Δυο πουτάνες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αυτά τα Χριστούγεννα ήταν δύσκολα. Είχε περάσει καιρός που είχα απαλλαγεί από μία περίπτωση από αυτές που οι ψυχίατροι σκίζουν τα διπλώματα και φωνάζουν βοήθεια. Μόνο που την έβλεπα στον ύπνο μου, έφτανε για να μου χαλάσει η διάθεση.

Το καλύτερο γιατρικό είναι το σεξ και οι φίλοι. Μιας κι ήταν γιορτές αποφασίσαμε να το ρίξουμε έξω. Τα μαγαζιά ήταν γεμάτα γκόμενες κάθε είδους μόνο που παραήπια και μπέρδευα τα ονόματα και το που έμενε η κάθε μία. Δεν μου έκατσε τίποτα, για όλους εκείνους τους λόγους που φέρνει το ποτό, αλλά στο τελευταίο μαγαζί πέτυχα απ’ έξω δύο ξανθές πιωμένες και μόνες.

Με φιλοξενούσε ένας φίλος μου για κάποιο διάστημα κι έτσι τις πήγαμε εκεί. Κοιμήθηκα με την μια στο κρεβάτι και η άλλη ξάπλωσε στο στρώμα. Ο φίλος μου ήταν στο δωμάτιο του σε κατάσταση μη επικοινωνίας. Όταν ξύπνησα, είδα δίπλα μου ξανθό μαλλί… κοιτάω κάτω κι άλλο ξανθό μαλλί! Στάνταρ δεν τις είχα γαμήσει και προσπαθούσα να θυμηθώ που τις γνώρισα. Σηκώνω λίγο τις κουβέρτες, μαύρα εσώρουχα, άσπρο δέρμα… «ωραία!» λέω.

Ξύπνησε και μου χάιδεψε το μπράτσο… την έλεγαν Μαίρη. Δούλευε σε ένα κωλοκάναλο με την φίλη της κι ήθελε καφέ. Μέσα μου είπα: «δεν γαμιέσαι που θα σου φτιάξω και καφέ», αλλά ήθελα κι εγώ. Όπως σηκώθηκα με χάιδεψε στα πόδια και γελούσε.

Μετά τον καφέ την ρώτησα αν την γάμησα ή όχι. Μου είπε ότι μόνο την έγλυψα κι ότι γενικά δεν ήμασταν σε κατάσταση. Ξύπνησε κι η φίλη της, πήγε στο μπάνιο και γύρισε. Μόλις συνήλθαμε, άρχισα να παίζω με τις ρώγες της… αυτή με χάιδεψε στο στήθος κι έπειτα μου έπιασε τον πούτσο και τον έσφιξε δυνατά.

Η φίλη της καθότανε απαθής και κοιτούσε...

-    «Θα έρθεις;» της λέω.

-    «Όχι, θα βλέπω…» μου απαντάει.

Την χάιδεψα στα μπράτσα, μετά έπαιξα λίγο με τον αφαλό της, κι έπειτα έχωσα το χέρι μου στο μουνί της. Την έτριβα με την παλάμη και σιγά - σιγά άνοιξε και της έβαλα το πρώτο δάχτυλο. Κοίταξα λοξά την άλλη… με μισόκλειστα μάτια χαϊδευόταν κάτω από τις κουβέρτες.

Η φάση με την φίλη της με αγρίεψε πάρα πολύ και πίεζα με δύναμη τον πούτσο μου πάνω στα μπούτια της. Η Μαίρη ήταν μεγάλη πουτάνα κι ήξερε πως να με κάνει να τρελαθώ. Σηκώθηκε, τον πήρε στο στόμα και μου πρόσφερε την κωλάρα της μπροστά στο πρόσωπό μου. Της έγλυφα πότε την μία τρύπα και πότε την άλλη, και συγχρόνως έριχνα λοξές ματιές στην άλλη πουτάνα που είχε έρθει πιο κοντά κι έτρεμε σύγκορμη.

Είναι ωραία να τις νιώθεις να χύνουν ενώ τις γλύφεις. Κράτησε ώρα, αλλά τελικά έχυσε με μικρούς συνεχόμενους σπασμούς κι έτριψε το μουνί της στο πρόσωπό μου…

Η άλλη είχε σκυλιάσει και μου φώναζε:

-    «Γάμα την τώρα! Τι περιμένεις…;»

-    «Όχι, καριόλα! Όχι όπως θες εσύ. Θα την γαμάω κι εσύ θα μου μιλάς στο αφτί και θα μου λες πότε γαμήθηκες πρώτη φορά, πως ήταν, αν σου έχουν ξεσκίσει τον κώλο, αν τον κουνάς στον δρόμο επίτηδες… κι όταν το κάνεις τι σου λένε, πόσες φορές έχεις γαμηθεί με άγνωστους, τι απωθημένα έχεις. Αλλιώς δεν έχει!»

-    «Καλά…» μου λέει, «αλλά δεν το χω ξανακάνει».

Της άνοιξα τα πόδια και την κάρφωσα με δύναμη. Η άλλη μου έλεγε στο αφτί για το πρώτο της γαμήσι με έναν φίλο του αδερφού της. Ότι κούναγε τον κώλο της στον δρόμο για να ακούει βρωμόλογα, ότι την είχαν πάρει παρτούζα σε ένα νησί… κι όσο μου τα έλεγε με έπιανε λύσσα και κυριολεκτικά την Μαίρη την γαμούσα σα να ήταν η τελευταία μου φορά.

Ήθελα να κρατηθώ αλλά είναι από τις λίγες φορές που δεν άντεχα άλλο. Όταν αισθάνθηκα τα χύσια να έρχονται, τον τράβηξα έξω και τα πέταξα προς την άλλη. Την έχυσα στον λαιμό και στα μαλλιά.

Ένιωθα τρομερή ανακούφιση. Πήρα ραδιοταξί… τα λέμε, και τα σχετικά. Αργότερα ξύπνησε ο φίλος μου και μου είπε:

-    «Άνοιξε το παράθυρο… μυρίζει».

Μετά με ρώτησε αν κάναμε τίποτα γιατί δεν θυμόταν το παραμικρό. Του είπα:

-    «Εγώ γάμησα ενώ εσύ κοιμόσουν... Άμα σε χαλάει το ποτό πίνεις λιγότερο…»

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")