Η πίπα της παρθένας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Πριν τρεις μήνες τα είχα με μια κοπέλα 20 χρονών, 1.67 ύψος περίπου, 50 κιλά, πολύ γλυκό πρόσωπο και στήθος στητό και μικρό. Εγώ είμαι 1.78, 80 κιλά και σχετικά γυμνασμένος. Από ότι μου είπε ήταν παρθένα πράγμα που διαπίστωσα αργότερα. Τα είχα μαζί της περίπου δυο μήνες. Δεν με άφηνε να την ακουμπήσω με τίποτα. Βρισκόμασταν, φιλιόμασταν παθιασμένα και οι γλώσσες μας παίζανε διάφορα παιχνίδια μεταξύ τους. Όποτε έκανα την κίνηση να κατεβάσω τα χέρια μου στο σφιχτό κωλαράκι της μου τα τραβούσε, το ίδιο συνέβαινε και για όλο της το κορμί.

Εγώ μια ζωή όποτε με άφηνε ήμουνα καυλωμένος μέχρι αηδίας. Πήγαινα στο σπίτι και την έπαιζα ώσπου να χύσω για να ηρεμήσω. Αυτό γινόταν για αρκετό καιρό, ώσπου μια μέρα έμεινα μόνος μου στο σπίτι και την προσκάλεσα να έρθει εκεί. Ήρθε στο σπίτι το απογευματάκι, φορούσε ένα υφασμάτινο παντελόνι που τόνιζε το κωλαράκι της και ένα μακό μπλουζάκι. Εγώ μόλις είχα βγει από το μπάνιο και φορούσα μόνο ένα μποξεράκι. Μόλις μπήκε πήγαμε αμέσως στο δωμάτιο μου και κάτσαμε στο κρεβάτι.

Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και δεν άργησα να καυλώσω για άλλη μια φορά. Είδε την πούτσα μου που είχε γίνει πύραυλος και δειλά - δειλά άρχισε να την χαϊδεύει πάνω από το μποξεράκι. Δεν έχω καμία μεγάλη περίπου 16 cm και χοντρή. Σε κάποια στιγμή με ρωτάει αν πάντα γινόταν έτσι όταν βρισκόμασταν και της απαντάω έτσι και χειρότερα. Συνεχίσαμε τα φιλιά ξαπλωμένοι πλέον. Εγώ ανάσκελα πάντα με το μποξεράκι κι αυτή από πάνω μου πάντα με τα ρούχα.

Το μουνάκι της ήταν ακριβώς πάνω στην πούτσα μου κι εγώ χωρίς να χάσω ευκαιρία άρχισα να κουνιέμαι με τέτοιον τρόπο ώστε να τρίβω το μουνάκι της με την πούτσα μου. Αλλάζουμε στάση και είμαι καθισμένος πάνω στο κρεβάτι και αυτή κάθεται πάνω μου ακριβώς στο ίδιο σημείο. Είχα μπροστά μου δυο στητά στήθη από το οποία διακρίνονταν δυο ρώγες πέτρα. Άρχισα να τις φιλάω και να τις παίρνω στο στόμα μου πάνω από την μπλούζα της. Σκέφτηκα ότι με αυτόν τον τρόπο θα κατάφερνα να την καυλώσω τόσο πολύ ώστε να μου ζητήσει από μόνη της να το κάνουμε. Είχα το ένα μου χέρι στο κωλαράκι της και το ζουλούσα δυνατά ενώ το άλλο χέρι είχε μπει κάτω από την μπλούζα της.

Είχε βγάλει το ένα στήθος έξω από το σουτιέν της και έπαιζε με τις ρώγες της. Ήταν πέτρα και αυτή άρχισε να ανασαίνει βαριά. Για μένα ήταν μεγάλη έκπληξη γιατί ήταν η πρώτη φορά που την ακουμπούσα και ήταν υπέροχα. Ένα σφιχτό κωλαράκι στο ένα χέρι και ένα απίστευτο στήθος στο άλλο. Παίρνω το θάρρος και σηκώνω την μπλούζα της τόσο ώστε να βλέπω πλέον την ρώγα με την οποία έπαιζα. Μόλις την είδα και πάλι προς μεγάλη μου έκπληξη άρχισα να την γλείφω. Την είχα μέσα στο στόμα μου, την έπαιζα με την γλώσσα μου την δάγκωνα και την ρουφούσα.

Τώρα είχα δυο χέρια στο κωλαράκι της και μια ρώγα στο στόμα μου. Κάναμε τέτοιες κινήσεις σαν να γαμιόμασταν στα αλήθεια. Η ανάσα της έγινε πιο γρήγορη και πιο βαριά. Λέω: «Εδώ είμαστε!». Τραβάω το ένα χέρι από τον κώλο της και πάω να το βάλω στο μουνί της. Μόλις το ακουμπάω πάνω από το παντελόνι, τραβιέται από πάνω μου κατεβάζει την μπλούζα της και κάθεται δίπλα μου. Έμεινα μαλάκας! Την ρωτάω:

-    «Τι έγινε;»

-    «Τίποτα…» μου λέει και κάνει να φύγει.

Το όλο σκηνικό κράτησε κανένα δίωρο. Είμαι σίγουρος ότι ήταν πολύ καυλωμένη. Τότε γυρνάω και της λέω:

-    «Εμένα θα με αφήσεις έτσι; Τι θα κάνω μόνος μου;»

-    «Τι θέλεις να κάνω εγώ;», μου λέει.

Κατεβάζω το μποξεράκι και της λέω τουλάχιστον να με γλείψει. Ξαπλώνω στο κρεβάτι γυμνός πλέον και έρχεται και κάθεται πάλι πάνω στην πούτσα μου και μου δίνει ένα πεταχτό φιλί στο στόμα. Αρχίζει σιγά - σιγά να κατεβαίνει προς τα κάτω φιλώντας με. Μόλις φτάνει πάνω από την πούτσα μου, με κοιτάει στα μάτια σαν να μου λέει:

-    «Τώρα θα σε πεθάνω!»

Αρχίζει και τον παίζει σιγά - σιγά και η γλώσσα της ίσα - ίσα που ακουμπάει το κεφαλάκι. Αρχίζει να το γλείφει σαν να είναι παγωτό αρχίζοντας από τα αρχίδια και φτάνοντας μέχρι το κεφαλάκι. Αυτό κράτησε κανένα δίλεπτο ώσπου και τον πήρε μέσα στο στόμα της. Ήταν ζεστό και μικρό, με μικρή δυσκολία το έβαζε μέσα. Άρχισε να τον τρομπάρει με το στόμα της και με το χέρι μου χάιδευε τα αρχίδια. Είχαν πρηστεί και είχαν γίνει τεράστια.

Της κρατούσα το κεφάλι και το οδηγούσα με τέτοιον τρόπο στην πούτσα μου σαν να την γάμαγα. Έβλεπα την πούτσα μου να χάνεται μέσα στο στόμα της και καύλωνα πιο πολύ. Σε κάποια φάση και ενώ τον είχε στο στόμα της, μου ρίχνει ένα πουτανίστικο βλέμμα, άλλο πράγμα! Δεν άντεξα άλλο και της λέω ότι θα χύσω. Τον βγάζει από το στόμα της και αρχίζει να τον γλείφει πάλι σαν παγωτό και να μου τον παίζει.

Δεν άργησα να χύσω… Έχυνα και έχυνα και σταματημό δεν είχα. Έχυσα πάνω στην κοιλιά μου. Μόλις είδε ότι είχα πλέον τελειώσει, τον πήρε πάλι στο στόμα της και τον στράγγισε για τα καλά. Δοκίμασε λίγο από το σπέρμα που είχα πάνω μου και μου έκλεισε το μάτι πουτανιάρικα. Μου είπε να πάω να πλυθώ και έτσι έκανα. Ώσπου να γυρίσω είχε φύγει.

Μετά από εκείνη την μέρα συναντήθηκα άλλες δυο φορές χωρίς να κάνουμε κάτι. Και μετά τα χαλάσαμε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")