Ο καφετζής και η παρθένα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία μου έγινε πριν 2 χρόνια κάπου στην Ελευσίνα. Ήταν μετά το Πάσχα, άρχιζε να καλοκαιριάζει και όπως κάθε μέρα, πήγα να ανοίξω το καφενείο μου. Αφού άνοιξα και έφτιαξα και το καφεδάκι μου πήρα την εφημερίδα μου και έκατσα κάτω από τα δέντρα να την διαβάσω.

-    Καλημέρα George!

Ακούω μια φωνή και γυρίζω να δω. Ήταν εκείνο το καυλιάρικο μωρό…! Καστανό με σώμα μοντέλου, γύρω στο 1.70.

-    Καλημέρα μωρό μου! Απαντάω. Πως και έτσι πρωινή;

-    Βγήκα για ψώνια και πέρασα να σε δω. Δεν ήθελα τίποτε άλλο.

Από καιρό το είχα βάλει στο μάτι αυτό το μωρό. Με τα στενά τζην που φορούσε με καύλωνε τόσο, που γύριζα στο σπίτι και γάμαγα με τις ώρες την γυναίκα μου.

-    Καλά έκανες μικρή μου. Να κεράσω καφέ;

-    Όχι εδώ George πάμε κάπου αλλού...

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Πως να φύγω τόσο νωρίς χωρίς δικαιολογία; Μάλλον το κατάλαβε γιατί με ρώτησε τι ώρα κλείνω το βράδυ. Αφού της είπα, μου είπε πως θα ερχότανε για ένα ποτάκι... Έτσι και έγινε. Κατά τις εννιά, έσκασε μύτη με μια φίλη της για ξεκάρφωμα. Φορούσε ένα μισοδιάφανο μινάκι που όπως έκατσε φάνηκε το στρινγκάκι της.

Αφού ξεπέταξα τους μερικούς αργόσχολους έβαλα και εγώ ένα ποτάκι και έκατσα παρέα τους. Η συζήτηση δεν άργησε να έρθει εκεί που ήθελα. Αφού έβαλα και δεύτερα ποτά είδα ότι είχαμε μείνει οι τρεις μας.

-    Κορίτσια, πάμε καμιά βόλτα; Ρώτησα.

-    Μπα… που να πάμε; Απαντάει η φιλη της.

-    Να σε βοηθήσουμε να κλείσεις; Ρωτάει το μωρό...

-    Αμέ! Γιατί όχι;

Απαντάω και σηκώνομαι να βάλω το πλυντήριο να πλένει. Έρχεται η φιλη της και μου λέει: 

-    Αυτή η χαζή είναι ακόμα αγάμητη, αλλά εγώ έχω φάει κάνα δυο από κάτι μαλάκες. Γουστάρω να γαμηθώ από 40άρη. Τι λες, είσαι για ένα στα γρήγορα;

Πριν καλά-καλά καταλάβω, έχει γονατίσει και μου έπαιρνε πίπα. Τι πίπα ήταν αυτή! Έχυσα αμέσως. Αφού τα ήπιε όλα, σηκώθηκε γδύθηκε, ανέβηκε στον πάγκο της κουζίνας και μου ζητάει αν αντέχω μετά από την πίπα να την γαμήσω. Αυτό και έκανα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Το μουνάκι της ξυρισμένο και υγρό. Άρχισα να την γαμάω με λύσσα. Βογγητά ακούγονταν σε όλο το μαγαζί…

-    Χύνω καυλιάρη μου! Φωνάζει.

Εγώ συνέχισα να γαμάω αυτό υπέροχο μουνί μέχρι που μπήκε μέσα το μωρό.

-    Εγώ…; Με ρωτάει.

-    Εσύ μωρό μου σε λίγο…

Και στήνω την άλλη όρθια αφού ξαναμπήκα στο όμορφο μουνάκι της την ακούω να λέει:

-    Θα χύσω ψωλαρά μου!

Και εγώ της απαντάω και πάω να τραβηχτώ.

-    Όχι καυλιάρη μου… άστα μέσα. Θα πάρω χάπι το πρωί.

Με δυο κινήσεις έχυσα στο πλέον μουλιασμένο μουνί της. Άναψα ένα τσιγάρο και πήγα να κατεβάσω τα ρολά. Μόλις γύρισα μου λέει:

-    θέλω κι άλλο...

-    Και η φίλη σου, τι θα κάνει;

-    Κάτι θα βρει…

Μου λέει και αρχίζει πάλι την πίπα. Μου έπαιρνε τον πούτσο μου τόσο βαθιά, που μετά από λίγο ξανάχυσα. Και όπως είναι με τα χύσια στο στόμα, την γυρίζω την βάζω να στηριχτεί στον πάγκο, και αρχίζω να βάζω το καυλί μου στο τόσο στενό κωλαράκι της. Τα ‘χασε!

-    Όχι… όχι!!!

Φώναζε αλλά εγώ στο κόσμο μου συνέχισα να σπρώχνω σιγά-σιγά. Ξαφνικά η άλλη έχει γονατίσει και έπαιζε με τα αρχίδια μου. Τρελάθηκα! Με μια απότομη κίνηση, βγάζω το καυλί από την κωλάρα της άλλης και το δίνω στο στόμα του μωρού. Μούγκριζα από την καύλα… ήθελα να την γαμήσω. Την σταμάτησα την πήγα στην σάλα, κόλλησα 4 τραπέζια μαζί, την ξάπλωσα και άρχισα να γλύφω το ξυρισμένο και καυτό μουνάκι της.

Το πιο γλυκό ποτό έτρεχε ανάμεσα στα πόδια της. Άρχισε να βογκάει και σπρώχνει το κεφάλι μου πιο βαθιά στο πλέον μουσκεμένο μουνάκι της. Μετά από λίγο έγλυφα το μουνάκι της και έπαιζα με την σφιχτή κωλοτρυπίδα της. Πρώτα ένα δάχτυλο και μετά από λίγο και δεύτερο. Ψιλοκλώτσησε λίγο, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.

Αφού έπαιξα για τα καλά με το μουνάκι της και άρχισε πλέον να μου ζητάει να την γαμήσω, σηκώθηκα της σήκωσα τα πόδια, και σιγά-σιγά έβαλα το καυλί μου στο στενό μουνί της. Δεν κουνήθηκε καθόλου. Την γάμαγα περίπου δέκα λεπτά και τραβήχτηκα να χύσω.

-    Χύσε με καυλιάρη! Χύσε με στα βυζάκια μου...

Έχυσα στα κατακόκκινα μουνόχειλα της. Δεν μπορούσα να ηρεμήσω...

-    Θέλω να είμαι ο πρώτος σε όλα! Της λέω.

-    Μόνο μη με πονέσεις μωρό μου…

Μου λέει και στήνεται στα τέσσερα. Αυτό ήταν! Χωρίς πολλά-πολλά, άρχισα να ακουμπάω το καυλί μου που πλέον ήταν κατακόκκινο στη σφιχτή κωλοτρυπίδα της. Αφού της είχα βάλει το μισό, κάνει κάτι που δεν περίμενα…! Με μια κίνηση καρφώνεται σε όλο το καυλί μου. Πετάχτηκε λες και την χτύπησε ρεύμα.

-    Αααααχχχχ! Ναι καυλιάρη μου… ναι!!! Τι έχανα τόσο καιρό...!

Άρχισε μόνη της να κουνιέται όλο και πιο γρήγορα και να φωνάζει:

-    Χύνωωωωωω!!! Χύνωωωωω!!!

Μαζί της έχυσα και εγώ. Το πιο ωραίο γαμήσι... Από τότε βλεπόμαστε και οι τρεις μια φορά την εβδομάδα και γαμιόμαστε ανελέητα...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")