Τρελή ηδονή (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αποφάσισα να σας γράψω μετά από τις ιστορίες που διάβασα. Θα σας πω μια πραγματική μου εμπειρία, που έγινε πριν από δυο χρόνια. Λίγα λόγια για μένα.. Είμαι 35 χρονών, 1.85, 88 κιλά, πολύ εμφανίσιμος λένε, αρκετά γοητευτικός.

Είμαι παντρεμένος εδώ και πέντε χρόνια και δεν έψαχνα για περιπέτειες αφού για να ξεκινήσεις κάτι θα πρέπει να έχεις χρόνο, κι εγώ λόγω δουλειάς δεν έχω. Έτσι στην δεύτερη δουλειά που κάνω είμαι σε ένα ΙΕΚ σαν καθηγητής σε μάθημα με Η/Υ.

Εκείνη την χρονιά στην τάξη ήταν και η Καίτη. Μια κοπέλα 21 ετών, 1.70 ύψος, 56 κιλά, καστανόξανθα σπαστά μακριά μαλλιά, σώμα λαμπάδα (που όπως έμαθα αργότερα έκανε από πολλή μικρή μπαλέτο), κώλος πεταχτός που στο διάβα του ανάσταινε και νεκρό, πρόσωπο αθώο που σε συνδυασμό με τα σαρκώδη χείλη και τα μάτια με χρώμα μελί.

Όταν σε έβλεπε με το προσωπάκι αυτό από την μια αθώο και από την άλλη λάγνο, σε έστελνε αδιάβαστο. Αν είχε ένα ψεγάδι (αν μπορεί να θεωρηθεί ψεγάδι πάνω της), ήταν ότι είχε τους αντίχειρες σε κάπως κόκκινο χρώμα σε σχέση με το υπόλοιπο χέρι. Βέβαια αν συνεχίζεται να διαβάζεται την ιστορία θα... καταλάβετε γιατί ήταν κόκκινοι.

Όπως καταλάβατε η κοπέλα ήταν πανέμορφη! Ένα πλάσμα θεϊκό βγαλμένο από τα παραμύθια. Ο τρόπος που ντυνόταν με κολλητά παντελόνια τζην, είτε με μίνι φούστες, είτε οτιδήποτε άλλο και αν φόραγε, έβγαζε μια σεξουαλικότητα χωρίς όμως να αγγίζει το χυδαίο. Ο τρόπος που βαφόταν όπου ήταν ελαφριά στα μάτια, λίγη σκιά, με ελάχιστο ή καθόλου κραγιόν πρόδινε την ηλικία της αλλά ταυτόχρονα εξέπεμπε έναν ερωτισμό που λίγες κοπέλες βγάζουν.

Πάντοτε την έβλεπα με θαυμασμό στην τάξη, χωρίς βέβαια να προδίδω στα παιδιά τις σκέψεις μου για την Καίτη, αφού έχω την φήμη αυστηρού καθηγητή. Στα διαλλείματα ή όταν έφευγε η Καίτη από το ΙΕΚ, την έβλεπα όπου ερχόταν ένας νεαρός και πηγαίνανε κάπου απόμερα. Ήταν το αγόρι της.

Τα μαθήματα κυλούσαν, τα παιδιά όπως και η Καίτη είχαν εξοικειωθεί μαζί μου και με το μάθημα μου. Όπου στα μέσα της χρονιάς παρατήρησα ότι η Καίτη είχε αλλάξει συμπεριφορά. Δεν διάβαζε καθόλου, στα διαλλείματα δεν έβγαινε από την τάξη απλά κοιτούσε το παράθυρο, το ύφος της ήταν θλιμμένο εκεί που συνέχεια ήταν χαρωπό. Το παρατήρησα και από ενδιαφέρον (χωρίς να πάει στο πονηρό) σε ένα διάλλειμα κάθισα δίπλα της να την μιλήσω:

-    «Καίτη σε βλέπω τις τελευταίες εβδομάδες και δεν είσαι η Καίτη που ήξερα. Καταρχήν έχεις σταματήσει να γελάς, έχεις σταματήσει να συμμετέχεις στο μάθημα, δεν διαβάζεις. Με όλο το θάρρος που έχω σαν καθηγητής σου και σαν άνθρωπος που σε νοιάζεται, αν θέλεις να μου πεις τι έχεις ώστε να το διορθώσεις, διότι είναι η χρονιά που πρέπει να τα δώσεις όλα γιατί μετά έχεις την πιστοποίηση στο δημόσιο…»

Η Καίτη με κοίταξε με τα υπέροχα μάτια της και τότε άρχισε να βουρκώνει. Τρελάθηκα! Δεν ήξερα τι να κάνω. Άρχισε να κλαίει με λυγμούς. Την πήρα ασυναίσθητα αγκαλιά λέγοντας:

-    «Ησύχασε… όλα θα πάνε καλά».

Μετά από λίγο σταμάτησε. Με κοίταξε και μου είπε:

-    «Ευχαριστώ. Δεν το περίμενα να ξεσπάσω. Και πολύ περισσότερο πάνω σας…»

-    «Δεν πειράζει Καίτη, ξέσπασε αρκεί να συνέλθεις. Ξέρεις όμως ότι τώρα είναι διάλλειμα. Θες να το συζητήσουμε την επόμενη ώρα όπου τελειώνουμε;»

Τα μάτια της άνοιξαν διάπλατα.

-    «Ναι! Θα το ήθελα πολύ να μιλήσω σε κάποιον μεγαλύτερο μου να με συμβουλέψει».

-    «Εντάξει Καίτη» της είπα, «αλλά μετά το μάθημα να πάμε κάπου ήσυχα όχι εδώ…»

-    «Οκ κύριε..».

Το μάθημα την επόμενη ώρα συνεχίστηκε. Η Καίτη την έβλεπα ήταν κάπως πιο ήρεμη σε σχέση με την προηγούμενη ώρα. Τουλάχιστον τώρα με παρακολουθούσε. Τελείωσε η ώρα και πράγματι μετά το μάθημα με περίμενε έξω από το ΙΕΚ όπου την πήρα και πήγαμε σε μια ωραία καφετέρια στην Γλυφάδα. Παραγγείλαμε… δίπλα της εγώ την κοιτούσα σε όλο το σώμα της και το πρόσωπο. «Ήταν πολύ όμορφη, ακόμα και κλαμένη», έλεγα από μέσα μου. Οπότε όταν ήρθαν οι καφέδες, με θέα τη Θάλασσα άρχισα να της μιλάω για να σπάσω τον πάγο.

-    «Όμορφο τοπίο. Ο ουρανός γκρίζος η θάλασσα μισοαγριεμένη… όντως μια χειμωνιάτικη ημέρα. Πες μου τώρα τι έχεις Καίτη; Γιατί αν συνεχίσεις θα έχεις πρόβλημα στο τέλος».

-    «Να σας πω κύριε…»

-    «Μην συνεχίζεις…», της λέω. «Καταρχήν είμαστε εκτός φροντιστηρίου, οπότε μπορείς να μου μιλάς στον ενικό και με το όνομα μου».

-    «Ευχαριστώ. Νιώθω πολύ άνετα μαζί σου. Ο λόγος που είμαι έτσι τελευταία είναι ότι χώρισα πολύ άσχημα με τον φίλο μου».

-    «Κοίτα Καίτη, η ζωή έχει τέτοια πράγματα. Την μια στιγμή σε ανεβάζει όπου πηγαίνει καλά η ζωή σου τα συναισθηματικά σου, και την επόμενη μέρα σε ρίχνει. Είσαι μικρή και θα περάσεις πολλά τέτοια στάδια. Πρέπει να φανείς δυνατή, ώστε να προχωρήσεις μπροστά. Η ζωή όλη σου ανήκει. Αγόρια σαν το πρώην σου θα βρεις πολλά. Είσαι αρκετά όμορφη και δεν πρέπει να σε ανησυχεί αν θα βρεις ή όχι. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να συνέλθεις γρήγορα και τίποτα άλλο».

Με κοίταξε με τα μελιά μάτια της.

-    «Ξέρετε το πρόβλημα μου είναι μεγάλο. Δεν είναι ότι χώρισα με τον φίλο μου… είναι και κάτι άλλο πέρα από τις δυνάμεις μου. Δεν ξέρω αν μπορώ να σας το πω…»

-    «Κοίτα Καίτη, μίλησε ελεύθερα. Εξάλλου είμαι σε μια ηλικία που έχω δει πολλά και έχω μεγάλη πείρα σε πολλά θέματα».

-    «Να… ο άλλος λόγος που είμαι έτσι είναι ότι μου λείπει πολύ το σεξ. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Είναι πιο πάνω από τις δυνάμεις μου. Χαϊδεύομαι μόνη μου από τότε που χώρισα με το φίλο μου αλλά δεν μου φτάνει. Δεν είναι αρκετό…»

Εγώ άκουγα και είχα τρελαθεί. Και μόνο με την σκέψη να… χαϊδεύει ολόγυμνη αυτό το υπέροχο σώμα άρχισα να καυλώνω…

-    «Καίτη πρέπει να κάνεις υπομονή. Μέχρι να βρεις κάτι όμορφο και να ξανακάνεις σχέση».

Τότε μου σκάει η πρώτη βόμβα...!

-    «Κοίταξε, εγώ αυτή τη στιγμή δεν θέλω να κάνω σχέση. Θέλω απλά να βρω ένα άντρα όπου απλά να έχουμε σεξουαλική σχέση. Δηλαδή να συναντιόμαστε μόνο για το σεξ, ώστε να μπορώ να διαβάζω στη συνέχεια. Δεν θα ήθελα να έχει απαιτήσεις από εμένα ούτε κι εγώ από εκείνον. Θα ήθελα κάποιον μεγαλύτερο από εμένα με πείρα και... γιατί όχι, αν είναι παντρεμένος ακόμα καλύτερα, ώστε να μην με ενοχλεί συνέχεια με μηνύματα ούτε κι εγώ εκείνον.».

Έμεινα σε αυτά που έλεγε. Δεν  περίμενα μια κοπέλα 21 ετών να σκέφτεται έτσι. Η Καίτη μου τα έριχνε…; Δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Είχα καυλώσει με την σκέψη. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να έκανα κάτι με μια κοπέλα από το ΙΕΚ και πολύ περισσότερο με την Καίτη, μια κοπέλα που στο διάβα της είχε όποιον ήθελε. Αποφάσισα τότε να περάσω στην επίθεση για να δω αν μπορεί να… προχωρήσει ή κωλώνει σε κάτι τέτοιο αφού ακόμα δεν το πίστευα.

-    «Κοίτα Καίτη, το να κάνεις σχέση με κάποιον μεγαλύτερο σου και πολύ περισσότερο παντρεμένο, έχει τα υπέρ αλλά έχει και τα κατά. Τα υπέρ είναι ότι σίγουρα σεξουαλικά θα γνωρίσεις πράγματα πρωτόγνωρα για εσένα, αφού μέχρι τώρα οι σχέσεις ήταν με παιδιά της ηλικία σου χωρίς εμπειρία.. Τα κατά είναι κατά πόσο είσαι έτοιμη να κάνεις ερωτικά ότι σου ζητήσει ένας μεγάλος και στη συνέχεια είναι κατά πόσο αντέχεις αυτή η σχέση να μείνει καθαρά σεξουαλική όπου όμως είναι με ημερομηνία λήξης…»

-    «Τι θα μπορούσε να μου ζητήσει ερωτικά;»

-    «Καίτη, οι παντρεμένοι έχουν συνηθίσει ερωτικά να κάνουν πολλά πράγματα. Ας πούμε στοματικό μέχρι τέλους. Είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο; Ή πρωκτικό. Ή να συναντιέσαι μαζί του μόνο σε ξενοδοχεία και μόνο για σεξ…»

-    «Εσένα σου αρέσει να σε γλείφουν μέχρι τέλους; Να χύνεις στο στόμα της γυναίκας σου ή της γκόμενα σου; Σου αρέσει να το κάνεις με γυναίκα από πίσω; Στις ερωτήσεις σου.. Για το στοματικό, δεν έχω πρόβλημα αν με καυλώνει αυτός που είμαι μαζί του. Για το πρωκτικό προσπάθησα αλλά πόναγα με τον πρώην μου αλλά δεν λέω όχι αν εκείνος ξαναδοκιμάσει έτσι ώστε να μην πονάει τόσο πολύ...»

-    «Καταρχήν σε όλους αρέσει να τους γλείφουν Καίτη μέχρι τέλους. Εσένα δεν σου αρέσει;»

-    «Τι να σου πω..; Ποτέ δεν με έχουν γλείψει μέχρι το τέλος αν και θα το ήθελα πολύ!»

-    «Καίτη τι να σου πω…; Χάνεις!»

-    «Εσύ θα.. με έγλειφες μέχρι τέλους;» (Και το χέρι της αγγίζει το μπούτι μου)

Είχα καυλώσει πολύ και από το λινό παντελόνι φαινόταν. Το είχε προσέξει. Δεν ήξερα τι να κάνω...

-    «Θα σου έκανα πολλά πράγματα Καίτη. Όμως σου υπενθυμίζω είμαι παντρεμένος. Δεν έχει τύχει άλλη φορά να το κάνω με άλλη γυναίκα. Ειλικρινά με ερεθίζει πολύ κάτι μαζί σου αλλά στο ξαναλέω σκέψου καλά…»

Το χέρι της ανέβηκε λίγο πιο πάνω. Τότε δεν άντεξα... Έσκυψα και την φίλησα. Πετούσα στα ουράνια. Οι γλώσσες έπαιζαν παιγνιδιάρικα. Τα μάτια μας κλειστά και των δυο για να μην χαλάσουν αυτή τη μαγική στιγμή. Και οι δυο νιώθαμε σαν τους διψασμένους που μετά από αρκετό καιρό χωρίς να πιουν νερό, με το που βλέπουν μια πηγή πίνουν λαίμαργα και ασταμάτητα νερό. Ενώ είχαμε αγκαλιαστεί αψηφώντας ότι είμαστε μέσα σε καφετέρια..

Μετά από αρκετά λεπτά της ώρας φιλιών ανασυνταχτήκαμε. Της χάιδευα τα υπέροχα μακριά μαλλιά της, την πλάτη της. Εκείνη με τα χέρια της είχε περάσει και τα δυο χέρια της γύρω από το λαιμό μου.

-    «Καίτη, είναι επικίνδυνο αυτό που κάνεις.. Παίζεις με την φωτιά! Μην παίζεις μαζί μου. Είσαι πολύ όμορφη αλλά για κανένα λόγο δεν θέλω να χωρίσω.. Σκέψου ότι μόνο σεξουαλικά θα μπορούσα μαζί σου.. Είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο;»

-    «Το θέλω πολύ. Σε σκέφτομαι συνέχεια πολλές φορές. Θέλω να το κάνουμε απλά και μόνο σεξουαλικά.. Να μου φύγουν οι καύλες για να μπορώ να διαβάζω. Δεν με ενδιαφέρει να κάνουμε σχέση ή να σε χωρίσω.. Απλά να βρισκόμαστε κάποιες φορές ερωτικά, ώστε ήρεμη να διαβάζω».

-    «Καίτη σκέψου το.. Και θα σε πάρω αύριο το μεσημέρι στο κινητό».

Πλήρωσα στο μαγαζί διότι είχε περάσει η ώρα. Την πήγα σπίτι της χωρίς να μιλάμε. Μόνο το χέρι μου χάιδευε το μπούτι της και το δικό της το δικό μου. Την πήγα κοντά στο σπίτι της όπου την άφησα. Πριν βγει από το αμάξι, την άρπαξα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε σαν τρελοί. Το χέρι μου χάιδευε ασυναίσθητα το στήθος της που ήταν πέτρα η ρώγα της. Το χτύπημα του κινητού μου μας επανάφερε στην πραγματικότητα. Εκείνη βγήκε από το αμάξι κι εγώ την παρακολουθούσα. Έβλεπα το σώμα της να κουνάει τον υπέροχο κώλο της φορώντας το τζιν.

Εκείνο το βράδυ δεν έκλεισα μάτι.. Στριφογύριζα. Ήμουν μόνιμα ερεθισμένος με την σκέψη της. Δεν άντεχα έπρεπε να την κάνω δική μου. Ήταν υπεράνω από τις δυνάμεις μου αυτό που ένιωθα. Ήξερα ότι ήταν λάθος αλλά το ήθελα πολύ. Το μεσημέρι την πήρα τηλέφωνο στο κινητό.

-    «Γεια σου μικρούλι! Τι κάνεις;»

-    «Γεια σου τι κάνεις; Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. σκεφτόμουν τα χέρια σου, την αγκαλιά σου, τα φιλιά σου...»

-    «Καίτη κι εγώ δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ… σκεφτόμουν τα υγρά χείλια σου πάνω μου και ανατρίχιαζα…»

-    «Θέλω να σε ρωτήσω πάλι: είσαι σίγουρη γι' αυτό;»

-    «Το θέλω πολύ!!!»

-    «Τότε κατά τις 17:30 να είσαι στο ξενοδοχείο.». Της είπα την διεύθυνση. «Όπου θα σε πάρω να σου πω περισσότερα».

-    «Θα είμαι».

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")