Καυτό σεξ σε τουαλέτα του μπαρ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι η Ναταλία και είμαι 22 χρονών από την Κύπρο. Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που έγινε πριν δυο μήνες στην Λευκωσία. Με λίγα λόγια είμαι ψηλή, αδύνατη λίγο και με ίσια μακριά καστανά μαλλιά, με αρκετά ωραίο στήθος!!!

Όλα ξεκίνησαν όταν όπως κάθε Σάββατο πηγαίναμε με την φίλη μου την Χριστίνα για τον πρωινό μας καφέ σε ένα γνωστό cafe. Κάναμε μια βόλτα στα καταστήματα και κάτσαμε να πιούμε τον καφέ μας. Συζητούσαμε για ώρα ώσπου για κάποια στιγμή μπήκαν στην καφετέρια δυο τύποι ψηλοί και φοβερά κούκλοι!! Περισσότερο μου άρεσε ο πρώτος.

Η φίλη μου τους κοίταξε το ίδιο. Αυτοί κάθισαν και εμείς αρχίσαμε να συζητάμε για αυτούς. Η Χριστίνα κατά σύμπτωση μου είπε ότι κείνος που μου έκανε εντύπωση είναι ο Χρήστος περίπου 27 χρονών και ότι από ότι ήξερε ήταν ελεύθερος. Εγώ τρελάθηκα και δεν μπορούσα να βγάλω το βλέμμα μου από πάνω του. Εκείνος όμως για μια στιγμή γύρισε και με κοίταξε με ένα αισθησιακό βλέμμα και κάτι ψιθύρισε στον φίλο του. Μετά σηκώθηκαν και οι δυο και ήρθαν προς μας και ρώτησαν:

-    Να σας κάνουμε παρέα κούκλες;

Εγώ και η Χριστίνα νιώσαμε κάπως αμήχανα και τελικά τους είπαμε εντάξει.
Συστηθήκαμε και για αρκετή ώρα λέγαμε πράγματα για μας για να γνωριστούμε καλύτερα. Η ώρα περνούσε και έπρεπε να φύγουμε. Τους εξηγήσαμε ότι είχαμε δουλειά. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και φύγαμε. Εγώ ήμουν πολύ χαρούμενη και περίμενα πως και πως να μου τηλεφωνήσει για να βγούμε (ξέχασα να σας πω ότι ο Χρήστος κοιτούσε συνεχώς το στήθος μου επειδή φορούσα πουκάμισο και ήταν λίγο προκλητικό).

Πέρασαν δυο μέρες και ένα απόγευμα χτύπησε το κινητό μου και ήταν αυτός. Με ρώτησε αν ήμουν ελεύθερη το βράδυ για να βγούμε παρέα με την Χριστίνα και τον φίλο του. Τα κανονίσαμε να βρεθούμε σε ένα μπαράκι το βράδυ.
Όταν βράδιασε εγώ φόρεσα μια μίνι προκλητική φούστα και μια μπλούζα πολύ ανοιχτή και έβαλα ένα πολύ δυνατό άρωμα.

Συναντηθήκαμε λοιπόν στο μπαρ και εκείνος μόλις με είδε κατάλαβα ότι του έκανα εντύπωση. Καθίσαμε και μας κέρασαν ποτό. Το ένα ποτό μετά το άλλο. Αυτός σιγά σιγά προσπαθούσε να βάλει το χέρι του στο πόδι μου και εγώ άναψα. Μετά κατάλαβα ότι και αυτός άναψε και μάλλον είχε καυλώσει. Του ψιθύρισα να έρθει σε λίγο στην τουαλέτα αφού είχα πάει πρώτη εγώ.

Ήρθε μετά από λίγο, σιγουρευτήκαμε ότι δεν ήταν κανένας μέσα, και μπήκαμε σε μια τουαλέτα, κλείσαμε την πόρτα και ο Χρήστος άρχισε να με φιλάει καυτά στο στόμα και εγώ έλιωνα στα χείλη του ενώ αυτός παράλληλα μου σήκωνε την φούστα και χούφτωνε το κωλαράκι μου.

Συνέχισε να με φιλά στους ώμους ενώ το χέρι του κατέβασε το μαύρο στρινγκ μου και έπαιζε με την κλειτορίδα μου… και εγώ καύλωνα όλο και πιο πολύ.

Μετά με έβαλε και κάθισα πάνω στην τουαλέτα και μου είπε:

-    Τώρα θα σε γαμήσω και θα σε σκίσω πουτανάκι!

-    Κάνε με να νιώσω σκύλα!! Του είπα.

Χώθηκε αμέσως στο γεμάτο από υγρά μουνί μου και άρχισε να το γλύφει με πάθος και έχυσα δυο φορές στο στόμα του. Αυτό τον καύλωσε πάρα πολύ.

Μετά κατέβασε το παντελόνι του και έβγαλε τον σηκωμένο μεγάλο πούτσο του που μόλις τον είδα λύσσαξα να του κάνω πίπα. Του τον έγλυψα και κατάπια όλα του τα χύσια με πάθος. Με έβαλε να σκύψω, τούρλωσα τον κώλο μου και με βία μπήκε μέσα μου. Εγώ τρελάθηκα από καύλα και αυτός το ίδιο. Με γαμούσε όσο πιο δυνατά και πιο βαθιά μπορούσε. Αυτός ο τρόπος με πονούσε αλλά με καύλωνε και μου άρεσε πολύ. Λίγες σιγανές κραυγές μου έφευγαν και με άκουσε και μου είπε:

-    Σ’ αρέσει πουτανάκι; Σ’ αρέσει να σε σκίζουν;

-    Πολύ. Τρελαίνομαι!!

-    Χύνωωωωω. Μου είπε.

Εγώ αμέσως σταμάτησα και του είπα ότι ήθελα να χύσει στο στόμα μου και αυτό έκανε. Παραλίγο να πνιγώ αλλά τα κατάπια και έχυσε πάρα πολύ. Πρώτη φορά μου έχυναν τόσο πολύ. Και μου άρεσε.

Του έκανα λίγη ακόμα πίπα και μετά ντυθήκαμε αφού πέρασε μισή ώρα και άρχισαν να ανησυχούν. Βρήκαμε κάτι δικαιολογίες.

Με τον Χρήστο ξαναγαμηθήκαμε πολλές φορές και ακόμα κρατάμε επαφή. Αλλά την πρώτη φορά δεν θα την ξεχάσω!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")