Μια αναπάντεχη συνάντηση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ονομάζομαι Ρ. με τον Λ. έχουμε μια πολύ ελεύθερη σχέση (ας το πούμε), εδώ και ένα χρόνο που γνωριζόμαστε (το πως γνωριστήκαμε θα το πούμε μια άλλη φορά).... Ο Λ. είναι 23 ετών Κύπριος φοιτητής της Αθήνας, ψηλός γύρω στο 1.85, καστανός και με ένα σώμα σκέτη κόλαση.

Εγώ πάλι είμαι 18, μαθήτρια της 3ης λυκείου στην Κύπρο, γύρω στο 1.60, μελαχρινή με μικρό στήθος και πεταχτό κωλαράκι.

Το Σάββατο στις 20/12 μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είχε πει πως θα ήταν έκπληξη το πότε θα κατέβει από την Αθήνα για τις γιορτές. Το ίδιο βράδυ ήρθε ο αδελφός του, με τον οποίο είμαστε πολύ φίλοι, στο μπαράκι που δουλεύω και μου είπε πως ο Λ. θα έρθει στις 31 του μήνα.

Την Δευτέρα στις 22/12 με χίλια ζόρια με έπεισε η κολλητή μου να πάμε σε μια μουσική σκηνή (εκεί γνωριστήκαμε με τον Λ.) όπου μπάρμαν είναι ένας ξάδελφός της ο Β., ο οποίος είναι και ξάδελφος του Λ. αλλά από διαφορετικό σόι. Αργότερα θα πηγαίναμε για clubing. Μόλις μπαίνω στην μουσική σκηνή παθαίνω πλάκα, ο Λ. να μιλάει με τον Β. ( μπάρμαν)! Τα ‘παιξα και εκείνος το ίδιο. Πήγα κοντά του, τον αγκάλιασα και τον φίλησα σταυρωτά. Πριν 3ώρες είχε φτάσει!!!

Αρχίσαμε να λέμε τα νέα μας. Τα είχε φτιάξει (βασικά από ότι κατάλαβα κορόιδευε) με την μπαργούμαν του club που θα πηγαίναμε αργότερα και εκείνη ακόμα δεν ήξερε πως ο ίδιος ήταν Κύπρο τώρα. Ήπιαμε μερικά ποτά και άρχισε να με χουφτώνει, αφού δεν φαινόμασταν θυμίζοντάς μου κάτι φωτογραφίες που βγάλαμε το καλοκαίρι καθώς γαμιόμασταν άγρια, και μου είπε πως τις έχει ακόμα! Μετά μου ψιθύρισε στο αυτί:

-    "Πιάσε τον, να δεις πως τον έχεις κάνει".

Ήταν τόσο καυλωμένος που νόμιζα πως ο πούτσος του θα σκίσει το παντελόνι!!! Ναζιάρικα του είπα:

-    "Δεν φταιω εγώ μωρό μου για αυτό, δεν έκανα τίποτα... ακόμα."

Εκείνη την στιγμή με φώναξε η φίλη μου, χαιρετήσαμε και φύγαμε θα τον βρίσκαμε αργότερα στο club, θα περίμενε να τελειώσει ο Β. από τη δουλειά και να έρθουν μαζί.

Εμείς πήγαμε, βρήκαμε κάτι γνωστούς και αρχίσαμε να διασκεδάζουμε! Στις 2.30 σκάνε μύτη τα αγόρια, ο Β. έρχεται κοντά μας ενώ ο Λ. πηγαίνει στο μπαρ να κάνει έκπληξη της γκόμενας. Μετά έρχεται και μου λέει στο αυτί:

-    Θες να φύγουμε τώρα;

-    Πολύ!

-    Εγώ να δεις, μα δεν γίνεται!

Και φεύγει από δίπλα μου και ξαναέρχεται μετά από 5 λεπτά και μου λέει:

-    Μια πρόβλεψη;

-    Μαζί θα την περάσουμε την νύχτα!

Μετά από λίγο ο Β. λέει πως πρέπει να φύγει γιατί θα είχε δουλειά το πρωί. Τότε γυρνάω και λέω στον Λ.:

-    Πες της πως θα φύγεις με τον ξάδελφό σου.

-    Της το έχω πει ήδη. Πήγαινε έξω και έρχομαι.

Τρελάθηκα! Ένιωσα μια φωτιά ανάμεσα στα πόδια μου. Βγήκα έξω, έβρεχε, ήρθε με πήρε από το χέρι και τρέξαμε μέχρι το αυτοκίνητό του. Πριν να μπούμε μέσα τον άρπαξα και τον φιλούσα και αυτός με χούφτωνε παντού, εκεί, κάτω από την βροχή. Ενώσω οδηγούσε δεν σταμάτησε να χαϊδεύει το μουνάκι μου, που κόντευε να χύσει μόνο στη σκέψη ότι θα με γαμούσε σε λίγο μετά από τόσο καιρό. Πρώτα πήγαμε από το σπίτι του να πάρει την κάμερά του, αφού μου εξομολογήθηκε ότι από το Σάββατο που μιλήσαμε αυτό είχε στο μυαλό του, ήθελε να κινηματογραφήσει το γαμήσι που θα μου κάνει.

Είχαμε πεθυμήσει πολύ ο ένας τον άλλον. Πριν ακόμα μπούμε στον ασανσέρ του ξενοδοχείου μου έβγαλε τα βυζιά έξω και άρχισε να τα γλύφει και να τα χουφτώνει με μανία, κόντευα να πεθάνω από πόνο και καύλα μαζί. Μέσα στο ασανσέρ έγινε ακόμα πιο βίαιος, είπε πως ήθελε να με γαμήσει άγρια. Μόλις φτάσαμε στον 4ον με πήρε από το χέρι και με οδήγησε στο δωμάτιο. Μπήκαμε μέσα και με ξάπλωσε στο κρεβάτι με τη μία.

Με έγδυνε και με φιλούσε, με ρούφαγε ολόκληρη, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Μου δάγκωνε τις ρώγες, τις ρούφαγε, κόντευε να μου τις ξεριζώσει, τις έγλυφε και έπαιζε μαζί τους, μου άφησε απίστευτα σημάδια, αλλά δεν με ένοιαζε, είχα χάσει εντελώς τον έλεγχο. Μετά συνέχισε πιο χαμηλά και όταν έφτασε να γλύφει το μουνάκι μου που έσταζε και να πιπιλάει την κλειτορίδα μου δεν άντεχα άλλο και του είπα:

-    "Θέλω να με γαμήσεις τώρα!"

Εκείνος γέλασε, γδύθηκε και πήρε την κάμερά του. Μόνο από το ύφος του κατάλαβα τι ακριβώς ήθελε. Ξάπλωσα απέναντί του και τον κοίταζα στα μάτια (στην κάμερα), άρχισα να γλύφω τα χείλη μου και να χαϊδεύω αργά το κορμί μου, ξεκινώντας από το λαιμό και καταλήγοντας να βάζω και να βγάζω με βαριούς αναστεναγμούς δυο δάκτυλα μέσα στο μουνάκι μου. Η καύλα που είχα δεν περιγράφεται.

Τότε ήρθε κοντά μου και έφερε τον πούτσο του στο στόμα μου. Μιλάμε για ένα τέλειο πούτσο 22-25 εκ. και χοντρό 5-6 εκ. Τον πήρα στο στόμα μου, και άρχισα να ρουφάω και να γλύφω απαλά με την άκρη της γλώσσας μου το πουτσοκέφαλό του. Έγλυψα τα αρχίδια του και πιο κάτω καθώς έπαιζα με τον πούτσο του, του άρεσε να βλέπει και να απολαμβάνει μέσα από το φακό την κάμερας την πίπα που του έκανα. Στην συνέχεια τον έβαλα σχεδόν ολόκληρο μέσα στο στόμα μου και τον άφησα να γαμήσει το στόμα όπως αυτός ήθελε αφού με κράταγε από τα μαλλιά. Ξαφνικά σταμάτησε και με ρώτησε:

-    Τώρα τι θέλεις μουνάρα μου;

-    Θέλω να με γαμήσεις.

Τότε έφερε τη κάμερα στο πρόσωπό μου και μου είπε

-    Πες το πιο δυνατά.

-    Θέλω να με γαμήσεις άγρια, θέλω να νιώσω τον πούτσο σου να με σκίζει.

Τότε άφησε την κάμερα, με πήρε από την μέση, ξάπλωσε πάνω μου και μπήκε μέσα μου αργά και βασανιστικά. Πονούσα πολύ, αλλά δεν με ένοιαζε, απολάμβανα κάθε λεπτό που ήταν μέσα μου. Συνέχισε έτσι για λίγο μέχρι να συνηθίσει τον πούτσο του το στενό μου το μουνάκι και μετά με έβαλε να κάτσω πάνω του. Τότε πήρε την κάμερά του και "έπαιρνε" τον πούτσο του, που μπαινόβγαινε στο μουνί μου καθώς ανεβοκατέβαινα σαν τρελή πάνω του. Ο Λ. πότε με κρατούσε από την μέση και μου έδειχνε τον ρυθμό και πότε μου χαστούκιζε με απίστευτη δύναμη στα κωλομάγουλα. Μόλις κατάλαβε ότι κόντευα να χύσω με έστησε στα τέσσερα και μου τον κάρφωσε με την μία ολόκληρο και εγώ δεν κατάφερα να συγκρατηθώ, πρέπει να με άκουσε ολόκληρο το ξενοδοχείο. Με γαμούσε με μανία, με έσκιζε κυριολεκτικά.

-    Αααχχχ.... ναι μωρό μου... ναααιιιι πιο δυνατά.... σκίσε με την πουτάνα... Θέλωωω....

-    Ναι μωρό μου, σου αρέσει έτσι;

-    Ναι πολύ... Συνέχισε...

-    Μουνάρα μου εσύ!

Ξαφνικά σάλιωσε ένα δάκτυλό του και μου το έχωσε στην κωλοτρυπίδα μου. Δεν πόνεσα, μου άρεσε, αλλά φοβόμουν με αυτόν τον πούτσο που έχει να με πάρει από πίσω!

-    Θέλω να σου γαμήσω τον κώλο μωρό μου. Χαλάρωσε, και θα σου αρέσει...

-    Σιγά μωρό μου...

Τότε σάλιωσε την κωλοτρυπίδα μου και άρχισε να μπαίνει σιγά-σιγά μέσα μου. Στην αρχή πονούσα πολύ. Μπήκε ολόκληρος μέσα μου και μπαινόβγαινε με αργές κινήσεις μέχρι που χαλάρωσα τόσο πολύ και άρχισα να απολαμβάνω το γαμήσι που μου έκανε...

-    Ναι μωρό μου, μ’ αρέσει. Τώρα μου έσκισες και τον κώλο μου! Θέλω πιο δυνατά......

Μόλις το άκουσε αυτό άρχισε να γαμάει με μανία τον κώλο μου. Κόντευα να λιποθυμήσω από τον πόνο, αλλά μου άρεσε πολύ. Φώναζα, αναστέναζα... Με τραβούσε από τα μαλλιά, με χτυπούσε με βία στα κωλομάγουλα, και εγώ ήθελα όλο και περισσότερο τον πούτσο του να γεμίζει τις τρυπούλες μου. Τέτοιο γαμήσι δεν μου είχε ξανακάνει, δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ.

-    Μην σταματάς, συνέχισε, πιο δυνατά.... Μου έσκισες τον κώλο μωρό μου το ξέρεις;

-    Κωλάρα μου εσύ...

-    Χύσε με μωρό μου, τα θέλω όλα.....

Συνέχισε γαμώντας εναλλάξ το μουνί και το κώλο μου και έχυσε πάνω στην πλάτη μου λίγα δευτερόλεπτα μετά από εμένα.....
Καθάρισα τον πούτσο του με την γλώσσα μου και ξαπλώσαμε και οι δύο αποκαμωμένοι....

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")