Πρωταγωνιστές σε πορνοταινία (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

To e-mail μου είναι το:

Μετά από λίγο ήρθαν τα φαγητά. Αποσυρθήκαμε στα ενδότερα και αρχίσαμε να τρώμε και να πίνουμε. Σε κάποια στιγμή σηκώθηκε η Έρικα, έφυγε από το σαλόνι και επέστρεψε, σχεδόν αμέσως με ένα cd.

Έτσι τουλάχιστον νόμιζα γιατί αποδείχτηκε πως ο φιλάρας είχε ψηφιοποιήσει το βιντεάκι και το είχε περάσει σε dvd. Ναι, με μενού, με τίτλους αρχής, υπό τους ήχους σαξόφωνου και ονόματα πρωταγωνιστών: George Long, Konstantinos Thick, Dimitris Steel και special guest η Lina. Πάγωσα! Παρακολουθούσα και αναρωτιόμουν αν έχει κάνει κι άλλα αντίτυπα. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ και το ρώτησα. Μου απάντησε πως είχε ένα ακόμα αντίγραφο ασφαλείας. Ενώ συγχρόνως παρακολουθούσαμε την πρώτη σκηνή του «δράματος».

Ο Κωνσταντίνος έκανε λήψη τη Λίνα να του κάνει στοματικό στο υπνοδωμάτιο του εργένικου μου σπιτιού, με το ένα χέρι και με το άλλο να της χαϊδεύει το στήθος και τις ρώγες. Για αρκετή ώρα και μετά να την γυρνάει και να την παίρνει πισωκολλητά. Και αυτό για κάμποσο μέχρι που γυρνάει και της λέει:

-    «Μαναράκι μου να φωνάξουμε τα παιδιά να τραβάνε και να δούνε τι μωρό είσαι;». Και συνεχίζει: «έλα ρε μωρό… αφού μας έχουν δει από σπόντα. Γιατί να μη μας βοηθήσουν να το έχουμε όταν θα γεράσουμε;»  

Με αυτά και με άλλα πείθεται η Λίνα να πει το οκ.

Θυμάμαι, σαν να ήταν χθες, την έκπληξή μας, όταν ο Γιώργος βγήκε με το πουλί όρθιο στο καθιστικό να μας ανακοινώνει τα συμφωνηθέντα και να μας κλείνει το μάτι. Μπήκαμε το δωμάτιο διστακτικά και ο Γιώργος μου ζητάει να πάρω εγώ την κάμερα.

Ο Γιώργος ξαπλώνει ανάσκελα και ζητάει από τη Λίνα να καθίσει πάνω του. Πλησιάζω με την κάμερα για πιάσω λεπτομέρεια. Ο Γιώργος αρχίζει τα πιο γρήγορα και το θέαμα ήταν εντυπωσιακό μια και ο φιλάρας ήταν (καλλιτεχνικό) όνομα και πράγμα. Και ετοιμαζόταν και για άλλα...

-    «Μωράκι ο Δημητράκης είναι μανούλα στο γλείψιμο. Θέλω να προετοιμάσει την πίσω τρυπούλα σου με τη γλώσσα του».

Και ο Δημητράκης όντως ξεκινά με πάθος να κάνει τέχνη πίσω από τη Λίνα. Εκείνη σαστισμένη μια κοίταζε πίσω, μια αφηνόταν και βόγκαγε. Ο... σκηνοθέτης αποφασίσει πως ήρθε η ώρα να τον απαθανατίσουμε να διεισδύει από πίσω, και όσο τη λίπαινε πίσω και την άνοιγε με τα δάχτυλα, ζήτησε από τη Λίνα να ανταποδώσει την περιποίηση στο Δημήτρη. Και το έκανε αμήχανα στην αρχή, αλλά όταν μπήκε πίσω της ο Γιώργος, συνέχισε με μεγαλύτερο πάθος: σκηνικό δέκα και βάλε λεπτών που ολοκληρώνεται με το Γιώργο να εκσπερματίζει ουρλιάζοντας στο πρόσωπο και τα στήθη της καλής του.

Θυμάμαι πως ο Δημήτρης είχε γίνει τούρμπο και ήταν η στιγμή που ο Γιώργος τους έβαλε πλαγιαστά και τους είπε να συνεχίσουν με αμοιβαίο στοματικό. Άρχισα να τραβάω ξανά, μέχρι που ο Γιώργος μου πήρε την κάμερα και πήρε τη θέση μου. Μπήκα και εγώ στο πλάνο.

Εκείνοι συνέχιζαν τα εξηνταεννιάρια τους και εγώ με κατεβασμένο παντελόνι να προτείνω το πέος μου στη Λίνα που συγχρόνως έγλυφε και το Δημήτρη.

Η Έρικα πάτησε pause.

-    «Tο.... Konstantinos Thick, στο χάρισα εγώ, τελευταία στιγμή, αντί του Φιλάρας που είχε βρει ο Γιώργος. Γιατί μπορεί ο Γιώργος να σου ρίχνει σε μήκος, αλλά σε όγκο μωρό μου είσαι εντυπωσιακός. Τα εργαλεία σου κούκλε είναι θέαμα. Και γεμίζουν για τα καλά το μαγιό που φοράς. Για το πέος και ειδικά για τα αρχίδια σου, είμαι fan baby! Ότι υπάρχει στο βίντεο, αλλά ειδικά ότι διακρίνω τώρα είναι πολύ, πολύ ερεθιστικό».

Είπε και μόλις το είπε κοκκίνισα, φούντωσα και αναστέναξα βαριά.

-    «Αυτά δεν τα ακούει πρώτη φορά ο φίλος σου που και πάλι θα την πληρώσει. Και αν δεν αντέξεις να το δεις, εσύ θα χάσεις!»

Είπε και δάγκωσε το πέος του Γιώργου που φούσκωνε πάνω από τη φόρμα που φορούσε. Ξαναπάτησε το play.

Η Λίνα μας γλύφει εναλλάξ και παρακαλά το Γιώργο να την ξαναπάρει. Ο Γιώργος της εξηγεί πως μαζί θα κάνουν φινάλε και πως πρώτα θα το κάνει με εμένα και το Δημήτρη. Μας σκηνοθετεί να ξαπλώσω ανάσκελα, η Λίνα να καθίσει πάνω μου και ο Δημήτρης να παίρνει θέση για πίσω. Η Λίνα βγάζει μια μικρή κραυγή και δείχνει να ζορίζεται, αλλά και να το απολαμβάνει. Ο Δημήτρης παινεύει, στο Γιώργο την πίσω τρύπα της Λίνας που παίρνει με μανία. Εγώ αρχίζω να μπαίνω και να βγαίνω γρήγορα και άγαρμπα, όσο μου επέτρεπε η θέση μου και το βάρος τους, κάνοντας τη Λίνα να κοιτάζει προς την κάμερα και να ρωτά: (το Γιώργο)

-    «Τρία γερά καυλιά με ξεσκίζουν. Τι άλλο θα κάνω για σένα ρε αρχίδι;»

Ωστόσο η Έρικα είχε μισοκατεβάσει τη φόρμα του φίλου μου και είχε πάρει το πέος του στο στόμα της, σχεδόν μέχρι τη μέση του και τον έγλυφε αργά. Μπροστά μου και απροκάλυπτα.

Στο βίντεο η διπλή διείσδυση full frame για πολλή ώρα. Σταθερό, βαρετό αλλά γεμάτο πλάνο. Ακούγονται γδούποι, αγκομαχητά και η Λίνα να βρίζει το Γιώργο:

-    «Ρε πούστη μακρυψώλη! Αυτά σε καυλώνουν; Γαμιέμαι πάνω στις χοντρόπουτσες των φίλων σου και γουστάρω. Αυτό ήθελες, αρχίδι;».

Ο Γιώργος βογκούσε live μπροστά μου και η Έρικα, με κοίταζε επίμονα όσο συνέχιζε το έργο της. Τον έπαιρνε σχεδόν ολόκληρο, όλο και πιο γρήγορα.

Στο βίντεο, εγώ και ο Δημήτρης, συνεχίζοντας τη διπλή διείσδυση στη Λίνα, τελειώνουμε ο ένας μετά τον άλλο: εκείνος στην πλάτη της και εγώ επάνω σε μένα και τη Λίνα. Διακοπή. Το επεισοδιακό φινάλε δεν καταγράφεται, αφού το ζεύγος μένει μόνο του και μας διώχνει. Συνεχίζει με εμένα να κοιμάμαι γυμνό στον καναπέ και τη Λίνα να εκδικείται τραβώντας βίντεο το πέος μου σε χαλαρή στύση και ψηλαφώντας και τραβώντας τους όρχεις μου.

Όσο η οθόνη έδειχνε εμένα, ο Γιώργος κλιμάκωνε, live, μέσα στο στόμα της καλής του. Εκείνη δεν μετακινήθηκε και με το πέος του Γιώργου στο στόμα της, με κοίταζε και κατάπινε.

Τα μάτια μου που δεν πίστευαν τι έβλεπαν. Ανήμπορος να ελέγξω εαυτόν και αντιδράσεις, σηκώθηκα με το μαγιό μου εμφανώς λερωμένο από προσπερματικά υγρά και το πέος μου σε πλήρη στύση… έφυγα προς το μικρό μπάνιο. Άνοιξα τη ντουζιέρα, στο κρύο και μπήκα από κάτω…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")