Παιχνίδια με αντρικό κωλαράκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Διαβάζοντας της ιστορίες σας θέλησα κι εγώ να μοιραστώ μαζί σας τις δικές μου. Να συστηθώ πρώτα: είμαι η Τίνα, 47 χρονών, χωρισμένη πολλά χρόνια. Είμαι 1.60, λίγο γεματούλα, με μεγάλο στήθος, πράσινα μάτια και βαμμένα μαύρα μαλλιά (καστανόξανθη το φυσικό μου). Παντρεύτηκα πολύ μικρή και μέχρι τα 33 μου ήμουν καταπιεσμένη και σεξουαλικά. Μετά το χωρισμό μου, άρχισα να ψάχνω τον εαυτό μου και σεξουαλικά.

Πιο νέα τότε ακόμα και πιο λεπτή είχα κατακτήσεις πολλές. Οι εραστές μου ήταν αρκετά καλοί θα έλεγα, αλλά πάντα κάτι έμενε ανικανοποίητο. Μου άρεσε το γαμήσι και το απολάμβανα ενώ ταυτόχρονα έπαιζα πολύ μόνη μου, ατέλειωτες ώρες έχοντας διάφορες φαντασιώσεις. Μια από αυτές ήταν να γαμήσω αντρικό κωλαράκι.

Κάποια μέρα στο chat άρχισα να μιλάω με μια κοπέλα. Η συνομιλία μας προχώρησε και στα σεξουαλικά και της εκμυστηρεύτηκα τις φαντασιώσεις μου, μεταξύ αυτών και το να γαμήσω αντρικό κωλαράκι. Εκείνη μου είπε ότι είχε ένα φίλο ο οποίος όπως της είχε πει γούσταρε να γαμηθεί από τον κώλο από γυναίκα και ίσως και από άντρα. Έτσι κανόνισε και μας έφερε σε επαφή. Μιλήσαμε και κανονίσαμε το πρώτο ραντεβού για καφέ.

Ήταν ένας νέος άντρας, παντρεμένος, αρκετά εμφανίσιμος και καλοφτιαγμένος. Μετά τον καφέ καταλήξαμε σε ξενοδοχείο για μια πρώτη πιο.. στενή γνωριμία. Εκείνη την ημέρα, ήταν καλοκαίρι, φορούσα μια φούστα με μήκος πάνω από το γόνατο και ένα εφαρμοστό μπλουζάκι που αποκάλυπτε το πλούσιο στήθος μου. Από μέσα ένα σετ κατακόκκινα εσώρουχα με το κιλοτάκι να είναι ένα μικροσκοπικό στρινγκάκι που στο πίσω μέρος το κορδόνι του χανόταν ανάμεσα στα κωλομέρια μου και το μπροστά μόλις και μετά βίας κάλυπτε τα ξυρισμένα μουνόχειλα μου.

Το δωμάτιο ήταν αρκετά όμορφο και είχε σχεδόν παντού καθρέφτες. Κάθισε στην άκρη του κρεβατιού και μου ζήτησε να σηκώσω την φούστα να σκύψω και να του δείξω τον κώλο μου. Γύρισα με την πλάτη προς το μέρος του, έσκυψα και άρχισα σιγά - σιγά να σηκώνω την φούστα μου αποκαλύπτοντας του τα κωλομέρια μου. Τον είδα από τους καθρέφτες να χαϊδεύει το πρησμένο ήδη καυλί του. Άνοιξα τα πόδια όσο περισσότερο μπορούσα και έσκυψα βαθιά αποκαλύπτοντας του τα πάντα, και τον κώλο μου αλλά και το μουνάκι μου.

Σηκώθηκε, γονάτισε και άρχισε να μου χαϊδεύει τα πόδια, ξεκινώντας από τα ψηλοτάκουνα πέδιλα μου, προχωρώντας στις γάμπες, τους μηρούς και φτάνοντας στα τρυφερά κωλομάγουλα μου που άρχισε να τα γλείφει με μαεστρία. Τράβηξα τα κορδονάκια του στρινγκ κι αυτό χάθηκε μέσα στο μουνί και τον κώλο μου. Μου άνοιξε με τα χέρια τα κωλομάγουλα και αφού πρώτα κοίταξε για μερικά λεπτά την χαράδρα του κώλου μου, άρχισε να την φυσάει πρώτα και μετά να την γλείφει σέρνοντας την γλώσσα του ως τα μουνόχειλα μου. Εγώ απελευθέρωσα τις βυζάρες μου και άρχισα να τις μαλάζω… με είχε καυλώσει πολύ και ήμουν έτοιμη πια για άγριο παιχνίδι.

Τραβήχτηκα, σηκώθηκα και κάθισα πάνω σε ένα τραπεζάκι που υπήρχε στον χώρο με ανοιχτά τα πόδια δείχνοντας του προκλητικά το ξυρισμένο μου μουνί. Του ζήτησα να γδυθεί και να σταθεί όρθιος μπροστά μου σε απόσταση και να αρχίσει να παίζει την ψωλή του. Με υπάκουσε. Έβγαλε τα ρούχα του απελευθέρωσε το καυλί του, άνοιξε τα πόδια και άρχισε να το τρομπάρει αργά. Έχοντας τα πόδια ορθάνοιχτα και το μουνί μου να χάσκει υγρό, έφερα τα βυζιά μου στο στόμα και άρχισα να πιπιλάω τις ρώγες μου. Το μουνί μου έκαιγε και έτρεχε υγρά που έφταναν μέχρι τα πέδιλα μου του ζήτησα να γονατίσει χωρίς να σταματήσει να τρομπάρει το καυλί του και να μου γλείψει πάλι το μουνί.

Πέρασε την γλώσσα του από τα εξωτερικά μουνόχειλα αρκετές φορές και μετά άρχισε να πιπιλάει την κλειτορίδα μου, να την δαγκώνει ελαφρά και να την ρουφάει. Του ζήτησα να χώσει την γλώσσα του μέσα στο μουνί μου και να με γαμήσει με αυτήν… σε λίγο άφησα τα μουνοχύματα μου να πλημμυρίσουν το στόμα του. Σηκώθηκε κι εγώ και γονάτισα μπροστά στο ορθωμένο κατακόκκινο καυλί του. Το πήρα στο στόμα και άρχισα να το τρομπάρω ενώ τα χέρια μου άρχισαν να χαϊδεύουν τα κωλομάγουλα του, απαλά στην αρχή. Τον έσπρωξα στο κρεβάτι να ξαπλώσει ανάσκελα και του σήκωσα τα πόδια ψηλά.

Όσο τρόμπαρα την ψωλή του, του ζήτησα να με διευκολύνει ανοίγοντας με τα χέρια του τα κωλομάγουλα του. Τρόμπαρα την ψωλή του, κατέβαινα και ρούφαγα τα αρχίδια του, χωρίς να αγγίζω τον κώλο του που έχασκε ανοιχτός με μια σούφρα στην αρχή σφιχτή, αλλά που σιγά - σιγά άρχισε να ανοίγει δειλά - δειλά. Το θέαμα ενός αντρικού κώλου ανοιχτού έτοιμου να ξεσκιστεί σαν μουνί με καύλωνε απίστευτα. Πήρα τα χέρια του και τα έβαλα να τρομπάρουν το καυλί του και άνοιξα εγώ τα κωλομάγουλα του τα άνοιξα τόσο που κόντεψα να τον σκίσω στα δυο.

-    «Τώρα μωρό μου, θα σου περιποιηθώ το κωλαράκι…», του είπα.

Ρούφηξα τα αρχίδια του πρώτα και μετά έσυρα την γλώσσα μου στην χαράδρα του. Σάλιωσα και έγλειψα για αρκετή ώρα τη σούφρα του και μετά έχωσα τη γλώσσα μου αργά στην κωλοτρυπίδα του και άρχισα να την στριφογυρίζω, να την βάζω και να την βγάζω αργά και βασανιστικά, κι αυτή να ανοίγει όλο και περισσότερο. Έφτυσα μέσα και έχωσα ένα δάχτυλο σιγά - σιγά, μετά δεύτερο και μετά τρίτο και άρχισα να τον γαμάω αργά - αργά.

-    «Σήμερα θα γίνεις το πουτανάκι μου!», του έλεγα κι αυτός αναριγούσε από καύλα.

-    «Σε παρακαλώ μουνάρα μου… γάμησε με, ξεκώλιασε με!», παρακάλαγε. «Είμαι η πουτανίτσα σου. Κάνε μου τον κώλο μουνάρα! Ξεπαρθένεψε με για να με γαμήσεις μαζί με έναν ψωλαρά την επόμενη φορά».

Έτσι που ήταν καυλωμένος, σταμάτησα. Έβγαλα τα δάχτυλα μου από την κωλοτρυπίδα του και τον διέταξα να γυρίσει μπρούμυτα και ταυτόχρονα με το τρομπάρισμα του καυλιού του με το ένα χέρι, να γαμήσει τον κώλο του με το άλλο μόνος του να τον βλέπω… Υπάκουσε αμέσως. Εγώ έβγαλα από την τσάντα μου ένα διπλό δονητή και μια αλοιφή… άρχισα να μαλακίζω το μουνί μου δυνατά και γρήγορα, δίνοντας του πότε - πότε μπατσάκια στα κωλομάγουλα, και έχωσα στο μουνί μου την μια πλευρά του δονητή και άρχισα να γαμιέμαι δυνατά πασαλείβοντας τον με τα υγρά μου. Μετά το έβγαλα και του τον έβαλα στα στόμα. Με το ένα χέρι τρόμπαρε την πούτσα του, με το άλλο γάμαγε τον κώλο του, και με το στόμα μια τσιμπούκωνε τον δονητή που γάμαγα το μουνί μου, μια του έδινα το μουνί μου να το γλείφει.

Όσο τον είχα έτσι, του πήρα το δονητή από το στόμα, τον έχωσα στο μουνί μου και τουρλώνοντας τον κώλο μου στο πρόσωπο του, του ζήτησα να μου γαμήσει τον κώλο με την γλώσσα να χύσω πρώτα για να τον ξεκωλιάσω μετά. Γάμαγα το μουνί μου δυνατά με τον δονητή και εκείνος μου γάμαγε την κωλοτρυπίδα μου με την γλώσσα του ενώ τρόμπαρε τον πούτσο του και γάμαγε την κωλάρα του με τρία δάχτυλα. Όταν έχυσα και την τελευταία σταγόνα μουνόχυμα, πασάλειψα τον δονητή από την άλλη άκρη με κρέμα, του άνοιξα τα κωλομάγουλα και του τον κάρφωσα δυνατά. Ούρλιαξε από πόνο και καύλα αλλά αμέσως μου ζήτησε να τον χώσω κι άλλο πιο βαθιά και να τον ξεσκίσω.

Τον γάμαγα ένα δεκάλεπτο δυνατά χωρίς έλεος κι αυτός τρόμπαρε την ψωλάρα του λέγοντας πως είναι μια πουτάνα που της αρέσει να της σκίζουν τον κώλο στα δυο. Γύρισα χωρίς να βγάλω τον δονητή από τον κώλο του, έκατσα στο πρόσωπο του, έσκυψα και άρχισα να τσιμπουκώνω τον πούτσο του να σκίζω την κωλάρα του και εκείνος να με γαμάει με την γλώσσα, πότε στο μουνί, πότε στην ανοιχτή κωλάρα μου.

Χύσαμε ο ένας στο στόμα του άλλου μέχρι σταγόνα. Τα δικά του χύσια τα έφτυσα στην ανοιχτή του κωλότρυπα και τα έγλειψα μετά. Μετά ακολούθησε άλλος ένας γύρος που με γάμησε με το καυλί του και στο μουνί και στον κώλο και ένας τρίτος που γαμηθήκαμε στον κώλο και οι δυο από τον διπλό δονητή ταυτόχρονα. Η πρώτη μας φορά ήταν πολύ καλή και αποφασίσαμε να ξαναβρεθούμε επεκτείνοντας τα παιχνίδια μας. Γι’ αυτά τα παιχνίδια θα σας γράψω την επόμενη φορά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")