεν νομίζω…", μου λέει αυτός και με στριμώχνει στη γωνία στα κάγκελα. "Ο αδελφός μου, μου είπε τι πουτανάκι είσαι και ότι είσαι πολύ μουνάρα".

Τρόμαξα! Του αστράφτω ένα χαστούκι. Ευτυχώς είχε φασαρία μέσα. Με πιάνει από τα μαλλιά και με αναγκάζει να τον φιλήσω. Βρωμούσε η ανάσα του και για να τον αποφύγω του γύρισα την πλάτη.

-    "Ώστε έτσι το θέλεις;", μου λέει.

Μου σηκώνει την φούστα και αρχίζει να μου βάζει χέρι.

-    "Έχεις  υπέροχο ποπό!", μου λέει. "Απίστευτα ωραίο! Τα κωλομάγουλα σου είναι σαν φούσκες με νερό… τόσο μαλακός".

Έκανα να ξεφύγω χωρίς αποτέλεσμα… δεν μπορούσα να φωνάξω. Το ήξερα κι εγώ κι αυτός.

-    "Ο αδελφός μου τράβηξε βίντεο στο κινητό όταν χαϊδευόσουν σαν πουτάνα στο σαλόνι. Φαντάζεσαι να το δει ο άντρας σου;", μου λέει.

Κοκάλωσα!

-    "Τι έκανε λέει;"

Με έπιασε πανικός.

-    "Ηρέμησε…", μου λέει και με γυρνάει.

Με βάζει να καθίσω στο σκαμπό που είχα στην γωνία, ξεκουμπώνει το παντελόνι και βγάζει το πέος του. Έκανα να τραβηχτώ αλλά το κεφάλι μου ήταν στην γωνία…

-    "Θα σου γαμήσω της χειλάρες σου και το στόμα σου καριόλα και δίπλα ο άντρας σου θα βλέπει τηλεόραση!"

Μου άνοιξε το στόμα με το χέρι του και μου το έβαλε. Άρχισε να με πηδάει από το στόμα… έτσι που είχα το κεφάλι μου στην γωνία, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Το στόμα μου το είχα ανοίξει διάπλατα… το ένιωθα να κόβεται.

-    "Σκρόφα! Ρούφα τον γαμιόλα. Το ξέρω ότι σ’ αρέσει!", μου λέει ψιθυριστά ερεθιστικά.

Αφέθηκα… κρατούσα το στόμα μου ανοιχτό και αυτός μπαινόβγαινε όλο και πιο γρήγορα. Ξέχασα τα πάντα… που είμαι, ποια είμαι… έβαλα το χέρι μου στον κώλο του και τον έσπρωχνα πάνω μου. Είχα ξεφύγει τελείως, δεν έλεγχα τον εαυτό μου. Σκεφτόμουν ότι δίπλα ήταν οι άλλοι άνδρες και έβλεπαν μπάλα και μένα μου πηδούσε το στόμα κάποιος στο μπαλκόνι μου. Απίστευτη συγκίνηση, ηδονή, εξευτελισμός, μου περνούσαν από το μυαλό όλες οι φαντασιώσεις μου, τα άπληστα μάτια των ανδρών του χωριού καθώς περνάω από την πλατεία με το ύφος της κυρίας που πάντα έχω όταν με κοιτάν και τους είμαι απρόσιτη. Και να σήμερα να με παίρνουν σαν κοινή πουτάνα κι εγώ να το θέλω.

Αυτός νιώθοντας το χέρι μου έμπαινε πιο γρήγορα. Ξαφνικά, τραβήχτηκε. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό… είχε μουδιάσει. Ήθελα όμως και άλλο. Προσπάθησα να το τραβήξω και τον έπιασα με το χέρι μου να τον ξαναπάρω.

-    "Τι σκύλα που είσαι! Αχόρταγη! Μου το ‘πε ο αδελφός μου αλλά δεν πίστεψα".

Από μέσα ακούστηκαν φωνές, μπήκε γκολ. Με σήκωσε και με γύρισε.

-    "Όχι μόνο τσιμπούκι, θα σε ξεσκίσω κιόλας!"

Έκανα ότι μου είπε. Γύρισα και σήκωσα την φούστα σκύβοντας στο μπαλκόνι και στήθηκα όσο καλύτερα μπορούσα.

-    "A, εσύ είσαι μεγάλη πουτάνα!", μου λέει. "Κάτσε έτσι, θέλω να σε βλέπω στημένη".

Ήμουν μούσκεμα. Δεν με ένοιαζε τίποτα, ήθελα μόνο να με γαμήσει. Άρχισα να κουνάω τον ποπό μου και γύρισα να τον κοιτάω. Τρελάθηκε όπως και γω βλέποντας το βλέμμα του. Είχε παραμορφωθεί. Με ήθελε… ήθελε να με ξεσκίσει. Κόβει το κιλοτάκι μου ενώ εγώ συνέχιζα να κουνάω δεξιά αριστερά τον ποπό μου. Έκανε λίγο πίσω να απολαύσει το θέαμα και στήθηκα ακόμα καλύτερα. Καθώς τον έβλεπα στα ματιά έτρεμα από ηδονή με το πόσο πρόστυχη πρέπει να φαινόμουν εκείνη την στιγμή. Έχωσε το χέρι του με δύναμη έπιασε το μουνί μου άπληστα και με το άλλο τον ποπό μου. Μέσα μπήκε και άλλο γκολ, φασαρία ακουγόταν. Με έπιασε από τα μαλλιά και τρίφτηκε πάνω μου… εγώ βογκούσα ψιθυριστά…

-    "Σκύλα, καριόλα, παλιοπουτάνα. Θα σε ξεσκίσω ξεφτιλισμένη!", μου λέει.

Ένιωσα να χάνομαι…

-    "Πάρε με…", του λέω ψιθυριστά. "Δώστο μου".

Με πιάνει από τα μαλλιά και μπαίνει μέσα μου. Ατέλειωτοι οργασμοί μόλις μπήκε…

-    "Κλείσε μου το στόμα. Θα ουρλιάξω!"

Βάζει το χέρι του και μου το κλείνει. Ένιωσα τα σωθικά μου να ξεσκίζονται. Με πηδούσε με μανία και με κλειστό στόμα μούγκριζα… κόντεψε να με ρίξει από το μπαλκόνι. Μετά από λίγο τον έβγαλε.

-    "Μη!", του λέω. "Κι άλλο, σε παρακαλώ…"

Τραβήχτηκε…

-    "Το μουνί σου άνοιξε διάπλατα! Θα σε γαμήσω από τον κώλο".

-    "Όχι. Από μπροστά το θέλω".

Εκείνος έφτυσε την χούφτα του και άρχισε να μου βάζει δάχτυλο από πίσω.

-    "Είσαι πολύ σφιχτή από πίσω".

Εγώ άρχισα να χαϊδεύομαι ήμουν εκτός εαυτού. Μου έβαλε και δεύτερο δάχτυλο… πόνεσα πήγα να τραβηχτώ… με κράτησε πιο σφιχτά και μου τα έβαζε και τα δυο μέσα και συνεχώς τα σάλιωνε. Έπιασα το άλλο του χέρι και το έβαλα στο στόμα μου να μην ουρλιάξω.

Φωνές και βρίσιμο από μέσα από το σαλόνι από τους άνδρες. Και τότε μου το έβαλε. Έσπρωχνε σαν τρελός να μπει μέσα. Ήταν μεγάλος… μπήκε λίγο, κόντεψε να με κόψει στα δυο. Ήταν τόση η ηδονή που δεν με ένοιαζε. Δεν μπόρεσε να μπει όλος τραβηχτικά πόνεσα πολύ. Με γύρισε από μπροστά και με έβαλε να καθίσω στο σκαμπό, άνοιξα τα πόδια μου ξεδιάντροπα…

-    "Έλα, δώσ’ το μου…"

Με σήκωσε πιάνοντας τα πόδια μου από κάτω και μου το έβαλε. Ήμουν σαν παιχνιδάκι γι αυτόν. M’ έπαιρνε όρθια και γω ήμουν γαντζωμένη πάνω του στον αέρα, τον αγκάλιασα από του ώμους για να ισορροπήσω και καθώς έβλεπα προς την άλλη κατεύθυνση είδα τον φίλο του γιου μου να μας κοιτάει… τον κοίταξα στα μάτια ενώ κρεμόμουν πάνω από τον αδελφό του. Απίστευτη ηδονή! Χείμαρρος οι οργασμοί… εγώ να παίρνομαι και να με κοιτάνε…

-    "Γαμημένη, ξεσκισμένη! Πάρ’ τα γαμώ το μουνί σου! Γαμώ τα μουνόχειλα σου".

Μου έλεγε στο αφτί και μας κοίταζε ο αδελφός έριχνε που και που ματιές μην έρθει κανένας. Ακούστηκε γκολ από μέσα… φωνές… σφίχτηκα πάνω του.

-    "Ναι! Κάνε με πουτάνα, ξέσκισε με. Είμαι πόρνη".

Άκουσα τον εαυτό μου να λέει ψιθυριστά. Και τότε μου πλημμύρισε με υγρά το μουνί μου ξεχείλισε από τα υγρά του και γω συνέχιζα να κοιτάω τον φίλο του γιου μου που ήταν απέναντι. Με κατέβασε… ήμουν ακόμα στον ουρανό, μα προσγειώθηκα. Άκουσα  τον άντρα μου μέσα να με φωνάζει. Κουμπώθηκα άρον άρον, πέρασα από μπροστά από τον νεαρό, σταμάτησα, τον κοίταξα στα μάτια χωρίς να πω τίποτα και έφυγα. Πήγα από γύρω από το μπαλκόνι και μπήκα στην κουζίνα που είναι δίπλα στο μπάνιο.

-    "Έρχομαι σε λίγο. Φώναξα στον άντρα μου. Είμαι στο μπάνιο".

Μπήκα και κλειδώθηκα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")