Προσλαμβάνοντας την μουνάρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Εργάζομαι εδώ και 4 χρόνια σε μεγάλη εταιρία στην Θεσσαλονίκη. Τον τελευταίο καιρό ο διευθυντής μου απουσίαζε στην Αθήνα για δουλειές και έτσι ανατέθηκε σε μένα ο ρόλος να κάνω τις συνεντεύξεις σε υποψήφιες κοπέλες που θα στελέχωναν το τηλεφωνικό κέντρο.

Η αγγελία ήταν συγκεκριμένη. Ζητούσαμε μόνο γυναίκες υποψήφιες, ηλικίας 18-22, φοιτήτριες. Της πρώτες 2 μέρες είδα πάνω από 25 κοπέλες. Είχαν αρκετά προσόντα, αλλά την τελική επιλογή θα έκανε ο διευθυντής μου μόλις επέστρεφε. Εγώ απλά θα έκανα την εισήγηση μου. Το έργο μου δεν ήταν καθόλου εύκολο. Τουλάχιστον μέχρι την επόμενη μέρα...

Τότε ήταν που εμφανίστηκε η Χαρά. Μια κοπέλα ψηλή, άνω του 1.75, καστανόξανθη, με μεγάλα εκφραστικά μάτια, και τέλειες αναλογίες. Ήταν πρωτοετής φοιτήτρια, δηλαδή ηλικίας 18 ετών. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι αυτή θα είναι η κοπέλα που θα προτείνω, αδιαφορώντας για τα τυπικά προσόντα αλλά μόνο για τα σωματικά της.

Μπήκε στο γραφείο, συστηθήκαμε, της μίλησα για την δουλειά και έδειξε να ενθουσιάζεται. Ήμουν πολύ χαλαρός μαζί της για να αισθανθεί και εκείνη άνετα. Φορούσε ένα μαύρο παντελόνι και έτσι δεν μπορούσα να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Μου αρέσει πολύ οι γυναίκες που εργάζονται στον ίδιο χώρο με μένα να έχουν ωραία πόδια και να μην διστάζουν να τα δείχνουν. Μετά από την 20λεπτη κουβέντα που είχαμε με ρώτησε:

-    Θα με ειδοποιήσετε εσείς;

-    Δεν χρειάζεται να μου μιλάς στον πληθυντικό, δεν μας χωρίζουν και τα πολλά χρόνια.

Μου χαμογέλασε και μου απάντησε:

-    Oκ. Θα με ειδοποιήσεις εσύ;

-    Την απόφαση μου την έχω πάρει Χαρά, δεν έχω να σκεφτώ κάτι. Είσαι έξυπνη, δραστήρια, έχεις όρεξη για δουλειά, είσαι όμορφη... Απλά για το τελευταίο θα ήθελα να έχω και μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Βλέπεις εδώ θα έρχεσαι και σε επαφή με πελάτες οπότε, θα ήθελα να είσαι και λίγο... ναζιάρα... λίγο σέξι, είναι αναγκαίο κακό. Θέλω να σε δω και αύριο την ίδια ώρα και είμαι σίγουρος ότι από αύριο θα ανήκεις στην εταιρία μας!

Χαμογέλασε, και έφυγε προς την έξοδο. Το περπάτημα της ήταν πολύ θηλυκό. Ήταν μια πανέμορφη νεαρή κοπέλα, που έφυγε από την επαρχία ερχόμενη στην πόλη, αναζητώντας περιπέτεια και άφθονο σεξ στη ζωή της! Και σίγουρα το να γαμηθεί με κάποιον που στο μυαλό της φαντάζει ως αφεντικό, θα ήταν πολύ διεγερτικό για εκείνη. Και για μένα φυσικά, αφού δεν σου τυχαίνει κάθε μέρα η ευκαιρία να έχεις μέσα στα πόδια σου, 18χρονα πιπίνια που θέλουν το καυλί σου και θα έκαναν τα πάντα για να πάρουν μια θέση εργασίας!

Την επόμενη άργησα να πάω στο γραφείο μου και μπαίνοντας μέσα, είδα στην γραμματεία να κάθεται σταυροπόδι μια μουνάρα με ατέλειωτα σέξι πόδια, μαύρο καλσόν και μαύρες ψηλές μπότες. Είπα καλημέρα και γυρίζοντας το κεφάλι της είδα πως ήταν η Χαρά. Πολύ μούναρος μιλάμε! Τι πόδια θεέ μου, σκέφτηκα. Την φώναξα στο γραφείο μου. Παραγγείλαμε καφέ και κάθισε απέναντι μου.

-    Λοιπόν, Χαρά, τι μπορείς να κάνεις για να μου δώσεις το δικαίωμα να σε προσλάβω;

-    Το ντύσιμο μου να υποθέσω ότι δεν φτάνει ε;

Με κοίταξε καυλιάρικα μέσα στα μάτια και άνοιξε τα πόδια της απέναντι μου. Ο πούτσος μου τινάχτηκε στα ύψη! Ήθελα να τον βγάλω έξω και να τον παίξω μπροστά της!

-    Θέλετε να κάνω και κάτι άλλο ή αρκεί;

Δεν μίλησα, η μάλλον δεν πρόλαβα να μιλήσω. Σηκώθηκε από την θέση της, ήρθε από την μέσα μεριά του γραφείου, έκανε πιο πίσω το κάθισμα μου και αφού έκανε χώρο στο γραφείο μου, κάθισε μπροστά μου με τα πόδια της ορθάνοιχτα!

-    Τι καύλα είσαι εσύ μωράκι μου; Τι ποδάρες είναι αυτές;

-    Σας αρέσουν;

-    Τι ρωτάς μουνάρα μου, τι ρωτάς; Θέλω να τα πασαλείψω με το σπέρμα μου.

-    Θα μου δώσετε τη δουλειά;

-    Ότι θες εσύ παίδαρε μου, ότι θες...

Άρχισα να χαϊδεύω τα μπούτια της και να τα φιλάω. Ήταν υπέροχη η αίσθηση των υπέροχων ποδιών της μέσα στο μαύρο καλσόν. Δεν τα χόρταινα με τίποτα.

-    Εσείς τόσα μου ζητήσατε, εγώ να μην σας ζητήσω κάτι;

-    Ότι θες μωράκι μου, πες μου...

-    Θέλω να μου σκίσετε το καλσόν, εδώ, στο μουνάκι μου, να μου γλύψετε την τρυπούλα, να μου βγάλετε το καλσόν, να γλύψετε τα πόδια μου και να με ξεσκίσετε στον πούτσο!

Όλα έγιναν όπως μου τα ζήτησε. Από τότε, η Χαρά, είναι το πουτανάκι μου στη δουλειά και μου φτιάχνει πάντα τι διάθεση. Είναι το πιο καυλιάρικο μωρό που έχω γαμήσει ποτέ σε όλη μου τη ζωή!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")