Γιάννα - Γεννημένη στα τέσσερα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είναι μερικές που γεννήθηκαν για να είναι μονίμως στα τέσσερα. Αρχίζουν να σε παίζουν μην γνωρίζοντας τις συνέπειες και μετά συνεχίζουν με το γνωστό ποίημα:  ”αν με αφήσεις θα πεθάνω“,  ”θα αυτοκτονήσω ” και παρόμοιες μαλακίες.

Τις γαμάς μέχρι να βαρεθείς και μετά φεύγεις. Το πορνίδιο της Κυψέλης ήταν 22 χρονών και το έλεγαν Γιάννα. Ξανθιά, λεπτή και αισθησιακή. Μέσα στο κεφάλι είχε δεμάτια από άχυρο αλλά αν θες να γαμήσεις δεν κολλάς σε λεπτομέρειες.

Η γνωριμία έγινε μπαλκόνι με μπαλκόνι. Από το διαμέρισμα ενός φίλου την έβλεπα με τις κοντές τζην φούστες αραχτή στην καρέκλα ή σκυφτή να μαζεύει ρούχα. Μια φορά που έλειπε ο φίλος μου τον έπαιξα για πάρτη της και ήξερα πως το ήξερε πολύ καλά. Έβλεπα τα μπούτια της και το άσπρο κυλοττάκι της και δεν ήθελα να συγκρατηθώ.

Λίγες μέρες μετά συστηθήκαμε με χαζομάρες τύπου: “Πολύ ζέστη σήμερα” κλπ. Μου πέταξε το τηλέφωνο της και το βράδυ βγήκαμε στην Φωκίωνος. Έψαχνα γωνιακό τραπέζι κι ήμουν πολύ τυχερός γιατί μόλις σηκώθηκε μια παρέα, θρονιάστηκα στην κατάλληλη θέση. Αγγιζόμασταν δήθεν τυχαία κι επειδή κάποια τσουλιά θέλουν και λίγο ρομαντισμό, της χάιδεψα το χέρι και με κοίταγε στα μάτια.

Ήταν στόκος αλλά συγχρόνως ήταν η απόλυτη καύλα. Την άγγιζα με το πόδι και στο τρίτο ποτό έχωσα το χέρι μου ανάμεσα στα μπούτια της. Στην αρχή έξω από το εσώρουχο και μετά από μέσα. Έσφιξε τα μπούτια της και κλείδωσε το χέρι μου εκεί μέσα. Της είπα ότι ο φίλος μου θα λείπει - ενδιάμεσα τον είχα πάρει τηλέφωνο να κοιμηθεί αλλού κι εκείνος γκρίνιαζε: “Τα σεντόνια! Μην μου γαμήσεις τα σεντόνια!”.

Ήμασταν πολύ κοντά κι έτσι γυρίσαμε με τα πόδια. Στον δρόμο της έβαζα δάχτυλο πάνω από την φούστα και πίεζα την κωλοτρυπίδα της. Ο πούτσος μου ήταν σε βασανιστική κατάσταση. Κοντά στο σπίτι είχε έναν τηλεφωνικό θάλαμο. Της είπα να μπει μέσα και να υποκριθεί ότι παίρνει τηλέφωνο. Στριμωχτήκαμε εκεί μέσα και της τον ακούμπησα από πίσω.

Αισθανόμουν τον απίστευτο κώλο της να τρίβεται επάνω μου κι όταν αραίωσε λίγο ο δρόμος, τον πέταξα έξω και της τον έβαλα κάτω από την φούστα ανάμεσα στα μπούτια της. Αναστέναζε και φοβότανε μη μας δουν. Αυτό δεν την εμπόδισε να μου τον πιάσει και να τον χαϊδέψει με τα δάχτυλα.

Την πήγα σπίτι. Πέταξα το στρώμα κάτω και την έβαλα να ξαπλώσει με τα πόδια ανοιχτά φορώντας ακόμα τα ρούχα της. Έσκυψα πάνω της και τις έγλυψα τις γάμπες. Δεν έδινα σημασία τι έλεγε… εξάλλου μουρμούριζε, αναστέναζε και βόγκαγε. Μετά θυμήθηκα μια σκηνή από ταινία με τον Νίκολσον να γαμάει σε τραπέζι. Πέταξα τα πράγματα του φίλου μου κάτω της έβγαλα την φούστα γιατί ήταν στενή και την ανέβασα στο τραπέζι.

Απέναντι ακουγόταν η μάνα της- όμορφη γυναίκα - που έπλενε τα πιάτα. Της τον κάρφωσα με την μία. Το πουτανάκι ήταν στενό κι αυτό με έφερε κοντά στην λύσσα. Όταν υγράθηκε για τα καλά της τον έχωνα άγρια… όλο και πιο άγρια. Την ρώτησα αν ήξερε ότι τον έχω παίξει για αυτή. Το ήξερε. Μόλις μου είπε έτσι τον έβγαλα έξω.

Δεν την τσιμπούκωσα, δεν προλάβαινα. Την πέταξα στο στρώμα στα τέσσερα και την γαμούσα με έναν τρόπο τελείως ζωώδη. Της έκλεινα το στόμα που και που και την έβριζα συνεχώς. Ο πούτσος μου καρφωνόταν στο στενό αλλά υγρό μουνί της με μανία. Έχυσε πρώτη. Σπασμοί…

-    Χύνω… μην σταματήσεις….

Πιο άγρια ακόμα, σκέφτηκα να της τον βάλω στον κώλο αλλά θα ακουγόταν πολύ κι έτσι της έχωνα το μικρό δάχτυλο από πίσω και το στριφογύριζα. Έσφιγγα και τα βυζιά της κι εκείνη με ρώτησε τι θέλω να μου κάνει. Της είπα να παίξει την ξαδέλφη μου. Το έκανε. Εκεί την γάμαγα τόσο γρήγορα που νόμιζα πως το διαμέρισμα γυρνάει σαν έλικας από ελικόπτερο. Κι όταν έχυσα την γέμισα από την πλάτη ως τις φτέρνες.

Κάπνιζα και μου είπε ότι μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν κακογαμημένη. Ήταν μια λέξη τελείως χαζή αλλά για κάποιον λόγο με καύλωσε και σηκώθηκα όρθιος πάνω στο στρώμα και της έδωσα μια πίπα. Δεν ήταν κακή… της τράβαγα τα μαλλιά δυνατά κι εκείνη βελτιωνόταν όσο πέρναγε η ώρα… πότε γρήγορα, πότε αργά με πήγε ψηλά. Την έχυσα στο πρόσωπο και έβγαλε την γλώσσα κι έγλειψε μερικά.

Την κράτησα κανέναν μήνα και την έκανα πάσα στον φίλο μου. Σε μια εβδομάδα χώρισαν κι εκείνος μου είπε:

-    ”Η καριόλα έχει φάει κόλλημα με σένα. Συνέχεια για σένα μου μίλαγε και την σούταρα!“

-    Αφού ήταν κακογαμημένη ρε φίλε, τι περίμενες απ’ αυτή;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")