Αλλαγή ρόλων

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Κυριακή πρωί και ο Άκης είναι στο σπίτι μου.
Άκης:  Σήμερα το απόγευμα θα πάμε στο σπίτι μου, θα ήμαστε μόνοι.
Τζίνα:  Αυτό είναι υπέροχο. Θα κάνουμε έρωτα;

Άκης:  Ασφαλώς Τζίνα μου και θέλω να σου ζητήσω μια χάρη για σήμερα.
Τζίνα:  Τι χάρη θέλεις αγάπη μου;
Άκης:  Σήμερα θέλω να μου κάνης και εσύ έρωτα. Να σε νιώσω μέσα μου.
Τζίνα:  Δεν το έχω ξανακάνει και το ξέρεις, αλλά σε αγαπώ και θέλω να σου προσφέρω ότι και να μου ζητήσεις.

Συνεχίσαμε να μιλάμε για διάφορα πάνω στο σεξ, και φεύγοντας δώσαμε ραντεβού στο σπίτι του, το απόγευμα. Το απόγευμα ήρθε και πήγα στο σπίτι του. Τον χαιρέτησα με ένα φιλί και πήγα στην κρεβατοκάμαρα να ετοιμαστώ. Τα εσώρουχα τα φορούσα από το σπίτι, και έτσι κάθισα να βαφτώ. Σε λίγη ώρα ήμουν έτοιμη, και έβαλα το διάφανο νεγκλιζέ, που μου είχε δωρίσει την πρώτη φορά, και πήγα στο σαλόνι.

Κάθισα στον καναπέ δίπλα του, και του ζήτησα να μου φέρει ένα αναψυκτικό. Εγώ σηκώθηκα και πήγα και έβαλα λίγο απαλή μουσική, χορευτική. Ήρθε και καθίσαμε, και αρχίσαμε να συζητάμε για το πώς θα κάνουμε έρωτα. Τα χάδια και τα φιλιά έκαναν τα κορμιά μας να πάρουν φωτιά.

Σηκώθηκα τον έπιασα από το χέρι και τον τράβηξα να σηκωθεί μαζί μου, να χορέψουμε. Τον έπιασα από τους ώμους και κόλλησα επάνω του. Εκείνος έβαλε τα χέρια του στο κωλαράκι μου. Χορεύαμε και τρίβαμε τα κορμιά μας με πάθος. Τα κόκκινα χείλη μου άγγιξαν τα δικά του, και το ένα χέρι μου κατέβηκε στο παντελόνι του για να το ξεκουμπώσω. Με βοήθησε και εκείνος και του το κατέβασα.

Τα χέρια μου έπιασαν το σλιπάκι του και το κατέβασαν αργά. Η πούτσα του ήταν πολύ σκληρή και ελεύθερη, να την γευτώ. Γονάτισα μπροστά του και βάζοντας το στόμα μου ανάμεσα στα πόδια του, λίγο πάνω από τα γόνατά του, τον φιλούσα και τον έγλυφα, ανεβαίνοντας προς τον πούτσο του.

Έφτασα στα αρχίδια του, και τα έγλυψα, τα ρούφηξα, και έπαιξα μαζί τους. Έβαλα την γλώσσα μου στην πούτσα του, και την έγλυψα μέχρι το κεφάλι. Δεν άργησα να την πάρω στο στόμα μου. Μου έπιασε το κεφάλι και το πίεσε με δύναμη πάνω στην πούτσα του. Με το χέρι μου του άνοιξα τα πόδια και του χάιδεψα την τρύπα. Την έτριψα, και βάζοντας το δάχτυλο στο στόμα μου, το σάλιωσα, και το έβαλα απαλά μέσα στην τρύπα του.
Συνέχισα να τον ρουφάω και να του βάζω το δάχτυλο στην τρύπα. Η πούτσα του είχε γίνει πέτρα.

Άκης:  Ναι γλυκιά μου ρούφα με, βάλε το δάχτυλό σου βαθιά μέσα μου.  

Η τρύπα του είχε χαλαρώσει, και το δάχτυλό μου έμπαινε με ευκολία μέσα του.

Άκης:  Έλα γλυκιά μου, πάμε στο κρεβάτι να σε ετοιμάσω για να με γαμήσεις.  

Με σήκωσε και με πήρε να πάμε στο κρεβάτι. Με ξάπλωσε και τραβώντας το κυλοττάκι μου, μου ελευθέρωσε την κλειτορίδα. Την πήρε στο στόμα του και την ρουφούσε. Η κλειτορίδα μου είχε σκληρύνει.

Άκης:  Έλα τώρα είσαι έτοιμη να με γαμήσεις.  

Μου είπε, και κάθισε στα τέσσερα. Πήγα πίσω του και βγάζοντας την γλώσσα μου του έγλυψα την τρύπα. Η τρύπα του ζεστή ήταν έτοιμη να με δεχτεί.

Άκης:  Μμμμμ, γλύψε με και άλλο μου αρέσει.  

Δεν άντεξα στον πειρασμό, και ανοίγοντας την τρύπα του με τα δάχτυλά μου, έχωσα την γλώσσα μου μέσα της. Τον έγλυφα και του έχωνα την γλώσσα μέσα του.

Άκης:  Αααααα, είναι υπέροχο! Με τρελαίνεις! Βάλε την όλη μέσα μου… δεν το έχω ξανανιώσει αυτό.

Έβαλα την γλώσσα μου όσο πιο βαθιά μπορούσα, και την κουνούσα γρήγορα μέσα του. Βογκούσε από ηδονή.

Άκης:  Τώρα, σε θέλω μέσα μου τώρα να με γαμήσεις.  

Σηκώθηκα και έβαλα την κλειτορίδα μου στον κώλο του. Την έσπρωξα και μπήκε εύκολα μέσα του. Οι κινήσεις μου ήταν αργές, και απαλές. Η κλειτορίδα μου ήταν μέσα του, και γέμιζε την ζεστή και τρυφερή του τρύπα. Δεν είχα νιώσει ποτέ πώς είναι να γαμάς, και αυτό που ένιωθα μου άρεσε.

Άκης:  Έλα γλυκιά μου πιο γρήγορα, πιο δυνατά. Γάμα με! Σε θέλω όσο γίνεται πιο βαθιά.  

Έσπρωξα την κλειτορίδα μου να μπει βαθιά μέσα του, και η κίνησή μου έγινε πιο γρήγορη και με περισσότερη ένταση. Ο οργασμός ερχόταν αργά και σταθερά.

Τζίνα:  Θα χύσω γλυκέ μου… θα τελειώσω μέσα σου.  

Άκης:  Ναι μέσα μου… χύσε με.  

Η ανάσα μου έντονη και το σώμα μου σε μεγάλη ένταση. Άφηνα το σπέρμα μου μέσα του.

Τζίνα:  Ωωωω τελειώνω… χύνω, χύνω, μέσα σου.  

Άκης:  Ναι… ναι! Μου αρέσει! Είναι σκέτη καύλα.  

Ξάπλωσα δίπλα του, και ηρεμούσα, ενώ εκείνος ήρθε από πάνω μου, και με φιλούσε στο στήθος και στο στόμα.

Άκης:  Σου άρεσε γλυκιά μου; Εμένα πολύ.  

Τζίνα:  Ήταν πολύ όμορφα, ναι μου άρεσε. Εσύ δεν θα τελειώσεις;  

Άκης:  Σε λίγο γλυκιά μου, σε λίγο.

Και συνέχισε να παίζει με το κορμί μου. Δεν πέρασαν 5 λεπτά και ο Άκης έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου. Εγώ ενστικτωδώς τα άνοιξα ελαφρά, αφήνοντας το χέρι του να κατέβει από τα αρχίδια μου στο μουνί μου.

Τα δάχτυλα του με άγγιξαν και μου χάιδεψαν το μουνί. Ξαφνικά ένιωσα ένα απαλό ερεθισμό. Το κατάλαβε και ήρθε από πάνω μου. Μου σήκωσε τα πόδια και βάζοντας τον πούτσο του στο μουνί μου τον έσπρωξε απαλά να μπει μέσα μου. Τον ένιωθα να μπαίνει και να με ανοίγει και η κλειτορίδα μου σκλήρυνε και πάλι.

Τζίνα:  Αχ τι όμορφα που είναι…! Πάλι ερεθίστηκα.  

Άκης:  Είσαι σκέτη καύλα και πολύ ερωτιάρα.  

Έσπρωξε με δύναμη την πούτσα του μέσα μου και συνέχισε να μπαίνει και να βγαίνει με περισσότερη δύναμη. Ήταν τόσο ερεθισμένος από πριν που δεν άντεξε και πολύ για να έρθει ο οργασμός.

Άκης:  Ναι θα τελειώσω τώρα! Θα χύσω μέσα σου.  

Τζίνα:  Μέσα μου γλυκέ μου… αλλά μέσα στο στόμα μου. Θέλω το σπέρμα σου στο στόμα μου!  

Βγήκε απότομα και ήρθε στο στόμα μου.
Με μια απαλή κίνηση μου τον έβαλε μέσα και άρχισε να με γαμάει στο στόμα. Το σπέρμα του ζεστό και πλούσιο σε ποσότητα γέμισε το στόμα και το λαρύγγι μου.

Άκης:  Χύνω καυλιάρα μου, χύνω! Είναι δικά σου… ρούφηξέ τα! Πιες τα όλα.  

Δεν άφησα σταγόνα. Το στόμα μου και το λαρύγγι μου είχαν πλημμυρίσει με το υπέροχο σπέρμα του. Δεν άντεχα πια άλλο από την καύλα και τελείωσα ακόμα μια φορά. Τα χύσια μου έπεσαν πάνω στην κοιλιά μου. Τα έπιασε με το χέρι του, και τα άπλωσε στο κορμί μου. Η ηρεμία στα κορμιά μας ήρθε μετά από ένα εξαντλητικό ερωτικό παιχνίδι, με χάδια και φιλιά.

Η ώρα είχε περάσει χωρίς να το καταλάβουμε. Δεν πρόλαβα να κάνω μπάνιο, παρά μόνο να ξεβαφτώ. Έφυγα για το σπίτι μου, και μπαίνοντας πήγα κατ' ευθείαν στο μπάνιο. Μετά από ένα χλιαρό μπάνιο, έπεσα να κοιμηθώ, αν και ο ερεθισμός μου ήταν πάλι μεγάλος, σκεπτόμενη όσα είχαμε κάνει με τον Άκη.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")