Ραντεβού από το νετ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Βρεθήκανε επιτέλους! Σάββατο απόγευμα λίγο μετά τις 7 και η ώρα που θα ανταμώσουν πλησιάζει. Έχει κοντά πέντε μήνες που μιλούν καθημερινά αλλά ποτέ δεν αντίκρισε ο ένας τον άλλον.

Πέρασαν όμορφες στιγμές παρέας, καλύπτοντας το κενό της μοναξιάς τους, συζητήσεις γενικού ενδιαφέροντος που ταίριαζαν και στους δυο τους. Τόσα πολλά, μα εκείνα τα βράδια είναι που στιγμάτισαν την καρδιά τους.

Τα βράδια που μιλούσαν στο τηλέφωνο και αναζητούσαν ο ένας τον άλλο για μια συντροφιά, άλλοτε ερωτική, άλλοτε φιλική ήταν πολλά και συχνά.

Μια αγωνία, ένα άγχος τους είχε κυριεύσει, μια προσμονή για το αναμενόμενο, θα είναι άραγε εκείνη η γλυκιά κοπέλα της φωτογραφίας που είχε δει με τα υπέροχα μάτια και τις ατέλειωτες καμπύλες;

Θα είναι ο ψηλός καστανός αθλητικός τύπος που ποτέ δεν της έδειξε μια φωτογραφία του, ο ευγενικός και πάντα καλοδιάθετος που την έκανε να γελάει;

Το ρολόι φαινόταν να έχει σταματήσει την ώρα που οι δυο τους περπατούσαν προς το σημείο του ραντεβού. Περιμένοντας στη γωνία εκεί στην άκρη της πλατείας, το βλέμμα του πέφτει στην μορφή της. Είναι ακριβώς όπως την είχε φανταστεί μια όμορφη καλλίγραμμη γυναίκα με τις καμπύλες της, με καλοχτενισμένο μαλλί και προσεγμένη εμφάνιση, να περιμένει να φανεί ο άγνωστος άντρας που τόσο πολύ ποθούσε να συναντήσει.

Προχωρώντας προς το μέρος της και κοιτώντας την στα μάτια την πλησίασε και χωρίς καμιά κουβέντα έσκυψε της ψιθύρισε στο αυτί το όνομά του και την φίλησε στο μάγουλο. Ένα χαρούμενο ξάφνιασμα, δυο δευτερόλεπτα κενού στο μυαλό και με τρεμάμενη φωνή αυτή του λέει το όνομα της και ένα χάρηκα την ώρα που αυτός της σφραγίζει το στόμα με ένα παθιασμένο φιλί αυτό που μήνες τόσο πολύ ποθούσε.

Κρατώντας την από το χέρι και χωρίς άλλη κουβέντα ο άντρας την καθοδηγεί προχωρώντας στο δρόμο και κοιτώντας σταθερά μπροστά στρίβει την γωνία. Μια σύντομη στάση διακόπτει τις πρώτες της κουβέντες και την ερώτησή της για τον προορισμό τους. Ένα φιλί μακρύτερο σε διάρκεια από το προηγούμενο με διαφορετική όμως γεύση, πιο γνώριμη και πιο τρυφερό, του βρίσκει αγκαλιασμένους ο χρόνος να εκφράζουν το πάθος τους υποσχόμενοι για μια καυτή ατελείωτη νύχτα.

Λίγα λεπτά αργότερα προσπερνούν την πόρτα του μικρού συνοικιακού ξενοδοχείου και προχωρώντας στο ασανσέρ δίχως να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν είναι πλέον σίγουρο ότι ο άντρας είχε προσχεδιασμένη την συνέχεια της συνάντησής τους.

Το κλειδί ξεκλειδώνει την ξύλινη πόρτα και με βιαστικές κινήσεις βρίσκονται και οι δυο αγκαλιασμένοι να στριφογυρίζουν στο πρόχειρα στρωμένο κρεβάτι.

Με δεξιοτεχνία της ξεκουμπώνει το σουτιέν κάτω από την μπλούζα και με απαλές κινήσεις κατρακυλάει τα δάχτυλά τους στην πλάτη της προσφέροντάς της μια γλυκιά ανατριχίλα. Τα χείλη τους δεν σταμάτησαν λεπτό να αγγίζονται και οι γλώσσες τους να παίζουν το δικό τους ερεθιστικό παιχνίδι αφήνοντας γλιστερούς ήχους και ρουφήγματα να αιωρούνται στην ατμόσφαιρα.

Τα στήθη της μεγάλα όπως τα είχε απολαύσει σε αυτήν την πρώτη φωτογραφία που του είχε στείλει, με το μαγιό σε κάποια παραλία από τις καλοκαιρινές διακοπές, μα αυτή τη φορά είναι ζωντανά και ολόκληρα απελευθερωμένα από τον κλοιό του στηθόδεσμου, στα χέρια του, στο στόμα του. Οι καμπύλες τους υπέροχες, η γεύση τους μοναδική, η στιγμή ονειρεμένη.

Ένα χέρι γλίστρησε στην ζώνη του, ένα άλλο στην φούστα της, ένα τρίτο χάιδευε τα μαλλιά της καθώς το πάθος είχε πλημμυρίσει το δωμάτιο. Ο πούτσος του ανίκανος να παραμείνει ήρεμος… τα μακριά της πόδια άνοιγαν σιγά-σιγά αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο για καλύτερη διείσδυση των δαχτύλων του και τα πρώτα βογκητά αντήχησαν καθώς οι βαριές ανάσες τους συμπλήρωναν την όλη εικόνα.

Κατεβαίνοντας με την γλώσσα του προς το στήθος της, τα πρώτα φιλιά στο γυμνό της κορμί προειδοποιούσαν για τον χρόνο που κυλούσε αντίστροφα και υποδήλωναν τον προορισμό του. Η πρώτες σταγόνες απ’ το υγρό της μουνί κυλούσαν στα χείλη του την ώρα που τα χέρια της είχαν τυλιχτεί στα μαλλιά του. Οι πρώτοι σπασμοί δεν άργησαν και μια υπέροχη αίσθηση ικανοποίησης και πληρότητας κυρίευσαν το πρόσωπό της που με χαμόγελο του έδειχνε ότι είχε έρθει η σειρά της.

Αγγίζοντας με τη γλώσσα της το πρησμένο κεφάλι του σκληρού του πούτσου, βυθίστηκε στο στόμα της μέχρι την αρχή της κοιλιάς του, εξαφανίζοντάς τον όλον με απεριόριστη όρεξη. Αργές κινήσεις ακολουθούσαν πιο γρήγορες φτάνοντάς τον στα όρια της εκσπερμάτωσης.

Με τα χέρια της έσφιγγε τα στρογγυλά του και έσπρωχνε τον πούτσο του όλο και πιο βαθιά στο στόμα της. Η ώρα της εκτόξευσης πλησίαζε καθώς ο ρυθμός χτυπούσε τρελά πικ αναζητώντας την ώρα της λύτρωσης. Μεγάλες γουλιές και απαλά ρουφήγματα δεν άφησαν να πάει χαμένη ούτε σταγόνα απ’ το νέκταρ του χυσίματος, την ώρα που η τελευταία σταγόνα κυλούσε στο μάγουλό της καθώς τον κοιτούσε στα μάτια με αγωνία για τη συνέχεια της βραδιάς.

Ένα παθιασμένο φιλί και μια τρυφερή αγκαλιά σήμανε το πρώτο διάλειμμα και σφράγισε την πρώτη τους επαφή στην πρώτη τους συνάντηση.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")