Η φωτογράφος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ακόμα μια νύχτα στο chat. Βαρεμάρα όπως κλασσικά λέει. Καλύτερα μια βόλτα σε ένα chat. H ώρα δε πέρασε πολύ. «Πάμε στο chat;», τι κοινότυπο; Αλλά και πόσο βολικό. Το ευχάριστο είναι η νέα γνωριμία.

Μιλάει πολύ σε σημείο να ζαλίζεται αλλά κάτι του αρέσει. Είναι μια ευχάριστη ίσως νότα στην βραδιά. Το κορίτσι με τη φωτογραφική.

Οι μέρες, οι νύχτες περνάνε και χάνονται… δουλειά, σπίτι, τίποτα το συνταρακτικό. Το ευχάριστο μπλα μπλα μιας επαφής κάνει πιο ενδιαφέρουσα κάθε βραδιά. Του γκρινιάζει για τον φίλο. Την περνάει για κοινότυπη, για ένα default κορίτσι με μια κάμερα.

-    «Ε, φωτογράφος είμαι, τι να κάνω;» απελπιστικά του λέει μερικές φορές.

-    «Θέλω να σε φωτογραφίσω…» τον ξαφνιάζει.

Χρειάζεται ένα καθημερινό άντρα για την φωτογράφηση. Δε θέλει ένα μοντέλο πάλι, άχαρο και κοινό για κάθε θέμα. Ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας.

-    «Και βρήκες εμένα;» έκπληκτος και διστακτικός απάντησε.

-    «Ναι γιατί όχι; Δε θες;»

Και πως μπορούσε να αντισταθεί σε μια τέτοια πρόκληση;

Το στούντιο ήταν το σπίτι της. Ένα δωμάτιο ρομαντικό και ερωτικό, ο χώρος της φωτογράφησης. Στο κρεβάτι. Εκείνη έντονη προσωπικότητα, και ολίγον εκκεντρική. Μια πλευρά που κρυβόταν αρκετά πίσω από τα γράμματα της οθόνης. Όσο και αν την έβλεπε στις άπειρες φωτογραφίες της δε μπορούσε να φανταστεί αυτό που αντίκρισε.

-    Μπορείς να γδυθείς σε παρακαλώ;

-    Ε…;

-    Ναι. Θέλω να είναι γυμνή η φωτογράφηση. Και μην καυλώσεις, δε Θέλω.

-    Έχω ήδη…

-    Δεν πειράζει, αλλά δεν χρειάζεται.

Αυτός ο διάλογος του έκοψε για λίγο τη φαντασία. Η στύση του έπεσε. Γδύθηκε. Θα το τολμούσε, γιατί όχι;

Στο δωμάτιο υπήρχαν δυο κάμερες στερεωμένες αριστερά και δεξιά και μια είχε εκείνη. Μερικά φλας μερικά φώτα.

-    Ξάπλωσε σα να περιμένεις… να απολαμβάνεις τη στιγμή να ξεκουράζεσαι. Έτσι, με το ένα πόδι λυγισμένο. Ωραία! Μ’ αρέσεις.

Τραβούσε με μανία τις φωτογραφίες. Σα να ήθελε να έχει κάθε χιλιοστό από το κορμί του. Δεν ήταν καν το τέλειο κορμί. Αλλά της φαινόταν διαφορετικό για κάποιο λόγο, κάτι είχε. Ίσως ήταν η ατμόσφαιρα, ίσως ήταν η πρώτη φορά που έκανε γυμνή φωτογράφηση. Δεν είχε άλλο γυμνό μοντέλο ποτέ της, εκτός από τη σχολή αλλά εκεί ήταν τσούρμο όλοι μαζί. Τώρα ένας γυμνός άντρας στο κρεβάτι της. Δε μπορούσε να πάρει τα μάτια της από το πούτσο του. Το σώμα του δε την άναβε καθόλου, κάτι άλλο ήταν δε μπορούσε να το καταλάβει.

-    «Είπα να μην καυλώνεις!»

Του είπε σε ύφος απαξιωτικό. Επιτηδευμένο για να επιτύχει το σκοπό της. Όπως και τα κατάφερε.

-    «Σήκωσέ το και ακούμπα το έτσι, δεξιά… όχι… όχι… περίμενε»

Ανέβηκε στο κρεβάτι, έπιασε μαλακά τον πούτσο του και προσπάθησε να τον βάλει στη κατάλληλη θέση.

-    «Τι θα γίνει θα δουλέψουμε; Ή να με γαμήσεις ήρθες;»

Τα κατάφερε πάλι. Τον έριξε. Ακόμα και στο χέρι της. Τώρα δε μπορούσε να ερεθιστεί. Πήρε τη φωτογραφική της εκεί στο κρεβάτι. Τραβούσε κοντινές. Σε διάφορα σημεία του, αλλά ιδιαίτερα στον πούτσο του… εκεί επικεντρώθηκε. Περιποιημένο, αν και ζαρωμένο έδειχνε τόσο όμορφο και γλυκό. Ένα χαμόγελο της ξέφυγε με αυτή τη σκέψη. Δεν έκανε ζουμ, έφερε απλά κοντά την κάμερα. Εκείνος προσπαθούσε να σκέφτεται οτιδήποτε άλλο για να μην ερεθιστεί πάλι.

-    «Θα του αλλάξω θέση… πρόσεξε» του είπε πάλι απαξιωτικά.

-    «Ναι, ναι, μην ανησυχείς…»

Το ήξερε είχε το πάνω χέρι τώρα. Τον έπιασε μαλακά, έσκυψε και αργά-αργά τον έβαλε στο στόμα της. Λίγο του πήρε να φύγει η έκπληξη πάλι.

Τον ένιωσε να μεγαλώνει στο στόμα της απότομα. Δε το περίμενε. Αυτό το γλυκό ζαρωμένο, μεταμορφώθηκε… απέκτησε γλυκιά γεύση και πολύ δύναμη. Σε μέγεθος τολμηρό και συνάμα ιδανικό. Άκουσε την ανάσα του να βαραίνει. Σηκώθηκε μπροστά του, έβγαλε το στενό της πουκάμισο, μετά αργά το κολάν της.

Την περίμενε, δε κινήθηκε καν προς το μέρος της σα να ήθελε να την τιμωρήσει με μικρή απόρριψη για τα όσα του είχε πει. Ανέβηκε γονατιστή στο κρεβάτι, πέρασε πάνω του, έπιασε τον στητό του πούτσο και τον έβαλε σιγά-σιγά μέσα της. Ακούμπησε στο στήθος του. Το κορμί της χάθηκε στο πιο ερεθιστικό χώρο.

Δεν άντεχε άλλο. Ανασηκώθηκε… την έσπρωξε προς τα πίσω λίγο. Δάγκωσε το λαιμό της, έπιασε με δύναμη το πλούσιο μαλλί της και γράπωσε αχόρταγα το κωλαράκι της. Ένα ταυτόχρονο παραλήρημα ηδονής τους κατέβαλε. Ο ιδανικός ρυθμός των κορμιών τους, έκαιγε τα σωθικά τους. Η κίνηση όλο και πιο έντονη, ένιωθε το κορμί της να σπάει να τραντάζεται ξανά και ξανά. Ώσπου λύθηκε κομματιάστηκε πάνω του.

Έμεινε εκεί στην αγκαλιά του για λίγη ώρα. Δε βγήκε από μέσα της, περίμεναν. Περίμεναν και οι δυο… ο χορός δεν είχε τελειώσει. Ένιωθε το μουνί της να υγραίνεται ξανά, πιο πολύ πιο έντονα. Γυρίσανε ανάποδα. Τώρα εκείνος από πάνω, άρχισε να κινείται αργά μέσα της. Μέσα έξω, αριστερά δεξιά, πάνω κάτω. Ταυτόχρονα γευόταν όσο μπορούσε από το κορμί της. Το λαιμό της τα χείλια της το στήθος της.

Η ηδονή τους έκανε τις καρδιές τους να χτυπάνε μανιασμένες για να στείλουν το αίμα σε όλο το σώμα. Σηκώθηκαν… τη γύρισε. Εκείνη γονατιστή μπροστά του ακούμπησε μετά χέρια της στο κεφαλάρι του κρεβατιού. Έπιασε τον πούτσο του και το οδήγησε μέσα της. Την κράτησε στην αρχή λίγο από τη μέση. Μετά ξανά από τα μαλλιά της. Το άλλο χέρι έτρεξε για την κλειτορίδα της. Απαλά και έντονα έπαιξε μαζί της.

Τα κορμιά τους χτύπαγαν το ένα το άλλο. Πόνος και ηδονή αναμείχθηκαν και πάλι. Πάλι ένιωθε το κορμί της να σπαράζει από ερεθισμό, από καύλα. Ήθελε πάλι να χύσει… το ήθελε… τώρα!

-    «Γάμησε με! Γάμησε με! Άγρια… δυνατά!!!»  

Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της και δυνάμωσε… Ακόμα πιο πολύ. Ήθελε και εκείνος το τελείωμα αυτό… ήθελε να χύσει μέσα της να την κάψει.

-    «Σ’ αρέσει μωρή καύλα;»

-    «Ναι…! Πολύ! Κι άλλο…»

-    «Σ’ αρέσει μωρή πουτάνα; Με ήθελες πεσμένο ε; Πάρε με και πόνα! Τώρα! Πόνα και χύσε!!!»  

Ο ένας μετά τους άλλους οι σπασμοί άρχισαν να καταβάλουν το κορμί της…

-    «Χύνωωωωω!!! Χύνωωωωω! Γάμησε με! Τελειώνωωωωωω…»

-    «Τελείωσε μωρή! Τώρα που σε χύνω… χύνω το μουνί σου!!!»

Ένιωσε το καυτό του σπέρμα μέσα της καθώς οι τελευταίοι σπασμοί κυρίευσαν και τους δυο…

Κατέρρευσαν σχεδόν ταυτόχρονα, πρώτα εκείνος και μετά αυτή μέσα στην αγκαλιά του.

Τρεις κάμερες κατέγραφαν κάθε λεπτομέρεια… by default ή επίτηδες;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")