Πως έγινα πόρνη για το ενοίκιο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Κίρκη και είμαι φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Αθηνών. Η καταγωγή μου είναι από ένα μικρό χωριό της Λαμίας. Μένω μόνη στην Αθήνα και τα βγάζω δύσκολα γιατί οι δικοί μου έχουν μικρό εισόδημα και δεν μπορούν να μου διαθέσουν αρκετά χρήματα.

Πολλές φορές αναγκάζομαι να κρύβομαι από τον ιδιοκτήτη του μικρού διαμερίσματος που ενοικιάζω γιατί δεν έχω να του δώσω το ενοίκιο.

Έτσι και την περασμένη τρίτη που έπρεπε να πληρώσω μου έλειπαν τα μισά χρήματα, και γύρισα αργά με την ελπίδα πως θα κοιμάται και δεν θα με καταλάβει που θα μπω στην πολυκατοικία. Έκανα όμως λάθος. Ο κύριος Στάθης, ένας 55άρης κοντόχοντρος με κοιλιά και λίγα μαλλιά στους κροτάφους, με περίμενε.

-    Καλησπέρα Κίρκη. Γυρνάς στα μπαράκια και δεν σου μένουν χρήματα για να με πληρώσεις; Μου λέει.

Εγώ προσπάθησα να δικαιολογηθώ πως διάβαζα τάχα σε μια φίλη αλλά δεν με πίστεψε.

-    Τότε θα έχεις να μου δώσεις το ενοίκιο. Μου λέει.

Εγώ παγωμένη τα μάσαγα δεν είχα τα χρήματα.

-    Έλα μέσα. Μου λέει και μου άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του.

Έμενε μόνος, δεν είχε παντρευτεί ποτέ.

-    Κάθισε. Μου λέει. Θες ένα ποτό;

Δέχτηκα και κάθισα σε μια μπρεζέρα που σχεδόν με κατάπιε. Έφερε τα ποτά και κάθισε απέναντι μου. Φορούσα ένα κοντό φορεματάκι και κολάν, και όπως καθόταν απέναντι έβλεπε εμπρός του τα μπουτάκια μου. Με κοιτούσε λιγωμένα και προκλητικά πρόστυχα αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτε.

-    Είσαι πολύ όμορφη κοπέλα! Μου λέει κάποια στιγμή. Και στενοχωριέμαι κάθε φορά που σου ζητώ χρήματα αλλά έχει μόνο αυτήν την πολυκατοικία και από τα ενοίκια συντηρούμαι. Και άλλα τέτοια.

Τότε ξαφνικά απλώνει το χέρι του και μου πιάνει το μπούτι. Κοκάλωσα! Έκανα να φύγω αλλά σηκώθηκε όρθιος και με εγκλώβισε στην μπρεζέρα.

-    Αν με κάνεις χαρούμενο σήμερα θα σου χαρίσω το ενοίκιο του μήνα και θα μπορέσεις να το ξοδέψεις σε λούσα που τόσο σου αρέσουν πορνίδιο. Μου λέει.

Η ανάσα του είχε γίνει βαριά και τώρα ήταν σχεδόν επάνω μου. από την φόρμα που φορούσε διαγράφονταν το όργανο του, που παρά την ηλικία του ήταν σε πλήρη ετοιμότητα. Δεν είχα πολλές εμπειρίες στο σεξ, γιατί στο χωριό μου ήταν αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο, και πρώτη φορά το έκανα με ένα συμμαθητή μου από τη σχολή πριν 5 μήνες με τον οποίο τα έχω ακόμα και το κάνουμε 1-2 φορές την εβδομάδα. Δεν έχω δει άλλο όργανο ποτέ και του κυρίου Στάθη φαίνονταν τεράστιο σε σχέση με του αγοριού μου.

Ήμουν λοιπόν ακινητοποιημένη στη μπρεζέρα με τον κύριο Στάθη πάνω μου να μου χαϊδεύει πρόστυχα όλο μου το κορμί και να προσπαθεί να βγάλει το κιλοτάκι μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Αν δεν συμμορφωνόμουν με τις επιθυμίες του το σίγουρο ήταν πως θα βρισκόμουν στο δρόμο το επόμενο πρωί. Αν πάλι καθόμουν δεν ήταν σίγουρο πως θα κρατούσε το λόγο του.

-    Πως θα είμαι βέβαιη πως θα κρατήσετε το λόγο σας αν συμφωνήσω; Ψέλλισα δειλά.

-    Δεν είμαι ψεύτης μικρή μου, καυλωμένος είμαι. Μου απαντά. Αν μου κάνεις τα κέφια κάθε μήνα θα σου δίνω την απόδειξη προκαταβολικά, και αν θες μπορώ και να αναλάβω και τα άλλα σου έξοδα. Μου είπε.

Δεν ήταν κακή πρόταση σκέφτηκα. Ψέλλισα «συμφωνώ» και κούνησα καταφατικά το κεφάλι.

-    Την απόδειξη πρώτα. Είπα.

Την είχε έτοιμη και με μια κίνηση μου την έδωσε στο χέρι. Την κοίταξα… ήταν σωστή.

-    Τώρα σειρά σου. Μου είπε. Σήκω και γδύσου αργά και σταθερά.

Σηκώθηκα και κάθισε αυτός στην μπρεζέρα, άρχισα να βγάζω τα ρούχα μου αργά και με νάζι όπως είχα δει σε κάποια έργα. Κάποια στιγμή έμεινα μόνο με το στρινγκ μου. Το στήθος μου είχε αποκαλυφθεί και μόνο ένα μαύρο στρινγκάκι με χώριζε από την απόλυτη γύμνια. Το μουνάκι μου ήταν ξυρισμένο γιατί έτσι το ήθελε ο φίλος μου και φαίνονταν ολοκάθαρα. Ο κύριος Στάθης είχε βγάλει έξω το όργανο το και το έπαιζε. Ήταν τεράστιο τουλάχιστον 20 πόντους και χοντρό σαν μελιτζάνα με ένα τεράστιο κεφάλι μυών.

-    Έλα! Μου λέει. Έλα πάρτον στο στοματάκι σου μωρό μου.

Σαν υπνωτισμένη πήγα δίπλα του, γονάτισα μπροστά στο τεράστιο πέος του και προσπάθησα να το χώσω στο στόμα μου. Ήταν καυτό και σκληρό μα και πολύ χοντρό και με δυσκολία τα κατάφερνα. Ο κύριος Στάθης μου χούφτωνε το στήθος και μου έλεγε πρόστυχα λόγια… πως είμαι ξεκωλιάρα, πόρνη, πως θα με γαμάει κάθε μέρα πως θα μου σκίσει τον κώλο και άλλα τέτοια. Το τελευταίο δεν το διαπραγματευόμουν με τίποτε γιατί ήταν αδύνατο να χωθεί αυτό το παλούκι στο κωλαράκι μου. Εδώ μια φορά ο φίλος μου προσπάθησε και τον πόνο τον θυμάμαι ακόμα. Με το τσιμπούκι το πέος του Κου Στάθη είχε γίνει τεράστιο πια και ακόμη πιο σκληρό, αλλά και το δικό μου μουνάκι ήταν μούσκεμα. Πραγματικά έσταζε. Το κατάλαβε ο κος Στάθης και με πρόσταξε να κάτσω πάνω του. Χωρίς αντίρρηση σηκώθηκα άνοιξα τα πόδια μου και καβάλησα τον κο Στάθη.

Αυτός το οδήγησε σιγά στην είσοδο της τρυπούλας μου και το έτριβε πάνω κάτω βασανιστικά ενώ με το δάχτυλο του έπαιζε με την κλειτορίδα μου. Είχα τρελαθεί… τον παρακαλούσα να μου τον χώσει, να με σκίσει, να με λυτρώσει από την καύλα. Δεν μου χάλασε το χατίρι. Με μια δυνατή κίνηση μου τον έχωσε όλον μέσα. Ούρλιαξα σαν να με σφάζανε και ένιωσα την πούτσα του να χτυπάει στη μήτρα μου. Ποτέ δεν είχε φτάσει κάτι τόσο βαθιά, ούτε ο τεράστιος δονητής που μου χάρισε το αγόρι μου γιατί τον έβαζα μόνη μου έως ένα σημείο.

Η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου! Εγώ καβάλα στον πιο μεγάλο πούτσο που είχα δει να ουρλιάζω και να ξεσκίζομαι κυριολεκτικά, και ο κος Στάθης να με καρφώνει απίστευτα δυνατά, κρατώντας με σφιχτά από τη μέση και βρίζοντας με, με τα χειρότερα λόγια. Κάποια στιγμή ένιωσα το δάχτυλο του να σκαλίζει την πίσω τρυπούλα μου αλλά δεν έδωσα σημασία. Πάνω στην καύλα μου μπορώ να πω πως μου άρεσε κιόλας. Από τη συνεχή πίεση η τρυπούλα μου χαλάρωσε και ένιωθα παράξενα όμορφα.

Τότε όμως ένιωσα κάτι να μου χώνεται στην τρυπούλα και ένας πόνος διαπέρασε το κορμί μου. Ο άθλιος είχε χώσει δυο δάχτυλα στον κώλο μου ενώ συνέχιζε να μου ξεσκίζει το μουνάκι. Ούρλιαζα και τον παρακαλούσα να τα βγάλει. Μάταια τα δάχτυλα του άγγιζαν τον πούτσο του πάνω από την λεπτή μεμβράνη που χωρίζει της δυο τρυπούλες και με έσκιζαν από παντού. Με το άλλο χέρι του μου άρπαξε το λαιμό και με ακινητοποίησε, δεν μπορούσα πια ούτε να ανασάνω. Τότε ένιωσα τα χύσια του να χύνονται καυτά στο βάθος του μουνιού μου και να τρέχουν σιγά-σιγά στα μπούτια μου.

Την ίδια στιγμή και εγώ έχασα το φως μου… ένιωσα σαν να πετάω στα σύννεφα! Έχυνα… έχυνα… πρώτη φορά έχυνα. Ήταν τέλεια! Ο κος Στάθης δίχως να βγει από μέσα μου με αγκάλισε και δίχως αντίρρηση κούρνιασα στην αγκαλιά του και αποκοιμήθηκα.

Το πρωί που ξύπνησα είχε φύγει. Βρήκα 200 ευρώ πάνω στο κιλοτάκι μου και ένα σημείωμα που με ευχαριστούσε για το μοναδικό βράδυ και πως ήθελε να το επαναλάβουμε. Χαμογέλασα… «Εγώ να δεις!», σκέφτηκα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")