Με τους μαστόρους στο εξοχικό (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Θα προσπαθήσω να γράψω αυτά που μου συνέβησαν το τελευταίο καλοκαίρι. Είναι η πρώτη φορά που γράφω και γι’ αυτό ζητάω εξ’ αρχής την κατανόηση σας για τον τρόπο γραφής και σύνταξης αλλά και της όλης δομής της ιστορίας που θα σας διηγηθώ.

Θα σας εκθέσω λίγο την ιστορία των προσώπων για να γίνει κατανοητή η εξέλιξη που έγινε.

Με λένε Νίκη και είμαι 52 χρονών παντρεμένη με τρία παιδιά. Οι δυο κόρες πλησιάζουν τα τριάντα κι η μία είναι παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια. Ο γιος μου είναι το στερνοπαίδι μου κι είναι 12 χρονών σήμερα. Είμαι παντρεμένη εδώ και 28 χρόνια με ένα θαυμάσιο άντρα τον Μίλτο που είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος μου.

Μετά από τόσα χρόνια μαζί το σεξ μεταξύ μας έχει αραιώσει πιο πολύ από τις τρίχες του κεφαλιού του, 5-6 το χρόνο και πολλές λέω. Τα ενδιαφέροντα και η ενέργεια μας έχει προσανατολιστεί σε άλλες δραστηριότητες. Του Μίλτου οι ώρες έχουν απορροφηθεί από τις ρόγες. Όχι, όχι τις ρώγες τις δικές μου αλλά με τις ρόγες των σταφυλιών του αμπελώνα μας που αγοράσαμε κοντά στο εξοχικό μας στην βορειοδυτική Αττική. Που τον χάνεις που τον βρίσκεις, τι του λες, τι σου απαντάει, τι συζητάει όλα έχουν σχέση με τα σταφύλια, τα αμπέλια, την ρετσίνα, το κρασί και τα τοιαύτα. Όταν πίνει κιόλας την σοδειά του και θολώνει τότε μου ρίχνει και κανένα λες και θέλει να δοκιμάσει την επίδραση του κρασιού του στην αύξηση της αντρικής σεξουαλικότητας.

Εμένα τα ενδιαφέροντα μου έχουν απορροφηθεί με τη δουλειά, την οικογένεια τα παιδιά. Βέβαια θα πρέπει να πω ότι ποτέ ο γάμος μας δεν διακρινότανε για τις έντονες κι άγριες στιγμές και για τις παθιασμένες νύχτες της, αλλά οι σεξουαλικές επαφές μας ήταν αρκετές αρχικά, αλλά αραίωναν σιγά-σιγά αντιστρόφως ανάλογα με τα χρόνια που ζούσαμε. Στοργικός, γλυκός, συντροφικός, περιποιητικός και καλός πατέρας ο Μίλτος, αλλά δεν ήταν ποτέ sex machine. Θα ήμουν όμως άδικη να πω ότι εγώ ήμουνα η παθιασμένη για sex γυναίκα, η έμπειρη, η προκλητική. Πάντα ήμουνα συνεσταλμένο παιδί. Πρώτη φορά έκανα σχέση στα 18 κι ολοκλήρωσα την σεξουαλική μου επαφή κάτι που το ανακάλυψα 2 χρόνια αργότερα γιατί τότε δεν το είχα πάρει χαμπάρι.

Η δεύτερη σχέση μου ήταν στο Πανεπιστήμιο με τον Πάρη. Αυτός ναι! Ήταν πηδηχταράς. Μ’ αυτόν έζησα τον πρώτο μου οργασμό και πολλές από τις σεξουαλικές μου εμπειρίες, αλλά δυστυχώς είχε πολλές φοράδες να καβαλήσει. Όχι, όχι δεν με κεράτωνε, αλλά είχα την σειρά μου μαζί με τις φοράδες του ιπποδρόμου. Αλογομούρης άρρωστος, ιπποδρομιάκιας φανατικός. Με κουτούπωνε, πολλαπλώς και πολλάκις που θα έλεγε κι ο καθηγητής μου των ελληνικών στο Ελληνικό Λύκειο, ανάμεσα σε γκανιάν, φοσκάστ, δίδυμα και ιπποδρομιακά εφημεριδάκια. Τελικά τον κέρδισαν οι φοράδες κι έτσι έμεινα μόνη. Τότε ήταν που ο Μίλτος μου προσφέρθηκε σαν ήρεμο λιμάνι και δέσαμε.

Αυτή ήταν η ζωή μου με την προσθήκη ότι πριν 5-6 χρόνια μπήκε στην ζωή μου ο Robocop. Ήταν τότε που έγινε το τριπλό χτύπημα. Μπήκα στην κλιμακτήριο, βγήκα στην σύνταξη, μειωμένη φυσικά και ανακάλυψα τα sites με τις ερωτικές ιστορίες. Τότε ξαναγύρισε η ερωτική επιθυμία, οι καύλες όπως γράφουν οι φίλοι στις ιστορίες κι ήταν πολλές και έντονες. Εδώ θα πρέπει να σας πως ότι ποτέ δεν χρησιμοποιούσα πρόστυχες λέξεις ούτε τις έλεγα, ούτε τις άκουγα. Από την ώρα που ήρθα στον κόσμο των ερωτικών ιστοριών τις θέλω, με τρελαίνουνε, τις αποζητώ κι επειδή δεν έχω κανένα να μου τις πει τις λέω εγώ για τον εαυτό μου.

Μάλιστα όταν ένας ταξιτζής επειδή τον παρατήρησα για την επιλογή που έκανε στην μίσθωση, με έβρισε και με είπε "πουτάνα", ένιωσα ξαφνικά να υγραίνομαι στο μουνί μου και με δυο, τρία βήματα να έχω ένα παροξυσμικό κι έντονο οργασμό εκεί στα όρθια όπως βάδιζα.

Λοιπόν οι καύλες είχανε γυρίσει κι ήταν ξαφνικές, διαρκείς κι έντονες. Έτσι ο Robocop, ένας δονητής 20άρης, με 5 πόντους διάμετρο που προμηθεύτηκα από περιοδικό ανέλαβε να εκτονώσει την καύλα μου. Διάβαζα τις αφηγήσεις των ανθρώπων στον υπολογιστή μου κι ο Robocop χωνότανε μέσα μου και ταξίδευε τις ορμές μου μέχρι το λιμάνι της έκτασης. Ο γιος μου 6-7 χρονών τότε που έμενε πολλές ώρες μαζί μου με ρώτησε μια φορά: "Μαμά τηγανίτες θα κάνεις κι έβαλες το μίξερ;". Αυτό ήταν. Ο Robocop απώλεσε την ενέργεια του κι έμεινε μόνο σαν μήκος και πλάτος. Κι έτσι όμως ήταν απόλυτα χρήσιμος για μένα.

Για να ολοκληρώσω το πάζλ των προσώπων θα πρέπει να αναφέρω την αδελφή μου την Έμυ, από το Αιμιλία. Πέντε χρόνια μικρότερη μου αλλά εντελώς άλλος τύπος από μένα. Άστατη, ασυνεπής, απρόβλεπτη, τρελούτσικη, παρορμητική και στον σεξ αυτό που λέμε γαμιόλα με όλη την σημασία της λέξης. Δεν αφήνει αρσενικό που της γυαλίζει αν δεν το γαμήσει όπως έλεγε και λέει. Έχει πάρει κόσμο και κοσμάκη.

Στα τριανταπέντε της παντρεύτηκε έτσι ξαφνικά τον Λέλο. Ένα σνομπ τύπο που σου μιλούσε λες κι έκανε αγγαρεία. Μένουμε στην ίδια πολυκατοικία εγώ στον 4ο κι η Έμυ στο ρετιρέ. Το να βλέπεις αυτόν τον ξινό τύπο και να μην σου λέει ούτε καλημέρα δεν είναι κι ότι καλύτερο. Βέβαια κι αυτόν η αδελφούλα μου φρόντισε να τον διακοσμήσει με τα καλύτερα κέρατα κι αυτό με χαροποιούσε κατά βάθος αν και δεν συμφωνούσα με την συμπεριφορά της.

Πολλές φορές της γκρίνιαζα και την κατσάδιασμα για αυτές της τις ενέργειες σαν μεγαλύτερη, αλλά είναι αδελφή μου, είναι ο άνθρωπος μου την αγαπώ και κάποιες φορές χρειάστηκε να την καλύψω και πάντα την υπερασπίζομαι σε όποιον πάει να την κακολογήσει. Δυο χρόνια τώρα του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι και το διαζύγιο στην τσέπη και τον ξαπόστειλε συνεχίζοντας στο δρόμο της πεταλούδας.

Αρχές του καλοκαιριού πήγαμε για ένα διήμερο οι δυο μας στο καινούργιο της εξοχικό στο ανατολικό Πήλιο, να το καθαρίσουμε μιας κι όλη η οικογένεια μου θα πήγαινε εκεί για διακοπές. Το σπίτι της ήταν κοντά στην θάλασσα σε αντίθεση με το δικό μας που ήταν 20 χιλιόμετρα μακριά και όχι σε καλή θάλασσα.

Φτάσαμε αργά το βράδυ και μετά το πρόχειρο φαγητό την πέσαμε για ύπνο γιατί την άλλη μέρα είχε πρωινό ξύπνημα και πολύ δουλειά, για μένα κυρίως γιατί η αδελφούλα μου το πρόσεχε το νυχάκι της. Ξύπνησα πρωί κι άρχισα αμέσως το σιγύρισμα. Στο δίπλα οικόπεδο υπήρχανε κάποιοι εργάτες που χτίζανε. Ένας μάλιστα μου έδειξε και που είναι ο κάδος σκουπιδιών όταν φορτωμένη τον έψαχνα.

Αυτά τα δυο σπίτια ήταν στην άκρη του χωριού και μαζί και χώρια με τον άλλο οικισμό. Η Έμυ ξύπνησε στις 9 πμ, έκανε πρωινό και βάλθηκε να με βοηθήσει. Σε κάποια στιγμή αντιλήφθηκε τους εργάτες δίπλα κι άρχισε τις ματιές και τα χαμόγελα.

-    "Σταμάτα μουλάρα! Είδες αρσενικά και χλιμίντρισες…!" είπα μόλις πήρα χαμπάρι τις ορέξεις της κι οσμίστηκα τα σχέδια της.

-    "Α! Ρε αδελφούλα ζωντανό ψαχνό είναι. Γιατί να τ’ αφήσουμε να πάει χαμένο;"

-    "Βρε άντε στο καλό σου να ξέρω που σε έχω."

-    "Τέσσερα μανάρια είναι ρε! Γιατί να μην τα ξεζουμίζουμε παρεούλα; Γιατί ρε κούκλα μου δεν αφήνεις κομμάτι ελεύθερο τον εαυτό σου να χαρείς λιγάκι; Τίποτα καλύτερο δεν υπάρχει στην ζωή από ένα καλό γαμήσι. Πότε θα το καταλάβεις;"

-    "Α!! Να μου χαθείς λυσσάρα, μητρομανή!" Είπα θυμωμένα από τον κυνισμό της.

-    "Ποιος θα το μάθει μωρή εδώ στα ορεινά; Ποιος θα σε δει; Πόσο καιρό έχουν να δουν χαρά τα σκέλια σου; Μια χαρά μουνάρα είσαι και τους τέσσερεις τους στύβεις άμα θέλεις. Μ’ ένα πούτσο στην ζωή σου θα μείνεις;"

-    "Α!!! Να χαθείς ξετσίπωτη!" Είπα κι έφυγα θυμωμένη προς το εσωτερικό του σπιτιού.

-    "Άντε κρύψου. Κρύψου από τον εαυτό σου. Κρύψου από την αλήθεια και σύρε να μαζέψεις σταφύλια. Σύρε να γίνεις αγρότισσα πλάι στον Μιλτούτσο σου!" Την άκουσα να λέει.

Ήμουνα θυμωμένη, έβραζα. Ανέβηκα στον πάνω όροφο που ήταν οι κρεβατοκάμαρες και πιάστηκα να κάνω δουλειές για να ξεθυμάνω. Της είχα κρατήσεις αρκετές φορές πλάτες, την είχα καλύψει πολύ περισσότερες και το ευχαριστώ ήταν να μου την βγαίνει. "Άρρωστη είναι, δεν έχει γιατριά" σκέφτηκα.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")