4 διαφορετικοί άντρες σε μια μέρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θέλω να μοιραστώ μια αξέχαστη μέρα μου μαζί σας. Οι άντρες που θα διαβάσουν την ιστορία θα με πούνε «καριόλα» κι οι γυναίκες θα ζηλέψουν. Είμαι με το Δημήτρη ένα χρόνο περίπου. Μένει ο καθένας σπίτι του, αλλά πολλές φορές πηγαίνω και κοιμάμαι εγώ στο δικό του.

Η ερωτική μας ζωή δεν είναι συγκλονιστική, αλλά είναι καλή. Εκείνη την Παρασκευή με ξύπνησε, καθώς μου πήρε το χέρι και μου το ακούμπησε πάνω στον καυλωμένο του πούτσο, λέγοντας μου:

-    «Μωράκι μου.. παίξ’ τον μου!»

Πάντα μου φαινόταν βαρετό να του παίζω τον πούτσο και μάλιστα πρωί-πρωί, αλλά είχε πραγματικά ξυπνήσει μέσα στις καύλες κι έτσι δεν του χάλασα χατίρι.

-    «Παρ’ τον και στο στοματάκι σου καυλίτσα μου, γιατί δεν την παλεύω σήμερα…»

Θα τον τσιμπούκωνα και χωρίς να μου το ζητήσει γιατί λιώνω να του παίρνω πίπες. Μεγαλούτσικο καυλί αλλά κυρίως ίσιο και σκληρό ώστε να καρφώνεται στο λαρύγγι. Τον τσιμπούκωσα αρκετή ώρα, μετά έκατσα πάνω του, (ας τον εκμεταλλευτώ κι εγώ λιγάκι!) για το «πρώτο γαμήσι» της ημέρας. Γαμήθηκα μέχρι να χύσω, και συνέχισα να τον τσιμπουκώνω μέχρι να μου τα δώσει στο λαρύγγι για το πρωινό μου. Παχύ - παχύ, καυτό - καυτό και κυρίως μεγάλη ποσότητα από το χύσι του!

Σηκωθήκαμε και οι δύο, εκείνος βιαζόταν, εγώ πιο αραχτή. Όταν του έπαιρνα πίπα σκεφτόμουν αν είχε απαντήσει κανένας αξιόλογος άντρας στην αγγελία που είχα βάλει στο site ότι έψαχνα παντρεμένους για παράνομη σχέση. Ενώ είχα ντυθεί για την δουλειά μου ανοίγω τα μηνύματα μου και βλέπω μια ψωλάρα... θεϊκή!!! Χοντρή, μεγάλη, με τρομερά μεγάλα αρχίδια, ξυρισμένη.. Ήταν τέλεια και είχε μόνο ένα τηλέφωνο, χωρίς λόγια. Παίρνω αμέσως.

-    «Καλημέρα. Είσαι ο παντρεμένος που μου έστειλε μια υπέροχη πούτσα στο μέιλ μου;»

-    «Ναι. Ενδιαφέρεσαι;»

-    «Φυσικά. Τέτοια καυλιά δεν πρέπει να τα αφήνουμε να πάνε χαμένα. Πότε μπορείς;»

-    «Και τώρα αν θες είμαι στην διάθεσή σου, γιατί μετά φεύγουμε τριήμερο με την γυναίκα μου. Ξέρεις πως είναι αυτά... Θέλεις να σε περιμένω σε μια ώρα στην αρχή της Ιπποκράτους; Στο πρώτο στενό δεξιά έχει ένα ξενοδοχείο. Βρισκόμαστε, κοιταζόμαστε, αν γουστάρουμε ανεβαίνουμε, σε γαμάω και φεύγουμε. Αν όχι, δεν χάλασε ο κόσμος. Πάρε ένα ταξάκι, θα στο πληρώσω εγώ κι έλα. Σε περιμένω…»

Μου την έσπασε που μου είπε για τα χρήματα στο ταξί, αλλά ήταν πολύ εξηγημένος κι έτσι, άλλαξα ρούχα, ώστε να ταιριάζουν με ψηλά τακούνια, βάφτηκα πιο έντονα, πήρα το λιπαντικό μου, γιατί είχα αρκετό καιρό να κωλογαμηθώ κι έφυγα.

Ήμουν κωλόφαρδη γιατί βρήκα αμέσως ταξί και μάλιστα άδειο. Ο οδηγός ένας πιτσιρικάς, 26-28 χρονών, κουκλάκι... Μπήκα, είπα την διεύθυνση και πήρα τηλέφωνο έναν συνάδελφο να του πω ότι θα αργήσω. Μετά τηλεφώνησα στο Δημήτρη για να σιγουρευτώ ότι δεν θα με ψάξει. Εκείνος μου έλεγε πόσο καυλωμένος ήταν ακόμη κι εγώ του απαντούσα ότι πραγματικά ήταν ωραίο το πρωινό, ζεστό ζεστό, αλλά πολύ λίγο.

Όταν τελείωσα με τα τηλέφωνα συνειδητοποίησα ότι ο ταξιτζής δεν σταματούσε να πάρει κι άλλους μαζί με μένα, παρόλο που ταίριαζαν οι διαδρομές κι έτσι τον ρώτησα:

-    «Γιατί δεν εξυπηρετείς τόσο κόσμο που πηγαίνει στην ίδια κατεύθυνση; Εκτός κι αν με θέλεις σε αποκλειστικότητα…»

-    «Ποια αποκλειστικότητα μανάρι μου; Εδώ θα είμαι ο τρίτος που θα σε πηδήξει σήμερα κι εσύ μου λες αποκλειστικότητα;»

Δεν πρόλαβα να μιλήσω και συνεχίζει:

-    «Πριν μπεις μέσα στο ταξί, σκέφτηκα: στάνταρ η γκόμενα πάει να ξενογαμηθεί. Μετά σ’ ακούω να λες ότι θα αργήσεις. Μετά σε κάποιον ότι πέρασες πολύ ωραία το πρωί. Κι αμέσως προσπαθώ να φανταστώ πόσο ξεχειλωμένη είναι η μουνάρα σου. Πόσο ψώλα μπορεί να είσαι.. Πόσο περισσότερο ψώλα μπορώ να σε κάνω κι εγώ μαζί με όλους τους άλλους. Εμένα όμως μου αρέσουν τρελά οι γυναίκες με τις ξεχειλωμένες τρύπες και με καυλώνουν. Θέλω να σε γαμήσω κι εγώ. Θέλεις;»

Κανονικά θα τον είχα βρίσει, αλλά ήταν τόσο καυλωτικά πρόστυχος και τόσο βρώμικος στο μυαλό και σ’ αυτό που ήθελε. Μ’ έκανε να νιώσω εντελώς τσουλάρα κι αντί να αντιδράσω, ήθελα να τον επιβεβαιώσω στο πόσο δίκιο έχει.

-    «Ελπίζω να αξίζεις τον κόπο…»

-    «Θα το διαπιστώσεις μόνη σου το απόγευμα. Θα τα πούμε σ’ αυτό το ξενοδοχείο, για να γίνεις ρεζίλι. Θα έρθεις στο ίδιο δωμάτιο που θα γαμηθείς και τώρα στις έξι το απόγευμα. Θα έχω τελειώσει κι εγώ κι εσύ θα έχεις ξεκουράσει λίγο την μουνάρα σου, θα έχουν μαζέψει τα μουνόχειλά σου, όσο μπορούν να μαζέψουν και θα σε αναλάβω και εγώ.. Εδώ στις έξι. Και να δεις που μετά θα με ψάχνεις παντού. Τόσο θα σου αρέσει…!», μου έλεγε την ώρα που έβγαινα από το ταξί και πλησίαζε ο παντρεμένος για να τον πληρώσει.

Μέχρι να βγω, είδα ότι ο παντρεμένος έδινε ένα χαρτονόμισμα στον ταξιτζή και ο ταξιτζής κάτι του είπε. Με πλησίασε ο παντρεμένος, πολύ συμπαθής τύπος και μου είπε:

-    «Καλό μουνάκι φαίνεσαι, αλλά νομίζω ότι σκυμμένη στα τέσσερα ή με έναν πούτσο στο στόμα θα είσαι ακόμη πιο γυναικάρα. Τι λες.. Πάμε;»

Δεν του απάντησα, παρά μόνο χαμογέλασα και μπήκα στο ξενοδοχεία για το δεύτερο γαμήσι της ημέρας.

Δωμάτιο 102...

Στο ασανσέρ, ως γνήσιο, ανυπόμονο, αρσενικό, άρχισε το χούφτωμα και είδε αμέσως ότι ήμουν καυτή και μούσκεμα. Εντυπωσιάστηκε που είχα πάει τόσο καυλωμένη γι’ αυτόν. Και να ήθελα να του πω την αλήθεια δεν πρόλαβα, γιατί βρέθηκα στα τέσσερα να τραβάω τα κωλομέρια για να χωθεί πιο μέσα η ψωλάρα του. Του ζήτησα να βγάλουμε φωτογραφίες.
Κάναμε τέλειο ισπανικό. Έχω μεγάλα βυζιά κι η πούτσα του γλιστρούσε τόσο τέλεια ανάμεσά τους κι έφτανε με τρομερή άνεση το πουτσοκέφαλο στο στόμα μου. Τον είχα σαλιώσει πολλή ώρα και μου έδινε τρομερά πουτσοσκάμπιλα.

Ένιωθα τα μάγουλά μου να κοκκινίζουν μόνο και μόνο από την δύναμη που με χαστούκιζε με την πούτσα του στο πρόσωπο. Ήταν τρομερή ψωλάρα για φτύσιμο, για γλείψιμο, για να του τον παίξω. Με το ισπανικό μου ψωλόχυσε τα βυζιά. Ευχαριστήθηκα γαμήσι στο μουνί και στα βυζιά. Τσιμπούκι όχι τόσο γιατί ήταν τεράστια η πούτσα του κι εμένα αν δεν κατέβει στο λαρύγγι δεν ευχαριστιέμαι πίπα.

Τα αρχίδια του τρομερά.. γενικά ο τύπος ήταν πολύ προικισμένος κι εγώ πολύ τυχερή που με πηδούσε ένας τέτοιος τύπος. Για κωλογαμήσι ούτε συζήτηση.. Έπαιξε λίγο με την κωλότρυπα και τα είδα όλα. Έμπαινε λίγο πιο μέσα στην κωλότρυπα και με έλουζε ιδρώτας.

-    «Δεν πειράζει μωρό μου.. αν όχι την επόμενη φορά, την μεθεπόμενη θα σου σκίσω και το κωλαράκι σου..»

Είχαμε περάσει και οι δύο καταπληκτικά. Κάναμε μπανάκι, ετοιμαστήκαμε και καθώς φεύγαμε μου λέει:

-    «Καριολίτσα μου, δυο πράγματα με έφτιαξαν τρελά σήμερα: που μου είπε ο ταξιτζής «ξέσκισέ την γιατί η γκόμενα είναι για πολύ πούτσο!», κι ότι εσύ ήρθες σε μένα καυτή με τα μουνόχειλα να στάζουν.. Πέρασα τέλεια».

Και μένω άφωνη μ’ αυτό που του είπε ο πιτσιρικάς. «Θα τον σκίσω το απόγευμα!», σκέφτηκα και πήγα στο γραφείο.

Εκεί έφαγα το τρίτο γαμήσι της ημέρας από τον συνάδελφο που του είχα τηλεφωνήσει για να πω ότι θα αργήσω. Μ’ αυτόν είχε γίνει ένα παιχνίδι κάποια φορά που είχαμε βγει όλοι μαζί από το γραφείο, ήπιαμε και καθώς με γύρισε ο Γ. πίσω, χαμουρευτήκαμε, τον πίπωσα, με έχυσε κι από τότε κάνουμε ότι δεν έχει συμβεί τίποτα. Όταν μπήκα μου είπε με νόημα:

-    «Ωραίο πρωινό είχε ο Δημητράκης!»

-    «Μαζέψου!», του είπα και άρχισα να δουλεύω..

Μετά από αρκετή ώρα με πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης γιατί είχε ακόμη καύλες και ήθελε κάτι σαν τηλεφωνικό σεξ. Λογάκια κ.λπ. Εγώ άνοιγα το μέιλ μου για να δω αν μου είχε στείλει τις φωτογραφίες ο παντρεμένος και βλέπω τρεις μεγάλες φωτογραφίες. Η μία όταν ήμουν στα τέσσερα, η άλλη από το ισπανικό και η τρίτη με τα βυζιά μου ψωλοχυμένα. Τις χάζευα και μιλούσα στο Δημήτρη λέγοντάς του πόσο μου αρέσει να με ταΐζει με το χύσι του και να κάνει υπομονή μέχρι το βράδυ.

Καθώς μιλούσα αισθάνομαι ότι ήταν πίσω μου ο Γ. Γυρίζω και τον βλέπω να χαϊδεύει τον πούτσο του καθώς κοιτούσε κι αυτός τις φωτογραφίες μου κι άκουγε ότι έλεγα. Μόλις τον κοιτάζω μου κάνει την κίνηση με την γλώσσα μέσα από το μάγουλο, έπιανε τα αρχίδια του και κουνούσε την λεκάνη του. Έκανα μια κίνηση να κλείσω τον υπολογιστή και μου άρπαξε το χέρι, μου το ακούμπησε στο καυλί του. Με το άλλο χέρι του μου έδειχνε αυτά που έγραφε πάνω στη φωτογραφία ο παντρεμένος: «27.2.2009.. Το πρώτο σου σκίσιμο από μένα. Τέτοια γαμήσια, πρέπει να τα εκατοστίσουμε!». Και στην άλλη φωτογραφία είχε γράψει: «Απερίγραπτη καύλα!».

Κλείνω το Δημήτρη απότομα και ακούω τον Γ. να λέει:

-    «Αυτά τα βυζιά είμαι σίγουρος ότι τα έχω χουφτώσει κι εγώ, όπως και αμέτρητοι άλλοι όπως βλέπω.. Τι γίνεται μανάρι μου; Έχουμε μια καραπουτανάρα στο γραφείο και δεν έχουμε πάρει μυρωδιά; Άσε με να σε γαμήσω κι εγώ, κι ας είμαι τρίτος και σου υπόσχομαι ότι δεν θα πω τίποτα».

-    «Άσε τις μαλακίες, του Δημήτρη είναι οι φωτογραφίες!», του είπα, μήπως και πιάσει..

-    «Ναι, εσύ έλεγες τι ωραία γεύση που είχαν τα χυσίδια του κι εδώ τα βυζόμπαλά σου είναι λιώμα στο ψωλόχυμα. Δε γλιτώνεις.... Σ’ έχω σκίσει κι εγώ σήμερα!»

Δεν είχα άλλη επιλογή. Κλείδωσα την πόρτα του γραφείου, έβγαλα ένα προφυλακτικό από την τσάντα μου, του το πέταξα κυριολεκτικά στα μούτρα και έσκυψα στο γραφείο, λέγοντας:

-    «Τελείωνε!»

Τον καύλωσε τόσο πολύ αυτό που του είπα, που ενώ πίστευα ότι θα μου έκανε το πιο βαρετό γαμήσι της ζωής μου, ήταν αρκετά δυνατό. Έλεγε διάφορα καθώς με έπαιρνε, αλλά εγώ κοιτούσα τις φωτογραφίες και σκεφτόμουν ότι τρεις ώρες πριν είχα άλλο πούτσο μέσα στη μουνάρα μου και σε τρεις ώρες θα έχω κάποιον άλλον... Μήπως είχε δίκιο; Μήπως σιγά - σιγά γινόμουν γνήσια τσούλα; Μήπως ο ταξιτζής είχε δίκιο, ότι είμαι ψώλα, που θέλω πολύ πούτσο; Λες να μου μείνει κανένα κουσούρι και να ψάχνω απεγνωσμένα δύο και τρία διαφορετικά γαμήσια την μέρα για να καταφέρω να ξεκαυλώνω;

Γιατί όση ώρα ήμουν σκυμμένη στο γραφείο και με έπαιρνε ο Γ. δεν μου κακόπεφτε καθόλου. Ίσα - ίσα.. είχα αρχίσει να καυλώνω πολύ, αλλά δεν ήθελα να του δείξω τίποτα. Τα κατάφερα μια χαρά μέχρι που μου ζήτησε να γυρίσω για να μου τα δώσει στο στόμα. Απαιτούσε να του τα καταπιώ.. Δεν αρνήθηκα με λόγια, αλλά τραβήχτηκα με το που βγήκε η πρώτη στάλα από το σπερματόζουμο που έβγαζε, όχι γιατί δεν ήθελα.. αλλά για να μην κάνω κακή αρχή μαζί του. Και τα κατάφερα γιατί ξενέρωσε αρκετά και μου είπε:

-    «Σκατά πουτάνα είσαι. Αν ήσουν original θα τα έπαιρνες στο λαρύγγι σου και θα ζητούσες κι άλλο.. Μαλακισμένη!».

Κατά τις πέντε ήμουν αρκετά μπερδεμένη σχετικά με το τέταρτο γαμήσι της μέρας. Σκεφτόμουν το πρωινό με το Δημήτρη, μετά το ξέσκισμα του παντρεμένου, το πήδημα του Γ. στο γραφείο κι όλα αυτά με έκαναν από τη μία να θέλω να γυρίσω σπίτι μου (έτσι κι αλλιώς ούτε με ήξερε ούτε τον ήξερα τον πιτσιρικά) από την άλλη βαφόμουν στην τουαλέτα και σκεφτόμουν πόσο θέλω να του αρέσουν οι τρύπες μου και το σώμα μου Σκεφτόμουν που μου είπε ότι θέλει να βρεθούμε πιο αργά για να έχουν ξεκουραστεί τα μουνόχειλά μου... Πού να ήξερε;

Ούτε κατάλαβα πως έφτασα στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.

-    «Καλησπέρα. Με περιμένουν στο 102…», του λέω και πάω ν’ ανέβω.

-    «Μισό λεπτό.. Αυτό το άφησαν για σας και μου είπαν να σας πω, να το χρησιμοποιήσετε για να περάσει η ώρα σας, μέχρι να έρθει ο κύριος που περιμένετε…»

Και μου δίνει έναν τεράστιο δονητή, καινούργιο, αλλά χωρίς περιτύλιγμα. Ρεζίλι! Ανεβαίνω στο δωμάτιο και βλέπω τον πιτσιρικά μέσα, ντυμένο, έπινε καφέ, κάτι χάζευε στο κινητό του και στην τηλεόραση είχε τσόντα.

-    «Πιστεύεις ότι δεν μου είσαι αρκετός και γι’ αυτό χρειάζεσαι και τη βοήθεια του δονητή, ή απλά ήθελες να κομπλάρω στον ρεσεψιονίστα;», του λέω και του δείχνω το δονητή.

Δεν απάντησε...

-    «Γιατί δεν έλεγες στον ρεσεψιονίστα να έρθει μαζί σου..; Μια χαρά άντρας μου φάνηκε!»

Είχε μια περίεργη σιωπή, καθόταν στην καρέκλα και απλά με κοίταζε.

-    «Μου είπες ότι θα μου μείνεις αξέχαστος. Δείξ’ το μου λοιπόν».

Δεν είχε βγάλει άχνα. Ένιωθα ότι ήθελε να του μιλήσω διαφορετικά, ίσως όπως μου είχε μιλήσει αυτός το πρωί. Ήθελε να του δείξω ότι ήξερα γιατί είχα βρεθεί εκεί. Ήθελε να του δείξω πόσο γαμημένη γυναίκα μπορώ να γίνω... Έβγαζα το δονητή από την συσκευασία και πριν τον βάλω στο στόμα μου, μου λέει:

-    «Σκάσε και σκύψε μωρή γαμιόλα να δω πόσο ξεχειλωμένη ήρθες τελικά… Βλέπω τις χειλάρες σου πρησμένες και φαντάζομαι τα μουνόχειλα και τα κωλόχειλά σου ότι θα είναι ματωμένα. Δεν θα βγάλεις άχνα μέχρι να σε χύσω. Γι’ αυτό σου πήρα το δονητή. Για να κρατάς κλειστό το βρώμοστομά σου. Δεν θέλω να σε ακούσω. Θέλω μόνο να σε γαμήσω».

Κοιτάζει προσεκτικά τα χείλη μου και μου βάζει τον δονητή με την δόνηση στο στόμα και μου λέει:

-    «Το μόνο που θα κάνεις είναι να γαμάς το στόμα σου με τον δονητή. Τίποτα άλλο. Τσιμουδιά!»

Μετά κοιτάζει τις ρώγες μου και τις δαγκώνει. Βλέπει ότι είναι πολύ ταλαιπωρημένες και δίνει από ένα δυνατό χαστούκι στο κάθε βυζί μου. Με γυρίζει και με τραβάει από την λεκάνη κι αρχίζει να τσεκάρει τις τρύπες μου.

-    «Μπράβο ψωλού μου.. Τρομερά μουνόχειλα... Καλογαμημένα αλλά ακόμη καυλωμένα. Είσαι η τέλεια πουτάνα!!! Αν είναι έτσι κι ο κώλος σου, ορθάνοιχτος, θα είσαι η τέλεια γαμιόλα..»

Και πριν προλάβει να τελειώσει πάει να χώσει κατ’ ευθείαν μερικά δάχτυλα στον κώλο μου και βλέπει ένα θεόσφιχτο κώλο.

-    «Την πάτησες καριόλα μου! Την πάτησες πολύ άσχημα!»

Και φέρνει τον πούτσο του που δεν τον είχα δει ούτε για ένα λεπτό και μου τον καρφώνει στον κώλο. Με πήραν τα κλάματα από τον πόνο. Όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε να μου τον καρφώνει και να μιλάει:

-    «Όταν σε άφησα, έκανα μια βόλτα και γύρισα ξανά εδώ. Χαρτζιλίκωσα τον τύπο για να μου πει σε ποιο δωμάτιο είσαι κι ανέβηκα να σε ακούσω να φωνάζεις. Καλή φωνούλα έχεις... Καυλώνω όμως πολύ περισσότερο τώρα που σε πονάω. Είσαι η φαντασίωσή μου. Να κωλογαμήσω μια σαραντάρα, άγνωστη, ξεχειλωμένη που θα έρθει χυμένη και θα την στείλω πιο ξεχειλωμένη και πιο χυμένη και δεν θα την ξαναδώ ποτέ!»

Μου βγάζει τον δονητή από το στόμα, μου κλείνει με την παλάμη του το στόμα μου και μου βάζει το δονητή στον κώλο, δυναμώνοντας την ένταση και φέρνει την πούτσα του στο πρόσωπό μου. Μου γύρισε ανάποδα το κεφάλι και μου γάμησε το στόμα, τόσο δυνατά που το λαρύγγι μου είχε γδαρθεί. Μετά με ξαναπήρε από τον κώλο.. Με γαμούσε πάνω από μιάμιση ώρα ασταμάτητα, χωρίς να ακουμπήσει το μουνί μου και χωρίς να με αφήσει να μιλήσω. Με ρώτησε μόνο που με έχυσε ο παντρεμένος (άλλωστε για το σπέρμα που είχα φάει το πρωί το ήξερε). Οι μόνες λέξεις που ακούστηκαν από μένα ήταν:

-    «Στο στήθος μου».

-    «Ποιο στήθος ρε ξέκωλο; Στήθος έχουν τα κοριτσάκια. Τα δικά σου είναι μαστάρια που θέλουν άρμεγμα. Μαστάρια που μπορούν να βυζάζουν συγχρόνως τέσσερις άντρες. Δυο στην κάθε ψωλόρωγα που έχεις.. και πάλι χαμπάρι δεν θα πάρεις. Άκου στήθος! Κωλόψωλο. Δηλαδή λαρύγγι και μαστάρια, χυμένα και μένει για μένα μια από τις ξεχειλωμένες τρύπες σου. Μπα, το μουνί σου δεν το αγγίζω.. Το μουνί σου δεν το αγγίζω, τον κώλο σου όμως... θα στον χύσω τώρα!!!»

Και μου τον έχυνε πραγματικά για αρκετά λεπτά.. Με το που με έχυσε, πήρε το λιπαντικό (που δεν είχε βάλει στον κωλοτρυπίδα μου) και το άπλωσε στο χέρι του και μου το έχωσε όλο το χέρι του στη μουνάρα, που γλίστρησε τόσο εύκολα γιατί ήμουν απίστευτα καυλωμένη. Κάτι πήγα να πω..

-    «Σκάσε! Δεν σου είπα ότι δεν θα μιλήσεις, πουτάνα γυναίκα; Ούτε στην φαντασία μου δεν είχα σκεφτεί ότι θα συναντήσω ποτέ τέτοια ψωλοαρπάχτρα γυναίκα. Να γαμιέται σαν τη σκύλα με όποιον τη φωνάξει. Να μπαινοβγαίνει στα ξενοδοχεία σαν να είναι η τελευταία τρύπα, σα να είναι αγάμητη χρόνια!»

Και μου έχωνε όλο πιο βαθιά το χέρι.. Το είχα πάρει όλο μέσα μου, όταν μου πήρε τον δονητή και άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα μου και μερικά δάχτυλα στον κώλο. Τρέχανε τα χύσια του, τα ζουμιά μου, τα σάλια του που με έφτυνε κάθε φορά που με έβριζε, ήμουν σε παράκρουση.. Δεν ξέρω για πόση ώρα έχυνα, πόση ώρα φώναζα.. Όση ώρα έχυνα με έφτυνε στη μούρη.

-    «Αυτή είναι κραυγή, ψωλοπούτανο.. Έτσι βογκάνε όσες έχουν πάρει ένα ολόκληρο χέρι κι ένα δονητή μέχρι τον πάτο.. μέχρι την μήτρα τους και πάλι υπάρχει χώρος. Είσαι η πιο μεγάλη ψώλα που θα μπορούσα ποτέ να βρω!»

Σηκώνεται, πηγαίνει στην τουαλέτα και γυρίζει ντυμένος. Μου πετάει ένα εικοσάρικο κυριολεκτικά στα μούτρα και μου λέει:

-    «Το χαρτζιλίκι που μου άφησε ο πρωινός γαμιάς σου. Θα σου έδινα πολλά περισσότερα γιατί ήσουν ακριβώς η πόρνη που γούσταρα, αλλά θέλω να νιώσεις όσο πιο βρωμιάρα γίνεται... Σ’ ένα μήνα, ακριβώς στις έξι, στο ίδιο δωμάτιο θα σε περιμένω ξανά».

Και μου δίνει δυο μπατσάκια στα βυζιά και φεύγει.. Γύρισα εξουθενωμένη σπίτι μου. Ήταν μοναδική μέρα. Αξέχαστη.. Έκανα μπάνιο και άνοιξα το ημερολόγιο... 27.2.2009, ημέρα Παρασκευή. Τέλεια!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")