Η πρώτη παρτούζα της γυναίκας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Από καιρό ήθελα να πάρω παρτούζα την γυναίκα μου. Όταν την γαμούσα της το ψιθύριζα στο αυτί και την έβλεπα ότι γούσταρε. Είχε τα γενέθλια της… λέω τώρα είναι η ευκαιρία να πάρει το δώρο της.

Μπήκα στο internet και άρχισα να ψάχνω να βρω έναν άντρα με καλά προσόντα και να είναι και λίγο σοβαρός για να κάνουμε καλό παιχνίδι και να της αρέσει.
Βρήκα έναν ωραίο τύπο 33 ετών, τα είπαμε και το κανονίσαμε.

Την πήρα και πήγαμε Πάρνηθα για φαγητό κάτσαμε φάγαμε και ήπιαμε λίγο παραπάνω. Όταν πήγε τουαλέτα της έριξα λίγο τσιγάρο στο κρασί της για να ζαλιστεί λίγο και να πέσουν οι αντιστάσεις. Αφού πέρασε λίγο η ώρα φύγαμε και της είπα ότι θέλω να πάμε σε ξενοδοχείο και να ξεσκιστούμε. Συμφώνησε και καταλήξαμε στο 3xxx στην εθνική οδό.

Πήγαμε στο δωμάτιο και αρχίσαμε τα παιχνίδια... ο φίλος ήτανε σε άλλο δωμάτιο και περίμενε να του πω το νούμερο του δωματίου. Της ζήτησα να της κλείσω τα μάτια με ένα μαντίλι και να μην βλέπει τι της κάνω.
Πράγματι, αφού της έκλεισα τα μάτια καλά έστειλα μήνυμα στον Λευτέρη, άφησα μισάνοιχτη την πόρτα και την έβαλα στα τέσσερα και άρχισα να της γλύφω την μούνα της και την κωλοτρυπίδα της.

Εντωμεταξύ ήρθε αθόρυβα ο Λευτέρης, γδύθηκε και τραβήχτηκα για να τον καρφώσει στο μουνί της. Η μουνάρα μου είχε καυλώσει και άρχισε τα βογγητά αμέσως. Αφού πέρασαν 2-3 λεπτά, πάω από μπροστά και της τον ακουμπάω στα χείλια…
Ταράχτηκε! Τράβηξε το μαντίλι και δοκίμασε να φύγει. Εγώ με τον Λευτέρη την ακινητοποιούμε αμέσως και της λέω:

-    Καύλα μου θέλω να ξεσκιστείς σαν πουτάνα!

Κάτι που δεν είχε άλλες επιλογές, κάτι που είχε ψιλομεθύσει, μου άρπαξε την πούτσα και την ρούφηξε βαθιά στο λαρύγγι της... μου έκανε το πιο ωραίο τσιμπούκι μέχρι τότε... τον έβγαλα να μην χύσω και είπα του Λευτέρη να αλλάξουμε θέση... αυτός την έβγαλε από την μουνάρα της και ήρθε να την τσιμπουκώσει...

Τότε διαπίστωσα ότι είχε μια αξιοζήλευτη πούτσα και σε μέγεθος και σε πάχος. Πρέπει να τον έχει 23 με 24 πόντους. Την αρπάζει από το κεφάλι και την τσιμπουκώνει βαθιά στο λαρύγγι.
Εγώ τον έβαλα στο μουνί της και της έριχνα σκαμπίλια στα κωλομάγουλα λέγοντας της τα σχετικά: πουτάνα μου, καριόλα μου, και τα άλλα.

Η πουτανίτσα μου το απολάμβανε και άρχισε να λέει το στοματάκι της για πρώτη της φορά:

-    Γαμήστε με! ξεσκίστε με!!!

Η πιο ωραία φάση όμως έγινε λίγο πιο μετά…
Την έχω πάρει αγκαλιά, αυτή έχει βάλει τα πόδια της γύρω από τη μέση μου και τα χέρια της γύρω από τον λαιμό μου. Ανεβοκατεβαίνει πάνω στη πούτσα μου και με φυλάει στο στόμα...

Τότε βλέπω να έρχεται ο Λευτέρης. Της δίνει ένα χαστούκι στο κωλομέρι της και της λέει:

-    Τώρα πουτανίτσα μου θα σε κάνω να με θυμάσαι...

Της βάζει λιπαντικό στην κωλοτρυπίδα και της ακουμπάει το πουτσοκέφαλό του. Εγώ σταματάω για να της τον χώσει, ενώ η πουτανίτσα μου λέει:

-    Μη! Είναι μεγάλος…

Με λυπημένο ύφος…

Πριν προλάβω να της απαντήσω, ο Λευτέρης έχει χώσει το καυλί του όλο στην κωλάρα της! Κόντεψε να λιποθυμήσει… αρχίζουμε να την ανεβοκατεβάζουμε πάνω στα καυλιά μας. Τρελάθηκε… φώναζε, ούρλιαζε, έλιωσε από την καύλα.

Ήρθε η ώρα να χύσουμε. Την βάλαμε στα γόνατα και τις παίζουμε πάνω στο πρόσωπο της.. βγάλαμε και οι δυο πολλά χύσια. Τα μισά τα πήρε στο πρόσωπο και τα άλλα μισά τα κατάπιε…

Έφυγε ο Λευτέρης, χαιρετηθήκαμε και είπαμε να το επαναλάβουμε.
Η δικιά μου γονάτισε και άρχισε να μου τον παίρνει πίπα. Είχα τόσες καύλες, που έχυσα πάλι…
Το μωρό μου τα ήπιε όλα και μου τον ξέπλυνε με την γλώσσα της... μέχρι τότε δεν τα δεχότανε στο πρόσωπο.

Από τότε άλλαξε σε πολλά πράγματα…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")