Με τον 60άρη και τα ζαρζαβατικά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ο Σ μου έστειλε μήνυμα στο σάιτ.. ήταν εξήντα χρονών, παντρεμένος, με μεγάλα παιδιά και ενδιαφερόταν για παράνομη γνωριμία. Για να τον αποφύγω του είπα ότι έχω περίεργα γούστα.

Ενδιαφέρθηκε να μάθει ποια είναι αυτά και όταν του είπα ότι μου αρέσει να γαμάω αντρικό κώλο και ότι μου αρέσει να κάνω μάτι δύο άντρες που παίζουν μεταξύ τους, ενθουσιάστηκε.

Από τη μία η ηλικία του με ξενέρωνε, από την άλλη με άναβε όμως η ιδέα να γαμήσω έναν άντρα αυτής της ηλικίας και ίσως να τον δω να γαμιέται με τον άλλο που ήδη ξεκωλιαζόμασταν όταν κατάφερνε να ξεφύγει από την γυναίκα του.

Συναντηθήκαμε για καφέ. Ήταν αρκετά καλοστεκούμενος για την ηλικία του. Ψηλός λεπτός και καλοντυμένος. Κανονίσαμε να συναντηθούμε την επομένη σε ένα ξενοδοχείο. Με περίμενε στο δωμάτιο γυμνός ξαπλωμένος στο κρεβάτι βλέποντας τσόντες. Ο πούτσος του ήταν σηκωμένος και αρκετά μεγάλος και χοντρός.

Εγώ φορούσα κάτω από το μακρύ παλτό μου μια θεόκοντη φούστα και ένα διάφανο πουκάμισο. Από μέσα ένα μαύρο σουτιέν 3/4 που άφηνε τα βυζιά μου να ξεχειλίζουν, μαύρο διάφανο στρινγκ, κάλτσες διχτυωτές, ζαρτιέρες και μπότες.

Έβγαλα το παλτό και άρχισα να βγάζω αργά τη φούστα και το πουκάμισο μου. Εκείνος ακουμπισμένος στο κεφαλάρι του κρεβατιού έπαιζε το καυλί του. Έβαλα το ένα πόδι μου πάνω στο κρεβάτι και του αποκάλυψα το ξυρισμένο μου μουνί. Άρχισα να χαϊδεύομαι προκλητικά μπροστά του. Πότε - πότε σάλιωνα το δάχτυλο μου και το έβαζα στο μουνί μου, το έβγαζα το έγλειφα και το ξανάβαζα.

Με φώναξε κοντά του.. ανέβηκα στο κρεβάτι και με τα πόδια σε διάσταση στάθηκα από πάνω του. Τράβηξε στην άκρη το στρινγκ μου και άρχισε να μου χαϊδεύει το μουνί. Κάθισα στο πρόσωπο του και του το έδωσα στο στόμα, ενώ έσκυψα και πήρα τον πρησμένο πούτσο του στο στόμα μου και άρχισα να τον τρομπάρω.

Απέναντι από το κρεβάτι το δωμάτιο είχε μεγάλο καθρέφτη. Του σήκωσα τα πόδια ψηλά και κοίταξα την χαράδρα του κώλου του από τον καθρέφτη.

-    «Σ’ αρέσει μουνάρα μου;», με ρώτησε. «Θα μου τον γαμήσεις; Έχει χρόνια να γαμηθεί η κωλάρα μου και είναι διψασμένη για ξέσκισμα!»

-    «Μμμμ… καλός φαίνεται! Αλλά θα μου υποσχεθείς πως θα κάνουμε παιχνίδι και με άλλον άντρα μαζί…», του είπα. «Θέλω να σας δω να γαμιέστε κι εγώ να παίζω με την μουνάρα μου».

Συμφώνησε τινάζοντας την καύλα μου στα ύψη. Σηκώθηκε και από μια τσάντα του είχε στην άκρη του δωματίου, έβγαλε μερικά αγγούρια και καρότα.

-    «Θέλω να με γαμήσεις μ’ αυτά!», μου είπε.

Στήθηκε στα τέσσερα στα γόνατα. Πλησίασα και του άνοιξα τα κωλομάγουλα. Ήταν ξυρισμένος παντού. Άρχισα να του χαϊδεύω την χαράδρα του κώλου του με το ένα χέρι. Αυτός πήρε ένα καρότο -λεπτό σχετικά- και άρχισε να το πιπώνει σαν να ήταν πούτσος.

-    «Την άλλη φορά θα έχεις ένα αληθινό καυλί στο στόμα σου!», του είπα.

Φαίνεται ότι του άρεσε η ιδέα γιατί ο πούτσος του άρχισε να πάλλεται όρθιος και πρησμένος. Σάλιωσα το δάχτυλο μου και του χάιδεψα την κωλοτρυπίδα. Άρχισε να βογκάει σαν μοσχάρι.

-    «Θέλω να με σκίσεις να με γαμήσεις αλύπητα!», φώναζε.

Έχωσα το δάχτυλο μου στον κώλο του και το στριφογύρισα.

-    «Βάλε κι άλλο!»

Έβαλα και δεύτερο. Τα έβαζα, τα έβγαζα και τα στριφογύριζα ανοίγοντας την τρύπα του. Έβγαλε το καρότο από το στόμα σαλιωμένο και μου το έδωσε. Το έτριψα λίγο στα μουνόχειλα μου και μετά το έχωσα και αυτό στον κώλο του. Τον γαμούσα με δύο δάχτυλα και ένα καρότο. Αυτός πήρε ένα χοντρό αγγούρι και το πίπωσε.

Το σάλιωσε και μου το έδωσε. Έβγαλα τα δάχτυλα και μαζί με το καρότο του το έχωσα. Τα στριφογύρισα και τα δυο, τα έβαλα, τα έβγαλα και κοίταξα την τρύπα του. Έχασκε ανοιχτή και κατακόκκινη. Αυτός με το ένα χέρι άρχισε να παίζει την ψωλή του. Έφτυσα στον κώλο του μέσα και του έχωσα δύο χοντρά αγγούρια αυτή τη φορά. Κουνούσε την μέση του σαν πουτάνα που έχει στον κώλο δύο πούτσους!

-    «Είμαι ένας γέρος κωλογαμημένος καύλα μου!», μου έλεγε. «Είμαι μια γριά πούστρα που της αρέσει να κωλοσκίζεται. Γίνε ο γαμιάς μου! Γάμα με δυνατά και άγρια! Γάμα το μουνί μου!»

Έβαζα και έβγαζα τα δυο χοντρά αγγούρια… τα στριφογύριζα άγρια στην τρύπα του και τον γαμούσα. Εκείνος τρόμπαρε τον πούτσο του… Μετά από κάμποση ώρα άρχισε να χύνει ζεστό ψωλόχυμα ουρλιάζοντας (όλη η περιοχή πρέπει να τον άκουσε).

Ξεκουραστήκαμε λίγο. Ξάπλωσα στο κρεβάτι με την πλάτη στο κεφαλάρι. Έσκυψε με τον κώλο τουρλωμένο προς τον καθρέφτη -ανοιχτό ακόμα από το ξέσκισμα- και άρχισε να γλείφει το μουνί μου… Ρούφαγε το μουνόχειλα μου, την κλειτορίδα μου, πήγαινε στην τρύπα του κώλου μου, την σάλιωνε και την άνοιγε.

Πήρα ένα φρέσκο μικρό καρότο και το έγλειψα. Του είπα να γλείψει καλά την κωλοτρυπίδα μου και να χώσει μέσα την γλώσσα του. Όταν χαλάρωσε το κωλαράκι μου του έδωσα το καρότο και μου το έβαλε μέσα και του είπα να το κρατήσει εκεί και να μου γλείφει το μουνί. Έχωσε τη γλώσσα του βαθιά στην μουνότρυπα μου και με γάμαγε.

Μετά από λίγο με έστησε στα τέσσερα και μου έχωσε το καυλί του στο μουνί. Με τα χέρια του άνοιξε τα κωλομάγουλα μου. Έφτυσε στην τρύπα του κώλου μου, την άνοιξε πάλι με τα δάχτυλα και μετά μου έβαλε δύο καρότα. Με γάμαγε με την ψωλή του από το μουνί και δύο καρότα από τον κώλο.

Σε λίγο με την καύλα να χτυπάει κόκκινο, έχυσα κι εγώ. Έβγαλε τον πούτσο του από το μουνί μου, πέταξε το προφυλακτικό και αμόλησε το ψωλόχυμα του πάνω στα κωλομέρια μου. Μόλις τελείωσε, έγλειψε πρώτα τα χύσια του με γύρισε ανάσκελα και έγλειψε και όλα τα μουνοχύματα μου.

Η επόμενη συνάντηση μας κανονίστηκε στο εξοχικό του κάπου έξω από την Αθήνα για ένα καυτό τρίο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")