Τρελή ηδονή (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

-    «Μωρό μου δεν τελειώσαμε ακόμα. Εξάλλου νομίζω είναι η σειρά μου να σε νιώσω.. Διότι δεν αντέχω άλλο..»


-    «Τι εννοείς;»

-    «Καίτη είμαι παραπάνω από μια ώρα καυλωμένος χωρίς να έχω χύσει.. Θα πάθω τίποτα..»
Γέλασε.

-    «Έχεις δίκιο. Πρέπει να του δείξω την ευγνωμοσύνη μου..»

Και με ξαπλώνει και τα υπέροχα χείλη της άρχισαν να ακουμπάνε το κεφαλάκι του πούτσου μου..

-    «Ξέρεις, πρώτη φορά βλέπω άντρα να έχει ξυρισμένα τα αρχίδια του και γύρω από την πούτσα του. Και μου αρέσει… με καυλώνει αφάνταστα!»

-    «Καίτη, πάντα έτσι είμαι..»

Και  άρχισε να μου γλείφει τα αρχίδια ενώ με τα χέρια της να χαϊδεύει τον πέτρινο πούτσο μου.

-    «Καίτη έλα σε 69. Έτσι μου αρέσει..»

Αμέσως, χωρίς δεύτερη κουβέντα η Καίτη γυρίζει σε 69. Έβλεπα το υγρό μουνάκι της να στάζει πάλι ενώ η υπέροχη κωλοτρυπίδα της να στέκει αγέρωχη. Άρχισε τώρα να βυθίζει στο υγρό ζεστό στόμα της την πούτσα μου. Άρχισα τώρα να βυθίζω την γλώσσα μου βαθιά στον κώλο της ενώ ένα δάχτυλο γαμούσε το μουνάκι της. Βόγκαγε και ρουφούσε πιο πολύ. Η κωλοτρυπίδα της είχε ανοίξει τώρα. Αντικατέστησα τη γλώσσα στην κωλοτρυπίδα της με ένα δάχτυλο και η γλώσσα μου πλέον έγλειφε με μανία και καύλα το μουνί της και την κλειτορίδα της. Έβαζα βαθιά στο μουνί της την γλώσσα μου γαμώντας της και στη συνέχεια ρούφαγα την κλειτορίδα της. Εκείνη χάιδευε τα αρχίδια μου ενώ είχε βυθίσει όλη την πούτσα μου μέσα της.

Την ένιωθα μερικές φορές να πνίγεται όπου το έβγαζε να πάρει αέρα και ξανά βαθιά ενώ η γλώσσα της χάιδευε το πρησμένο κεφαλάκι του πούτσου μου. Δεν άντεχα άλλο σε αυτό το υγρό και ζεστό στοματάκι. Άρχισα τώρα να ρουφάω με μανία το μουνί της και βάζοντας βγάζοντας γρήγορα το δάχτυλο από τον κώλο της θέλοντας να της δώσω να καταλάβει ότι δεν θα αργήσω να χύσω..

Πράγματι δεν άντεχα άλλο… άρχισα να βογκάω ενώ είχα γραπώσει τα κωλομέρια της γαμώντας πλέον με δύναμη την παρθένα κωλοτρυπίδα της με το δάκτυλο ενώ η γλώσσα μου γαμούσε με δύναμη και βία το μουνί της. Άρχισα να αφήνω το σπέρμα στο στόμα της που ένιωθα ότι την έπνιγε και το κατάπινε όμως ενώ κουνούσε την λεκάνη της με δύναμη. Τα κατάπινε όλα και συνέχιζε να γλείφει τον πούτσο μου όπου όταν πλέον δεν έβγαζε άλλα υγρά άρχισε εκείνη να ουρλιάζει πάνω στον πούτσο μου:

-    «Χύνω η πουτάνα πάλι.. Χύνω! Ναι! Γάμα μου τον κώλο! Ναι.. Γλείψε με. Χύνωωωωωωωωωωωωω!!!»

Και το πρόσωπο μου γέμισε με τα υγρά της. Όταν σταμάτησε τις συσπάσεις σηκώθηκε, και δώσαμε ένα παθιασμένο φιλί.

-    «Ελπίζω να σου άρεσε που τελείωσες στο στόμα μου... Ελπίζω να σε έκανα να νιώσεις τόσο όμορφα όπως με έκανες να νιώσω εγώ..»

-    «Καίτη ήταν υπέροχο! Πάμε να κάνουμε ένα μπάνιο..»

Κάναμε μπάνιο ενώ χαϊδευόμαστε και φιλιόμαστε.. Βγήκαμε από το μπάνιο πίνοντας κρασάκι και τρώγοντας φρουτάκια όπου πάλι αρχίσαμε το ερωτικό μας παιγνίδι. Άρχισα να την γλείφω στις ρώγες, στην κλειτορίδα, στο μουνί… με έγλειφε και εκείνη στον πούτσο. Όπου πάλι είχαμε καυλώσει πολύ και πήρα τα πόδια της στους ώμους μου και μπήκα μέσα της βαθιά.. Άρχισε να φωνάζει από καύλα ενώ πάλι έβαλε στο στόμα της τον αντίχειρα της και τον βύζαινε με κλειστά ματιά. Ενώ εγώ την γαμούσα πότε αργά και πότε δυνατά παίζοντας που και που με την κλειτορίδα, που δεν άργησε να ξεσπάσει σε καινούργιους σπασμούς από τον οργασμό..

Δεν είχα ξανατύχει σε γυναίκα πολυοργασμική, και ήταν υπέροχο να την βλέπω να τελειώνει ξανά και ξανά και να καυλώνει πάλι. Όταν έχυσε πάλι, ελάττωσα τους ρυθμούς διότι δεν ήθελα να τελειώσω έτσι.. Αλλού ήθελα να τελειώσω. Πήρα δυο μαξιλάρια και την έβαλα στα τέσσερα πάνω στα μαξιλάρια. Πήρα τα χέρια της και τα έβαλα έτσι ώστε να μου ανοίγουν τα κωλομέρια της. Η πλάτη της είχε κυρτώσει, το πρόσωπο της ακουμπούσε στο στρώμα… η παρθένα κωλοτρυπίδα της ήταν ροδαλή, σχεδόν ανοιχτή.. το μουνάκι της να στάζει.

Πλησίασα και άρχισα να γλείφω τον κώλο της βάζοντας την γλώσσα μου στον κώλο της σαν να την γαμάει μια μικρή πούτσα ενώ δυο δάχτυλα γάμαγαν το μουνάκι της. εκείνη βόγκαγε και έλεγε:

-    «Ναι μωρό μου! Γάμα την πουτάνα σου. Γάμα την. Θέλω να μου γαμήσεις τον κώλο.. Θέλω να σε νιώσω και πίσω μου. Πάρε με σε παρακαλώ… πάρε με!»

Τώρα πήγα και έφερα από το σακάκι μου ένα μικρό σωληνάριο που είχα πάρει. Μια λιπαντική κρέμα όπου άλειψα τον κώλο της. Τώρα έτσι πισωκολλητά μπήκα στο μουνί της γαμώντας το ενώ ο αντίχειρας από το ένα χέρι έμπαινε με τη βοήθεια της λιπαντικής κρέμας… στην αρχή δύσκολα και μετά άνετα. Ενώ με το άλλο χέρι μου έπαιζα με τη μια ρώγα της. Είχε χαλαρώσει η Καίτη και φώναζε:

-    «Ναι γαμιά μου, έτσι! Από παντού ξέσκισε με! Δεν αντέχω… πιο δυνατά! Ναι..!!»

Κι εγώ είχα καυλώσει πολύ. Ήξερα ότι δεν θα άντεχα άλλο. Βγήκα από το μουνί της και άλειψα με κρέμα την πούτσα μου.. Ακούμπησα το κεφαλάκι στη παρθένα κωλοτρυπίδα. Εκείνη άνοιξε πιο πολύ τα πόδια της λέγοντας:

-    «Ναι γαμιά μου, τώρα σε παρακαλώ. Το θέλω όσο τίποτα άλλο. να σε νιώσω πίσω μου. Έλα..»

Με μια κίνηση μπήκα μέσα της. Η λιπαντική κρέμα είχε κάνει το θαύμα της! Συνάντησα αντίσταση αλλά με την μια μπήκα μέσα στον κώλο της βαθιά.. Τα αρχίδια μου άγγιξαν το μουνί της όπου έμεινα ακίνητος έτσι βαθιά στον κώλο της. Ένα πνιχτό βογκητό: «Ααχχχχχχχχχ» βγήκε από το στόμα της.

-    «Με ξέσκισες θεέ μου! Με ξέσκισες πούστη! Με πόνεσες..»

Εγώ ακίνητος μέσα στον κώλο της.. Απλά χάιδευα πλέον με το ένα χέρι το στήθος της με το άλλο την κλειτορίδα της.

-    «Μωρό μου χαλάρωσε..»

Ένιωσα το χέρι της να χαδεύει την κλειτορίδα της μαζί με το δικό μου και πράγματι σε λίγο άρχισε να χαλαρώνει.. Και τότε είδα πάλι την κίνηση. Έβαλε τον αριστερό αντίχειρα της στο στόμα της και το βύζαινε. Το πρόσωπο της πλάγια στο στρώμα με το άλλο χέρι να χαϊδεύει την κλειτορίδα της βάζοντας δάκτυλο στο μουνί της όπου τώρα άρχιζε να κουνάει την λεκάνη της...

Τότε άρχισα να κουνιέμαι αργά βγάζοντας την πούτσα και ξαναβάζοντας μέσα στον κώλο της.. Ήταν υπέροχο συναίσθημα αυτό που ένιωθα. Τέτοιο κώλο δεν είχα ξαναγαμήσει.. Έβλεπα από τον καθρέφτη το σώμα της, την έκφραση του προσώπου της που ήταν σε άλλο κόσμο, τα βογκητά της.. Δεν θα άντεχα για πολύ. Άρχισα να κουνιέμαι γρήγορα με δύναμη.. Είχα αφηνιάσει. Είχα πιάσει τα κωλομάγουλα της και άρχισα και την γαμούσα με δύναμη με βία. Έμπαινα όλος μέσα της… ήμουν εκτός εαυτού, ήθελα να χύσω

Εκείνη σε μια κατάσταση νιρβάνα βόγκαγε και κουνιόταν και αυτή πιο δυνατά νιώθοντας τα αρχίδια μου να χτυπάνε στην κλειτορίδα της ενώ πλέον δυο δάχτυλα της ήταν βαθιά στο μουνί της.Βύζαινε τον αντίχειρα της. Ώσπου άρχισα να νιώθω ότι θα χύσω. Το ίδιο κι αυτή. Έβγαλε τον αντίχειρα από το στόμα της και μου είπε:

-    «Έλα γαμιά μου, έλα καύλα μου… πιο δυνατά! Να χύσουμε μαζί. Χύσε στον κώλο μου να νιώσω πως είναι να σε χύνουν. Σε παρακαλώ… χύσε με να χύσω η πουτάνα... Έτσι… γαμήσι από εμπρός και πίσω! Χύνω πούστη! Χύνω!!!»

Και άρχισε να χύνει κουνώντας την λεκάνη της με τρελές συσπάσεις! Εγώ κρατούσα με δύναμη τα κωλομάγουλα της που δεν άντεξα στο άκουσμα: «Χύνω», ώσπου αφέθηκα και φώναξα:

-    «Πάρτα πουτάνα! Πάρτα μέσα στον κώλο σου.. Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!»

Όταν άρχισε να χύνει και άκουσα το «χύνω» άρχισα με δύναμη να την γαμάω ώσπου άρχισα να χύνω βαθιά στον κώλο της.. Έχυσα πολύ όταν τελικά ηρεμίσαμε και οι δυο. Βγήκα αργά από μέσα της.. Φιληθήκαμε και πήγαμε στο μπάνιο. Κάναμε μπάνιο ενώ φιλιόμαστε.. Εκείνη μου είπε:

-    «Ήταν υπέροχα σήμερα..! Ποτέ δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο τέλειο.. Και το από πίσω, αν και τώρα πονάω και τσούζει.. Εκείνη τη στιγμή είδα τέτοια αστράκια και οργασμό! Σε ευχαριστώ…»

Καθίσαμε λίγο λέγοντας διάφορα.. Η ώρα όμως είχε περάσει και έπρεπε να φύγουμε...

Με την Καίτη συνεχίσαμε μέχρι το τέλος της χρονιάς όπου τέλειωσαν τα μαθήματα.. Μαζί δοκιμάσαμε τα πάντα.. Από εκείνη την μέρα στο ξενοδοχείο πράγματι η Καίτη άλλαξε συμπεριφορά. Ξαναέγινε η κοπέλα που ήξερα, γεμάτη κέφι χαρά. Και το παράδοξο; Ότι έγινε η καλύτερη μαθήτρια του ΙΕΚ!  Μετά τη σχολή το καλοκαίρι πήγε διακοπές με φίλες της. Εκεί γνώρισε ένα αγόρι όπου το ερωτεύτηκε. Φυσικά από εκείνο το καλοκαίρι με την Καίτη δεν ξαναβρεθήκαμε ερωτικά. Παρά μόνο φιλικά έρχεται αραιά και που και με χαιρετάει από το ΙΕΚ λέγοντας ένα:

-    «Ευχαριστώ για όλα…» κλείνοντας το μάτι...

Αυτή είναι μια πραγματική ιστορία - εμπειρία που έγινε και δεν πιστεύω να ξαναγίνει. Αυτά είναι που θυμάσαι που σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη σου. Περιμένω από κοπέλες και ζευγάρια να διαβάσω δικές τους εμπειρίες ή προτάσεις για την εμπειρία μου…

Τέλος

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")