Αλλαγή ρόλων

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τέλη καλοκαιρού θυμάμαι. Είχαμε κλείσει ενοικιαζόμενο δωμάτιο σε ένα παραλιακό μέρος.. Βραδιές γεμάτες σεξ. Μια από της βραδιές που ξεχώρισαν λοιπόν. Είχαμε συζητήσει μέσω μηνυμάτων και τηλεφώνου για την πιο τρελή μου φαντασίωση.

Να με πηδήξει αυτή μ’ ένα δονητή. Ήταν η απόλυτη για μένα φαντασίωση που έγινε πραγματικότητα. Κι έτσι…

Το βράδυ, μόλις είχαμε γυρίσει στο δωμάτιο μας, σχεδόν δεν μιλήσαμε… πέσαμε στο κρεβάτι και χωρίς καν να χάσω καιρό άρχισα να τρίβομαι  επάνω της. Λαχανιασμένοι και οι δυο, τρελαμένοι κι οι δυο μας από την καύλα, φιλούσαμε ο ένας τον άλλον αρρωστημένα, βγάζοντας τα ρούχα ο ένας του άλλου…

Το σουτιέν της έπεσε στο πάτωμα μαζί με τα δικά μου ρούχα. Εντελώς γυμνός φιλώντας την πάντα της έβγαλα το παντελόνι. Όταν το είδα, ένα πονηρό χαμόγελο ζωγραφίστηκε στα πρόσωπα μας. Φορούσε μέσα από το κιλοτάκι της τον δονητή, ένα μεγάλο γαλάζιο ημιδιαφανές δονητή.

-    Πέσε στο πάτωμα πουτανάκι! 

Δεν έφερα καμιά αντίρρηση.. γονάτισα μπροστά της και εκείνη όρθια.

-    Κάνε μου τσιμπούκι πουτάνα!

Κι έβαλε τον δονητή στο στόμα μου. Τον θυμάμαι ακόμα, ήταν τόσο χοντρός που πνιγόμουν. Με έπιασε από το κεφάλι και άρχισε να μου δίνει ρυθμό. Πνιγόμουν αλλά δεν έλεγα τίποτα. Είχα τον δονητή στο στόμα μου και τα χέρια μου να παίζουν δυνατά με τον πούτσο μου. Με τσάκωσε.

-    Τι κάνεις εκεί πουτάνα.

Με σήκωσε όρθιο και με γονάτισε στο κρεβάτι. Πήρε τη ζώνη της και άρχισε να μαστιγώνει απαλά τον κώλο μου. Βογκούσα και έτρεμα από καύλα, ένιωθα το κορμί της επάνω μου όταν τριβόταν. Τα χέρια της στο κορμί μου. Ήταν πίσω μου, πήρε τον δονητή και τον έβαλε ξανά στο στόμα μου.. Τα χέρια της χάιδευαν τον πούτσο μου. Ένα δάχτυλο της πήγε και έκανε κύκλους στην κωλοτρυπίδα μου... έπιασα τον πούτσο μου ξανά και άρχισα να μαλακίζομαι ξέφρενα.

-    Σταμάτα τώρα! Μου είπε άγρια.

Δεν την άκουσα και συνέχισα. Με μια κίνηση μου έπιασε τα χέρια και πριν προλάβω να διαμαρτυρηθώ με έδεσε πισθάγκωνα. Με άφησε εκεί γονατισμένο και ξαναήρθε πίσω μου. Τα χέρια της χάιδευαν απαλά την κωλοτρυπίδα μου.

Ένιωσα την κρύα υφή του λιπαντικού που άπλωσε στην τρύπα μου.

-    Ετοιμάσου πουτάνα! Μου είπε σαδιστικά.

Αργά άρχισε να σπρώχνει ένα δάχτυλο μέσα στον κώλο μου βάζοντας και βάλει κρέμα, ήταν κρύα..

-    Σου αρέσει ε; Πουτάνα! Με ρώτησε σχεδόν γελώντας.

Ήθελα να παίξω τον πούτσο μου να ξεσπάσω την καύλα που ένιωθα αλλά δε με άφηνε. Ακόμη τα χέρια δεμένα… ήρθε πίσω μου και ένιωσα το κορμί της να τρίβεται στο δικό μου. Το δάχτυλό της συνέχιζε να μπαινοβγαίνει στον κώλο  μου χαρίζοντας μου ρίγη γεμάτα καύλα, απαλά ακούμπησε τον δονητή επάνω στη κωλοτρυπίδα μου. Ήταν μεγάλος, και πάνω απ’ όλα, πολύ χοντρός για κάποιον που το κάνει πρώτη φορά.

Σύντομα κατάφερα να λυθώ. Το ένα χέρι μου κρατούσε σφιχτά το καυλί μου παίζοντας το και το άλλο το σώμα μου στα τέσσερα. Το πουτσοκέφαλο του δονητή μπήκε το μισό.. ούρλιαζα από πόνο.

-    Σταμάτα δε γίνεται.

-    Βούλωστο!

-    Δε μπορώ σου λέω, πονάει.

-    Δεν μ’ ενδιαφέρει, θα σε πηδήξω.

-     Έσπρωχνε το σώμα της μπροστά προσπαθώντας να το βάλει.

-    Όχι σταμάτα…

-    Σκάσε πουτάνα!

-    Δεν μπορώ άλλο…

Μπήκε το πουτσοκέφαλο, αλλά ο πόνος ήταν ανυπόφορος.. με μια απότομη κίνηση γύρισα και της έπιασα τον δονητή, τον εκσφενδόνισα στην άλλην άκρη του δωματίου, πριν προλάβει να συνέλθει. Τρελός από πόνο και από καύλα βρέθηκα επάνω της. Ο πούτσος μου μπήκε απλά με την μια όλος μέσα. Αχ! Φώναζε και τα χέρια μου την έπιασαν σφιχτά από τα μαλλιά.

-     Σου αρέσει πουτάνα; Γαμημένη πουτάνα!

Μπαινόβγαινα μέσα στο μουνί της ξέφρενα, εκτός ελέγχου…

-    Μη σταματάς… μη σταματάς, ξέσκισε με! Γάμα με, πήδα με…

Φωνάζαμε σαν άγρια καυλωμένα σκυλιά.. Ο πούτσος μου μπαινόβγαινε με τέτοια φορά μέσα στο μουνί της που την τράνταζε, έπεσα επάνω της χουφτώνοντας το στήθος της.

-    Σε πηδάω καριόλα!

-    Ναι γάμα με, γάμα με!

-    Θα σε ξεσκίσω, σκύλα! Τσούλα, γαμημένη.

-    Θα χύσω μωρό μου.

-    Χύσε πουτάνα τώρα, τώρα, τώραααα!!!

-    Αχ! Χύνωωωωωωω! Πάρτα καύλα μου, σε χύνωωωωω!

Δεν άντεξα στιγμή, φώναζα δυνατά. Τόσο που μου έβαλε το χέρι στο στόμα για να μην ακουστούμε κι άλλο. Με τα μάτια μου να έχουν γουρλώσει και να μουγκρίζω μέσα από την παλάμη της έχυσα βαθιά μέσα στο μουνί της.

Μείναμε αγκαλιά, κάνοντας τσιγάρο και οι δυο μας.

-    Δεν τα καταφέραμε να γίνει τελικά… είπα, εννοώντας να με πηδήξει.

-    Την επόμενη φορά. Μην ανησυχείς, θα τα καταφέρουμε. Έχουμε καιρό…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")