Η παντρεμένη με τα πολλά γούστα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Διαβάζω τις ιστορίες πολύ καιρό και είπα να στείλω κι εγώ την δικιά μου. Γνώρισα μια παντρεμένη ξανθιά με φοβερό στήθος με ένα πολύ όμορφο προσωπάκι και το πιο τρομερό, ήταν το κωλαράκι της.

Εγώ είμαι στα σαράντα, αδύνατος αλλά με πάρα πολύ φαντασία. Μένουμε στην ίδια πόλη. Είχα βρει τo τηλέφωνο της, την πήρα,  μιλήσαμε και κλείσαμε ραντεβού. Το βράδυ βρισκόμαστε και την παίρνω με το αυτοκίνητο και πήγαμε σε έναν ελαιώνα. Με το που σταμάτησα, μου όρμησε και με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα!

Αρπάζω τα στήθη της και διαπιστώνω ότι ήταν σφιχτά και πολύ καυλιάρικα. Αυτή μου τραβάει το φερμουάρ και αρχίζει να μου τον παίζει. Ξαφνικά μου αρχίζει το τσιμπούκωμα! Τέτοια πίπα δε μου έχουν ξανά κάνει! Τον έπαιρνε σχεδόν όλο μέσα, τον έβγαζε και έγλυφε το κεφάλι και ταυτόχρονα μου τον έπαιζε… μέχρι που δε μπόρεσα να κρατηθώ και την έχυσα στο στόμα…

Τα καθάρισε με μαεστρία και μετά ξάπλωσε. Σαν να μου έλεγε πως είναι η σειρά μου. Σκύβω και αρχίζω να τη γλύφω. Τι υπέροχο μουνάκι που ήταν! Ξυρισμένο μέχρι την κωλοτρυπίδα της. Να της βάζω την γλώσσα μου μέσα στη σπηλιά της και να προχωράω στην κωλοτρυπίδα…

Αυτή να χτυπιέται σαν το ψάρι, μέχρι που άρχισε να χύνει μέσα στο στόμα μου. Με αρπάζει από το κεφάλι και με τραβάει να τον βάλω μέσα της μιας και από ότι κατάλαβα, η κυρία πρέπει να είχε πολλές περιπέτειες γιατί το μουνάκι της ήταν αρκετά ανοιχτό παρόλο που τον έχω αρκετά μεγάλο και χοντρό.

Τότε αρχίζω να την πηδάω με όλη την δύναμη μου. Αυτή άρχισε να ουρλιάζει και να φωνάζει:

-    «Ξέσκισε με την πουτάνα! Κάρφωσε την ψωλάρα σου μέσα μου!!!»

Και δεν άργησε να φτάσει σε οργασμό… έχυνε και φώναζε:

-    «Αυτός είναι πούτσος καυλιάρη μου! Ξέσκισε με!!!»

Εγώ συνέχισα να την γαμάω με δύναμη και να της βάζω κωλοδάχτυλο… είδα ότι δεν αντιστάθηκε και έβαλα και δεύτερο δάχτυλο. Τότε την βλέπω να μου το αρπάζει και να μου το στήνει στην κωλοτρυπίδα της.

Αρχίζω να σπρώχνω και αυτή να ουρλιάζει από πόνο και καύλα μαζί. Της τον έβαλα όλο μέσα και τότε την ακούω να φωνάζει:

-    Έτσι… ξέσκισε την κωλάρα μου! Κάνε με να βγάλω αίμα! Ξέσκισε με!!!!

Την γαμούσα με όλη τη δύναμη… της έδινα σφαλιάρες στα κωλομάγουλα… μέχρι που χύσαμε μαζί…

Αλλά δεν περίμενα το τι θα γινόταν από εδώ και πέρα και τι με περίμενε…

Όπως σας είπα την πρώτη φορά η γυναίκα είχε γούστα πολλά και θα το δείτε. Την παίρνω τηλέφωνο μετά από δυο μέρες και κλείνουμε ραντεβού.

Αλλά αυτές τις μέρες μιλούσαμε με μηνύματα και στο τηλέφωνο και μου είπε παρά πολλά για την ερωτική της ζωή και ότι πήγε με πολλούς. Και πως ήθελε να νιώσει και ένα δονητή μαζί με τον πούτσο μου.

Τότε πήγα και πήρα ένα αρκετά μεγάλο. Βρεθήκαμε και αρχίσαμε τα σχετικά χωρίς να της πω ότι έχω δονητή μαζί μου. Την ξέσκιζα μία στο μουνί και μία στον κώλο…

Την άφησα να χύσει μια φορά και ξανά αρχίζω να την καυλώνω και να την γαμάω στο μουνί σε στάση πισωκολλητό, και τότε παίρνω τον δονητή από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και της τον ακουμπάω στην κωλοτρυπίδα της.

Τον σπρώχνω σιγά - σιγά μέσα της. Αυτή άρχισε να ουρλιάζει και να φωνάζει από καύλα:

-    «Έτσι ψωλαρά μου! Αυτό ήθελα. Δυο ψωλάρες να με ξεσκίζουν και από τον κώλο και από την μουνάρα μου!!!»

Και με μιας της τον καρφώνω όλον μέσα. Έχυνε συνέχεια και δεν χόρταινε. Την σήκωσα και την έβαλα να καρφωθεί πάνω στην ψωλάρα μου χωρίς να βάλω το δονητή μέσα της.
Ανεβοκατέβαινε πάνω μου και φώναζε:

-    «Έλα γαμιά μου… κάρφωσε και τον δονητή στον κώλο μου! Τον θέλω μέσα μου!!!»

Και με μιας της τον καρφώνω στον κώλο της και άρχισα να την ξεσκίζω. Δεν πέρασε ένα λεπτό και την ακούω να φωνάζει:

-    «Χύνωωωω ψωλαρά μου!!!»

Και άρχισε να χτυπιέται. Δεν άντεξα και της φωνάζω πως είμαι έτοιμος να χύσω. Τότε σηκώνεται και μου τον παίρνει στο στόμα με τον δονητή καρφωμένο στον κώλο της.

Αρχίζω και χύνω μέσα στο στόμα και μου τον καθαρίζει με όλη την μαεστρία της. Τέτοιο γαμήσι πρώτη φορά μου έτυχε. Και υπάρχουν και άλλα που θα σας τα στείλω άλλη φορά…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")