Η Αφρικάνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν λίγες μέρες, έλαβα μια πρόσκληση για ένα πάρτι γενεθλίων. Ήταν από μια φίλη. Την πιο ωραία γκόμενα της παρέας. Η λέξη μούναρος δε λέει τίποτα μπροστά σε αυτό που βλέπεις όταν την κοιτάζεις!

Το όνομα της είναι Sierra. Έχει γεννηθεί στην Αφρική, από γονείς αφρικανούς, αλλά έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα. Είναι 22 χρονών. Έχει μακριά κατάμαυρα μαλλιά, δέρμα στο χρώμα της σοκολάτας και μια κωλάρα που κάνει τον πούτσο μου πέτρα κάθε φορά που την κοιτάω.

Η πρόσκληση έλεγε ότι το πάρτι ήταν στις 10 το βράδυ. Στις 9 το βράδυ, ετοιμάστηκα και ξεκίνησα. Πέρασα από ένα ζαχαροπλαστείο, της αγόρασα ένα καλάθι που είχε μέσα σοκολατάκια κι ένα μεγάλο γλειφιτζούρι και συνέχισα το δρόμο για το σπίτι της.

Έφτασα έξω από το σπίτι της. Χτύπησα το κουδούνι. Μου άνοιξε εκείνη. Ήταν κουκλάρα! Φορούσε ένα κοντό άσπρο μπλουζάκι, μια άσπρη μίνι φούστα και κάτι άσπρα τσόκαρα με ψηλό τακούνι. Το μπλουζάκι της άφηνε σε κοινή θέα τη χαραμάδα που σχημάτιζαν τα βυζιά της. Τα μακριά της μαλλιά, λυτά, έπεφταν στην πλάτη της. Ήταν σκέτη καύλα! Της ευχήθηκα, της έδωσα το δώρο της και μου είπε να περάσω μέσα.

Μπαίνοντας στο σαλόνι, διαπίστωσα ότι δεν είχε έρθει κάνεις, εκτός από μένα. Τη ρώτησα και μου είπε ότι την είχαν ειδοποιήσει ότι θα καθυστερούσαν λίγο. Παραξενεύτηκα λίγο, γιατί δεν είναι συνηθισμένο να καθυστερούν όλοι σου οι καλεσμένοι μαζί, αλλά χάρηκα που θα ήμουνα ολομόναχος με μια γκομενάρα όπως αυτή.

Κάθισα στον καναπέ. Εκείνη πήγε να φέρει ένα ποτό να πιούμε. Σκύβοντας για να πιάσει το μπουκάλι από το τραπεζάκι με τα ποτά, η φούστα της δε μπόρεσε να καλύψει τον κώλο της. Το μάτι μου καρφώθηκε στον σοκολατένιο κώλο της που η θέα του με έκανε να καυλώσω αμέσως.

Με πλησίασε κρατώντας δυο ποτήρια. Μου έδωσε το δικό μου και πήγε και κάθισε σε μια πολυθρόνα που ήταν ακριβώς απέναντι από τον καναπέ που καθόμουν. Σταύρωσε αργά τα πόδια της και η φούστα της δεν μπορούσε να κρύψει τα μπούτια της. Με είχε καυλώσει πάρα πολύ.

Πήρε το ποτήρι της και ήπιε μια γουλιά από το ποτό της. Σηκώθηκε και πήγε πάλι στο τραπεζάκι που ήταν τα ποτά. Πήρε ένα παγάκι και πήγε πάλι και κάθισε στην πολυθρόνα. Ακούμπησε το παγάκι στα χείλη της, το πέρασε πάνω από το σοκολατένιο δέρμα του λαιμού της και μετά χάιδεψε με το παγάκι κατά μήκος τη χαραμάδα που σχημάτιζαν τα βυζιά της. Έριξε το παγάκι στο ποτό της και το ανακάτεψε με το δάχτυλό της. Έβαλε το δάχτυλό της στο στόμα και έγλυψε προκλητικά κάθε σταγόνα από το ποτό. Με κοίταξε στα μάτια και άρχισε να ρουφάει το δάχτυλό της σα να παίρνει τσιμπούκι.

Μου έκλεισε το μάτι με νόημα, ξεσταύρωσε τα πόδια της, τα άνοιξε τόσο όσο χρειαζόταν για να έχω την καλύτερη θέα και έβαλε το χέρι ανάμεσα. Με το άλλο χέρι άγγιζε τα βυζιά της πάνω από τη μπλούζα της. Ο πούτσος μου ήταν τόσο σκληρός που δεν πήγαινε άλλο. Ήθελα να τη γαμήσω. Ήξερα ότι το ήθελε κι αυτή. Το ήθελε πολύ. Αλλιώς δε θα μου έκανε όλο αυτό το παιχνίδι. Ήθελα να τη γαμήσω από την πρώτη φορά που τη είδα. Και τώρα, αφού μου το έδινε στο πιάτο, θα τον έτρωγε.

Σηκώθηκα από τον καναπέ και την πλησίασα. Άγγιξα με το χέρι μου τα χείλη της, το λαιμό της και μετά κατέβηκα στη χαραμάδα που σχημάτιζαν τα βυζιά της. Την άγγιξα στα σημεία που είχε αγγίξει με το παγάκι.

Όπως ήμουνα όρθιος μπροστά της, μου ξεκούμπωσε το παντελόνι, έβαλε το χέρι της και έπιασε το καυλί μου. Έβρεξε τα χείλια της με τη γλώσσα και άρχισε να παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα της. Τον έπαιρνε μέσα μέχρι το λαρύγγι της. Η γλώσσα της έφτανε μέχρι τα αρχίδια μου την ώρα που το πουτσοκέφαλό μου είχε φτάσει στο λαρύγγι της.

Τον έβγαλε από το στόμα της και άρχισε να γλύφει τα αρχίδια μου ενώ μου τον έπαιζε αργά με το χέρι της. Έγλυφε τον πούτσο μου κατά μήκος, έφτανε μέχρι τα αρχίδια μου και μετά πάλι μέχρι το κεφάλι του πούτσου μου.

Κόντεψα να χύσω στο στόμα της. Τη σταμάτησα. Έβαλα το χέρι μου κάτω από τη φούστα της, της έβγαλα το string, της άνοιξα τα πόδια, έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα στα μπούτια της και έχωσα τη γλώσσα μου μέσα στο μουνί της.

Τα μουνόχειλά της είχαν το χρώμα της σοκολάτας. Το μουνί της είχε το χρώμα ζουμερής φράουλας. Η γλώσσα μου γαμούσε το μουνί της που έσταζε από την καύλα που ένιωθε.

Έβγαλα τη γλώσσα μου από μέσα της και έβαλα δυο δάχτυλα. Άρχισα να ρουφάω με μιας την κλειτορίδα της που ήταν πολύ καυλωμένη. Έβαλα και πάλι τη γλώσσα μου στην υγρή τρύπα της και έχωσα τα δάχτυλά μου, που είχαν γεμίσει με τα υγρά της, μέσα στη κωλοτρυπίδα της.

Η γλώσσα μου γαμούσε το μουνί της και τα δάχτυλά μου γαμούσαν την κωλάρα της. Δεν ήθελα όμως να την αφήσω να χύσει. Ήθελα να χύσει καθώς θα τη γαμάω. Ήθελα να τη νιώσω να χύνει πάνω στην πούτσα μου.

Την σήκωσα από την πολυθρόνα και την έβαλα να σταθεί όρθια με τα χέρια της στον τοίχο. Πήρα από την τσέπη μου το κουτάκι με τις καπότες που έχω πάντα μαζί μου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. (Κοινωνικό μήνυμα)

Σήκωσα λίγο τη φούστα της, την έβαλα να ανοίξει λίγο τα πόδια της, έβαλα την καπότα και άρχισα να βάζω το καυλί μου μέσα στο μουνί της. Άρχισα να τη γαμάω δυνατά. Ήθελα να την ξεσκίσω.

Τον έτρωγε άγρια και το γούσταρε. Ήθελε ξέσκισμα και της το έδινα. Φώναζε να τη σκίσω με όλη μου τη δύναμη, και αυτό έκανα. Την έσκιζα, τη γαμούσα με μανία. Και όσο πιο άγρια την γαμούσα, τόσο πιο άγριο γαμήσι ήθελε. Έκανε σαν λυσσασμένη. Η πούτσα μου έφτανε μέχρι τον πάτο της μουνάρας της. Βογκούσε από τον πόνο, αλλά της άρεσε.

Την ώρα που άρχισε να χύνει, ούρλιαζε! Όσο πιο άγρια της τον έδινα, τόσο δε σταματούσε να χύνει. Η καύλα μου είχε φτάσει στα όρια. Θα έχυνα, όμως δεν ήθελα να τελειώσω ακόμα αυτό το γαμήσι. Ήθελα να κρατήσει όσο πιο πολύ γίνεται.

Την έβαλα να στηθεί στα τέσσερα και της έχωσα δυο δάχτυλα στον κώλο της. Της γαμούσα την κωλότρυπά της με τα δάχτυλα, όμως εκείνη φώναζε να την γαμήσω από τον κώλο με το καυλί μου.

Την έπιασα από τη μέση και έσπρωξα το καυλί μου στη σούφρα της. Η τρύπα της ήταν στενή. Δεν πρέπει να τον είχε ξαναπάρει από τον κώλο. Πονούσε. Σχεδόν έκλαιγε από τον πόνο, αλλά ήθελε να της ξεσκίσω την κωλοτρυπίδα της.

Ξεκίνησα να γαμάω αργά την σούφρα της. Ο σφιγκτήρας του κώλου της είχε σφηνώσει στη βάση του πούτσου μου. Η αίσθηση του να τον έχεις χωμένο σε ένα στενό κώλο, είναι απίστευτα καυλωτική.

Τώρα είχα αρχίσει να της γαμάω τον κώλο πιο δυνατά. Μου έλεγε να της τον σκίσω άγρια. Να της τον γαμήσω σα μουνί. Η καύλα που ένιωθε δε την άφηνε να νιώσει τον πόνο. Το μόνο που ήθελε ήταν να τη γαμάω.

Τη γαμούσα πολύ πιο δυνατά και εκείνη ήθελε ακόμα πιο δυνατά. Η σούφρα της είχα χαλαρώσει αρκετά και μπορούσα να τη γαμάω πιο άνετα. Τα βογκητά πόνου έγιναν βογκητά ηδονής. Την άκουγα να βογκάει από καύλα την ώρα που της έσκιζα την κωλάρα της και αυτό με τρέλαινε.

Δεν άντεχα άλλο. Ήθελα να χύσω. Η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο. Δε μπορούσα να κρατηθώ άλλο και άφησα την καύλα μου να με παρασύρει. Μερικές κινήσεις έκανα και μετά από λίγο έχυσα.

Το κουδούνι χτύπησε. Η Sierra, που καθόταν στην πολυθρόνα, απέναντι από τον καναπέ που καθόμουν και έπινε το ποτό της, σηκώθηκε και πήγε να ανοίξει την πόρτα.

Τελικά όλα αυτά ήταν μια φαντασίωση ή έγιναν στην πραγματικότητα;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")