Το ξέσκισμα της χοντρούλας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Όταν ήμουνα φαντάρος στην Κρήτη είχα γνωρίσει πολλές γκομενίτσες κρητικές, μουνάκια που μένανε μόνα τους μακριά από τους δικούς του για να σπουδάσουν στα Χανιά.

Καυλωμένος φαντάρος εγώ γαμούσα στην πρώτη ευκαιρία ότι βρισκόταν διαθέσιμο από δεκαοχτώ έως εξηνταέξη Μη γελάτε καθόλου με την καύλα που μας έδερνε (ήτανε καλοκαίρι) πηδάγαμε κάθε ξεχασμένη τουρίστρια. Εκεί γνώρισα μια κοπελίτσα μέτριο ύψος αλλά πολύ χοντρή με σφιχτό όμως κορμί τεράστια χοντρά βυζιά που σχεδόν ανεβαίνανε μέχρι το λαιμό της. Εκεί γενικά το έπαιζε μυξοπαρθένα βάζαμε κάνα κωλοδάχτυλο κάνα κωλόχερο. Της χούφτωνα τα βυζιά αλλά λίγα πράγματα...

Μετά από τρία-τέσσερα χρόνια με πήρε τηλέφωνο ότι ανέβαινε Αθήνα και ήταν ευκαιρία να με δει. Η γκόμενα είχε ψηλώσει κάμποσο αλλά τα βυζιά είχαν γίνει κτηνώδη!!! Αμέσως κατάλαβα ότι πρόκειται για άλλον άνθρωπο και πήγαμε στο σπίτι μου καυλωμένοι από παλιά. Το κορμί της ξεχείλιζε από κρέας και λίπος. Το βρακί της ήταν τεράστιο για να σκεπάσει την κωλάρα της και το πλατύ μουνί της.

-    Έλα εδώ μουνάρα μου! της φώναζα. Πόσο μου έλειψες!

-    Καύλα μου γάμα με… μου ψιθύριζε στο αυτί. Ο άντρας μου είναι χοντρομαλάκας. Για τα φράγκα τον πήρα αλλά τώρα θα γαμηθώ σαν πουτάνα καύλα μου.

Εγώ της χούφτωνα συνέχεια τα τεράστια βυζόμπαλα και έγλυφα με μανία. Πέταξα το σουτιέν της από πάνω της. Το θέαμα ήταν τρομερό! Τα τεράστια μαστάρια της στέκονταν σχεδόν μόνα του στο αέρα, αλλά απλώνανε δεξιά αριστερά (τώρα που τα ξαναθυμάμαι τον παίζω..). Οι ρώγες της ήταν ολοστρόγγυλες και καυλωμένες.

-    Τώρα θα σε γαμήσω με τα βυζιά μου που όλοι ονειρεύεστε.

Μου ψιθύρισε και μου έχωσε η πουτάνα το κεφάλι μου στα βυζιά της και αμέσως μετά μου τα έσφιξε με τα χέρια γύρω από το κεφάλι μου. Το δέρμα της βρώμαγε… ήμουνα πνιγμένος σε μια θάλασσα από κρέας και μαστάρια. Η γκόμενα είχε τρελαθεί εντελώς. Με τράβαγε δεξιά αριστερά και γέλαγε.

Τότε την έσπρωξα στο κρεβάτι που βούλιαξε από το βάρος μας. Τα μαστάρια πια απλώθηκαν στα πλευρά της και της τράβηξα με δύναμη την βράκα της (δεν μιλάμε για κιλωτίτσα)! Όρμησα στο ανοιγμένο μουνί της και είδα κάτω μουνόχειλα σαν πιατέλα. Ευτυχώς δεν μύριζαν άσχημα αλλά από την καύλα τα υγρά της κάνανε μικρές σταγόνες πάνω στις μουνότριχές της.

Άρχισα να γλύφω με μανία γύρω από το μουνί της και μετά μέσα. Με κόπο κάθε λίγο τράβαγα έξω το κεφάλι μου για να παίρνω ανάσα. Βόγκαγε, μούγκριζε με μια στριγγλιστή ανάσα και μου έλεγε να την γλύφω και έβριζε κάθε φορά που τραβιόμουν να ανασάνω και να φτύσω στην κωλοτρυπίδα της τα υγρά που άδειαζε στο στόμα μου!!!!

Έχυνε κάθε λίγο. Οι χοντρές πάντα χύνουν πολύ αλλά αυτή η γουρούνα το παράκανε! Πρέπει να έχυσε σχεδόν απανωτά πέντε φορές μέσα στο στόμα μου. Δεν προλάβαινα να καταπίνω τα χύσια της. Μου στριφογύριζε πια με μανία το κεφάλι μου επάνω στο τεράστιο μουνί της. Δεν έβλεπα τίποτα και ήθελα να γαμήσω πια. Τα αρχίδια μου γεμάτα σπέρμα έπρεπε κάπου να ξαλαφρώσουν σε σωστή τρύπα… κώλο… μουνί… στόμα…

Η γουρούνα μου τρελαινόταν από τους οργασμούς! Άρχισα να της χώνω τα δάχτυλα στο υπερμουνί της. Τα δύο δάχτυλα μπήκαν αμέσως και ήταν λίγα. Έχωσα τον πούτσο μου στο στόμα της χωρίς καθόλου να την προετοιμάσω και της έμπηξα το καυλί μου μέχρι το λαρύγγι. Μπαινόβγαινα με δύναμη χτυπώντας τα αρχίδια μου στο σαγόνι της και στα μαγουλά της. Αυτό την ηρέμησε και άρχισε να βυζαίνει αργά την τουμπανιασμένη χοντροψωλάρα μου. Έχωσα τελικά και τα τέσσερα δάχτυλα στο μουνί της και τα στριφογύριζα με δύναμη μέχρι τον πάτο της.

Η γαμιόλα φοράδα μου άρχισε να δαγκώνει την πούτσα μου από τον πόνο, πράγμα που με καύλωσε ακόμη περισσότερο. Η πουτάνα από ότι έμαθα μετά είχε γεννήσει πρόσφατα και γι αυτό το μουνί της είχε γίνει κουβάς. Έσπρωξα με δύναμη όλη την γροθιά μου πια μέσα στον πάτο της. Ούτε καταλάβαινα τι έλεγε πια γιατί πρέπει να την γάμησα στον πόνο.

-    Πονάωωωωωωωωωωω! Μαλάκα μου, γάμα μεεε!!!! Ούρλιαζε. Χύυυυυνωωωωωωωωωωωω!!! Ααααααααααααααααχχχχχχ!
Χχχχχχχχχχύυυυυυνννννννννννννωωωωωωωωωωω!!!
Ωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Ωωωωωωω!!!

Έχυνε πια ασταμάτητα. Μια θάλασσα υγρά και παρόλο που είχα χώσει ολόκληρη την γροθιά μου τα χύσια της μαλάκωναν το σφίξιμο στο μουνί της. Η καύλα, με την γουρούνα να σπαρταράει για πολλά λεφτά, πιάνοντας τον τράχηλο της, με έκανε να αδειάσω το σπέρμα των αρχιδιών μου στο στόμα της. Άδειαζα τα αρχίδια μου μέσα στα χοντρά μαγουλά της και εκείνη με τρομερή πείνα τα βύζαινε να τα καταπιεί φρέσκα στον ουρανίσκο της και άδειαζα, έχυνα, πηκτό σπέρμα στο λαιμό της που λαίμαργα κατάπινε γιατί με το χέρι της άρμεγε τα αρχίδια μου που είχαν πια πονέσει από την καυλωμάρα.

Γαμιόμασταν πάνω από μισή ώρα. Είχα κουραστεί και πέσαμε ξεροί στο κρεβάτι. Όλα πονούσαν αλλά η πούτσα μου είχε μείνει τεράστια. Σα παλούκι στον αέρα, τουμπανιασμένη και πονεμένη.

-    Σήκω και πήγαινε κούκλα μου να μου φέρεις ένα ποτήρι νερό, στέγνωσα. Με ξεζούμισες!

Της είπα και τι έκανε ρε παιδιά η γουρούνα μου; Έκατσε στο κρεβάτι και με τράβηξε πάνω στα χοντρά βυζιά της.

-    Έλα γαμιά μου… βύζαξε τη μανούλα. Είμαι γεμάτη γάλα. Έλα άντρα μου… πάρε το γάλα που κατέβασα στα μαστάρια μου για σένα. Έλα… ξελάφρωσε με.

Με παρακάλαγε να της αδειάσω τα τεράστια χοντρά σακιά της από το γάλα που είχε βγάλει για το μωρό της, ακόμα το θήλαζε η γελάδα, ένα χρόνο μετά, αλλά γαμιόταν σα τη σκύλα (μικρούλα ήταν 23 ετών) η ρώγα είχε πεταχτεί έξω και είχε γίνει ένα τεράστια θήλαστρο. Άρχισα σιγά σιγά να την μαλάζω και να βυζαίνω, μαλακά στην αρχή με δύναμη αργότερα. Το στήθος της τεράστιο και σκληρό έδινε πολύ γάλα. Αν και είχε περίεργη γεύση, με ερέθιζε ακόμα περισσότερο. Αυτή από την ικανοποίηση, άρχισε να γουργουρίζει με ευγνωμοσύνη.

Ξαλάφρωνε από ένα βάρος, με παρακάλαγε. Ρούφαγα και μάλαζα μαστάρια. Το γάλα ξεχείλιζε από το στόμα και την ρώγα. Πάνω από ένα τέταρτο άρμεγα το ένα μαστάρι. Όταν ξεκίνησα να βυζαίνω και το άλλο της μαστάρι από την ευχαρίστηση, μου χούφτωσε την πούτσα και μου την έπαιζε αργά, νωχελικά στον ρυθμό του αρμέγματος που της έκανα.

Τα αρχίδια μου, μετά από το δυναμωτικό γεύμα, είχαν πάλι φουσκώσει από σπέρμα. Συνέχισα να την βυζαίνω αλλά τώρα έχωσα και το πούτσο μου στο καυτό πλαδαρό μουνί της που έκαιγε. Γαμούσα και βύζαινα, γαμούσα και βύζαινα πολύ ώρα.

-    Άντρα μου τι άλλο θέλεις; Πες μου τι ότι θες, θα στο δώσω. Πες μου.

Γουργούριζε ενώ γαμούσα τα μουσκεμένα μουνόχειλα που έγλυφαν τα αρχίδια μου. Μετά το καλό αυτό γεύμα την γύρισα μπρούμυτα στα τέσσερα. Γέμισε βυζιά το κρεβάτι. Ο κώλος της ανοιγόταν σαν χαράδρα μπροστά μου, έφτυσα την κωλοτρυπίδα της και έχωσα ένα δάχτυλο. Επιτέλους!!! Βρήκα σφιχτή τρύπα επάνω της!!! Ο κερατάς ο άντρας της δεν την είχε πάρει ποτέ από πίσω!

-    Κάνε μου ότι θες! Φώναζε. Γάμα με άντρα μου… σκίσε με!!!

-    Θα σε γαμήσω γουρουνίτσα μου από πίσω για να το θυμάσαι. Θα σκίσω ότι σφιχτό έχεις πάνω σου χοντροκωλαρού μου, τσιμπουκλού γελάδα.

Έσπρωξα με δύναμη τη πρησμένη ψωλή μου στο κωλάντερο της.

-    Με σκίζεις μαλάκα μου. με ποναααας! Αααααααχχχχχχ…. Πονάωωωω! Ωωωωχχχχ η σούφρα μοοοοουυυυυ!!! Αααιιιιιι μανούλα μουυυυ!!! Με σφάζοοοοουυυυννν!!!

-    Σκούξε γελάδα. Σκούξε μωρή αλλά δεν γλιτώνεις.

Γαμούσα με δύναμη την στενή κωλοσουφράδα και ο κώλος άνοιγε όλο πιο πολύ. Έσπρωχνα στα άντερο της σκατά. Τα ένιωθα στο πουτσοκέφαλό μου, αλλά η καύλα μεγάλωνε τον πούτσο μου μέσα της.

-    Γάμα μεεε! Κάνε με πουτάνα σου. γάμα με άντρα μου!!! Χύυυυυυυνωωωωωωωωωω! Χύνωωωω! Χύυυυυυυυυυυυυυυυνωωωωωωω!!!

Αυτή ή γυναίκα έχυνε οχτώ φορές σε κάθε γαμήσι. Έτρεμε πια ολόκληρη. Δεν την βάσταγαν τα πόδια της. Έπεσε προύμυτα πάνω στα βυζιά της και στις κοιλιές της και εγώ πήδαγα πια ολόκληρος πάνω στο χοντρό κώλο της για να πιάσω πάτο. Η πούτσα μου ήταν μες στα σκατά από το έντερο της. Τραβήχτηκα για να πλυθώ.

-    Μηηηη! Μη φεύγεις μαλάκα. Μη! Ξανά χύυννννωωωωωω!!!

Οργασμό από τον κώλο να σπαρταράει και να τραντάζονται τα κρέατα της. Με την πούτσα μου σκατωμένη και πονεμένη από το ζόρισμα προσπάθησα να πάω να πλυθώ, αλλά δεν με άφησε. Μου άρπαξε με τα νύχια της τα αρχίδια και ρούφηξε την σκατωμένη ψωλή μου στο στόμα της. Έγλυφε με μανία χύσια, σκατά, σπέρματα όλα!! Δεν το πίστευα! Η γκόμενα έγλυφε, τσιμπούκι τρομερό αλλά με καθάριζε και από τα σκατοφλόκια. Ρούφαγε με προσοχή και έψαχνε κάθε ακρούλα της ψωλής μου για να την καθαρίσει. Τα μάγουλά της βεντουζάρανε πάνω στα αρχίδια μου.

-    Γουρούνα μου θα σε χύσω πάλι!!! Φώναξα.

Την ξετσιμπούκωσα. Τα στήθια της απλώθηκαν δεξιά και αριστερά στο κρεβάτι. Τα χοντρά της μπούτια ήταν ανοιγμένα για να ξαναγαμηθούν. Τα αρχίδια μου γεμάτα σπέρμα από το ατέλειωτο γαμήσι ήταν έτοιμα να αδειάσουν. Που όμως; Στο κωλάντερο της…; Στο στόμα της…; Τελικά κάρφωσα την ψωλή μου στο μουνί της που έχασκε μπροστά μου.

-    Χύνω καύλα μου. Χύνωωωω γουρούνα μου! Χύνωωωω στη μήτρα σου.

-    Γαμιά μου σε λούζω πάλι! Έσκουξε. Κουνήσοοοουυυυ! Πήηηδααα μεεεε! Αιιιι! Οοοοοοοοομμμμμμ…. χχχχύσσσεεεεεε μέεσσσααα μου!!!

Τελικά.. Το γαμήσι αυτό θα το θυμάται για πάντα. Σε εννιά μήνες γέννησε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")