Η πρώτη της παρτούζα (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η απορία μου λύθηκε πολύ γρήγορα. Έβγαλε το μαγιό της μπροστά τους. Αυτοί είχαν κάνει ένα κύκλο γύρω της. Είχε σταματήσει να γελάει. Το στόμα της ήτανε ανοιχτό σαν να προσπαθούσε να αναπνεύσει από το στόμα.

Σαν να προσπαθούσε να αναπνεύσει πριν κάνει την μεγάλη βουτιά προς βυθό της ακολασίας.

Την έκανε την βουτιά τελικά. Έσκυψε ανάμεσα τους καθώς έπιασε με τα λεπτοκαμωμένα χεράκια της τον πούτσο του μακρυμάλλη και τον έβαλε στο στοματάκι της. Τον έβαλε βαθιά η σκύλα με μια κίνηση, ενώ με τα δυο της χέρια χάιδευε τα αρχίδια των άλλων δυο.

Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Είχα ιδρώσει! Σκούπισα τον ιδρώτα με το χέρι μου, ενώ η αχόρταγη πουτάνα μου, κουνούσε το κεφάλι της γρήγορα ρουφώντας με δύναμη την πούτσα του μακρυμάλλη, και οι άλλοι της έτριβαν τα μάγουλα με τα πρησμένα κόκκινα πουτσοκέφαλα τους.

Ο ένας ο πιο χοντρός, της τράβηξε τα μαλλιά προς τα πίσω και μόλις άφησε τον πούτσο του μακρυμάλλη, της το έχωσε και αυτός με την σειρά του βαθιά στο στόμα της, πιέζοντας την με τα δυο του χέρια από τα αυτιά για να της τον χώσει όσο γίνεται πιο μέσα. Η καριόλα έβγαζε μουγκρητά ευχαρίστησης. Σιγά μην πνιγόταν! Αφού έπιασε τα κωλομέρια του με τα χέρια της και τον τράβαγε όλον προς το πρόσωπο της.

Τα ίδια έκανε και με τον τρίτο μόνο που τώρα ο ρυθμός είχε αυξηθεί. Ο ένας μετά τον άλλον την τράβαγαν, ο καθένας για να της τον χώσει στο στόμα. Σωστή μάχη και στην μέση η αγέρωχη πολεμίστρια! Η Ζήνα της πίπας! Η Γιώτα πρέπει να είχε καυλώσει πολύ. Τους τσιμπούκωνε και κουνούσε τον κώλο της σαν να ήθελε και τέταρτο στην παρτούζα.

Εγώ ήμουν εκεί κοντά μα δεν μπορούσα να κάνω τίποτε. Είχα μείνει αποσβολωμένος! Δεν είχα ξαναδεί κάτι παρόμοιο ζωντανά μπροστά μου και σίγουρα όχι με κάποια που την γούσταρα τρελά. Είχα κοκαλώσει. Ξεροκατάπινα το σάλιο μου. Ήταν σίγουρα μια ερεθιστική σκηνή γιατί είχα καυλώσει και εγώ πολύ. Πάρα πολύ! Τον έβγαλα έξω στον αέρα ο πούτσος μου είχε πρηστεί υπερβολικά πολύ. Από την μια ντρεπόμουν από την άλλη δεν μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου από πάνω τους.

Τώρα η Γιώτα είχε αλλάξει στάση. Ήταν πεσμένη στα τέσσερα και το στόμα της ρούφαγε τον χοντρό μέχρι τα αρχίδια.

Ο μακρυμάλλης ετοιμαζόταν να της τον χώσει από πίσω. Δεν δυσκολεύτηκε πολύ γιατί η μις παρτούζα με τα χέρια της είχε ανοίξει διάπλατα τα κωλομέρια της. Δεν στηριζόταν πουθενά πάρα μόνο με το στόμα της, που το είχε κατειλημμένο με μια χοντρή πούτσα. Ο τρίτος είχε ανεβεί στην πλάτη της και της τον χτύπαγε πάνω στα μαλλιά και στα μάγουλα. Αυτή έκανε μια προσπάθεια να γυρίσει και να τον γλύψει και αυτόν, αλλά δεν την άφηνε ο χοντρός.

Σε κάποια στιγμή ο χοντρός την άφησε, ξάπλωσε κάτω με την πούτσα όρθια. Ο καβαλάρης της πλάτης της βρήκε ευκαιρία -μάλλον ελεύθερο το στοματάκι της- και την τσιμπούκωσε άγρια. Πρέπει να την έχυσε βαθιά-βαθιά γιατί τινάχτηκε φωνάζοντας, ενώ αυτή του είχε μπήξει τα νύχια της στα κωλομέρια του.

Η Γιώτα τον έβγαλε από το στόμα της και τον κουνούσε πέρα - δώθε. Τον χτύπαγε στα μάγουλα της η λυσσάρα. Πάει ο ένας… σκέφτηκα. Ο μακρυμάλλης που συνέχιζε να την γαμάει από πίσω, σταμάτησε γιατί η Γιώτα σηκώθηκε και πήγε στον χοντρό που ήταν ήδη ξαπλωμένος και έπαιζε την πούτσα του. Τον καβάλησε από πάνω, άνοιξε τα πόδια της τον έπιασε στα χέρια της και με μια κίνηση τον έβαλε στο μουνί της έτσι έκατσε πάνω του μέχρι που χάθηκε η πούτσα του μέσα της.

Ο μακρυμάλλης ήρθε μπροστά από το πρόσωπο της. Αυτή προσπαθούσε να τον ρουφήξει μα ο τύπος έπαιζε μαζί της και της έριχνε πουτσοσκάμπιλα. Η Γιώτα μούγκριζε… έκανε σαν λυσσασμένη. Τελικά τον άρπαξε με το στόμα της καθώς έβγαζε ένα ήχο πνιχτής ικανοποίησης. Αυτή προσπαθούσε να συγχρονιστεί με ρυθμό στις κινήσεις, καθώς ανεβοκατέβαινε πάνω στην ψωλή του χοντρού, ενώ ταυτόχρονα μπαινόβγαινε η πούτσα που είχε στο στόμα με γρήγορο ρυθμό.

Ο τρίτος προσπαθούσε να της το χώσει και αυτός στο στόμα, μα σιγά μην τον άφηνε ο άλλος που την πίπωνε. Ήταν κατειλημμένο το στοματάκι της. Έτσι, τον έπαιζε ακουμπώντας τον σχεδόν στο μάγουλο και το αυτί της. Τα είχα δει όλα!  Είδα την Γιώτα να καβαλάει στην συνέχεια τον ένα και να κάθεται πάνω του σαν βασίλισσα στο θρόνο της. Η βασίλισσα της παραλίας.

Ο δεύτερος να της τον έχει χώσει στον κώλο της, αφού την είχε καβαλήσει από πάνω, ενώ ο τρίτος συνέχιζε να την τραβάει από τα μαλλιά, έτσι ώστε να της τον χώνει βαθιά στο αδηφάγο στόμα της. Κάθε φορά που κάποιος ήτανε έτοιμος να χύσει, έβγαζε την πρησμένη πούτσα του και τελείωνε στο ανυπόμονο για σπέρμα στόμα της. Κάπου εκεί έχυσα και εγώ, όχι βέβαια την Γιώτα μου, αλλά ένα ξεραμένο πεύκο.

Φώναζε… μούγκριζε… την πιο πολύ ώρα είχε τα μάτια της κλειστά. Το απολάμβανε το τσουλάκι. Ο μακρυμάλλης είχε το πιο μεγάλο παπάρι από όλους γι’ αυτό μάλλον τον διάλεξε για να της γαμήσει τον κώλο. Δεν την γαμούσε απλά, αλλά και της έδινε σκαμπίλια στα αφράτα κωλομάγουλα της, ενώ ταυτόχρονα τα αρχίδια του χτύπαγαν με μανία τον κοκκινισμένο από τα σκαμπίλια κωλαράκι της. Και όταν έφτανε το μέγιστο βάθος, αυτή μούγκριζε. Πόσο πολύ της τον είχε μπήξει, και αυτή άντεχε!

Όταν κατάλαβε ότι ήταν έτοιμος να χύσει, τραβήχτηκε απότομα και στάθηκε σκυμμένη με το πρόσωπο της και με ανοιχτό το στόμα μπροστά του σαν σκυλάκι γονατιστό. Αυτός προτίμησε να την χύσει από κοντινή απόσταση πάνω στο αναψοκοκκινισμένο προσωπάκι της. Τα χύσια του έτρεχαν… έσταζαν τα μάγουλα της. Έφερε τα χέρια της στα μάγουλα της και τα χάιδευε. Μετά τον έβαλε στο στόμα για να τον πιπώσει για μια ακόμα φορά. Αχόρταγο κορίτσι! Τα κατάφερνε καλά η καριόλα!

Οι στάσεις άλλαζαν συνέχεια με την μόνη προϋπόθεση να έχει συνέχεια μια πούτσα στο στόμα για να ρουφάει, και μια πούτσα στο υγρό μουνί της. Ήταν ένα συνονθύλευμα από παπάρια. Αρχίδια, τρίχες, βυζιά και ο άσπρος κώλος της Γιωτίτσας μου και λίγο σπέρμα, γιατί το πιο πολύ το είχε γευτεί λαίμαργα βαθιά στο λαρύγγι της.

Κάποια στιγμή οι τρεις ξένοι είχαν ξαπλώσει αποκαμωμένοι πάνω στην άμμο, ενώ η μικρή έτριβε το σώμα της…. τα στήθη της… την κοιλιά της… με ότι σπέρμα είχε ξεφύγει από το στόμα της. Το έκανε με μια κίνηση αργή σαν ιεροτελεστία. Δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο. Απορώ που τα είχε μάθει όλα αυτά. Ίσως από τα βιβλία που θα διάβαζε. Δεν ξέρω…

Ήμουνα πενήντα μετρά μακριά της σχεδόν. Εγώ και το χυμένο πεύκο. Ένιωθα ντροπή για μένα που έκανα τον μπανιστιρτζή σε μια κοπέλα που την ποθούσα αφάνταστα. Αλλά και μια ηδονή κάτι με είχε βάλει στο παιχνίδι της…

Η Γιώτα βούτηξε στην θάλασσα και έφτασε μέχρι το σκάφος. Ανέβηκε πάνω, σκουπίστηκε και άναψε ένα τσιγάρο. Έκατσε γυμνή στην πλώρη χαζεύοντας τον μεγάλο κάβο. Εγώ κοίταζα την Γιώτα και αυτή κοίταζε μια βάρκα που έμπαινε στον κόλπο.

Ωχ! Ήταν η δικιά μου βάρκα. Ο μαλάκας ούτε να την δέσω καλά δεν μπορούσα.  Έτσι λύθηκε και ερχόταν προς την παραλία με τα κουπιά να κρέμονται από της κουπαστές και ένα μακρύ σκοινί να επιπλέει, ενώ αυτή δεν έδωσε καμιά σημασία.

Όσο πήγαινε η κατάσταση χειροτέρευε. Το μέσο διαφυγής μου είχε φτάσει πλέον στην παραλία κοντά στους ξεζουμισμένους Άγγλους. Δεν μπορούσα να φύγω από την θάλασσα. Αλλά ούτε και από το μακρύ μονοπάτι που έβγαζε στον δρόμο, γιατί θα άφηνα την βάρκα δεν μπορούσα να γυρίσω πίσω έτσι. Αποφάσισα να ανεβώ προς τον φάρο μέσα από τα πεύκα. Χωρίς να με δούνε...

Έτσι, έφτασα ψηλά στον κάβο και έκατσα στην τσιμεντένια βάση του. Από εκεί έβλεπα κάτω τον κόλπο με το ιστιοπλοϊκό. Θα περίμενα να φύγουν και θα έφευγα κι εγώ. Ξάπλωσα με την πλάτη μου πάνω στο τσιμέντο και οι σκέψεις ερχόντουσαν στο μυαλό μου… Ρε πως είχα μπλέξει έτσι! Ήρθα στο νησί μετά από τόσο καιρό να κάτσω λίγες μέρες, και πήγα και ερωτεύτηκα την μις παρτούζα του νησιού που τύχαινε να είναι και αρκετά μικρότερη μου.

Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, την είδα να γαμιέται ασύστολα μπροστά μου με τρεις μπαρμπουνομάγουλους. Και εγώ τι έκανα; Έφυγα; Όχι. Έκατσα και τράβαγα μαλακία βλέποντας την, ενώ τώρα δεν μπορούσα ούτε να φύγω. Σκατά! Χειρότερα δεν γινόταν…

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")