Ο καλόγερος και η γυναίκα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 60 χρονών και η γυναίκα μου 56. Κοντούλα μελαχρινή, μεγαλούτσικα βυζιά αδύνατη και μαύρο τριχωτό μουνί. Έχουμε 30 χρόνια γάμου και οι φαντασιώσεις πήγαιναν σύννεφο.

Μας καύλωνε και τους δυο όταν της μιλούσα για νεαρούς που ήθελα να την γαμούσαν μπροστά μου.

Ένα βράδυ πως μου ήρθε και της μίλησα για έναν καλόγερο στην ηλικία μου, φίλο μας που μόναζε σε ένα κοντινό μοναστήρι. Όταν άρχισα να της μιλάω γι’ αυτόν, άρχισε να με δαγκώνει και κόντευε να με φάει από την καύλα. Μέσα στην καύλα μας της είπα να πάμε καμιά μέρα να τον επισκεφτούμε και να του ριχτεί.

Πραγματικά, τον πήρα φιλικά τηλέφωνο ένα βράδυ και του είπα:

-    Αύριο το μεσημέρι θα σε επισκεφτούμε να μας δώσεις την ευλογια σου.

Με χαρά δέχτηκε.
Την άλλη μέρα κάναμε μπανάκι με τι γυναίκα μου σενιαριστήκαμε, φόρεσε ένα πολύ καυλωτικό άρωμα η Μαρία και σε 20 λεπτά είμαστε στο μοναστήρι.

Μας υποδέχτηκε με χαρά και μας οδήγησε στην κουζίνα. Είχε στρωμένο ένα πολύ πλούσιο τραπέζι και καθίσαμε να φάμε. Είχε ένα πολύ ωραίο κρασί και δως του αρχίσαμε να τρώμε, να καλαμπουρίζουμε και να πίνουμε. Να σας πω ότι τη Μαρία την είχαμε βάλει στη μέση. Είχε καθίσει πιο πολύ κοντά σε αυτόν.

Αυτός ήταν 60άρης, γεροδεμένος και καλοδιατηρημένος με άσπρα γένια. Φορούσε ένα ελαφρύ ράσο (καλοκαίρι ήταν), η Μαρία φορούσε ένα φόρεμα με λουλούδια και με κουμπιά.

Λέγαμε διάφορα με πολύ κέφι και εγώ άρχισα να λέω ανέκδοτα που είχαν σχέση με το σεξ και τέτοια. Είχε περάσει σχεδόν μια ώρα και είχαμε αρχίσει να ζαλιζόμαστε. Αυτός είχε κοκκινίσει. Το ίδιο και η Μαρία. Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι η Μαρία (όπως μου είπε μετά) του είχε βάλει τα πόδια του κάτω από τα πόδια του και τριβόντουσαν. Είχαν καυλώσει και οι δυο όπως φάνηκε σε λίγο.

Εγώ είχα ζαλιστεί και πήγα στο δωμάτιο που ήταν ακριβώς δίπλα στην κουζίνα με είσοδο από την κουζίνα (ήθελα να τους αφήσω μόνους επίτηδες). Η πόρτα ήταν μισάνοιχτη. Ξάπλωσα. Τους είχα αφήσει να μιλάνε όταν πάνω που με έπαιρνε ο ύπνος, ακούω στην αρχή λίγα βογγητά και μετά ουρλιαχτά. Λες λέω να την πηδάει;
Κοιτάζω λίγο από την πόρτα και τι να δω; Ο καλόγερος καθόταν στην καρέκλα και είχε σηκώσει το ράσο, και η Μαρία γονατιστή του έπαιρνε πίπα. Τι θέαμα ήταν Θεέ μου!

Καύλωσα τόσο που η ψωλή μου κόντεψε να τρυπήσει το σλιπάκι μου. Τι να κάνω τώρα; Λέω. Να μπω μέσα; Τους άφησα και απλώς κοίταζα και έτριβα την ψωλή μου. Της ξεκουμπώνει το φόρεμα και της πετάει τα βυζιά έξω, και αρχίζει να την πιπιλάει και να της περνάει το χέρι του μέσα στο μαύρο κυλοττάκι της.

Τον έβλεπα καθαρά να της το τραβάει και να της πιάνει της μουνότριχες. Της χώνει ένα δάχτυλο μέσα και μετά άλλο ένα, μέχρι που σχεδόν είχε μπει όλο του το χέρι μέσα στην καυλωμένη μουνάρα της. Δίπλα στο τραπέζι είχε ένα μονό κρεβάτι. Την πιάνει λοιπόν, την σηκώνει και την πετάει πάνω στο κρεβάτι. Ωχ! Λέω. Τώρα θα την σκίσει. Και συνέχισα να παίζω μαλακία.

Αρχίζει να την βρίζει και να την φωνάζει: «σατανά» και να της λέει:

-    Τώρα θα σε γαμήσει ο καλόγερος μωρό μου.

Της ανοίγει τα πόδια και αρχίζει να της τρίβει το μουνί με τα γένια του και οι τρίχες του είχαν γίνει ένα με της μουνότριχες της. Άρχισε αυτή να ουρλιάζει. Κάποια στιγμή με βλέπει από την μισάνοιχτη πόρτα που τον είχα βγάλει έξω και τον έπαιζα, και της φωνάζει:

-    Τώρα θα σε γαμήσω σατανά και να μας βλέπει ο άντρας σου.

Πετάγομαι μέσα και του λέω:

-    Σκίσε την, την καριόλα και χύσε της μέσα.

Όπως της είχε ανοίξει τα πόδια και είχε γονατίσει μπροστά της έτοιμος να της τον χώσει (αλήθεια, τι ψωλή ήταν αυτή!), πάω και του την πιάνω, της ανοίγω με το ένα χέρι το μουνάκι της και της τον χώνει μέσα της. Κόντεψε να μείνει από την καύλα της. Μου φωνάζει:

-    Νίκοοοοοοο! Με σκίζει ο καλόγερος.

-    Καλά σου κάνει πουτάνα! Της λέω. Καλόγερο δεν ήθελες τόσο καιρό; Πάρε τον τώρα και σκάσε! Και πάω και της τον χώνω στο στόμα της.

-    Σας θέλω και τους δυο. Λέει όταν τον έβγαλα από το στόμα της και πήρε ανάσα.

Ξαπλώνει τότε ο καλόγερος ανάσκελα και κάθεται πάνω στο χοντρό καυλί του. Όπως είχε πέσει πάνω του, πηγαίνω από πίσω της βάζω λίγο τα δάχτυλα στο σφιχτό κωλαράκι της, και της τον ακουμπάω. Απότομα της τον χώνω μέσα της. Οι κραυγές της ακουγόταν πιστεύω από πολύ μακριά.

Τέτοια καύλα δεν είχαμε νιώσει ποτέ. Πάνω από δυο ώρες γαμιόμαστε μέχρι που εγώ τα παράτησα και πήγα στο δωμάτιο και τους άφησα μόνους.

Όταν το απόγευμα ξύπνησα, μπαίνω στην κουζίνα και κοιμόντουσαν αγκαλιά γυμνοί και οι δυο τους.
Μείναμε το βράδυ εκεί και συνεχίσαμε πιο άγρια και οι τρεις στο κρεβάτι όλη νύχτα.

Από τότε, 5 χρόνια τώρα, πηγαίνουμε τακτικά και μας ευλογεί ο άγιος ηγούμενος.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")