Εγώ και ο καθηγητής μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Από την δευτέρα λυκείου είχα φάει τρελό κόλλημα με τον καθηγητή της «Αρχές οικονομίας». Τον έλεγαν Γιώργο. Ήταν γύρω στα 38, γύρω στο 1.72, κανονικός στα κιλά,  με μαύρα μαλλιά και λίγο γκρίζο, παντρεμένος με 2 παιδιά.

Ήταν πολύ γοητευτικός!

Τον είχα σταμπάρει από την πρώτη μέρα που τον είδα. Αλλά ήξερα ότι ποτέ δεν θα είχα αυτό που ήθελα.  Τελικά σωστοί είναι αυτοί που λένε ποτέ μην λες ποτέ. Πήγα τρίτη λυκείου, τελείωνα, και πάλι είχα αυτόν τον καθηγητή. Συχνά στο μάθημα του, τον προκαλούσα. Πήγαινα δήθεν να τον ρωτήσω κάτι, και άφηνα την μέση μου ακάλυπτη. Το τζην πολύ χαμηλό, και έτσι όπως έσκυβα, φαινόταν το στρινγκ, όταν του μιλούσα για τις απορίες μου στο μάθημα του, συχνά, του πετούσα υπονοούμενα. Κτλ.

Ώσπου ήρθε η ώρα να πάμε 5ήμερη. Στην Πράγα. Και αυτός θα ήταν συνοδός καθηγητής. Πήγαμε στην Πράγα.
Το πρώτο βράδυ ήμασταν όλοι πολύ κουρασμένοι, και μείναμε στο ξενοδοχείο. Εγώ έμενα ακριβώς δίπλα από του καθηγητή μου, σε μονόκλινο. Αυτός περνούσε από όλα τα δωμάτια για να δει αν όλα είναι καλά. Στο τέλος ήρθε στο δικό μου. Χτύπησε και άνοιξα.

Καθηγητής: Όλα καλά Βιβή; Περνάω για έναν τελευταίο έλεγχο. 

Εγώ: Μια χαρά, κύριε Γιώργο.  

Εγώ φορούσα ένα χαμηλό καβάλο σορτσάκι, και ένα διάφανο άσπρο μπλουζάκι που φαινόταν όλα από μέσα, γιατί δεν φορούσα σουτιέν. Αυτός αυθόρμητα το μάτι του έπεσε πάνω στα βυζιά μου. Μου λέει:

Καθηγητής: Πως εμφανίζεσαι έτσι μπροστά μου; Σε παρακαλώ, συμμαζέψου κοπέλα μου.

Εγώ: Άμα σε ενοχλεί, να την βγάλω και την μπλούζα.  

Ήμουν πιωμένη… είχα πάρει μαζί μου ένα Σίβας, και το είχα τσούξει.  Οπότε, βρήκα το θάρρος να του κολλήσω. 

Με το που του είπα εγώ: άμα σε ενοχλεί, να την βγάλω την μπλούζα, μου άστραψε ένα δυνατό χαστούκι, και πήγε να φύγει.  Μπήκα μπροστά στην πόρτα και του είπα:

Εγώ: Τόσο πολύ δεν σου αρέσω;

Καθηγητής: Άσε με. Δεν θέλω μπλεξίματα. Θα με διώξουν εμένα από την δουλειά μου, επειδή εσύ αποφάσισες να…

Εγώ: Να… τι; Αφού γουστάρεις!

Τον τράβηξα και άρχισα να τον φιλάω… με φιλούσε και αυτός. Με κόλλησε πάνω στην ντουλάπα, και με πήρε αγκαλιά… φιλιόμασταν παθιασμένα. Τον πήγα στο κρεβάτι του ξεκούμπωσα το παντελόνι, και το μποξεράκι, και αρχίσω να τον πιπώνω. Έβαζα όλη την πούτσα του, μέσα στο στόμα μου. Αυτός βογκούσε από καύλα. Τον έκανα να χύσει πάνω στα βυζιά μου. Μετά με πήρε αγκαλιά και με φιλούσε. Με ξάπλωσε και άνοιξε τα πόδια μου. Άρχισε να γλύφει το μουνί μου… η γλώσσα του με έκανε να φωνάζω.  Ώσπου τελείωσα.

Μετά, μου άνοιξε τα πόδια ήρθε από πάνω μου και έβαλε το μεγάλο καυλί του μέσα στο μουνί μου. Άρχισε να γίνεται πιο επιθετικός, πιο βίαιος. Μπαινόβγαινε γρήγορα. Είχα τρελαθεί από ηδονή! Φώναζα…

Εγώ: Έτσι μωρό μου, ναι, ναι, ναιιιιιιιιιι!!! 
Καθηγητής: Τελειώνω! Χύνω… χύνωωωωωωωωωωωω!!!

Έχυσε μέσα μου. Σηκώθηκε ντύθηκε και έφυγε…
Τα επόμενα βράδια ξανασυναντηθήκαμε. Και ξανακάναμε έρωτα.  Ώσπου γυρίσαμε πίσω!

Το συνεχίσαμε για λίγο καιρό… αλλά μετά πήρε μετάθεση στο Καστελόριζο. Κάθε καλοκαίρι πάω εκεί, και θυμόμαστε τα παλιά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")