Απολαυστικό γαμήσι στο γυμναστήριο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία αυτή που σας γράφω είναι αληθινή και συνέβη το περασμένο καλοκαίρι γύρω στις αρχές Ιουλίου. Στο γυμναστήριο που πηγαίνω, ήταν ένα γκομενάκι σκέτη θεά που λεγόταν Αφροδίτη.

Ένα χρόνο μικρότερη μου μελαχρινή, με ωραίο και γυμνασμένο σώμα, μέση δαχτυλίδι, μεγάλα βυζιά και τα ομορφότερα και καλλίγραμμα πόδια που έχω δει.

Δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο μεταξύ μας, ένα γεια λέγαμε και που και που τα δικά μας, αυτό που λέμε σαν δημόσιες σχέσεις που κάνουν οι γυναίκες στα γυμναστήρια.

Κάθε φορά που την έβλεπα ο πούτσος μου αναστατωνότανε. Εκείνη την ημέρα λοιπόν ζέστη, κακό κλπ. ήμουνα στο διάδρομο και έκανα προθέρμανση, όταν βλέπω την Αφροδίτη να έρχεται με ένα καυλωτικό αθλητικό ντύσιμο.

Φορούσε ένα πάρα πολύ κοντό σορτσάκι τύπου κολάν, η μέση ακάλυπτη και φαινόταν η επίπεδη αλλά γυμνασμένη κοιλιά της και ένα αθλητικό μπικίνι που έκανε τα βυζιά της να φαίνονται πιο όρθια. Ο πούτσος μου αναστατώθηκε για τα καλά, από κει και ύστερα δεν έλεγε να ησυχάσει, τον ένιωθα φουσκωτό όλη την ώρα.

Έτυχε την ώρα που έκανα κοιλιακούς να βρισκόταν και αυτή ξαπλωμένη δίπλα μου. Ο πούτσος έγινε σκληρός σαν πέτρα. Μου λέει αυτή:

-    Ξέρεις ότι έχω καυλώσει από τη θέα της ψωλής σου που έχει σηκωθεί όρθια;

-    Από που το κατάλαβες της λέω:

-    Βλέπω το φούσκωμα του σορτς σου. Το έχω καταλάβει ότι με γουστάρεις και αφού θες να με γαμήσεις, θα σε περιμένω σε λίγο στα αποδυτήρια.

Δεν χάνω λοιπόν στιγμή και όταν πήγε στα αποδυτήρια να αλλάξει, μου κάνει νόημα να έρθω. Ευτυχώς εκείνη την ημέρα δεν είχε έρθει κανείς άλλος στο γυμναστήριο. Οι υπεύθυνοι δεν πήραν χαμπάρι τίποτα.

Μπαίνω στα αποδυτήρια και αφού είχε προλάβει να γδυθεί εντελώς, ο πούτσος μου είχε γίνει κανόνι! Με γδύνει, μου βγάζει το αμάνικο μπλουζάκι, το σορτσάκι μου, και το σλιπάκι μου και μου παίρνει μια πίπα άλλο πράμα! Με πέταξε στα σύννεφα.

Τον έγλυφε τον ρουφούσε… ήταν καλύτερη και από πουτάνα. Τον έβαλε όλο μέσα στο στόμα της, και τα αρχίδια μου τα έκανε γλειφιτζούρια. Ο πουτσοκέφαλος μου ήταν γεμάτος σάλια. Το γλυφομούνι μου την έκανε να λιώσει στη καύλα…

-    Ναι γαμιά μου! Μου έλεγε. Χύνω μωρό μου!!!

Και πετάγονται τα χύσια της. Της καρφώνω την ψωλάρα μου στο υγρό της μουνάκι και βόγκαγε από την καύλα…

-    Τον θέλω όλο μέσα γαμιά μου! Ναι… ναι!!!

Όσο πιο πολύ ήθελε, άλλο τόσο της τον έβαζα εγώ. Το χύσι δεν αργούσε να έρθει… αλλάξαμε στάση και πήγαμε στην αγαπημένη μου την 69, όπου έχυσα μέσα στο στόμα της και τη γλώσσα της. Και αφού τα κατάπιε όλα, μου φίλησε τον πουτσοκέφαλο.

Ήταν ένα φοβερό γαμήσι, ανεπανάληπτο! Στα γυμναστήρια υπάρχουν τα καλύτερα γκομενάκια.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")