Τρίο με τον κολλητό μου και την Μαρία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαστε δυο φίλοι, ας πούμε ο Μάκης και ο Αλέξανδρος. Το site σας είναι υπέροχο και αν και το ανακαλύψαμε τελευταία, έχει γίνει το αγαπημένο μας. Έτσι βρήκαμε και εμείς το θάρρος να σου στείλουμε μια δικιά μας εμπειρία για να τη μοιραστούμε με τους αναγνώστες σας.

Μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τους εαυτούς μας κυνηγούς και αρκετά έμπειρους για την ηλικία μας. Οπότε ασχολούμαστε πλέον με τρίο...
Μια τέτοια φάση έκατσε (θέλει και τύχη) πριν από δέκα μέρες σε Club της παραλιακής.  Ας πούμε ότι την έλεγαν Μαρία.

Καθόταν με μια φίλη της στην παραλία δίπλα στο club στις ξαπλώστρες που έχει, πίνοντας το ποτό τους και εμείς τις παρακολουθούσαμε από την πισίνα. Η μια γύρω 1.65 ξανθιά, φόραγε ένα άσπρο σορτσάκι και με ένα ασημένιο (με στρας) top. Ενώ η Μαρία μελαχρινή γύρω στο 1.60 με προκλητικά γαλανά μάτια, φορούσε ένα τζην με ένα μαύρο εξώπλατο που δεν άφηνε πολλά στη φαντασία...

Μας γυάλισαν κατευθείαν και έτσι αποφασίσαμε να κατέβουμε κι εμείς κάτω στην αμμουδιά. Τους πιάσαμε την κουβέντα και ήταν αρκετά αρνητικές αρχικά, ιδιαίτερα η φίλη της.

Τις ρωτήσαμε γιατί καθόντουσαν μόνες και δε διασκέδαζαν όπως όλοι οι άλλοι και απάντησαν πως είχαν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, να τους την πέφτουν όλα τα λιγούρια και νιώσαμε ότι και εμάς το ίδιο μας θεωρούσαν... Το πράγμα άλλαξε ριζικά μόλις αρχίσαμε να μιλάμε μεταξύ σοβαρού κι αστείου, για τις σεξουαλικές μας προτιμήσεις και κυρίως για το ότι ενδιαφερόμαστε για τρίο. Η φίλη της φάνηκε αδιάφορη, ενώ η ανταπόκριση της Μαρίας ήταν διαφορετική.

Μετά από καμιά ώρα συζήτησης η φίλη της έπρεπε να φύγει, ενώ εμείς επιμείναμε να γυρίσουμε τη Μαρία σπίτι της, μια και έμενε κοντά στην περιοχή μας στο Π. Φάληρο.

Αφού καληνυχτίσαμε τη φίλη της εμείς κατευθυνθήκαμε στο αμάξι. Στο δρόμο μας εκμυστηρεύθηκε ότι αν και ήταν 27 ετών δεν είχε ζήσει μια τέτοια εμπειρία και ότι αποτελούσε φαντασίωση της να πάει δυο άντρες ταυτόχρονα. Αυτό ήταν! Ο κύβος ερρίφθη... Το αμάξι άλλαξε δρομολόγιο κατευθυνθήκαμε στο σπίτι του Αλέξανδρου.

Από το ασανσέρ κιόλας την είχαμε γδύσει ενώ αυτή εμφανώς ερεθισμένη είχε βγάλει τα καυλιά μας έξω και μας τα έπαιζε...

Μόλις μπήκαμε στο σπίτι άρχισε να μας τσιμπουκώνει εναλλάξ, ενώ εμείς της χαϊδεύαμε την υγρή της κλειτορίδα και την κωλοτρυπίδα.

Κάποια στιγμή η Μαρία είπε:

-    "Τώρα ήρθε η στιγμή να εκπληρώσετε τη φαντασίωσή μου πουτσαράδες μου".

Αμέσως ο Αλέξανδρος έβαλε τον πούτσο του στο στενό μουνάκι της και εγώ ετοίμαζα τα θεσπέσια κωλομέρια της με λίγο βαζελίνη για να γίνει το έργο μας πιο εύκολο!

Έτσι όπως το Μαράκι είχε καβαλήσει τον Αλέξανδρο και χοροπηδούσε σαν τρελή, εγώ πήγα πίσω της και σιγά-σιγά άρχισα να διεισδύω στη κωλάρα της, η οποία ήταν αρκετά χαλαρή μετά την ειδική επεξεργασία που της είχα κάνει... Την ξεκώλιαζα στην κυριολεξία ενώ αυτή έχυνε συνεχώς πάνω στην πούτσα του Αλέξανδρου. Τέτοιο γαμήσι δεν πρέπει να είχε ξαναφάει η πουτάνα γιατί μας παρακαλούσε να χύσουμε μέσα στο στόμα της όπως κι έγινε...

Η νύχτα ήταν μεγάλη και τα γαμήσια πολλά. Εξάλλου τέτοια σκηνικά δεν γίνονται κάθε μέρα...

Ελπίζουμε η ιστορία μας να μη σας κούρασε και περιμένουμε εντυπώσεις από κοπέλες με ανάλογες εμπειρίες...

Ευχαριστούμε πολύ,
Αλέξανδρος και Μάκης

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")