Στην τουαλέτα του κλαμπ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

«Αι γαμήσου ρε!», είπε και έκλεισε το κινητό της. Όλοι οι θαμώνες είχαν μείνει άφωνοι. Μόλις πριν είχε βγει από την τουαλέτα, λίγο αναμαλλιασμένη με σκισμένα τα ρούχα της. Στο πρόσωπο της ένα άγριο ύφος. Δεν ήταν θυμός ούτε θλίψη.

Επιτυχία, ικανοποίηση μόνο, μια μετάλλαξη. Είχε σουλουπωθεί, είχε μαζέψει κάπως τα ρούχα της, είχε πλύνει τα χύσια από το πρόσωπο και το στόμα της και είχε γελάσει δυνατά να την ακούσει όλο το μαγαζί. Βγήκε με αέρα αγριάδας σα να έλεγε σε όλες: «πολύ θα θέλατε». «Πάμε!», είπε στη φίλη της που την κοίταζε φοβισμένη.

Τα στοπ του αμαξιού μπροστά τον έκαναν να πατήσει απότομα τα φρένα. Μόλις που δεν τρακάρε. Ξύπνησε από την «ύπνωση» του. Κοίταξε γύρω του το δρόμο. Αττική οδός… ούτε καν θυμόταν πως βρέθηκε εκεί. Ξεκίνησε να πάει με ένα φίλο του σε ένα μπαράκι. Στο μυαλό του όμως είχε πάλι εκείνη. Ένιωθε βλάκας που ασχολήθηκε μαζί της. Ένιωθε ένα τίποτα. Ο θυμός του τον κυρίευε. Ήθελε να ξεσπάσει, να βρίσει. Ο κόσμος του είχε κλονιστεί. Εκείνες τις ώρες ένιωθε να αλλάζει. Να γίνεται άλλος άνθρωπος. Σίγασε τις σκέψεις του και συνέχισε το δρόμο του.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο μπαράκι. Βρήκε το φίλο του να κάθεται στο μπαρ. Κινήθηκε προς αυτόν ρίχνοντας δυο ματιές στο κόσμο. Εξερευνώντας τους γύρω του. Την είδε να κάθεται σε ένα τραπεζάκι. Σκεπτική μίλαγε με τη φίλη της. Κάθισε και αυτός στο μπαρ μαζί με το φίλο. Παρήγγειλε το ποτό του. Του μίλησε για το περιστατικό και πόσο θυμωμένος είναι. Το βλέμμα του πλανιόταν στον χώρο ενίοτε και σταμάταγε πάνω της.

Ένιωσε την καρδιά της να σφίγγεται. Κάθε βλέμμα του, και σκίρτημα. Μια δυο φορές του χαμογέλασε. Το χαμόγελο της γλυκό και άγριο ταυτόχρονα. Μια επιθυμία του καρφώθηκε… ένα θέλω. Σηκώθηκε απότομα και κινήθηκε αποφασιστικά προς εκείνη. Το βλέμμα της έμεινε πάνω του. Μια έκπληξη ένας αιφνιδιασμός. Ένιωσε να κοκκινίζει. Όσο την πλησίαζε, έβλεπε το αγγελικό της πρόσωπο… το μαύρο μακρύ ίσιο μαλλί της, τα λαμπερά της μάτια να τον κοιτάνε.

Είχε ερεθιστεί με τις σκέψεις του. Φαινόταν από το παντελόνι του. Έφτασε δίπλα της, σχεδόν ακούμπησε πάνω της. Την κοίταξε.

-    «Σήκω!»  

Είχε μείνει άφωνη. Δεν ήταν ότι καλύτερο είχε δει, όμως μια γοητεία μια έλξη, κάτι την έκανε να σηκωθεί. Της έπιασε το χέρι και την τράβηξε. Την πήγε στις τουαλέτες. Κανένας σπουδαίος χώρος και πολύ κοινότυπο σκηνικό. Άνοιξε μια πόρτα.. Ένιωσε την καρδιά της να σπάει. Ένιωθε έρμαιο. Ταυτόχρονα ένιωθε να ανάβει, να υγραίνεται. Με μια βίαιη κίνηση την πέταξε μέσα. Παραπάτησε. Τον κοίταζε στα μάτια. Στάθηκε λίγο μπροστά της. Τον κοιτούσε θυμωμένη. Έκανε την κλασσική της κίνηση να τον χτυπήσει.

Της έπιασε το χέρι.. το κατέβασε τόσο απότομα που πόνεσε. Έπιασε το πουκάμισο της με τα χέρια του και το άνοιξε μέχρι τη μέση σκίζοντάς το. Της το κατέβασε μέχρι λίγο πιο κάτω από τους ώμους. Ένιωσε φόβο και ηδονή. Τράβηξε και κατέβασε το στηθόδεσμό της. Ένιωσε το στήθος της να αποκαλύπτεται. Δε μπορούσε καν να κινηθεί. Τρόμος και ηδονή.

Υγραίνονταν. Τον ήθελε. Τον κοιτούσε θυμωμένα. Μέσα της όμως καιγόταν. Ηρθε κοντά της. Ένιωσε τον πούτσο του να την πιέζει μέσα από το παντελόνι. Έκανε να τον αγκαλιάσει. Έπιασε τα χέρια της με δύναμη… σχεδόν τα μελάνιασε και την χαστούκισε. Την έβαλε να γονατίσει. Τον έβλεπε να ανοίγει το παντελόνι του. Μπροστά της είχε τον πούτσο του. Στητό δυνατό. Άνοιξε το στόμα της και τον έβαλε μέσα της.

Την έπιασε από τα μαλλιά… ένιωθε να την παίρνει από το στόμα. Την γάμαγε στο στόμα της. Πνιγότανε. Της φερόταν άσχημα μα της άρεσε. Ένιωθε τον πούτσο του να φτάνει στο λαιμό της. Πονούσε το στόμα της αλλά δεν την άφηνε να ξεκουραστεί. Έπιασε τα αρχίδια του και τα έσφιξε απαλά. Έπιασε τον πούτσο του με τα δάχτυλα της και τον έπαιζε γρήγορα.
Την σήκωσε…

-    «Όχι ακόμα…»

Την γύρισε και την έσκυψε. Έπιασε τη μίνι της φούστα και την τράβηξε έτσι που σκίστηκε. Τράβηξε και το στρινγκ της και το έσκισε. Μια ανάσα ηδονής της ξέφυγε καθώς ένιωθε στο μουνί της τον πούτσο του. Τον ένιωσε απότομα μέσα της. Πόνεσε… έβγαλε μια πνιγμένη φωνή, έναν απότομο αναστεναγμό. Άρχισε να τη γαμάει με δύναμη. Οι αναστεναγμοί της στην αρχή σιγανοί…

-    Δεν σε ακούω… μήπως θες πιο δυνατά πουτάνα;

-    Γάμα με! Δεν μπορείς; Αυτό είναι δυνατό;

Έπιασε με δύναμη τη μέση της. Την μελάνιαζε. Το λευκό της δέρμα κοκκίνιζε… ερεθιζόταν. Έμπαινε άγρια μέσα της.

-    Γάμησέ με κι άλλο… πιο δυνατά… πιο γρήγορα!!!

-    Σκάσε μωρή πουτάνα!

Άρχισε να την χτυπά στον κώλο. Δυνατά, άγρια. Κοκκίνισε. Ένιωθε τον πόνο από τα χέρια του και καύλωνε όλο και πιο πολύ. Ένιωθε να πονάει. Άρχισε να αναστενάζει από ηδονή. Ένιωθε το κορμί της, το είναι της να τραντάζεται. Ένιωθε τον πούτσο του να σκίζει τα σωθικά της. Νόμιζε ότι θα ματώσει. Ήθελε κι άλλο. Τον ένιωθε να σκύβει λίγο. Έπιασε το στήθος της και το πόνεσε. Φοβόταν και καύλωνε. Καύλωνε όλο και πιο πολύ όσο τον ένιωθε άγρια μέσα της.

Έπιασε το ένα της πόδι και το ανασήκωσε. Πόνεσε, μπήκε πολύ βαθιά. Ήθελε κι άλλο. Οι γρήγορες κινήσεις του. Τον σκληρό του πούτσο, οι καυλωτικές του κινήσεις, η αγριάδα του. Η ωμότητα του η ταπείνωση της, την ερέθιζε. Έβγαζε φωτιά από μέσα της, καιγόταν. Εκείνος γινόταν όλο πιο δυνατός όλο πιο άγριος.

Έπιασε τα μαλλιά της. Τα τράβαγε με δύναμη και της έχωνε τον πούτσο του βαθιά μέσα της. Τραντάζεται το κορμί της. Την έκανε να σκύψει πιο πολύ. Πόναγε πολύ τώρα, κι όμως πρώτη φορά καύλωνε έτσι. Σχεδόν φώναζε από πόνο και ηδονή. Μια έκρηξη ξεκινούσε μέσα της. Ένας, δυο σπασμοί. Πιο δυνατοί πιο ηδονικοί. Εκείνος δυνάμωνε όλο και πιο πολύ. Όλο και πιο έντονη η καύλα του.

Έχανε το φως της. Τον κόσμο γύρω της. Από μέσα της βαθιά αναστέναξε δυνατά, πολλαπλά. Συνέχιζε. Δε σταμάταγε… Έτρεμε ολόκληρη. Πόναγε και έτρεμε. Σχεδόν παρέλυσε. Την γύρισε προς το μέρος του. Την έβαλε πάλι να σκύψει. Έτσι όπως ήταν εξαντλημένη, έσκυψε, ακούμπησε με τους γοφούς της στο τοίχο. Τον πήρε στο στόμα της. Εκείνος συνέχισε μανιασμένος. Ήξερε ότι την έπνιγε. Το μουνί της ίσα ακουμπούσε στο τοίχο. Το σπρώξιμο το έκανε να ακουμπάει ίσα-ίσα στο τοίχο. Το κρύο του τοίχου και η απαλή επαφή την έκανε να καυλώσει ξανά.

Μια βαθιά κραυγή βγήκε από μέσα του… εκείνη γονάτισε. Έχυνε μέσα της. Συνέχισε να χύνει στο πρόσωπο της… Στα μάτια της... Στο στήθος της. Τον έγλυψε, τον καθάρισε. Εκείνος ντύθηκε και έφυγε χωρίς να κοιτάξει πίσω του. Πήγε κάθισε με το φίλο του. Η δική του μετάλλαξη ολοκληρώθηκε. Έκανε ότι δε σκέφτηκε ποτέ. Του άρεσε. Ήταν άλλος άνθρωπος.

Κάθισε στο πάτωμα αποκαμωμένη. Δε την ενδιέφερε τίποτα. Ακούμπησε στο τοίχο και είχε τα πόδια της λυγιστά. Και ανοιχτά. Τα χέρια της στηρίζονταν στα γόνατα της. Πρόστυχες σκέψεις την κατέκλυσαν. Ένα άγριο χαμόγελο διαγράφηκε στο πρόσωπο της. Άρχισε να γελάσει δυνατά. Ένα αίσθημα απελευθέρωσης.

Με τα ρούχα της σχεδόν καταστρεμμένα, σηκώθηκε, ανασκουμπώθηκε. Φτιάχτηκε λιγάκι. Μάζεψε τα ανακατωμένα μαλλιά της. Μάζεψε το πουκάμισο της. Και πήγε στον καθρέφτη. Πλενότανε και γελούσε δυνατά…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")