Με τον ηλικιωμένο στο λεωφορείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τυχαία έπεσα πάνω στο site και διάβασα μερικές ιστορίες, που κάποιες είναι πολύ όμορφες. Θα σας πω και εγώ κάποια περιστατικά που μου έχουν τύχει. Καταρχήν για το όταν ήμουνα μικρότερη.

Ζούσαμε με τους γονείς στο χωριό. Εκεί πήγαινα σχολείο αλλά για φροντιστήριο αγγλικά κλπ. Πηγαίναμε με το λεωφορείο το απόγευμα στην πόλη, δεν έχει σημασία που, και γυρίζαμε το βράδυ. Όταν έγινε αυτό εγώ πήγαινα Λύκειο.

Ένα βράδυ στο κτλ όπως ανέβαινα στο λεωφορείο ήρθε από πίσω μου ένας κύριος, μεγάλος σε ηλικία, κάπου 50, που τον ήξερα γιατί έκανε κάτι δουλειές με τον πατέρα μου και είχε έρθει μερικές φορές σπίτι μας. Μου είπε να κάτσω μαζί του στη μέση του λεωφορείου, ενώ συνήθως καθόμουν πίσω με δυο φίλες.

Είχα τα νεύρα μου μαζί τους γιατί είχαν πιάσει την κουβέντα και με γράφανε και έτσι έκατσα μαζί του στην μέση εγώ από το παράθυρο. Έτσι και αλλιώς 6 άτομα ήταν μόνο στο λεωφορείο, το τελευταίο για το χωριό.

Στην αρχή μου έλεγε για τον μπαμπά μου τις δουλειές του κλπ. Μετά για το σχολείο και άλλα τέτοια. Είδα όμως ότι άπλωσε το ξερό του και το έβαλε στο πόδι μου. Μόνο αυτό έκανε τίποτα άλλο. Μετά με ρώτησε αν είχα αγόρι κλπ. εγώ απαντούσα αλλά δεν είχα ιδιαίτερη όρεξη για κουβέντα, απαντούσα και κοιτούσα έξω από το παράθυρο.

Τότε πάνω στην αφηρημάδα μου δεν πήρα χαμπάρι ότι πήρε το χέρι μου και το έβαλε πάνω στο παντελόνι του, πάνω από το φερμουάρ του. Όταν το κατάλαβα πήγα να το τραβήξω, αλλά αυτός το έπιασε δυνατά και το κρατούσε με τα δυο του χέρια και το χάιδευε. Του είπα ότι θα φωνάξω αλλά μου είπε ότι εντάξει δεν θα πάθω τίποτα άλλωστε στο λεωφορείο είμαστε.

Μετά άρχισε να μου ζητάει διάφορα. Ήθελε να σκύψω και να του το πάρω στο στόμα, να μου κάνει έρωτα και διάφορα τέτοια. Εγώ έπαθα πλάκα και συνέχισα να λέω όχι. Τελικά μου είπε ότι κάτι πρέπει να του κάνω και ότι δεν ήταν σωστό να τον αφήσω έτσι. Έτσι μου είπε να του το χαϊδέψω με το χέρι και θα μου έδινε χρήματα. Εγώ την πάτησα και αντί να σκεφτώ ότι δεν χρειαζόταν να το κάνω αυτό, δέχτηκα γιατί τα άλλα μου φαινόταν αδύνατο να το κάνω ενώ έτσι θα τον ξεφορτωνόμουν.

Έτσι πήρε το χέρι μου και το έβαλε πάνω στο όργανο του και το πίεζε εκεί. Έριξε μια ματιά στο διάδρομο, και ξεκούμπωσε το φερμουάρ του. Παραμέρισε ένα χοντρό άσπρο βρακί που φορούσε, το έβγαλε έξω και έβαλε το χέρι μου πάνω του. Εγώ ανατρίχιασα και αναπήδησα, αλλά αυτός μου είπε να ηρεμήσω δεν είναι τίποτα. Με έβαλε να το σφίξω στην χούφτα μου. Ήταν ζεστό, πολύ ζεστό, απαλό, και τελείως χαλαρό, σαν ζυμάρι. Μύριζε κιόλας λίγο.

Όσο το κρατούσα ντρεπόμουνα και κοιτούσα έξω από το παράθυρο, ενώ το ένιωθα σιγά-σιγά όχι τόσο να μεγαλώνει όσο να γίνεται πιο σκληρό. Με το χέρι του με καθοδηγούσε, ενώ πότε έσκυβε προς το μέρος μου και μου έλεγε βρωμόλογα… πως είμαι πολύ όμορφο πουτανάκι, ότι ήθελε να με γαμήσει και άλλα τέτοια, και πότε κοιτούσε στο διάδρομο μη σηκωθεί κανένας. Σταμάτησε μόνο δυο φορές σε στάσεις του λεωφορείου, αλλά δεν μπήκε κανένας μέσα. Μιλούσε ψιθυριστά αλλά η αναπνοή του είχε γίνει πολύ βαριά, σαν να ήταν άρρωστος.

Εγώ που και που έριχνα κρυφά ματιές και έβλεπα… τελικά, από περιέργεια, γύρισα και κοίταξα τι έκανα. Αυτός είχε σκύψει και μου μιλούσε στο αφτί και η ανάσα του με έκανε και ανατρίχιασα. Πλέον με είχε αφήσει και το έπαιζα μόνη μου. Είχε μεγαλώσει και είχε γίνει πολύ σκληρός ενώ φαινόταν και οι φλέβες. Είχε βγάλει κάποια υγρά που από το παίξιμο πάνω-κάτω, είχαν γίνει σαν αφρός στο πάνω μέρος.

Όταν το είδα αυτό πήγα να γελάσω, αλλά κρατήθηκα μη μας πάρουν χαμπάρι. Εντωμεταξύ και εγώ ένιωθα πολύ περίεργα… ένα σφίξιμο στην κοιλιά και ένα πόνο, όχι μεγάλο, αλλά ενοχλητικό χαμηλά. Μου είπε και έπιασα και τα μπαλάκια του, που ήταν τριχωτά ζεστά, και μαλακά, και μετά ξανάρχισα να το παίζω. Μάλιστα, σταμάτησα κάποια στιγμή και έξυσα με το νύχι μου στο κεφάλι του. Αυτό κάτι του έκανε γιατί τινάχτηκε απότομα… Και μου σταμάτησε το χέρι. Μου είπε να κάνω πιο σιγά.

Και πράγματι το έκανα πιο αργά. Το χέρι μου είχε πιαστεί και έτσι άλλαξα χέρι και το έπαιζα με το δεξί τώρα. Κάποια στιγμή περάσαμε κάτι φώτα και κατάλαβα ότι πλησιάζαμε στο χωριό. Με κοίταξε τότε και μου είπε να του δείξω πόσο τον αγαπάω και να το κάνω πιο δυνατά. Πράγματι, ξανά άλλαξα χέρι και το έκανα πιο γρήγορα. Αυτός κοιτούσε πάλι στο διάδρομο αλλά πάλι κανένας δεν σηκωνόταν. Εγώ το έκανα πάλι γρήγορα και τον έβλεπα που δαγκωνόταν και αυτό με δαιμόνιζε και το έσφιγγα πιο πολύ και το έκανα πιο δυνατά. Είχε γίνει μούσκεμα από τον ιδρώτα αυτός.

Ξαφνικά απότομα τεντώθηκε και χωρίς να μου πει κάτι έβγαλε τα υγρά του και τα έκανε όλα χάλια. Τινάχτηκαν μπροστά στην καρέκλα, στο χέρι μου, και λίγο στο παντελόνι του. Ήταν κιτρινόασπρα, και μύριζαν κάπως. Έβγαλε γρήγορα ένα μαντίλι και πρώτα σκούπισε καλά το χέρι μου και το καθάρισε και μετά τα υπόλοιπα. Μετά έβαλε το μαντίλι στην τσέπη του σακακιού του και ξαναέκλεισε το φερμουάρ του.

Ήταν σαν να μην είχε γίνει τίποτα. Εγώ πάντως ήμουνα κατακόκκινη και είχα πάθει πλάκα έτσι όπως τινάχτηκαν τα ζουμιά του. Είχα ζαλιστεί και από την προσπάθεια. Σχεδόν είχαμε φτάσει στο χωριό, και έβγαλε ένα μεγάλο χαρτονόμισμα και μου το έδωσε. Εγώ ντράπηκα και ούτε ήθελα να το πάρω, αλλά μου είπε:

-    «Κράτησε το. Είναι δώρο όχι πληρωμή».

Τελικά μου το έβαλε στην τσέπη του μπουφάν μου. Μου είπε ότι το τηλέφωνο του το ήξερα και να τον έπαιρνα τηλέφωνο να ξαναβρισκόμασταν, και θα μου έδινε και άλλα χρήματα. Δεν είπα ναι, είπα θα το σκεφτώ. Όταν φτάσαμε στο χωριό, πήρε το χέρι μου και το φίλησε, με ευχαρίστησε, και σηκώθηκε και βγήκε από μπροστά ενώ εγώ από πίσω με τις φίλες μου. Ούτε που τους είπα τίποτα, αν και με ρώτησαν.

Πήγα στο σπίτι και πήγα σχεδόν αμέσως για ύπνο. Δεν ήθελα να κάτσω με τους γονείς, φοβόμουν μην καταλάβαιναν τι έγινε. Άργησα πολύ να κοιμηθώ γιατί ήμουνα αναστατωμένη και σκεφτόμουν αν θα ξαναπήγαινα μαζί του, όπως είπε…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")