Ο καλόγερος και η γυναίκα μου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Για όσους έχουν διαβάσει την πρώτη ιστορία συνεχίζω με άλλο επεισόδιο. Την δεύτερη φορά μετά από μια εβδομάδα, που επισκεφτήκαμε το μοναστήρι με την γυναίκα μου, ο καλόγερος μας περίμενε με ανοιχτές της αγκάλες.

Μας υποδέχτηκε με φιλιά, αλλά πρόσεξα ότι πιο δυνατό και ρουφηχτό ήταν το φιλί που έδωσε σε μένα στο στόμα, παρά της γυναίκας μου. Αυτό με καύλωσε πολύ και πέρασαν αυτόματα πολλές σκέψεις από το μυαλό μου. Η πρώτη ήταν μήπως ήθελε να γαμήσω και εγώ αυτόν και η δεύτερη, μήπως ήθελε να με γαμήσει και εμένα ή και τους δυο μας.

Εκεί που τρώγαμε και πίναμε, πάντα το γλυκό κρασί του, τον είδα να με κοιτάει με μάτια κατακόκκινα και πονηρά. Κάτι ήθελε από μένα. Αυτό κατάλαβα. Όταν κάποια στιγμή σηκώθηκε η γυναίκα μου να πάει στην τουαλέτα, σηκώνεται απότομα, μου ορμάει και άρχισε να με φιλάει στα χείλια και στο λαιμό και να μου λέει:

-    Θέλω να σε γαμήσω και εσένα μπροστά στη γυναίκα σου και αυτή να σου παίζει μαλακία.

Να σας πω την αλήθεια, όταν την πρώτη φορά του έπιασα την ψωλή του και την έχωσα στο μουνί της γυναίκας μου, με ανατρίχιασε και σκέφτηκα ότι ευχαρίστως θα ήθελα να με γαμούσε (πρώτη φορά έπιασα μια τέτοια σκληρή και χοντρή ψωλάρα).

-    Και εγώ θέλω το ίδιο άγιε ηγούμενε. Του είπα με κομμένη την ανάσα.

Μπαίνει η Μαρία μέσα, μας βλέπει και κατάλαβε τι είχε γίνει. Κάθεται δίπλα του και συνεχίζουμε το ποτό.
Την αγκαλιάζει και αρχίζει να την φιλάει με πάθος. Της σηκώνει το μπλουζάκι και της πιάνει τις ήδη καυλωμένες ρώγες της.
Αλλάζω καρέκλα και πάω και κάθομαι δίπλα του.

Απλώνει λοιπόν το ένα του χέρι το περνάει μέσα στο σορτς που φορούσα, και μου πιάνει την πούτσα μου και μετά μου βάζει το δάχτυλο στον κώλο μου. Εγώ του σηκώνω το ράσο και βάζω το χέρι μου μέσα στα πόδια του. Δε φορούσε τίποτα από μέσα.
Ανατρίχιασα, όταν το χέρι μου ακούμπησε την καυλωμένη ψωλάρα του. Άρχισα να του την χαϊδεύω. Τα αρχίδια του ήταν μεγάλα και πρησμένα. Η ψωλή του έχυνε τα πρώτα της υγρά. Η καύλα που ένιωσα ήταν απερίγραπτη, όταν είδα πάλι να χώνει τη χερούκλα του μέσα στο ανοιχτό μουνί της μαρίας.

Βογκάει η Μαρία και αυτός σαν ταύρος πετάει τα ράσα, σηκώνεται και μας λέει:

-    Γλύψτε με και οι δυο σατανάδες.

Του την πιάνουμε και οι δυο και την γλύφουμε με λύσσα. Πρώτη φορά έγλυφα ψωλή. Ο κώλος μου άρχισε να συσπάται.

-    Πάμε στο κρεβάτι. Μας λέει.

Ξαπλώνουμε γυμνοί και οι τρεις.

-    Γονατίστε! Μας λέει με θράσος. Και προσευχηθείτε.

Σκύβει και γλύφει τον κώλο της Μαρίας και μετά της τον ακουμπάει στα μουνόχειλα. Βογκάει η Μαρία. Εγώ ένιωθα αμήχανος. Όπως την γαμούσε άγρια και άρχισε να μουγκρίζει, αρχίζει να μου βάζει δάχτυλα στον κώλο. Ένιωθα την τρύπα μου να ανάβει. Σηκώνεται και έρχεται πίσω μου με άγριες διαθέσεις. Κρατάει την πολύ, μα πολύ καυλωμένη πούτσα του στο ένα χέρι, και με το άλλο μου ανοίγει τον κώλο. Μου τον ακουμπάει. Νιώθω τα υγρά από το μουνί της Μαρίας και τα δικά του να μου αλείφουν την τρύπα μου.
Σιγά-σιγά αρχίζει να τον σπρώχνει και να φωνάζει:

-    Σου αρέσει Μαρία να βλέπεις να γαμάω τον άντρα σου;

-    Ναι παπά μου. Σκίσε τον και αυτόν. Χύσε του μέσα.

Είχε μπει η μισή ψωλάρα του μέσα μου και εγώ από τον πόνο δεν μπορούσα να μιλήσω. Τον βάζει πιο βαθιά ενώ εγώ δάγκωνα τα χείλια μου από πόνο… μα ο πόνος άρχισε σιγά-σιγά να γίνεται πιο γλυκός. Μου άρεσε. Σκέφτηκα τι έχανα τόσα χρόνια. Η Μαρία είχε σκύψει και μου έγλυφε την ψωλή μου και την βλέπω να βάζει δάχτυλο στον κώλο του παπά, σαν να ήθελε να μου πει ότι θα ερχόταν και η σειρά μου. Κάνει μια ο παπάς με πολύ δύναμη και με πετάει ανάσκελα.
Μου σηκώνει τα πόδια και φωνάζει:

-    Τώρα θα σε γαμήσω σαν πουτάνα.

Χωρίς να χάσει καιρό, τον ακουμπάει στην τρύπα μου και μου τον βάζει πάλι μέσα και αρχίζει να με γαμάει άγρια. Σκύβει και αρχίζει να με φιλάει στο στόμα, στο λαιμό, στα βυζιά μου και να φωνάζει:

-    Χύνωωωωωωωωωωωωω ευλογημένεεεεεεεεε!!! Πάρε τα όλα μέσαααααααααααααα!!!

Η Μαρία είχε σκύψει πάνω μου και αυτή σαν να ήταν συνεννοημένοι (και που να το ξέρω άλλωστε), και μου τραβούσε μαλακία και τα χύσια μου πετάχτηκαν στα μούτρα της και στα γένια του παπά. Με είχε κάνει όντως πουτάνα του.

Ξαπλώσαμε να κοιμηθούμε και οι τρεις μαζί, όταν εγώ από τον πόνο που ένιωθε ο κώλος μου δεν μπορούσα να κοιμηθώ… όταν βλέπω ότι ήταν αγκαλιασμένοι με την Μαρία και η ξεκαύλωτη ψωλή του ακουμπούσε στα τριχωτά μουνόχειλα της. Αρχίζω να καυλώνω. Γυρνάω, τον αγκαλιάζω όπως ήμουνα πίσω του, κατεβάζω το χέρι μου, και του χάιδευα την ψωλή του και ακουμπάω τα χείλια μου στην πλάτη του. Κάνει μια αυτός και μου κολλάει τον κώλο του στην σχεδόν καυλωμένη πούτσα μου. Αρχίζω να την τρίβω πίσω του. Γυρνάει και η Μαρία και φέρνει το μουνί της στα μούτρα του. Τα γένια του έτριβαν το μουνί της. Αυτή του έγλυφε με λύσσα την ψωλή του. Εγώ ήμουνα έτοιμος….

Του βάζω το δάχτυλο στον κώλο. Ήταν ανοιχτός σαν να περίμενε την εισβολή μου μέσα του. Με μια απότομη κίνηση του τον χώνω και αρχίζω να τον γαμάω άγρια όταν γυρνάει πάλι η Μαρία και φέρνει το μουνί της στον πούτσο του. Τον πιάνει και τον χώνει μέσα της. Την αγκαλιάζει και όπως ήταν μικρόσωμη και ελαφριά, την έσφιξε κοντά του και μπήκε όλη η ψωλή του μέσα της. Την είχε βάλει μέσα στα σκέλια του και είπα πως θα την έλιωνε.

Εγώ δεν άντεξα και έχυσα πριν προλάβω να τον βγάλω. Σηκώνομαι και γονατίζω μπροστά του. Του τον τρίβω στα γένια του και τον σκουπίζω, όταν έμπηξε μια φωνή άγρια σαν θηρίου και να λέει:

-    Χύνωωωωωωωωωωωωω!!! Μέσα σουυυυυυυυυυυυ! Μαρίααααααααααααα!!!

-    Χύσε! Της λέω. Να μείνει έγκυος από σένααααααααααα!!!

Έτσι αγκαλιασμένοι και γυμνοί μας πήρε ο ύπνος.

Δεν τελειώσαμε ακόμη. Έχω πολλά να σας πω άλλη φορά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")