Ατελείωτοι οργασμοί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η κίνηση στην Εθνική ήταν πάλι αφόρητη. Παρόλο που το τελευταίο καιρό είχε φτιάξει, σήμερα λες και είχαν βαλθεί όλοι να δημιουργήσουν καθυστέρηση. Χιλιόμετρα ουράς αυτοκινήτων να κινούνται αργά και νωχελικά.

Γυρνούσαν μαζί από την εταιρεία μια και αποφάσισαν να πάνε μαζί και το πρωί. Τα λόγια τους λίγο πολύ είχαν τελειώσει. Άλλωστε ήταν ήδη μια ώρα και κάτι σχεδόν στο ίδιο σημείο. Η ηλεκτρονική ταμπέλα έλεγε για ατύχημα μερικά χιλιόμετρα παρακάτω. Σε σημείο στενό που δύσκολα θα περάσουν και όλα τα υπόλοιπα αμάξια.

Δε μπορούσε να μην την έχει παρατηρήσει από το πρωί. Το ντύσιμο της πάντα τον προκαλούσε. Τον έκανε να την θέλει πιο πολύ, είχαν γείρει και οι δυο στα παράθυρα ψιλό κουρασμένοι, βαριεστημένοι. Ακουμπούσε το χέρι του στο λεβιέ ταχυτήτων. Από το μυαλό του περνούσαν μύριες φαντασιώσεις, είχαν μιλήσει για αυτές, είχαν πει διάφορα ερωτικά μεταξύ τους. Βγάζοντας τελευταία φορά τη ταχύτητα παρασύρθηκε δήθεν τυχαία το χέρι τους κι ακούμπησε το γόνατό της. Στάθηκε εκεί. Μάλλον της άρεσε και εκείνης. Αλλά το τελευταίο που σκεφτόταν εκείνη την ώρα ήταν κάτι ερωτικό. Το τυχαίο του άγγιγμα κάπως την ξύπνησε από το λήθαργο της κίνησης. Δεν έκανε καμία κίνηση να διώξει το χέρι του. Αντίθετα, κίνησε και λιγάκι το γόνατο της προς το μέρος του.

Ένιωσε το χέρι του σιγά-σιγά ν’ ανεβαίνει προς τα πάνω της. Έκλεισε τα μάτια της. Το χάδι του, της έμοιαζε χαλαρωτικό, ιδανικό για να ξεφύγει από τα όσα σήμερα συνέβαιναν γύρω της. Μετακίνησε πιο πολύ το πόδι της προς εκείνον. Το χάδι του έφτανε τώρα πιο ψηλά, στο μηρό της, κάτω από τη μίνι φούστα της. Έκλεινε μερικές φορές τα μάτια της, μετά τα άνοιγε και κοίταγε τους υπόλοιπους στα αμάξια τους να περιμένουν σε αυτή τη τρομερή κίνηση. Στο μυαλό της ήρθαν όσα συζητούσε τόσο καιρό μαζί του. Οι ερωτικές τους φαντασιώσεις και τα θέλω τους. Τι να ήθελε τέτοια στιγμή τέτοια ώρα εδώ στο κέντρο της κίνησης αναρωτήθηκε. Της είχε μιλήσει για δημόσιο έρωτα, αλλά δε φανταστικέ ποτέ ότι κάτι τέτοιος θα συνέβαινε μαζί της. Αφέθηκε στο χάδι του, τώρα στο μηρό της, τη βούταγε τη χάιδευε μια έντονα μια απαλά.

Ένιωθε αυτό το καλσόν να την ενοχλεί, δεν ήθελε όμως να κάνει καμία κίνηση να το βγάλει η κάτι τέτοιο, σκεφτόταν πόσο παράτολμο θα ήταν. Ανάμεσα στα πόδια της ένιωσε την επιθυμία να την τρελαίνει. Το χέρι του έφτασε στον ερεθισμό της. Τη χάιδευε πάνω από το καλσόν, πάνω από το εσώρουχο της, ήθελε κι άλλο πιο πολύ, όσο και να την πίεζε στη ευαίσθητη περιοχή της ήθελε πιο άμεση επαφή. Ίσως να ήταν σα να του μίλαγε με της αισθήσεις της, σα να κατάλαβε εκείνος, και προσπάθησε να το σκίσει, να χαλάσει ένα πόντο εκεί ψηλά να σκιστεί και το υπόλοιπο. Μια τρυπούλα αρκούσε να κάνει τη «ζημιά». Δε κατάλαβε πως, αλλά το κατάφερε. Ένιωσε το ζεστό του άγγιγμα να σπρώχνει το εσώρουχο της, μακριά από την ερεθισμένη κλειτορίδα της. Την ακούμπησε στην αρχή απαλά, την έτριψε, την πίεσε. Στην αρχή αργές κινήσεις μετά γρήγορες.

Η ανάσα της βάρυνε, γύρισε και τον κοίταξε με ύφος πρόστυχο, ερωτικό, ερεθισμένο. Δε του χαμογέλασε, ήταν σχεδόν ανέκφραστη γιατί τις το έκανε τώρα τέλεια. Έσκυψε τα μάτια της προς τον πούτσο του. Πρόσεξε το φούσκωμα. Έντονο διαγραφόταν το ερεθισμένο καυλί του κάτω από το παντελόνι του. Άπλωσε το χέρι της και τον χάιδεψε. Ένιωσε μια λαιμαργία να την κατακλύζει από τον ερεθισμό που της προκαλούσε. Άνοιξε το φερμουάρ του, έβαλε το χέρι της μέσα, κάτω από το εσώρουχο του. Έπιασε τον πούτσο του, τον αισθάνθηκε, άρχιζε να του τον παίζει αργά-αργά. Σα να είχε χαθεί όλη η κίνηση όλος αυτός ο κόσμος γύρω της. Σα να ήταν εκεί και να την ερέθιζε πιο πολύ. Ένα όργιο βλεμμάτων και εκείνη πρωταγωνίστρια. Τον κοίταξε.

Απρόσμενη για εκείνον ήταν η επόμενη κίνηση της. Έσκυψε πάνω από τον καυλωμένο του πούτσο. Τον κράτησε λίγο πιο σφιχτά, τον κοίταξε, τον φίλησε. Έγλυψε τις φλέβες του που πετάγονταν μανιασμένες. Άνοιξε το στόμα της και τον έβαλε όσο πιο βαθιά μπορούσε, σχεδόν πνίγηκε. Δεν ήθελε να κάνει μεγάλες κινήσεις για να μη φαίνετε τόσο έντονα στα μάτια των γύρω οδηγών και συνοδηγών τους. Τον έπιασε από τη βάση του πούτσου και με έναν βασανιστικό ρυθμό τον έβαζε και τον έβγαζε στο στόμα της. Τον άκουγε να βαριανασαίνει. Καταλάβαινε εύκολο πόσο πολύ του άρεσε. Δε χρειάσθηκε να βάλει όλη της την τέχνη. Ήταν έτοιμος, η κίνηση και ο κόσμος γύρω μέσα στα αυτοκίνητα τους προκαλούσε σε ένα ξεχείλισμα ερεθισμού. Έγλυψε το πουτσοκέφαλό του με την γλώσσα της έντονα ζωηρά, το έβαλε μέσα της απότομα, λίγες γρήγορες κινήσεις στο κορμό του. Ένιωσε τα καυτά του χύσια, να ξεχύνονται μέσα στο στόμα της. Άλλα πετάγονταν κατευθείαν στο λαιμό της κι άλλα γλιστρούσαν πάνω στην γλώσσα και τα μάγουλά της. Δεν έπρεπε να λερώσουν, οδηγούσε, χρειάζονταν την απόλυτη προσοχή. Ρούφηξε όλα του τα χύσια τα κατάπιε μανιασμένα. Δε τον άφηνε, τον κράταγε στο στόμα της. Τον κράτησε μέχρι που τον ένιωσε πλήρως αποκαμωμένο. Αν καθόταν λίγο ακόμα θα ξεκινούσε ξανά, αλλά ήθελε ακόμα να τον βασανίσει λίγο.

Σκούπισε τα χείλη της, το κόκκινο κραγιόν της είχε μείνει σημάδι στο κορμό και στη βάση του πέους. Το έφτιαξε με μια χαρτοπετσέτα να μην ξεφεύγει από τα χείλη της, και μαρτυρήσει τις πονηρές της πράξεις. Σηκώθηκε και κοίταξε έξω από το παράθυρο. Ήταν σχεδόν στη μέση της διαδρομής. Περίμενε υπομονετικά.

Ένιωσε πάλι το χέρι του να προχωράει ανάμεσα στα ποδιά της, χαμογέλασε στον απέναντι οδηγό που της φλέρταρε με τα μάτια. Τα δάχτυλά του πιο άγρια τώρα. Άλλωστε το μουνί της είχε ανοίξει, είχε πρηστεί, στα ερωτικά ερεθίσματα. Τα υγρά της άρχισαν πάλι να μουσκεύουν τον κόλπο της. Ένιωσε τα δάχτυλα του να μπαίνουν μέσα της. Τα ένιωθε σκληρά, και τόσο ερεθιστικά. Το μικρό του δαχτυλάκι έπαιζε με την ερεθισμένη κλειτορίδα της, έβαλε μέσα της τέσσερα δάχτυλα κι ο αντίχειρας χάιδεψε την κωλοτρυπίδα της. Έτριβε το μουνάκι της από παντού. Από μέσα, από έξω, το πίεζε πίσω από τη κλειτορίδα της. Ο αντίχειρας του πίεζε να χωθείς και αυτός μέσα της. Ένιωθε να καίγεται. Μια τρέλα την κατέλυε, ήθελε να φωνάξει. Κοίταγε τον απέναντι που μάλλον είχε καταλάβει γιατί και εκείνος την κοίταγε τόσο έντονα, έβαλε το χέρι της πάνω στο δικό του. Με το άλλο ακούμπησε στο τζάμι. Δάγκωσε τα χείλια της. ήθελε να κρατηθεί, ήθελε να μη τελειώσει. Το ζόριζε πιεζότανε. Προσπαθούσε μάταια να κρατήσει την έκρηξη που ετοίμαζε το κορμί της.

Με κλειστά μάτια πέθαινε στο χέρι του. Τον παρακάλεσε να σταματήσει. Δεν άντεχε άλλο. Ο οργασμός της ήταν ασταμάτητος. Δε μπορούσε να καταλάβει πως της είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Χωρίς να τον κοιτάει, σα να ντρέπονταν, κατέρρευσε στην άκρη της θέσης της. Έκλεισε τα μάτια της, είχαν καμία ώρα περίπου διαδρομή λόγω της κίνησης.

Η ώρα περασμένη καθώς σταμάτησε έξω από το σπίτι της για να την αφήσει. Στη διαδρομή δε κοιταχτήκανε ούτε είπανε κουβέντα. Γυρίσανε με ύφος παθιασμένο κοιταχτήκανε κι εκείνη γύρισε άνοιξε τη πόρτα, έβγαλε το ένα πόδι της σηκώνοντας το λίγο πιο ψηλά με ένα αισθησιακό τρόπο, βγήκε έξω από το αμάξι προβάλλοντας σε εκείνον όλα της τα κάλλη. Στην αρχή έκυψε τεντώνοντας το στήθος της, Σηκώθηκε, επιδεικνύοντας τους γλουτούς και τα ποδιά της. Έκλεισε τη πόρτα, πήρε ένα νωχελικό, σέξι ύφος και με ένα σαγηνευτικό μεθυστικό περπάτημα πέρασε μπροστά από το αυτοκίνητο του. Χωρίς να τον αφήσει να φύγει, έφτασε στο παράθυρο του, εκείνος το άνοιξε. Του έδωσε το κλειδί και έφυγε προς το σπίτι καλώντας τον με το κορμί της. Βρήκε μια θέση γρήγορα. Πάρκαρε, και με γοργό βήμα έφτασε στην είσοδο. Την βρήκε να περιμένει εκεί. Πως θα έμπαινε σπίτι, το κλειδί το είχε αυτός. Έπιασε τα χέρια της, τη κόλλησε στο τοίχο. Τη φίλησε πρόστυχα. Η γλώσσα του εξερεύνησε τα χείλια της, τη δική τη γλώσσα, το στόμα της ολόκληρο... κατάπιε τα φίλια της. Χωρίς να φύγει η γλώσσα του από το δέρμα της, έφτασε στο αυτί της, στο λαιμό της. Τη δάγκωσε. Τα χέρια του κρατούσαν τα δικά της ακίνητα . Κατέβηκε προσεκτικά δάγκωσε της ρώγες της που διαγράφονταν μέσα από το ρούχο της.

Γονάτισε μπροστά της. Σήκωσε την φούστα της με τα χέρια του, Έπιασε το ένα πόδι της και το έβαλε στον ώμο του. Με την γλώσσα του έγλυψε τρυφερά την πρησμένη κλειτορίδα της. Τη έγλυψε με μανία και τρυφερότητα, έβαλε ένα δάχτυλο μέσα της και πίεσε πίσω από τον ερεθισμό της. Ένα κύμα φωτιάς την πλημμύρισε. ήθελε τώρα να τελειώσει πάλι. Ίσως όχι τόσο έντονα ίσως και περισσότερο. ήθελε όμως και ήθελε πολύ. Το παιχνίδι της γλώσσας, το παιχνίδι με τα δάχτυλα, ο χώρος που μπορούσε να τη βλέπει ο κάθε γνωστός. Δε κατάφερε να κρατηθεί καν. Οι σπασμοί ξεχύθηκαν στο κορμί της πιο γρήγορα από ποτέ. Χαμογελούσε και τελείωνε. Τον σταμάτησε, τον σήκωσε και χωρίς να τον αφήσει να πάρει τα υγρά από το στόμα του τον σκούπισε με τα χείλια της.

Προχώρησαν και μπήκαν στο ασανσέρ. Εδώ δεν είχαν χρόνο, κόλλησε πάνω του. Έπιασε με το χέρι της τον καυλωμένο του πούτσο και τον έσφιξε στη δάχτυλα της. Έφτασαν στον όροφο με ένα παθιασμένο βαθύ φιλί που δε σταμάτησε. Ένιωθε στα χέρια της το καυλί του σκληρό και δυνατό. Ήξερε ότι ήθελε να την καρφώσει δυνατά με πάθος, γύρισε να ανοίξει την πόρτα και έτριψε με τον κώλο της τον ερεθισμένο πούτσο του. Ο ίδιος συμμετείχε στη σύντομη ρυθμική κίνηση. Άνοιξε και μπήκαν μέσα εκείνος από πίσω της ακόμα, την βούτηξε κλείνοντας τη πόρτα την έσπρωξε πάνω. Την δάγκωσε παθιασμένα. Ξέχασε να είναι αργός και παρασύρθηκε από το πάθος του και τη καύλα του. Έπιασε μανιασμένος το στήθος της, και το μουνί της πάνω από τα ρούχα, Την άκουγε που βαριανάσαινε.

Απομακρύνθηκε λίγο, την τράβηξε από τη μέση, να έρθει να ακουμπάει με τα χέρια της στη πόρτα, τα πόδια της μισάνοιχτα, σκυμμένη και στημένη όλη δική του. Σα τον κυνηγό που περιεργάζεται το θύμα του την κοίταξε, την απόλαυσε. Έσκυψε, έπιασε την φούστα της με τα δυο του χέρια. Την τράβηξε απότομα από τη σχισμή σκίζοντας τη. Ήξερε ότι της άρεσε και ήταν ακριβή. εκείνη δε κουνήθηκε. Μέσα της μόνο Ένιωσε ένα σκίρτημα για το πληρωμένο ύφασμα. Όμως ήταν ήδη πολύ παρασυρμένη από την καύλα για ν ασχοληθεί. Έπιασε το καλσόν της και το εσώρουχο της. Της τα έβγαλε, και της ξαναφόρεσε τις τόσο ερωτικές της γόβες στιλέτο. τώρα ήταν γυμνή, εκτεθειμένες και οι δυο τρύπες της στον πούτσο του. Έτοιμη να την γαμήσει. Περίμενε…

Η αναμονή αυτή την άναβε, την καύλωνε, χάιδεψε τα πόδια της, το μουνί της, την κωλοτρυπίδα της, έβαλε το ένα δάχτυλο του στη μουνάρα της και τον αντίχειρα στη πίσω της τρύπα, έβγαλε τον πούτσο του με το άλλο χέρι του και τον έτριψε στα πόδια της. Μια μπάτσα την πόνεσε και την ερέθισε πιο πολύ ακόμα. Απομακρύνθηκε λιγάκι πάλι, απότομα την έσκισε μπαίνοντας στο μουνί της βαθιά. Μια κραυγή πόνου και καύλας βγήκε από μέσα της. Την κρατούσε από τη μέση καθώς την κάρφωνε ανάμεσα στ' ανοιχτά της πόδια. Στηρίζονταν στη πόρτα σπρώχνοντας με δύναμη πάνω του σα να τον ήθελε ακόμα πιο βαθιά ακόμα πιο δυνατά. Αυτό της έδινε και εκείνος, ένα βίαιο και πρόστυχο γαμήσι. Την ξέσκιζε μανιασμένα κι έφτανε σχεδόν μέχρι τα σωθικά της. Ένιωθε το πούτσο του να χτυπάει τον τράχηλο της και να ακουμπάει την είσοδο του. Σα να ήθελε να διαπεράσει και αυτή τη τρύπα της. Πονούσε και ερεθιζόταν.

Σήκωσε το ρούχο της και γράπωσε τα βυζιά της. Τσίμπησε της ρώγες της, έσκυψε και δάγκωσε την πλάτη της. Ένιωθε στα δάχτυλα του την σκληράδα που είχαν τώρα οι καυλωμένες της ρώγες. Γέμιζε το κορμί της με δαγκωνιές ήταν το γεύμα του και το απολάμβανε. Μπαινόβγαινε σαν ζώο ξεσκίζοντας το μουνί της. Σηκώθηκε, κοντοστάθηκε, πίεσε τον πούτσο του με όλη την δύναμη του. Φώναξε από πόνο, όμως της άρεσε τόσο πολύ δεν ήθελε να σταματήσει. ήθελε να πάλι να τελειώσει. Το κορμί της ζήταγε κι άλλο γαμήσι.  

Έπιασε το μαλλί της, βγήκε από το μουσκεμένο μουνί της και την πήγε στο σαλόνι. Σαν σκλάβα και σαν ερωμένη ταυτόχρονα την έβαλε στο καναπέ με τα ποδιά της ψηλά και λυγισμένα. Ήρθε από πάνω της.

-    «Με θες; Πες ότι με θέλεις σαν τρελή, πες ότι είσαι η πουτάνα μου, η σκύλα μου»

Έπιασε το καυλί του δυνατά με το χέρι της, τον τράβηξε σχεδόν μέσα της.

-    «Γάμησε με! Γάμησε με τώρα, γάμα με σαν σκύλα, σαν πουτάνα. Γάμησε με άγρια σε θέλω». Εκείνος πίεσε τον πούτσο του θολωμένος από την καύλα.  

Μπήκε άγρια, δυνατά. κρατήθηκε από τα πόδια της και την άνοιγε με γρήγορες και δυνατές κινήσεις.

-    «Έτσι γάμα με, γάμα με, γαμιόλη άντρα. Σκίσε με άγρια. Πονάω…»

Της τον έχωνε με πάθος, με άγριο τρόπο. Η καύλα τον κυρίευε διαρκώς.

-    «Παρ' τον μωρή πουτάνα μέσα σου. Σου αρέσει να πονάς ε; Πόνεσε πιο πολύ, σκύλα. Κούνα την μουνάρα σου να στη σκίσω πιο πολύ.»

Έπιασε το λαιμό της, και το στήθος της. σχεδόν την έπνιγε. Έσφιγγε τα βυζιά της με δύναμη. Λάτρευε της ρώγες της. Τις είχε καυλώσει τόσο πολύ που αργότερα θα την πονούσαν και μόνο στο άγγιγμα.

-    «Θέλω να με χύσεις τώρα, χύσε με, θέλω να πιω το σπέρμα σου, χύσε με στο στόμα»

Του φώναξε με βλέμμα αγριεμένο και φωνή παθιασμένη. Δεν πρόλαβε να το επαναλάβει, άφησε τα πόδια της, την Έπιασε από το μαλλί και την τράβηξε ανάμεσα στα πόδια του, σα να την είχε καβαλήσει. Έπιασε και έπαιζε το πέος του μπροστά στο στόμα της. εκείνη τον κοιτούσε με βλέμμα πρόστυχο γεμάτο αναμονή για το καυτό του σπέρμα. έβαζε τον πούτσο του στο στόμα της με δύναμη. Άρχισε να την παίρνει από το στόμα. Έπιασε με το ένα χέρι το κεφάλι της και με το άλλο τον λαιμό της. Την τράβαγε την έπνιγε, τη γάμαγε δυνατά. Το καυτό του σπέρμα πετάχτηκε στο λαιμό της. Της έκοψε τον αέρα. Πνίγηκε αλλά δε σταμάτησε. Συνέχιζε να χύνει μέσα της. Από μέσα του βγήκε βαριά η φωνή του τέλους του, είχε νιώσει δυνατή ηδονή, βγήκε από το στόμα της και στάθηκε μπροστά της.

Εκείνη έπιασε τον πούτσο του απαλά μέσα στα χέρια της. Παρατήρησε τις φλέβες του όπως έσπρωχναν το αίμα από την ένταση το απερχόμενου ερεθισμού. Τον φίλησε, τον έγλυψε τρυφερά. Τον έβαλε στο ζεστό της στόμα ξανά. πήρε από πάνω του όλα του τα υγρά, το ρούφηξε με πιο πολύ δύναμη να πιει ότι είχε απομείνει μέσα του. Ένιωσε το κορμί της τότε κάτι παράξενο, ήθελε να τελειώσει και εκείνη αλλά τον ήθελε έτσι μισό πεσμένο. Δε τον ήθελε στητό. Σηκώθηκε και τον έβαλε να κάτσει στο καναπέ. Ανέβηκε πάνω του, έπιασε το μισό πεσμένο του καυλί και αργά- αργά το έχωσε μέσα της. Το βοήθησε και εκείνος με το χέρι του να μένει έτσι στητό. ακούμπησε με τα χέρια της στα ποδιά του. Άρχισε να κουνάει ξέφρενα την μουνάρα της να νιώθει την ύπαρξη του καυλιού μέσα της. Έτσι μαλακό, ίσως να ήταν και πιο ερεθιστικό.

Ο κόλπος της κουρασμένος και αυτός το αγκάλιαζε σφιχτά, μπορούσε τώρα να νιώσει ακόμα και της φλέβες του, κουνήθηκε αργά, βασανιστικά. Τα υγρά της κύλησαν και πάλι, ερεθίστηκε πολύ, εκείνος έπιασε τη κλειτορίδα της και την έτριβε με το δάχτυλό του. Δεν ήθελε πολύ. Ένας γλυκός αργός οργασμός έβγαινε τώρα από μέσα της. Με μάτια κλειστά, ένιωθε το μουνί της να δονείται με τρόπο ανεπανάληπτο. Τελείωσε, κάθισε πάνω του χώνοντας όλο τον πούτσο του μέσα της. Ξάπλωσε στον ώμο του. Κλείσανε και οι δυο τα μάτια απολαμβάνοντας λιγοστή ξεκούραση. Τα σημεία ερεθισμού τους τώρα ήταν κολλημένα καλά το ένα μέσα στο άλλο και δε μπορούσαν να μείνουνε ήσυχα για ώρα.

Η ώρα πέρασε, δε τη καταλάβανε πως. Άρχισε να κουνάει τους γοφούς της μαλακά. Έτριβε το καυλί του με τα μουνόχειλά της ερεθίζοντας την ίδια και εκείνον σιγά-σιγά. Τον ένιωσε να σκληραίνει ανάμεσα στα πόδια της. Το κούνημα έγινε χάδια και τα χάδια γέμισαν φιλιά. Τα φιλιά έγιναν δαγκώματα. Ο πούτσος του είχε σκληρύνει πάλι, δυνατό από κάτω της. Την ήθελε πάλι πολύ, την ποθούσε, ήθελε να την καταγαμήσει, να την τρυπήσει κυριολεκτικά.  Ρούφηξε τις ρώγες της. Τις ζούληξε, τις μάλαξε, τις δάγκωσε. Εκείνη ερεθιζόταν όλο και πιο πολύ από τα χάδια του. Δε μπορούσε να τον χορτάσει να ασχολείται με τα βυζιά της. Δεν χρειάζονταν να ακουμπήσει πουθενά αλλού. Απλά εκεί και αυτή τρελαίνονταν. Κουνούσε τη λεκάνη της όλο και με πιο πολύ πάθος. Έπιασε τον πούτσο του και τον έβαλε σιγά-σιγά μέσα της.

Τον κοίταξε σα να μη τον άφηνε να κάνει κάτι εκείνος ακόμα, ήθελε προς το παρόν το παιχνίδι δικό της. Τον άφησε να ασχολείται με τα βυζιά της. Της άρεσε παρά πολύ, την γέμιζε με περισσότερα υγρά. Σύντομα ήταν αρκετά υγρή. Σηκώθηκε, του γύρισε πλάτη, γονάτισε μπροστά του. Έσκυψε και ακούμπησε στο τραπεζάκι πετώντας ότι είχε πάνω τους. Το κρύο του γυαλιού ερέθιζε πιο πολύ τις ρώγες της. Με τα χέρια της, τράβηξε τους γλουτούς της, και αποκάλυψε την κωλοτρυπίδα της. Εκείνος ήρθε πίσω της, κρατώντας το καυλί του υγρό ακόμα από το ξεσκισμένο μουνί της, το πίεσε στην αρχή αργά στην κωλοτρυπίδα της. Μόλις είχε ανοίξει λιγάκι, μόλις είχε μπει λίγο μέσα, πίεσε με πιο πολύ δύναμη πιο απότομα. Την έκανε να φωνάξει από τον απότομο πόνο, τόσο που έφυγαν μερικά δάκρυα από τα μάτια της. Τον παρακάλεσε να μην είναι τόσο βίαιος. Όμως εκείνος δε την άκουγε. Έμπαινε μέσα της βίαιος, σκληρός, δυνατός γαμώντας της τον κώλο για τα καλά.

Της άρεσε, το λάτρευε, οι ρώγες της τρίβονταν στο γυαλί, το μουνί της γέμιζε υγρά από καύλα, και η κωλοτρυπίδα της ερέθιζε όλο της το κορμί. Ένιωθε το πούτσο του να τη πιέζει δυνατά, τον ένιωθε να πιέζει τη μήτρα της από άλλο σημείο, καύλωνε. ένιωθε το κορμί της να καίγεται. πάλι τελείωνε ακόμα μια φορά. Όμως αυτή τη φορά δεν ήταν μόνη. Μαζί της τελείωνε και εκείνος. Οι φωνές τους μπλέχτηκαν, Ένιωσε φωτιά να βγαίνουν τα υγρά από μέσα της και καυτά να χύνονται τα χύσια του πίσω της. Γεμάτη από υγρά ο ερεθισμός της έσκασε σα βόμβα μέσα της. Μια έκρηξη ταρακούνησε το κορμί της. Τελείωσαν μαζί.

Εκείνος, τραβήχτηκε, και κάθισε στο καναπέ πάλι. Το πρόστυχο μυαλό της δε την άφηνε σε ηρεμία. γύρισε και έβαλε την ψωλή του στο στόμα της. Τον κοίταξε πονηρά, σκαρφάλωσε πάνω του, και τον έβαλε πάλι πίσω της, κουνήθηκε αργά, και με τέχνη, εκείνος δε μπορούσε καν να κουνηθεί. Προς το παρόν το κορμί του ήταν ακίνητο, μόνο ο πούτσος του βρίσκονταν στην κωλάρα της, στητός και πάλι. Έσφιξε τους μύες της, και κούνησε τη λεκάνη της με τον τρόπο που τον κουνάνε οι πουτάνες, τόσο ερεθιστικά που τον έκανε να τελειώσει πάλι μέσα της δυνατά.

Τραβήχτηκε και κάθισε δίπλα του. Έπιασε το καυλί του με το χέρι της, το χάιδεψε και το κράτησε. Το ίδιο έκανε και εκείνος, έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια της. Χαϊδεύοντας το υγρό της μουνί, κάθισε λίγο, κοίταξε ολόγυρα του, εξερεύνησε το σπίτι. Σηκώθηκε, και άρχισε να ψάχνει γύρω στα δωμάτια. εκείνη απόρησε τι τον έπιασε. αλλά δε τον ρώτησε, δεν είχε την δύναμη να το κάνει πια αυτό. Έκλεισε τα μάτια της και τον περίμενε.

Τον κατάλαβε που ήρθε μπροστά της. Την χάιδεψε απαλά σε όλο της το κορμί. Έσκυψε και της έγλυψε την κλειτορίδα, πίεσε λίγο με τα δάχτυλα του και άνοιξε το μουνάκι της, έβαλε ένα δάχτυλο στην αρχή, δυο μετά. όσο μεγάλωνε τόσο πιο πολλά της έχωνε. Ερεθιζόταν με κάθε του δάχτυλο, αλλά δεν ήθελε να ανοίξει τα μάτια της, το απολάμβανε. Υγράνθηκε πάλι αρκετά. Ένιωσε τα δάχτυλα του να βγαίνουν από μέσα της, και η γλώσσα του να σταματά. Κάτι άλλο εισέρχονταν, κάτι είχε βρει στο σπίτι, στρογγυλό ερεθιστικό και της το έβαζε μέσα. Δεν ήταν δονητής πάντως γιατί δεν είχε πάρει ποτέ όσο και αν ήθελε.

Την πίεζε με δύναμη τώρα πίσω από τη κλειτορίδα της. Την έτριβε όλο και πιο δυνατά, είχε τραβήξει και το ένα της πόδι πάνω του για να είναι πιο ανοιχτά. ήθελε να ανοίξει τα μάτια της να δει τι συμβαίνει, αλλά η καύλα δε την άφηνε. Δεν είχε νιώσει έτσι ξανά. Της το έκανε τόσο έντονα. μόνη της είχε κάνει πολλές φορές. αλλά εκείνος είχε πιο πολύ δύναμη και πιο καλή ταχύτητα. Εκτός αυτού δε μπορούσε να ελέγξει η να κουραστεί και αυτό την καύλωνε όλο και πιο πολύ. Δε κράτησε πολύ, το κορμί της τραντάχτηκε απότομα και ένας χείμαρρος υγρών βγήκε από το μουνί της. Έχυνε πραγματικά τώρα. Από βαθιά μέσα της έβγαινε η φωνή της δυνατή, ανήμπορη να κρατηθεί ή να σταματήσει, εκείνος τραβήχτηκε και την άφηνε να χύσει όλα της τα υγρά. Σπάραζε δίπλα του, το κορμί της ανεξέλεγκτο κινούσε όλους τους μύες δυνατά για αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα.

Δε μπόρεσε καν να μιλήσει για την επόμενη ώρα ούτε να κινηθεί. Εκείνος την πήρε στην αγκαλιά του και ξαπλώσανε μαζί στο καναπέ. Άλλωστε η ώρα είχε ήδη περάσει. Σχεδόν ξημέρωνε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")