Η φαντασίωση που έγινε πραγματικότητα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 28 χρονών, σε λίγο καιρό παντρεύομαι και θέλω να σας αφηγηθώ, μία υπέροχη περιπέτεια που έζησα πριν λίγο καιρό με έναν άγνωστο και πραγματικά με τρέλανε.

Γνώρισα τυχαία μέσα από μια ιστοσελίδα στο ίντερνετ και άρχισα να ανταλλάσσω e-mail με έναν άντρα, που ούτε το όνομα του δεν ξέρω.                                                                                                                                                                      
Η αφορμή ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Πολύ σύντομα και με μια ασήμαντη αφορμή, τα μηνύματα μας έγιναν πολύ ερωτικά, γεμάτα φλόγα και πάθος. Ζούσα για τη στιγμή της μέρας που ανοίγοντας τον υπολογιστή θα έβλεπα μήνυμα του, για να χύσω. Στο μυαλό μου έχτισα με πάθος τη φαντασίωση μου να τον συναντήσω για πρώτη φορά, σε ξενοδοχείο πολυτελείας.

Μετά από αρκετό διάστημα, μη μπορώντας και οι δύο πια, αποφασίσαμε να συναντηθούμε και να κάνουμε πραγματικότητα την φαντασίωσή μας.

Ντυμένη προκλητικά, με ζαρτιέρες και χωρίς εσώρουχο, φορώντας ψηλοτάκουνες γόβες και μαύρο εφαρμοστό φόρεμα, μπήκα στο δωμάτιο που με περίμενε ο άντρας αυτός, καθισμένος σε μια πολυθρόνα, ακούγοντας μουσική... ηδονική όπως η συνάντηση μας. Κρατούσε στο χέρι του ένα ποτήρι με κρασί, το αγαπημένο του. Μπαίνοντας εγώ στο δωμάτιο, πλησιάζοντας τον, χωρίς να μιλήσουμε πολύ και χωρίς να σηκωθεί, τον πλησίασα και ανεβάζοντας ελαφρά το ένα μου πόδι στο μπράτσο της πολυθρόνας, έσκυψα να τον φιλήσω. Να γευτώ τα χείλη και το κρασί του.

Εκείνος, με τα δάχτυλα του ελεύθερου χεριού του, τα βούτηξε στο ποτήρι με κρασί που κρατούσε και άρχισε να χαϊδεύει το ήδη υγρό μουνάκι μου. Εγώ συνέχισα να τον φιλάω, όσο εκείνος θα καύλωνε με τα δάχτυλα του. Έπαιζε με την κλειτορίδα μου και αργά αργά, άρχισε να τα χώνει στο μουνάκι μου.

Σε λίγο έχυσα για πρώτη φορά στο χέρι του. Εγώ αργά αργά άρχισα να τον γδύνω και να τον γλύφω σε όλο του το σώμα… είμαι πολύ καυλωμένη. Σιγά σιγά έφτασα στον πούτσο του, που σκληρός και διψασμένος περίμενε τα υγρά φιλιά μου. Για ώρα πολύ καυλώναμε έτσι, μέχρι που κάποια στιγμή με έπιασε και με κάθισε πάνω του, στο σκληρό καυλί του.

Αχ τι τρέλα... Εκείνος τώρα γλύφει τις σκληρές ρώγες μου κι εγώ νιώθω τον χοντρό καυλωμένο πούτσο του μέσα μου. Άρχισα να χύνω συνεχόμενα… εκείνος με σηκώνει και με ξαπλώνει μπρούμυτα στο κρεβάτι. Στύλωσα το κωλαράκι μου τώρα, να γλύψει την τρυπούλα μου... Βάζει το ένα του δάχτυλο στην πίσω τρυπούλα μου σιγά σιγά και άλλα δύο στο πλημμυρισμένο μουνάκι μου. Εγώ βογκάω από ηδονή, τρελαίνομαι...

Με φτιάχνει τόσο πολύ, που του ζητώ να μπει μέσα μου όλος, στο κωλαράκι μου. Με αργές, αργές κινήσεις αρχίζει να με γαμάει από πίσω... Κι οι δυο φτάνουμε στο ζενίθ του οργασμού και χύνουμε συγχρόνως... Όλο το βράδυ κυλάει έτσι, μες στο όνειρο του οργασμού και της ηδονής.

Ο άντρας αυτός όταν του είχα ζητήσει να συναντηθούμε σαν άγνωστοι, να κάνουμε αυτό που ονειρευόμουν έκανε πραγματικότητα την φαντασίωσή μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")