Ένα πρόστυχο απόγευμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το όνομα μου είναι Νίκος και αξίζει τον κόπο να διηγηθώ μια εμπειρία με τη Σοφία. Είμαστε και οι δυο κοντά στα 35, δεν είμαστε πολύ καιρό ζευγάρι, αλλά περνάμε πολύ καλά...

ειδικά στο σεξ και το ευχαριστιέμαι γιατί είναι ανοιχτό μυαλό και πάντα διατεθειμένη να δοκιμάσει πράγματα.

Σε ένα από τα γαμήσια μας, μου εκμυστηρεύτηκε ότι θα καύλωνε πολύ να ζούσε μια εμπειρία με έναν ακόμη άντρα. Έκανα τον αδιάφορο, ότι τάχα δεν ήταν κάτι που με τρέλαινε αλλά είχα το σκοπό μου.

Από εκείνη την ημέρα οργάνωσα μια εμπειρία που θα της έμενε αξέχαστη, αλλά με το δικό μου τρόπο. Δε δυσκολεύτηκα με τις φωτογραφίες της που είχα από τη θάλασσα και άλλες προσωπικές στιγμές της, το κωλαράκι της, τις πρόστυχες μπότες και τα βυζάκια της να βρω αυτό που έψαχνα. Έλαβε ένα δέμα στη δουλειά της που της έλεγε ότι στις 9 η ώρα πρέπει να είναι στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και πρέπει να φοράει ότι έχει το κουτί (δηλαδή πρόστυχες, πολύ ψηλές μπότες, ζαρτιέρες και ένα πολύ κοντό, μαύρο φόρεμα που θα τη μετέτρεπε στο πουτανάκι μου).

Ήταν συνεπής. 9 η ώρα ακριβώς την περίμενα στο δωμάτιο έχοντας βάλει τα κατάλληλα ποτά κι έχοντας φτιάξει ατμόσφαιρα. Με το που μπήκε ήταν όπως τη φανταζόμουν: μια καύλα. Η Σοφία ήταν επιθετική στο σεξ, ήθελε πάντα να κάνει τα δικά της. Έπρεπε λοιπόν να καταλάβει ποιός ήταν ο γαμιάς της για εκείνο το απόγευμα. Την ώρα που προσπαθούσε να κάνει τα δικά της παιχνίδια άρχισε να με γλύφει, να με χαϊδεύει, αλλά εγώ είχα άλλα σχέδια. Την αρπάζω ξαφνικά από τα μαλλιά, της ρίχνω δυο χαστούκια και πριν προλάβει να αντιδράσει τη γονατίζω κάτω, κάθομαι στην άκρη του κρεβατιού και της λέω:

-    "Μωρή καριόλα, σήμερα θα γίνει το δικό μου. Θέλω να με γλύψεις από τα πόδια μέχρι τον πούτσο και δε θα σταματήσεις αν δε σου πω εγώ. Κατάλαβες μωρή;"

Δεν αντέδρασε και αμέσως άρχισε να με γλύφει όπως της είχα πει, και αυτά που έκανε με τη γλώσσα της και ήταν κάτι αποθεωτικό. Μέσα στην τρέλα της, έλεγε πόσο την καυλώνει να μου γλύφει τον πούτσο. Της έχωσα το πούτσο μου στο στόμα της και της είπα να μη μιλάει γιατί σήμερα είναι η πουτάνα μου.

Την πέταξα στο κρεβάτι και χωρίς να της δώσω περιθώρια αντίδρασης, της έβαλα ένα μαξιλάρι κάτω από τον κώλο και της άνοιξα τα πόδια για τη βλέπω τελείως σαν πουτάνα. Ήθελα σαν τρελός να τη χύσω στο μουνί. Όμως είχα κάτι διαφορετικό στο μυαλό μου. Της έδεσα τα μάτια και όπως είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι με ανοιχτά τα πόδια, βάζω τα δάχτυλά μου στο μουνί της και ταυτόχρονα έκανα μια αναπάντητη κλήση στην έκπληξη που την περίμενε.

Στα επόμενα 5 λεπτά ένας νεαρός, όπως τον είχε φανταστεί ήταν δίπλα στο κρεβάτι, μαζί μας και απλά μας έπαιρνε μάτι παίζοντας τον πούτσο του. Της έβαλα το πούτσο στο μουνί της απότομα και άρχισα να τη γαμάω σαν τρελός, ξαπλώνοντας πάνω της και κρατώντας τα χέρια της ακίνητα. Μόλις ένιωσα ότι η καύλα της ήταν στο μάξιμουμ της τράβηξα το μαντήλι από τα μάτια για να βλέπει τον νεαρό που την έπαιζε για πάρτη μας. Ξάπλωσα πάνω της, άρχισα να τη γαμάω με δύναμη και να της ψιθυρίζω πόσο πουτάνα είναι και πόσο θέλω να τη χύσω. Την άκουσα να φωνάζει:

-    "Χύσε με γαμιά μου!!!"

Ξετρελαμένη με αυτό που συνέβαινε και την επόμενη στιγμή την ένιωσα να χύνει μαζί μου.
Μέσα στην καύλα μας, στα επόμενα λεπτά έχουμε ξαπλώσει τον νεαρό στο κρεβάτι και την έχω βάλει να τον γλύφει, την ώρα που τα δάχτυλα μου της ανοίγουν την κωλοτρυπίδα, ψιθυρίζοντας της πόσο καριόλα είναι. Αφού τον έχει καυλώσει καλά τη σπρώχνω και την ανεβάζω πάνω του. Κάθεται πάνω στο καυλί του και αρχίζει να γαμιέται σαν τρελή. Εγώ πηγαίνω όρθιος μπροστά της και της τον βάζω στο στόμα.

Αρχίζει να με γλύφει, λέγοντας πως έχει ξεφύγει, πως είναι μια πουτάνα και θέλει να τη χύσουμε παντού. Της βάζω τον πούτσο στο στόμα της και της λέω να με γλύψει καλά γιατί θα της γαμήσω τον κώλο. Χωρίς να μπορώ να αντέξω άλλο, να την ξαπλώνω πάνω στον νεαρό, τρίβω τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα της και την ακούω να μου φωνάζει:

-    "Χώστον μου... δεν αντέχω. Θέλω να σας νιώσω και τους δυο μέσα μου!"

Της τον χώνω, τη γαμάμε και οι δυο σαν τρελοί και εκείνη φωνάζει πως χύνει ατελείωτα. Οι οργασμοί της ήταν πολλαπλοί και αισθανόμουν την κωλοτρυπίδα της να σφίγγει τον πούτσο μου.

Βγαίνω από μέσα της ενώ η Σοφία συνεχίζει να γαμιέται με τον νεαρό, αλλάζοντας αυτή τη φορά στάση. Εκείνος έχει έρθει από πάνω της και συνεχίζει να τη γαμάει. Πηγαίνω στο πλάι και κάνω αυτό που ήθελα: δίνω τον πούτσο μου και στους δυο. Η Σοφία τον αρπάζει, τον κρατάει και του τον βάζει στο στόμα και αρχίζουν να με γλύφουν μαζί. Αφού με καυλώνουν τρελά, η Σοφία με κοιτάει με νόημα στα μάτια και μου λέει:

-    "Γάμησέ τον τώρα!"  

Αυτό με τρέλανε. Πάω πίσω από τον πιτσιρικά και αρχίζω να τρίβω τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα του. Την άκουσα να μου λέει:

-    "Θέλω να σε δω να τον γαμάς την ώρα που με χύνει".

Άρχισα να του γαμάω τον κώλο και να του ρίχνω χαστούκια την ώρα που αυτός συνέχιζε να γαμάει το μουνάκι της Σοφίας. Η καύλα ήταν απίστευτη. Δεν άντεξα για πολύ στον κώλο του. Βγήκα από τον κώλο του, τον ξάπλωσα στο κρεβάτι, έκατσα πάνω στο στήθος και άρχισα να του γαμάω το στόμα. Ενώ η Σοφία είχε τρελαθεί είχε κολλήσει πίσω μου, μου έγλυφε την πλάτη και μου τσίμπαγε τις ρώγες και λίγο πριν χύσω, σηκώθηκα όρθιος και ζήτησα από τη Σοφία να κρατάει το στόμα του νερού ανοιχτό την ώρα που τον χύνω.

Δεν μπορούσα να κρατηθώ και άρχισα να χύνω στα στόμα του νεαρού και να βλέπω τη Σοφία μέσα στην καύλα της να γλύφει τα χύσια που δε χωρούσαν στο στόμα του. Εξαντλημένοι πέσαμε στο κρεβάτι για να πάρουμε μια ανάσα. Ένα ποτό. Τι ωραίο απόγευμα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")